- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Ugy latom mar az XXL csomag is 17090Ft-ra emelkedett.
-
pdr755
aktív tag
Valamit építenek itt nálunk (Bp széle ÉNy-i rész). Pár hete megszűnt az UMTS (nem VoLTE telefon H helyett G-re vált hivaskor illetve cell info-ban se látszik) viszont megjelent a B28. Kíváncsi leszek hogy az UMTS helyére mi fog kerülni.
-
22.-én felhívtam az ÜSZ-t (nagyon pipa lettem, hibabejelentő), mert rendkívül fontos lett volna látnom az otthoni kamerák képét és ilyen 0.8 Megával sem ment és nem láttam amit kellett volna, hála égnek nem történt baj. Az ÜSZ simán hülyének nézett, hogy karbantartás van, tegnapig. Természetesen a lassulás maradt (mivel éjszakás voltam), már a Telekomos céges telefon netet osztom a privát telefonnak, ahol korlátlak net van amúgy. Ez abszurd. Ilyet szól a nő (nem rá haragszom), hogy ha a hiba fennáll, hívjam őket újra. Mondom és mi lesz csoda? Költői.
Tegnap előtt az 1.3G-s sw update több mint 1 órát töltött mobneten.Ez vicc!
Üdv, Szentendréről. -
tomp
félisten
válasz
szabonagyur #84337 üzenetére
Miért kellene IPTV-nek lennie? Senki se mondta, hogy az. Ez OTT. Telekom hálózaton a VodafoneTV box is OTT. Attól még a MyTV arra van, hogy aki akarja az ki tudja váltani a hagyományos TV előfizetést.
-
bopeti98
őstag
-
Somatom
veterán
válasz
szabonagyur #84331 üzenetére
Ezt vitatnám. Ha nem opció a TV -n nézés, akkor miért CC kompatibilis?
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #84331 üzenetére
Ezt megbeszélted pl Telenor MyTV otthon appal is? Mert az pl CSAK Android TV OS-en indul el. Nem hiszem hogy hordozásra tervezték. Hacsak nem arra gondoltak hogy egy TV-t hordoz az ember.
-
MDanny
senior tag
válasz
Littoral #84324 üzenetére
Budapest, XVI. kerület Petőfikert részén hasonló a helyzet, több háztömb szinten. A megoldás szolgáltatóváltás volt (kötbért nem engedték el, de legalább vége lett...), kijönni nem voltak hajlandóak, hogy legalább az utcán mérjenek egyet. Egy kártyás csomagot megtartottam tesztelni, de nem foglalkoznak vele.
-
Littoral
aktív tag
Az ember kínjában már tényleg mindent kipróbál, ez a 4. Clear dialer cache data pont eddig nekem még nem volt meg, most kipróbálom. Mondjuk a Domino-kártya dialer-ét ez nem akadályozta a hívások beérkezésében.
-
Statikus
senior tag
válasz
szabonagyur #84323 üzenetére
Köszönöm a problémára a lehetséges megoldást.
Elengedtem a mytv-t és az összes netes tv próbálkozást, pedig ígéretesnek tűntek.
Maradok a koaxnál és a mediacardnál, mert az legalább úgy működik, ahogy az ember elvárja a tv tévéként működik és nem monitorként, nem szükségesek hozzá különféle segédeszközök, bedugós mikroszámítógépek, okosító google droid kütyük, szolgáltatói boxok az összes velük járó korláttal.
Kb. 10-11 éve mediacardot használok, nem vagyok hajlandó visszafejlődni az időben, amikor azért kellett STB, mert a régi fadobozos Videoton tévén csak úgy jött be a sok csatorna.
Másik számomra vicces dolog pedig az, hogy amilyen videot 10 éve lejátszott az akkori okostévém, azt egy mai tv már nem tudja...Sajnálom, hogy ebbe az irányba tartunk, én nem ülök fel a szekérre egyelőre...
De ez már nem Telenor téma. -
Littoral
aktív tag
sfdrakex: ismerősöknél is fennáll, akinél tudom, de nem firtatom túlságosan, nekem elég a saját bajom. Automatikusan kikapcsoltatom a készüléket éjjel, nincs semmiféle "ne zavarjanak" üzemmód aktiválva, és az energiagazdálkodás is békén van hagyva. A "hosszabb ideje" azt jelenti, hogy évek óta megy ez a buli, azóta már cseréltünk telefont is. Az elmúlt néhány hétben lett ez nyilvánvaló, amikor itthon tartózkodtam, és megbeszélt hívást vártam. Estére be is futott, azzal kezdte az ember, hogy "Egész nap hívtalak és nem tudtalak elérni..." - itt még értesítő sms sem volt.
Másnap újra megpróbáltuk, írja az email-t, hogy akkor most hív. Negyed órák, nem hív. Egyszer csak jött az sms, hogy "Nem fogadott...".
Otthon, a munkahelyemen, ez a nyavalya nem válogat, néhány torony és 6-7 km van a két hely között azért.Ez ilyen freemail-jelenség, ott nem tudod, hogy kitől nem kapsz emailt, itt nem tudod, hogy ki hívott volna. Mondjuk a freemail-től már megszabadultam.
AtHoS: nem vagyok egy mászkálós típus, a városon belül elvagyok, de nyáron a Balatonnál is kaptam ilyen "Nem fogadott hívása volt..." üzeneteket. A telefonok szoftverei mindig frissítve vannak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Jó nagy cumi ez a történet.
Vagy 1,5...2 éve nálam is volt hasonló jelenség, ott a VoLTE kikapcsolása megoldotta a gondot, de közben a telefonomon (P30) kikerült VoLTE kapcsolgatási lehetősége Telenor SIM-re, viszont Telekom SIM-nél elérhető. Szerencsére azóta egyszer sem tapasztaltam ezt a problémát (P30 szoftvere is frissült közben - onnantól nincs Telenor esetében VoLTE kikapcsolási lehetőség)
Egyébiránt egy bizonyos területen van ez a probléma nálad vagy bárhol az országban előfordul?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Melyik város? Ismerőknél is van gond? Csak otthon van gond vagy mindenhol? Csak akkor van gond ha sokáig nincsenek újraindítva, vagy mit értesz hosszú ideje a hálózaton vannak alatt? Nincs beállítva a készülékeken időzített ne zavarjanak üzemmód? Energiagazdálkodásba se piszkáltatok?
-
Littoral
aktív tag
Állás a Telenorral (jelentősen vesztésre áll):
Már egy hosszabb ideje a hálózaton lévő készülék(ek)re nem érkezik be a legtöbb hívás, csak egy sms, hogy ún. "nem fogadott" és ún. "hívás" volt ettől-és-ettől. Elmentem, önmagamtól kicseréltettem a sim-kártyát ezekben a készülékekben, sejtettem, hogy ez lesz a cég első reakciója, de a jelenség nem szűnt meg.Írtam panasz(oka)t a szolgáltatónak.
Válasz(ok):
1. Cseréltessek sim-kártyát (miután néhány napja kicseréltem, lásd feljebb). Írom, hogy mi van, nem segített a csere.
2. Kapcsoljam ki a VoLTE-módot. Kikapcsoltam, a helyzet változatlan.
3. Cseréljek készüléket (!), mert látják a rendszerben, hogy a még a "régi" készülékek vannak (legutóbbi csere: 2020 nyarán).Nos hát, összefoglalva:
1. Sim-kártyák kicserélve, a jelenség nem szűnt meg.
2. VoLTE-mód kikapcsolva, a jelenség nem szűnt meg.
3. A készülékcsere nyilván nem jöhet szóba, kizárt dolog, hogy egy ~másfél éve (!) náluk (!) vásárolt Samsung, Iphone, Xiaomi készülékpark egyszerre működik renyhén. Főleg, hogy a menekülőkártyaként ugyanabban a készülékben használt Domino kártyákon, a Telekom hálózatán nem jelentkezik ugyanez a jelenség. A Telenor hálózatán hibás a készülék, a Telekomén nem?Vajon mi lesz a következő lépés? Váltsunk vissza 2G-re?
Őszintén kérdezem - attól, aki rálát ezekre -, van remény, hogy normálisan működjön ez a szolgáltató/szolgáltatás egyszer csak? Nem érzem azt, hogy a szolgáltató arra válaszol (azt, hogy őszintén-e, azt már nem feszegetem), amit sérelmezek és kérdezek a panaszokban.
...hogy van-e remény arra, hogy felfejlődnek arra a szintre, ahol azt a szolgáltatást nyújtják, amit ígérnek?Az ország egyik eldugott pontján használjuk az előfizetéseket, egy olyan megye székhelyén, ami csak magyarországi megyékkel határos.
Menekülőútvonal: áprilisban két előfizetés hűségideje lejár, egynek meg már le is járt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Statikus #84307 üzenetére
Ha rákeresel többeknek is gond volt már ezzel 1 éve, hogy egyik készüléken megjelent, másikon nem (nem csak a Telenor cucca, Voda stb sem megy).
Elvben itt a szükséges app, ezt kell felrakni: [link]
De a Milyen TV-t vegyek témában is vannak kétségek a Tizen + MyTV elérhetőségével.
Sajnos a többiek jelzése jogos, itt érdemes lett volna előre gondolkodni, hogy megy a MyTV adott eszközön vagy sem, így max vissza tudod küldeni.
-
Apa+Fia
aktív tag
Üdv! Aki használja a Mytv alkalmazást azoktól kérdem milyen csatik érhető el HD ba?
-
SP4C3
veterán
válasz
Statikus #84317 üzenetére
Nekem is van "okos" TV-m, ráadásul szarszung, ráadásul tizen. Céges bulin ez volt a fődíj, pénzt sosem adtam volna ilyen TV-ért, nem is ilyen volt a terv (feleslegesen 4k), hanem az, hogy veszek egy szép nagy buta tv-t, aminek jó a "panelje" (elfogadható képminőség) és ráakasztok egy android box-ot... Lehet felmerül benned a kérdés: Miért? Miért oldanék meg 1 problémát 2 eszközzel, elég vennem 1 jólárazott okostévét....
Persze, amit dobhatok el 1-2 év mulva, mert egy lassú trágya lesz és már nem fog rajta futni semmi. Így az android box elavultatásával kukázom azt, így nem 600 eurót dobtam ki, hanem csak 30-at. Lecserélem és még 1-2 évig nyugodt vagyok... Ez volt a terv.Vidd vissza, próbáld visszaszerezni a pénzed, megoldást hiába keresel, van dev menu is rajtuk, de csak fakírkodni fogsz a kevés ramos, gyenge processzoros, herbekelt zsny kategóriás OS-szel szerelt "okostévével".
-
Statikus
senior tag
válasz
Viktor0610 #84310 üzenetére
Azért, mert nem akarok sticket. Nem akarok set top boxot.
Ha ilyen szarokat kell használni, akkor minek gyártanak okos tévét? Gyártsanak simán egy nagy monitort és abba lehet dugni ki mit akar...Ki tudja megmondani, hogy melyiken milyen verzió fut és a mytv milyen verziót támogat és mit nem?
-
-
Statikus
senior tag
válasz
Viktor0610 #84308 üzenetére
OK, és abban tud valaki segíteni, hogy van két Samsung TV-m, mindkettőn Tizen oprendszer fut, az egyiken működik, a másikon nem
Vagy ez ilyen lutri?
Veszek egy tévét, előfizetek egy szolgáltatásra aztán lehet, hogy nem megy... .250e kuka... -
-
Statikus
senior tag
MyTV Segítsetek légyszi!
2 éves Samsung tévémen Tizen oprendszer alatt szépen fut a MyTV app.
Vettem egy új készüléket, szintén Samsung, csak magasabb kategóriás, ugyanúgy Tizen van rajta.
Az applikáció központban beírom a keresőbe mytv... nem találja. Nincs.
Mi lehet a gond? Samsung azt mondja, hogy a Telenorral beszéljek, Telenor azt mondja, hogy lehetséges, hogy nem támogatott a Google a készülékben...Lehetséges, hogy az egyik készüléken támogatott, a másikon nem? Tehát dobjam ki a tévét, mert visszafelé fejlődünk, vagy mondjam le a mytv-t, mert nem működik - természetesen nincs kompatibilitási lista...
Köszi
-
Landsmann
addikt
Egyszeri, napi 200 mega ingyen netet osztogat a Telenor. gyanítom, csak a netet nem használó kártyákra küldik ki az SMS-t. Appban lehet aktiválni.
-
TeeJay
félisten
válasz
pdr755 #84291 üzenetére
Már párszor leírtam
tavalyi széria Redmi Note9S intraband CA-t tud csak pedig snapdragon 720G
tesója Redmi Note9 Pro interband 3CA-t is tud pedig a két telefon csak kamera felbontásban meg töltés sebességben tér el. Ugyanaz a proci minden egyik telóba gondolom kifizették a CA licence-et másikon nem.
Szóval így nekem CA mentes a telefonom hiába hogy a procija tudja és még másfél évig nem cserélném szóval ezzel kell kihúznom
Ugyanez a Redmi Note8 ami global teló is CA nem megy EU-ban vele, Note8T ami csak töltés sebességben tér el az bezzeg tudja mert azt EU-ba szánták
Tanultam belőle, következő telefonnal kivárok mikor már lesz róla tapasztalat hogy 3-4CA-t tudja lazánMásfél évesen meg még nem akarom most cserélni mert mindenre elég nekem, 3évesen majd nézek egy gyorsabb procisat minimum 4CA-val 4G-re aztán azzal el leszek ideig
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest