- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Aha most már ott van az opció, amikor írtam hiába zongorásztam végig, nem volt ott semmi csak valami olyasmi felirat, hogy "nincs kiegészítő szolgáltatás", szerintem hibás volt az app. Ja meg most is írja, hogy fizetendő számlák xFT, de azt már hó közepén befizettem, a weboldalon helyesen azt írja nincs befizetendő számlám...
-
MadMancs
veterán
Még ez se biztos. Hiába fizet ki minden részletet, vagy meg veszi egy összegben. Ezek kedvezményes árak, a kedvezményes ár ás a listaár miatti különbözet miatt tiltani fogják nemfizetés esetén. Az egyetlen biztosíték a listaár. Arra meg kb 1% az esély hogy valaki listaáron szolgáltatónál vesz egy iPhone-t, mikor annál még apple-nél is fényévekkel olcsóbb.
-
DaveR8
lelkes újonc
Gondolom egy adásvételiben rögzített letiltás elleni garancia is csak formalitás, nincs akkora hordereje, hogy egy letiltott készüléket annak köszönhetően feloldjanak, egy adott letiltás feloldásához kell a tulajdonos, igaz? Ebben az esetben ez egy teljes mértékben kölcsönös bizalmon alapuló dolog?
-
-
Tomi0703
addikt
Akartam venni egy S20-at. Bacsika mondta, hogy o platina kartyas es nagyon kedvezoen kihozhatta. Nem reszletre lett veve.
Oke, de mondom mielott elmegyek erte, ha elkuldene a szamlat azt megkoszonnem.
Szamlan volt egy reszletfizetesi melleklet.Na mondom, ezmiez?
Azt mondja, az nem reszletfizetes, hanem havi uzleti kedvezmenyek.
Meg, hogy: "Ez úgy van hogy a két elofizete sem van és olyan mintha részletre vettem volna de minden hónapban azt a 9500fz írjak jóvá a szamlambol"
Igazabol gondolom, hogy ilyen nincs. Vissza is mondtam. -
Stanley-B.
őstag
én is le tudom adni a neten a kérvényt rá, de hűség nélkül van 10 ezer ft belépési díj, gondolom ez akkor is van, ha az ügyintéző telefonos igénybejelentést követően vonja össze.
Ezért gondoltam, hogy vállalok 1 év hűséget, de nem tiszta, hogy mire vállalom, az összes szolgáltatásomra külön-külön +1 évet, vagy csak bizonyos szolgáltatás(ok)ra +1 évet vagy csak a Magenta 1-re és a szolgáltatások hűségideje külön-külön változatlan marad. -
dSERiES
senior tag
Köszi szépen, közben rájöttem a hibára
lehet csak a mi készülékünk nyűgje , de másnak is volt ez gond (LG V30).
A 'carrier services' (azt hiszem telefonszolgáltatói szolgáltatások) tegnapi frissítése óta nem ment az sms küldés / fogadás. Ennek az eltávolításával minden ok mostmár.
Köszi a hozzászólást még egyszer. -
vasi89
őstag
neknük pont hogy a telekommal volt ilyen problémánk azért váltottunk telenorra csak aztán a magenta miatt most a telekom jobban megéri és visszatértünk idén.
@m1lan: tudom, néztem a többi szolgáltatót is és globálisan gondolom trógernek az egészet nem csak a telekom részéről.
-
vasi89
őstag
október óta a felére csökkent a csomagok ára? nem vettem észre
továbbá 10 e feletti havidíj mellett, úgy hogy a mobil árak az egekben, valljuk be erősen nevetséges a 37e ft mikor ettől mindig jóval többet adtak. De tudom minden szolgáltató ezt csinálja, a telekomnak is a magenta a nagy előnye de, hogy telefont nem éri meg náluk sem venni az is biztos. mondjuk nem is akarok
-
Top cat
addikt
Annak nem örülnék ha így van. Na majd kiderül holnap.
Ezért kérdeztem, van e valakinek tapasztalata?
Az is fura, hogy múlt hét vasárnap este bekapcsoltam, ne vesszen el. Erre hétfőn már nem volt aktív. Pedig nem azt írja, hogy nem nyúlhat át.
-
törölt tag
Akkor jó. Én Telenoros vagyok és ott a sima regisztráció után csak korlátozott fiókom van és én még sose találkoztam a Puk kódommal valószínű emiatt, ezek szerint a Telekomnál nem ilyen.
Holnap regisztrálom aztán meglátom mi lesz vele, az öregnek a telefonja amúgy, ki másé lenne.Esküszik rá, hogy a születési évét adta meg pin kódnak anno, de hát, mint kiderült mégse, különben nem kérne pukot neki.
Gondolom a jelkódnak adta meg a születési évét, ha az ujjlenyomatot nem ismerné fel. -
-
-
Aaron14
őstag
Most megnéztem, lehet kérni akár hatodikára is a szállítást. Szerintem van nekik készleten, csak még nem merik kirakni, hogy elérhető, mert akkora készletet még nem kaptak, hogy mindenkit ki tudjanak szolgálni.
adamssss:
Sokan előbb megkapták egyébként a Telekomtól, mint bármelyik APR-től. Én ezekből az esetekből többet ismerek. -
kory24
őstag
Nem első alkalommal fizetek így.
Mindig igy szoktam telekom weboldal, bankkártya, simple alkalmazás.Ahogy vége és szokott is jönni egyből visszaigazoló email.
Most már 50 perc eltelt és semmi...
Bár most annyi más, hogy nem csak aktuális részlet fizettem volna, hanem az összes hátra lévőt (2db), esetleg emiatt lehet lassabb?
-
tylerddd
veterán
Erről tudsz valami forrást mutatni? Nálam mindig rendben volt minden, de mindig kis csomagra írtam alá. 18 hónap volt talán a legkevesebb idő, ami után vásárolhattam volna. Az idén augusztus végén lejárt hűségem esetén 22 hónapra jelent meg a kedvezményes vásárlási lehetőség. A korábban befizetett maradékos vásárláskor 3-4 havit fizettem ki egyben, de le kellett telnie a 24 hónapnak.
-
Cranberries
aktív tag
Két éve novemberben az akkori "Cyber November" akció keretén belül vettem egy Sony PS 4-et 3 játékkal a csomagban 41580 Ft-ért Mobil M 2019 + Net 10GB díjcsomaggal. Már akkor sem és tavaly sem volt külön Black Friday akció, hanem egész novemberben akciós hónap volt.
Végül is mindjárt itt a november és kiderül, hogy mi lesz. 😉 -
whitezo88
nagyúr
Köszönöm a választ! Ugye a termék megjelent, csak folyamatosan rendelik mert nincs készleten. T oldalán "CSAK ONLINE KAPHATÓ" van írva, 128GB verzióba nincs is opció,, 256-osnél van az alábbi és ott is csak egy színnél (de tegnap a Kéknél is volt még ez a táblázat, de ott is hiányzik már ha belépek): [kép]
ha akarnám akkor végig tudnék menni rendesen, és 2. készüléket is tudnék kiszedni max 91e-ért? ("levásárolható készülékkedvezmény amit vásárláskor a kosárba tett készülékek, tartozékok árából vonunk le.") -
Lacielvtárs
nagyúr
igen így van, regisztráltam, igaz ez még korábbi regisztráció...
akartam is hogy összevonja, ami az érdekes hogy eddig is magentás voltam, csak ha jól értelmezem akkor egy számlára került majdnem az összes előfizetésem, magentán belül.
próbáljak meg újra regisztrálni?
bár előtte törölném a mostanit, mert itt azért a tesómék előfizetései is benne voltak, a lányomé is... -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
nem még mindig nem, most írtam nekik a facebook-on, és kivizsgálják a dolgot, mert nem jelezte még más nekik, legalább is ezt írta az egyik ügyintézőjük
kért adatokat, megadtam, most a válaszra várunk.
látták hogy a sütiket töröljem, mentett bejelentkezéseket, mindent megtettem de nem javult a helyzet -
Nordik
őstag
Nekem mégis ott van az appban és az oldalon is az opció továbbra is. Lehet mégis meghagyták a 4GB csomagba is?
Ugye elvileg fizetős lenne, valami 500Ft havonta. De ilyen opció pedig sehol nincs amivel megtudnam rendwlni. Könnyen lehet az oldalon szerepel rosszul. Vagy ír erről valamit az aszf?
-
Nordik
őstag
Köszi!
Eddig 0Ft+3GB csomagom volt, de mindig olyan 40-50-60 percet beszéltem el. Most Mobil S+4GB lett így az 50 percem csak 1200Ftba kerül. Ameddig az tart valamivel kedvezőbb a percdijam illetve ugye +1GB internet minimális plusz összegért. Spotify, Deezer nem használok. Mobilnet viszomt jó ha több.Szerintem akinek hasonlók a szokásai annak megerheti ez a kombináció.
-
Lackooo84
nagyúr
Azt tudom, csak a Lenovo oldalán összevissza van írva minden, modelszám alapján ez nekik sima M10 smart tab ami 8.1-gyel jött ki, pedig ez M10 FHD ami ugye 9-cel jött...
-
bendegruz
őstag
-
bendegruz
őstag
Nem jó a matek.
Pl ha most vennék egy galaxy s20 ultra készüléket, 1890ft-os elofizuval, arra ugy 400.000 a forgalmi előleg.
Ugye a részleteket fizetem, mert a forgalmi elolegbol csak a számlát lehet.
Ha megszorzod 22-vel az 1890-et, az nagyon nem 400.000 :)
En nem értem kinek éri ez meg így. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest