- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Ismét a Maraton adatopciókkal kapcsolatban lenne kérdésem, paranormális jelenségekbe ütköztem, Ti jobban vágjátok ezt a témát....
Eddig Domino Nap díjcsomagban voltam, már kétszer sikeresen vásároltam 500 megás opciót, amit rendben el is tudtam használni, ezen felbuzdulva viszont pénteken vásároltam egy 1 gigásat. Ezt be is kapcsolták, működött is, a pénzt is levonták érte, de szombaton már se kép, se hang. Az USSD menüben és a telefonos üsz-on is azt mondta a rendszer, hogy a szolgáltatás nincs bekapcsolva, ha újat akartam venni, akkor pedig a "szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető" üzenet fogadott. Először valami rendszerhibára gondoltam, de miután egész nap ez volt, gyanússá vált, és utánakérdeztem.
Néhányan azt tanácsolták, hogy váltsak a Domino Fix csomagra, abban működni fog, más csomagban lehet, hogy kell hozzá valamilyen aktív havidíjas adatcsomag (), gondoltam, teszek egy próbát, elvégre a GoNet L-t éppen a napokban szüntettem meg (régebben ezt használtam, de miután tudomást szereztem a Maratonról, így ezt kikapcsoltam, és most szüntették meg), hátha azért van...
Váltottam, azután már tudtam venni egy Maraton 1 gigát, ami azóta (még ) működik, így most elbizonytalanodtam a tekintetben, hogy tényleg szükséges volt ehhez a csomagváltás és valóban az okozta a gondot, hogy nem volt aktív havidíjas szolgáltatás, vagy csak valami átmeneti probléma volt?
Illetve az is foglalkoztat, hogy így már 2 alkalommal fizettem ki az opciót, amit az elsőnél egyszerűen "letagadott" a rendszer 1 nap után, a második egyelőre még látható, na de a pénzemet is kétszer vonták le... Figyelembe veszik ezt, vagy az első "elúszott" a díjcsomagváltással és/vagy a GoNetL kikapcsolásával?
(Bocsánat, ha láma vagyok, de tényleg láma vagyok ehhez az útvesztőhöz, amit szolgáltatásnak neveznek, nekem csak szimplán annyi kéne, hogy veszek valamit és azt meg is kapom...)
Köszönöm előre is a válaszokat.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest