Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fateless #114230 üzenetére
Ahogy én gondolom:
A készülék árkedvezménye a tarifacsomaghoz társul. Olcsóbb előfizu kisebb kedvezmény, drágább előfizu, magasabb kedvezmény. Az, hogy például féláron kapsz meg egy készüléket az a választott csomagtól függ. Ha te egy 20ezres havidíjú előfizetést kötsz 2 évre, a hűségért cserébe a szolgáltató kedvezményes(szebb szóval akciós) áron kínálja neked a készüléket. Ez mellé kérhetsz 22 havi kamatmentes részletet(ami nem egyenlő a bankok által kínált kamatmentes részlettel,sajnos van aki így gpndolja, hogy ugyan az) , amit ugye köteles vagy fizetni. Tehát ha 22 havi részletre kihozol egy "kedvezményes" készüléket, de később kifizeted az összes részletét, akkor a készülék kötöttsége megszűnik,és csak a sim kártyára marad meg a kötöttség, viszont másik készüléket már nem hozhatsz ki arra a hűségidős sim kártyára, amire a kihozott készülék részleteit kifizetted. 1 havidíjas sim kártyára 1 készülék+1kiegészítő hozható ki a költési keret erejéig. Viszont, ha nem fizeted a havidíjat, akkor fél év után felbontja a szerződést a szolgáltató és ki kell fizetni a fennmaradt hűségidőt, a készülék kedvezményes árát és a kapott kedvezmény összegét! Tehát ezzel a nem jó jászani, mert havi pár ezres számlából komoly több 100ezres tartozás alakulhat.Én sajnos önhibán kívül belefutottam egy ilyenbe. 2 előfizu, 2 kedvezményes teló,2 kiegészítő, 1 év visszamardt hűség, 576ezer Ft,24ezer havonta 2 évig a végrehajtónak. Az önhibán kívüli okot itt nem szándékozom részletezni.
Kicsengettem a tartozást, visszakaptam a 2 előfizum. Bő 1 fizetem probléma mentesen. Jelenleg az az ok, amiért korábban megcsúsztam, már nem áll fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile 2
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt akku 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest