Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz szabogabor10 #91416 üzenetére

    A B20-as hálózatról annyit, hogy most hétvégén jártam Miskolcon de nem hogy B20 nem volt sokszor, de még 2G sem, illetve többször még a telefonálás is megszakadt a vonaton, ami elég sok gondot felvet mikor még telefonálni sem lehet egy frekventált Budapest > Miskolc vonalon, ennyire még a Budapest > Szeged vonal sem rossz lefedettség tekintetében... A miskolci vonalon 3x szakadt meg a beszélgetés 1 óra alatt percekre, a Szegedi vonalon max 1x fordult elő ilyen.
    Tudom a Miskolci szakasz hegyes dombos, de azért egy frekventált vasútvonal mentén nem eszt várná az ember 2017-ben amikor már a B20-al is lehetne a szolgáltatónak ezeken a területeken tervezni, hogy ne legyenek ekkora lukak a szolgáltatásban.
    Tudom még a 800MHz sem túl ideális ezeken a szakaszokon, de az biztos hogy legalább a telefonálás lehetőségét biztosítani kellene valahogy mert akár életeket is menthet.
    Tudom országosan több ilyen vak folt van még a hálózatban, de a reklámok nem ezt sugallják, és nem erre erre számít valaki aki erre utazik, hogy ha bajba kerül akkor nem biztos hogy segítséget fog tudni hívni.

    [ Szerkesztve ]

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák