-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
domper2015 #138565 üzenetére
Jómagam Romániától pár km-re lakok egész pontosan Mérken. A telefonom épp ezért manuális hálózatválasztáson van Dominósként is, bár a családban lévő összes telefon úgy van belőve. Ugyan csak netet használok a Samsung Galaxy A52S 5G-vel amikor a magyar hálón nincs meg a 4G, de elvileg telefon része is mennie kéne ha a Román orange hálózatra átrakom magam manuálisan, csak épp a telefonálásom percdíja ugrana egy jó nagyot. Net az hasít így, és nekem ez volt a fő cél, és nem a telefon. A roaming bekapcsolás egyébként nálam egy másik dominós kártyánál volt a legjobb húzás ahol csak magva net kell és semmi más, és ez asz eszköz egy területmérő GPS. Évekig szívtam vele hogy nem volt hálózat és emiatt nem ment a műszer. Utóbbi másfél évben javult a helyzet mikortól ugye kilőtte a T3G-t mert eszköz fejlesztést végeztünk és az új 4G-s egység már ha egyszer befogta a hálózatot és fix pozíciót akkor azt 10 percig tudta tartani. De roaming bekapcsolásával ott is bejön már a fix pozíció ahol addig a magyar 4G hálózat hiánya miatt ez nem ment.
-
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #138565 üzenetére
Köszi az infót, én is így tudom. Áprilisra ez azért változhatna, mert akkor jelen állás szerint Dominóval megszűnik a hangroaming az USA-ban, mert a 2G-t is lekapcsolják. Ez volt a kiindulási probléma egyik része.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL T40 EMC Szerver
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest