- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
HofiZoli
senior tag
válasz St3ven #80721 üzenetére
Nálunk 5 ezer körül adja a százakárhány csatornás tv-t, a telefont és az 1000-es netet. Az azért nem túl nagy rablás
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Zoty4
őstag
válasz St3ven #80719 üzenetére
Igen, otthoni csomag mellett van, es az is joarasitva van mar, persze meg joval dragabb mint a digi meg a upc, de ez van itt sajna egyedul, de az elso arhoz kepest mar -30%
Most elvileg otthoni +2 atk nexts fogok fizetni havi 14000 korul
Listaaron ez boven 21-22 korul lenne[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz St3ven #80714 üzenetére
En azert hosszabbitottam, mert 90%ban telekomos szamot hivok ezert nekem teljesen jo a next s atk, plane amilyen kedvezmenyt kaptam hozza. Szoval 0 ft a telefonalas, kb annyival szoktam tobbet fizetni, amennyi a parkolas. 1gb net is altalaban eleg szokott lenni, munkahelyemen es otthon is van wifi. Smst meg nagyon ritkan kuldok
(#80708)-re valaki?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz St3ven #79932 üzenetére
Nofene, köszönöm szépen!
Kár, hogy sok kollégát nem ismerek, aki blue mobilos, mert munkahelyemen eddig egyedül a Telekom-osak tudnak úgy netezni, hogy nincsenek totál árnyékolva (többiek kb meg vannak lőve).
Bár ahogy olvasom ez is Telekom, szóval még az is lehet nem lőnék mellé és tényleg nagyszerű lehetőség lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz St3ven #79925 üzenetére
Persze, én értem ezt a részét.
De ha akarok hozzá venni egy Galaxy S7-et, részletre, akkor felülvizsgálják az anyagi helyzetem, hogy tudom-e fizetni a telefont.Én tanulok, nem dolgozom sehol. Mégis, mivel tudnám igazolni ezt az egészet??
Érted hogy miért gondolom úgy hogy buktam? Mert nekem csak telefonnal kell ez az előfizetés.
-
[P]laci
senior tag
válasz St3ven #79873 üzenetére
viccelsz? annyi időre minek váltani?! noormális?!
-
veterán
válasz St3ven #79681 üzenetére
Dehogynem. NetPlusz L nél pl 4Gb ot mutat app ( Részletekre kattintva meg 2 NetPlusz L van. 1 1Gb os és 1 3Gb os.)Tapasztalat. Míg Nextes voltam végigzongoráztam S től XXL ig.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Zeki
nagyúr
válasz St3ven #79659 üzenetére
Na de ez már legalább 1 hónapja ismert, hogy ha van Maratonod, akkor a Telekom app meghala vala.
Amúgy annyira bekavar a Maraton a rendszőrbe, hogy az asszonynál a webesen még azt mutatta, hogy élő 1GB-os Maratonja van. Na de már nem volt. Cserébe nem is engedte aktiválni a Netplusz S-t, hogy szerinte nincs elég egyenleg. Nemafrászt! Na a 1430-on helyrerakták a dolgokat.Szóval egy IT-s cég , ami világszerte meghatározó, még mindig nem tud normálisan működő rendszert csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Beka
csendes tag
válasz St3ven #78872 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Akkor átküzdhetem magam a mürendszeren mire élő emberrel találkozom valahogy.
Csak azt nem értem miért nincs alapból ez "technikai net" aktiválva mindenkinél? És, ha egyszer sikerül bekapcsoltatni akkor már úgy is marad vagy mindig újra és újra be kell kapcsoltatni?Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
jolti05
őstag
válasz St3ven #78771 üzenetére
CineDOG1-től tudom, hogy ez így van, mármint, hogy a Maraton kinyírja a Telekom alkalmazását. Btw, ma ezzel felkeresem emailben az ügyfélszolgálatot, kíváncsi vagyok rá, mit írnak vissza.
dptrsk:
Az imént megléptem az újraindítást, ugyanúgy egy szép kis E betű virít a jobb felső sarokban. Egyébként a vásárlások után ki, majd visszakapcsoltam a mobilnetet, azt gondoltam, ennyinek biztosan elégnek kell lennie ahhoz, hogy "átálljon",A Maraton csomag mellé ez van írva: "4G sebességgel használhatod" - Még nem ketyegtem el odáig, de ha valóban az alap netcsomag határozza meg a maximális sebességet, az úgy elég kib@szás. Erről sehol sem láttam semmilyen információt.
Amúgy, amíg le nem fogy a 30MB, addig 3G-vel szoktam internetezni (legalábbis így emlékszem), mégis csak 2,5G a jelenlegi maximális átviteli sebesség a feltöltési bónusz használatakor..."Feltöltési bónusz egyenleg - Perc 1500 perc" - Ha egység, akkor a fenéért írnak mögé percet...
Szerk.: Csináltam azért egy speedtestet: Down: 246kbps - Up: 219kbps - Ping: 197ms
Azért ez nem túl acélos[ Szerkesztve ]
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
aktív tag
válasz St3ven #78549 üzenetére
Szóltam a Telekomnak, hogy a feltöltős számommal (amit előre kell fizetni) nem tudok belépni a Telekom szoftverbe. Az előfizetéses számommal (amit utólag kell fizetni) betudok lépni a Telekom szoftverbe. Android operációs rendszerrel és Windows 10 Mobile operációs rendszerrel is próbálkoztam. Az előfizetéses számommal is van probléma, mert belépni betudok, de telefonszámot feltölteni nem tudok, mert hibaüzenetet ír ki. Anyu telefonján is megnéztem, neki Windows 10 Mobile operációs rendszer van a telefonján és a probléma ugyanúgy van, de anyu feltöltős számával nincsen probléma, megfelelően működik neki a Telekom szoftver. Amikor szóltam a Telekomnak, akkor mondtam, hogy más sem tud belépni a Telekom szoftverbe és a Mobilaréna fórumára hivatkoztam, hogy másnak is van probléma a szoftverrel. Nekem küldtek üzenetet SMS-ben, hogy hibát találtak, az SMS érkezés óta többször beszéltem velük, de elvileg még dolgoznak a hiba javításán. 2016.11.17. 10 óra 13 perckor jött az SMS arról, hogy a vizsgálat központi hibát állapított meg és megkezdték a hibaelhárítást.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
313313
addikt
válasz St3ven #78549 üzenetére
Be kell jelenteni hibára, hogy nem enged be, nem tudod fizetni a számláidat. Csináljanak vele valamit... (előny, ha eddig is az alkalmazásból fizettél )
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz St3ven #78481 üzenetére
Aztán amikor garis csere/pénzvisszafizetés lesz, az "ajándék hangfal" árát levonják.
Szerintem annak "elkallódott" a gari jegye.
Írjon emailt a honlapról, majd pótolják neki.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gboszi
senior tag
válasz St3ven #77725 üzenetére
Azért durva, (és sajnálatos) hogy szerintetek csak és kizárolag ez a verzió lehetséges, hogy egy profitorientált vérszomjas karierista vámpir hazudozik csak azért hogy jutalékhoz jusson...
Én akkor is köszönöm, hogy segitett, hogy ne vátsak arra, mert hamarosan emelni fogják."If you're good at something, never do it for free!"
-
-
félisten
válasz St3ven #77452 üzenetére
+ (#77453) dptrsk
Fenéket nincs közük hozzá...
Telekom adatvédelmi tudnivalók
"Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy amennyiben az adatainak a tudakozóban történő megjelenését választják, akkor az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi. C. törvény 146. §-a alapján az adatokat kötelesek vagyunk átadni a Magyar Telekom Nyrt-vel szerződött, tudakozó szolgáltatást nyújtó vállalkozásnak is, így az adatai a belga illetőségű Kapitol S.A. (székhely: 506 Chaussee de Saint-Job 1180 Bruxelles) által üzemeltett web alapú tudakozó szolgáltatás keretében a http://www.infobel.com/en/world linken is elérhetőek lesznek."És mint írtam: biztosan nem kértük az adatainak nyilvánossá tételét, ha a szerződéskötéskor megkérdezték volna, tutira titkosítást kérünk.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Arcképgyáros
válasz St3ven #77387 üzenetére
Aha. Akkor figyu:
Bementem 10-én egy kisebb T-be mondom meg szeretném kötni a családi opciót amelyik nap itt beszéltük a fórumon, azt mondták csak hétfőtől lehet. Fórumon többen írták már, hogy ők megkötötték.
Szombaton felhívtam a tudakozót azt mondta a csaj, hogy semmi probléma csak a másik számnak is fater nevén kellene lennie ezért ugye be kell menni személyesen mindenképp.
Tegnap bementünk szó nélkül meglett, és azt mondták 4.500 lesz pedig neten az van írva, hogy díjmentes az átíratás Magenta esetében.
Igazából nem szoroz az a 4.500 semmit csak kíváncsi vagyok.
-
Jakesz
addikt
válasz St3ven #77293 üzenetére
Na ne már, miért lehetne csak egyszer hosszabbítani? Ennek a díjcsomagnak csak annyi a feltétele, hogy múljak el 18 éves, és rendelkezzek hallgatói jogviszonnyal. Arra nem gondolnak, hogy valakinek tovább tart az egyetem 4 évnél, vagy netán több egyetemet is elvégez?
(#77306) Monyos
2 napja ugyanezt kérdeztem, a 2 giga érvényes, elhiheted[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz St3ven #77293 üzenetére
2. év után nem egyből átraknak a legkisebb díjcsomagba, hacsak másképpen nem rendelkezel?
Szerk.: Erre akartam írni "másik tarifacsomagot kell választani", tehát nem kell, hanem a Telekom intézi azt magától... Tehát érdemes odafigyelni rá.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
válasz St3ven #77124 üzenetére
Nálam már lassan 2 hete nem okés a dolog... (sehol sem tudok belépni, sem jelszót lekérni...stb..)
Telekom segítséget kértem és már elvileg vizsgálati státuszban van az ügy. (várok, várok)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
makoss
veterán
válasz St3ven #77152 üzenetére
Köszönöm!
Fentebb olvastam, hogy néhányaknál még mindig probléma a Marathon beállítása, mivel a napinetet is vonja szépen.
Na most mi igaz ebből?
És ami érdekellne, mi a pontos menete ennek, ha szeretnék 1GB Marathon netet beállítani domino most csomagomra? (úgy tudom még mindig ez a legjobb ár/érték arányú csomag, vagy tévedek?)
Lényeg, hogy ne 1 hónapra aktiválja, hanem a lehető legtovább és max 2000Ft a keret.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok