Új hozzászólás Aktív témák

• FLD1987

aktív tag

válasz Winne #115435 üzenetére

Utoljára 2015.02.08. körül vettem magamnak a Telekomtól Nokia Lumia 930 mobiltelefont. Utána hűség nélkül vettem mobiltelefont magamnak. Közben kb. 20.000 HUF összeg körüli havidíjakat fizettem és most is ekörül lesz a hűségben vállalt havidíj.

Postára menni vagy benzinkútra menni lett volna nekem a jobb választási lehetőség. Jelenleg este szoktam ébren lenni, kb. 18 órától 6 óráig szoktam ébren lenni és kb. 6 órától 18 óráig szoktam aludni. Ezért majd a futárnak kell várnia, hogy felébredjek és utcai ruhába öltözzek és kimenjek az utcára a mobiltelefon miatt és átvegyem tőle. Volt olyan, hogy a GLS e-mailben írta, hogy 2020.04.27. 17 óra és 20 óra között fog jönni és hozza a terméket (60 db szájmaszkot hozott). Ekkor szerintem 6 óra és 18 óra között voltam ébren, vagyis nem kellett felébresztenie a futárnak. Viszont kb. 14 óra körül jött és éppen ekkor voltam fürödni, de ennél kitudtam küldeni embert, hogy átvegye a rendelt árut. Az esti ébrenlétnél az a problémám, hogy 9 óra és 17 óra között kellene ébren lennem a Telekom szerint, de ennyi ideig nem tudom ébren tartani magam. Viszont, ha benzinkúton átvehetném a mobiltelefont, akkor 21 óra körül áttudnám venni a mobiltelefont és nem ébresztene fel a futár, hanem rendesen tudnék aludni. A mobiltelefont csak én vehetem át, ezért alvás közben nem tudja helyettem átvenni senki, hiába menne ki a mobiltelefonért az egyik ember, akivel megbeszélném, hogy helyettem vegye át a mobiltelefont. Amikor máshonnan (pl. Extreme Digital, Media Markt, stb.) rendelek valamit, akkor azt a postára szoktam kérni, ha ez megoldható és olyankor ott szoktam átvenni a rendelt terméket.

Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)

Új hozzászólás Aktív témák