Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagy cégnél dolgozom van külön ügyfélszolgálatunk, és vagyok külön én műszaki területen. Bizonyos okból alkalmanként szükségem van arra hogy az ügyfeleket felhívjam. Erre a célra van egy céges 30-as telefonom, amelyről rejtett számmal telefonálunk hogy ne menjen ki a telefonszám. (A telefon folyamatosan nálam van ezért akár hétvégén is engem hívogatna az az ügyfél aki akar valamit)Érdeklődni szeretnék hogy létezik-e olyan szolgáltatás a Telekomnál hogy bizonyos céges ügyfeleknek - nyilván megfelelő szerződéssel és díjazással - egy adott számtól eltérő szám menjen ki az ügyfél részére.
(Pl. 06/301234567 hívószámról hívva az ügyfélnek a 06/30 000-0000 menjen ki. )
Ez a szám célszerűen az ügyfélszolgálatunk telefonszáma lenne, amiből van 30-as is, szükség esetén.Nyilván van a cégnél kontaktszemély a Telekom felé csak egy picit nehézkes az emberke alapból, ezért itt érdeklődők az elvi lehetősége után, hogy érdemes-e ezzel őt zaklatni.
(Azt megjegyzem hogy egész pontosan három ilyen telefon van a cégnél aminél azt meg kellene csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dptrsk