- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz Zoolee19 #82699 üzenetére
Telefonban nem lesz problémás a Telekom net.
Viszont tényleg ki kellene deríteni, hogy helyben mi történt, mert a Telenornál nem szokás 4G-t lekapcsolni, hiszen a 3G lekapcsolására készülnek.
Ha az aláírásodban szereplő telefonod van és 2-3 km-nél közelebb vagy a legközelebbi B20-as Telenor cellához (nagyíts rá a térképen a helyre, ahol használnád!), akkor a telefonodnak látnia kell a 4G-t.
Ha bemész egy nagyobb városba, ott megjelenik a 4G+ a telefonon?
Ja és ha vidéken, ruderális területen laksz, ott a Telekom/Telenor 4G hálózata közös B20-on. Tehát ha adott telefonnal nincs az egyik, akkor igen nagy eséllyel ilyen területen a másikat sem fogod megtalálni ugyanazzal a telefonnal.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz 4Grider #82698 üzenetére
Nem routerben használnám, hanem telefonban lenne használva, netes kártya ként dual simben.
De ahol eddig úgy mond rendesen tudtam használni a netet ott, "H vagy H+"ra megy le a net vagy ,egyáltalán nincs internet.
Telenornál is jeleztem, a válasz az volt biztos nálam van a gond
Pedig új sim kártyám van, telefonom se esett le stb..Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
4Grider
nagyúr
válasz Zoolee19 #82694 üzenetére
Ha routerben használod, a Telekomnak rögtön lesz több hátránya: Nem adnak publikus ip címet, azaz minden csomagod kétszer lesz nat-olva, egyszer a Telekomnál, egyszer pedig nálad. A Telekom hálózata ráadásul jobban menedzselt, így bizonyos forgalmak finoman szólva nem élvezned rajta előnyt. A kettős nat miatt előfordul. hogy a routered naponta újra kell indítanod, ha fix helyen használod.
A fentiek miatt (korlátosabb/nehézkesebb használat) a Telekom mobilnetben sokkal több helyen marad felesleges kapacitás, ergo sokkal több helyen gyorsabb, mint a Telenor. -
senior tag
válasz Viktor0610 #82695 üzenetére
Évek óta Telenoros vagyok, visszont el gondolkozom néha hogy a netet inkább Telekomtól kéne kérni.
Sajnos egyre rosszabb tapasztalom van mobilnet téren, egyre gyengébb a netem és elég sok alkalommal el is megy stb.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
MODERÁTOR
-
senior tag
Jó reggelt mindenkinek
Kíváncsi lennék mindenki véleményére, szerintetek melyik a jobb a Telenor vagy a Telekom?
Egész pontosan a mobilnetre gondolok.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #82690 üzenetére
flottásként is működik a 20.000-es beszámítás [link]
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Ron Swanson #82686 üzenetére
Hiperesként (Hiper M Net, Hiper M Talk, Hiper L+ vagy Hiper XXL csomaggal) van lehetőséged készüléket beszámíttatni: [link].
Xiaomi 13T
-
bul07
nagyúr
válasz Ron Swanson #82688 üzenetére
Leadsz egy 1e Ft-os telefont adnak érte 20e Ft-os kupont amit ha csomagot hosszabbítasz vagy újat kötsz akkor beszámítják telefon árába
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
senior tag
-
MolTol
tag
válasz Ron Swanson #82686 üzenetére
Nincs készülékbeszámítás.
-
senior tag
Készülékcserével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Pl. egy előző generációs iPhone-t mennyiért számítanak be?
[link] -
aktív tag
-
veterán
válasz Viktor0610 #82681 üzenetére
Jogos.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
veterán
-
pdr755
tag
válasz Viktor0610 #82676 üzenetére
A [link] problémámra tudsz esetleg valamit mondani?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz Viktor0610 #82676 üzenetére
Köszönöm, megkerestem és tényleg a júliusi számlán volt róla értesítés. Csak sose néztem ezeket csak fizettem, mert mindig ugyanannyit kellett.
-
MODERÁTOR
-
RedCactus
senior tag
válasz Viktor0610 #82674 üzenetére
Köszi! Külön értesítést nem kaptam...
-
MODERÁTOR
-
RedCactus
senior tag
Volt valami áremelés szeptembertől? Most kaptam meg a Hello Data Start előfizetésem számláját és a szeptemberi része emelkedett. (14.-én van a fordulónap.) 3 évig mindig 5520Ft volt, most meg 5603Ft. Nem üt szíven a 83Ft, csak meglepett.
-
Gubu0101
veterán
válasz MadMancs #82669 üzenetére
Nem is az a lenyeg,hanem,hogy fogom es rakok bele masik szolgaltatotol simet vagy esimet.
Mondjuk azt nem tudom,ha pl telekomos simet rakok bele,akkor jon e az 5G profil,annyira nem erteni ezt…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Kp-re sok lenne,ezert marad a szolgaltatos vasrlas,fizetem jopar honapig a maradekot meg egyben.Hiaba dolgozok kint kulfoldon,akkor is sajnalnak ra annyi penzt egyben kiadni
Ezt akar egy hibrid autohoz is lehetne hasonlitani,bocs de akkumlatort majd egy evmulva adunk hozza,addig varj turelmesen (tudom rossz hasonlat de na )[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
senior tag
Nincs valakinek egy felesleges -20000 Ft promó kódja véletlen?
-
Gubu0101
veterán
válasz INGJOKE #82664 üzenetére
A kovetkezo 6G-s iphonet,mar tuti nem a Telenortol veszem Elgondolkoztam a 13-as szerian,de azt se innen vennem,se nem fuggetlen (elofizuval) 5G kitudja meddig nem lesz rajta…
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Stonerice
őstag
válasz makoss #82650 üzenetére
Korlátlan mobilnet a hozzám hasonló előfizetőket érdekli.
Például aki nem csak otthon szeretne netezni hanem sokat utazik, vagy vinné magával a munkába menet is. Tudom hogy : otthon net a neve. Akár csak a vodánál ahol most vagyok... De a voda nem korlátozza helyhez a szolgáltatást a gyakorlatban. Így nem kell 2 előfizetést vagy esetleg 3 at kötnöm. Magammal viszem és meg van oldva. Mindenképp spórolok vele. Persze kompromisszumok mindig lesznek.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! A telenor 5G szolgáltatása elindult már hivatalosan is? Azért kérdem, mert a honlapjukra már felkerült az 5g tájékoztató. A hypernet talk m csomagommal igénybe vehető a szolgáltatás szerintetek? Készülék már van hozzá. Előre is köszi a segítséget.
-
félisten
válasz makoss #82650 üzenetére
Nem minden városban továbbra sem.
Haverom itt lakik tőlem ~ 1 km-re, új részén a városnak (megyeszékhely), neekem gigabit net, neki 1-2 Mbit közötti lenne a legjobb opció - kivéve mobilnet mivel az meg bőven tud 50-60 Mbitet.
#826524Grider: ha abból indulok ki, hogy a DIGI mobilnetet ami 10-20 Mbit max mennyien eszik otthoni netnek, akkor ennek is van bőven piaca.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz 4Grider #82657 üzenetére
Így van!
De azért megpróbáltak, (Telekom Smart WiFi) le is döglött (nálam egy kis faluban).
Szerencsére jött a DIGI! (FIBERLINK GIGABIT POPULAR - 25 LEI)
A kérdezőre visszatérve:
Létezik a hatósági ár:
"Magyarországon államilag megállapított hatósági ára van például a gyógyszereknek, az energia- és közműszolgáltatásoknak. Más közszükségleti cikkek, például a távfűtés vagy a tömegközlekedés árának megállapítása az önkormányzatok hatáskörébe tartozik, természetesen a szolgáltatást nyújtó vállalattal való egyeztetést követően."
A „tisztességes” vagy „jogos” ár már nem létezik pedig valaha volt:
"A történelem során számos alkalommal az árak megállapításának feladatát erkölcsi koordinációs mechanizmusok látták el. A középkorban például a céhes kereskedők nem kérhettek többet az értékesíteni szánt termékükért, mint az úgynevezett „jogos ár”: ez a termék beszerzési és a kereskedő létfenntartási költségeinek fedezésére volt elegendő. Aki ennél magasabb árat szabott meg, azt a közösség kiközösítéssel büntette.
Az újkor kezdetén, az amerikai gyarmatokon, majd az Egyesült Államokban is a helyi közösségek gyakran beavatkoztak egyes termékek árának meghatározásába.
Az erkölcsi koordináció mára nagyrészt kiszorult az árak meghatározódásának folyamatából, de még a piacgazdaságok történetében sem volt olyan időszak, amikor minden ár piaci szabadáras lett volna."Most már minden ár amit nem szabályoznak, piaci "szabadár" ezt el kell fogadni, vagy el kell költözni oda ahol nem, végül lehet lázongani is ellene, de az nem változtat rajta.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
4Grider
nagyúr
válasz zsoltyy #82656 üzenetére
A mobilnetben ez a 22-es csapdája. Ahol igazán szükség van mobilnetre (mert nincs normális vezetékes net), ott nem merik/tudják az igényeket mobilnettel kielégíteni, mert egy pillanat alatt ledöglene a mobilhálózat. Ráadásul ezek a helyek többnyire olyan területeken vannak, ahol egészen egyszerűen nem rentábilis egymástól 500 méterre bázisállomásokat kiépíteni, optikai felhordóhálózat pedig nincs.
-
zsoltyy
tag
válasz martonl #82651 üzenetére
Nálunk az egész településen elérhetetlen ez a szolgáltatás és csak invitel rézdrót van, tehát igény lenne.
Garantált 1 mbit/s 6200 pénz
Ahol telekom koax vagy digi van feleslegesen kínálgatja ezt a helyhez kötött mobilnetcsodát. Melyik marha választaná ezt egy stabil kábeles kapcsolat helyett? -
4Grider
nagyúr
válasz makoss #82654 üzenetére
Mindenki pénzből él.
Az egyik büdöspesti kerületben lévő piacot az önkormányzat felújíttatta. A csicsás új piacban az összes zöldséges stand rengeteg társaságon keresztül egy kézbe került. Szerinted mekkora verseny van az egyes standok között? Szerinted mennyivel drágább itt egy kiló gomba, mint a 300 méterre lévő zöldségesnél?
Egyszerű piacgazdaságról van szó: Ahol van verseny, ott a vásárlókért versenyezni kell, ahol pedig nincs, ott pedig annyiért adják a terméket/szolgáltatást, amennyiért még találnak embert, aki megveszi. -
makoss
veterán
válasz martonl #82651 üzenetére
"Hja, a bevezetődben telekomost írtál. :-)"
Őszinte legyek? Nem érdekel, egy kutya
Pofátlanság teteje amit ezek a szolgáltatók csinálnak, de tényleg!
Szerintem sosem fogom ezt igazán megérteni, hogy ez mire jó, ennyire lehúzni az embereket?!?!
Én nem azt mondom, hogy vidéken adják ingyen a netet, de ha ennyi, legyen máshol is ennyi, ekkora sávszélességgel! (!!)Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #82649 üzenetére
Ti meg ne induljatok ki a 150 Mbps-ból. A legtöbb helyen ennek inkább a felét, vagy még kevesebbet tud.
Ahol pedig van Digi 3000-ért, ott jellemzően mindenki olcsóbban adja a netet, jó eséllyel a Telenor is. -
martonl
senior tag
válasz makoss #82645 üzenetére
Hja, a bevezetődben telekomost írtál. :-)
Nyilván nincs a területen megfelelő konkurencia, ahogy írták is.
Nálunk pl. 5990, csak Telekom koax kábel hálózat van. Párszáz méterre tőlünk már csak 3990, ott van Digi is. De gusztustalan dolog, ez tény.Lent van az apróbetűs részen egy ilyen: "A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható, egyéni felhasználásra."
Ezt majd nem árt körbejárnia annak, aki ilyet szeretne, pontosan mit is jelent...
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz szabonagyur #82649 üzenetére
Én a városi netet vesz alapul, ahol ennyiért már a többszörösét kapnám!
Én azt elhiszem, hogy máshol még ennyi sincs, de ezt messze nem így kellene!!!
Ez ugyanolyan mint ha én elmegyek a városi Pennyibe kifliért, megveszem normális áron, másol ahol meg nincs Penny, fizessek 20x annyit???Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
félisten
-
pdr755
tag
-
pdr755
tag
Kicsit más téma:
Adott egy Telenor My Business XL üzleti előfizetés (azt hiszem ez a neve ez az amihez 20 GB net tartozik), ma tértem át rá.
Pluszban van egy 20 ezres kódom a régi készülék leadási akcióból. Az előfizetésre kapható készülék kedvezményt plusz a 20 ezret lehasználva szeretnénk venni egy Samsung A52 telefont.
Ma Bp-n 4 helyen voltam (beleértve ahol magát a díjcsomag váltást intéztem) és vagy nem volt nekik ilyen készülék vagy a 20 ezres kóddal nem tudták megcsinálni (vagy nem akarták fogalmam sincs)
Interneten vagy telefonos visszahívást kérve nem lehet ezt megvenni??
Nem gondoltam volna hogy ez ennyire bonyolult.... -
azbest
félisten
válasz Renwick #82535 üzenetére
FYI ma volt egy sajtó-háttérbeszélgetés a PPF Telco Group vezetőjével Prágában, ahol kerek-perec kizárták azt az opciót, hogy a Telenor Magyarország többségi tulajdonától megváljanak, viszont nem zárták ki a 4iG-val történő egyéb együttműködési lehetőségeket.
Hopsz, közben meglett, hogy mit értettem félre múltkor. A montenegrói telenort veszi meg szőrüstől-bőröstül a 4ig a PPF Group-tól. [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz 4Grider #82639 üzenetére
Jaa igen. Magát az adott frekit egy adott ügyfélhez nem lehet kapcsolni. De ezt nem csak a telenor hálózata nem tudja hanem ilyen eleve nincs is.
Még 5G-nél sincs ilyen pedig ott nagyon is használnák a szolgáltatók. Olcsó tarifához csak 5G DSS járna, a drágább tarifákhoz már 5G AAU azaz N78. Talán majd a 6G-nél már elérhető lesz ez a képesség. -
4Grider
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #82614 üzenetére
lehet félreértjük egymást... arra gondoltam, hogy mivel az otthon net helyileg korlátos, ezért azt lehet, hogy csak bizonyos sávokra vagy tornyokra engendik fel valami profilozással. Vagy, ha nem teljesen zárják ki a többiből, akkor legalábbis arra próbál először felmenni.
Viszont a többi csomagos előfizetőket szerintem simán felengedhetik az új frekikre is. Szóval arra gondoltam, hogy az otthon netes korlátozottsága lenne logikus, míg a többi csomagnál a bárhová (bármelyik sávra) felkapcsolódás lenne ésszerű. Meglepne, ha az otthon net kapna dedikált csatornákat a "kedvezményes" díjszabásával, s a drágább általános csomagokat nem engednék fel a jobb szolgáltatás minőség reményében bármelyikre.
Marketing nyelven persze lehet, hogy úgy adják be, hogy az otthonnet "dedikáltan" közép frekvenciát használ. De lehet ez azt jelenti szvsz, hogy nem engedik fel máshová
De amúgy tényleg fogalmunk sincs még. Lehet nem technikai, hanem "üzleti" a logika mögötte, hogy hová engedik előfizetni. Erre nem látunk rá szintén.
csak azért találgatok, mert kíváncsi vagyok
4Grider: jogos
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Mi meg vagyunk velük elégedve. Kereskedő cégként 100 előfizetésre és összességében kb. 200 GB mobilnetre (és 10 korlátlan adatsimre) fizetünk nekik kb. havi bruttó 220 e Ft-ot. És ebben még elég sok le nem beszélt perc és le nem forgalmazott GB is benne van.
Ha kimegyek külföldre, nem maradok net nélkül. Ha felmegyek a hegyekbe, kb. olyan gyakran találkozom a Telenor eltűnésével, mint a Vodáéval (utóbbi a magán előfizetésem).
Nagyon eldugott helyeken nem működnek csak (pl. Bükk fennsík, eldugott völgyek, stb.).
Kértünk a másik két szolgáltatótól ajánlatot a flottánkra, fasorban nem voltak. Voda ráadásul egyik telephelyünkön nem is tudott beltéri lefedettséget, csak pikocellával... -
yanna
addikt
Ez a technikai frekvenciásdi műszaki oldal nekem magas, viszont azt tudom, hogy amíg egy szolgáltató szolgáltatott kevés nyűg volt. Amióta egy befektetői csoport szolgáltat egy kalap szamóca az egész. És tudom, hogy a befektetői csoport a hunyó a történetben. Nevében van a sz@rság...
-
veterán
válasz Viktor0610 #82627 üzenetére
Lol
Sosem vettem még telefont a telenortól. -
MODERÁTOR
-
veterán
Azt megtudom nézni valahol meddig van a hűségidő az előfizetésemre? (app, net)
-
veterán
válasz Viktor0610 #82622 üzenetére
Pénteken már elő lehet rendelni és valószínűleg előbb megjön, mint az esim/5G a telenornál. 😄
Pedig az etele plázába menő lett a telenor üzlet.... 😄 -
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #82621 üzenetére
4G hálózatot használ a szolgáltatás. Azon nincs semmilyen dedikált frekvencia. Legfeljebb kapacitás kiosztásnál (Resource Block) lehet előnye vagy hátránya a sima előfizetéshez képest. Ennyi. Nincs itt semmi hókuszpók.
-
Gubu0101
veterán
válasz INGJOKE #82620 üzenetére
Meg a 12-re se jott meg,es mar itt a vegleges ios 15 Hihetetlen,hogy egy ev alatt nem sikerult ossze hozni,ha nem bacnek ra,akkor fognam azt az utolso 3 havi torlesztest be se fizetnem,tudjak le az 5G be
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
veterán
Sokkal fontosabb az hogy mikor lesz esim és 5G I13-on? Addig biztos nem veszek amíg legalább esim nincs...
-
leo81
aktív tag
válasz Viktor0610 #82608 üzenetére
Szeretném nagy tisztelettel megkérdezni, hogy melyik másik frekvencián megy ez a szolgáltatás, amikor itt csak a B20 érhető el 20Mhz sávszélességgel, amire ugye a Telekomosok is felmehetnek és ez mellett nincs semmilyen más kapacitásnövelő frekvencia a Telenor részéről.
Hiába kényszerítem a telefonom bármelyik másik 4G-s frekire egyiken sem talál hálózatot.
És bocs nem fröcsögök, csak leírom a tapasztalataimat és felteszem a kérdéseimet, illetve jelzem az általam vélt ellentmondásokat. De eddig még senkitől sem érkezett használható válasz, hogy mégis hogyan képzeli ezt a szolgáltatást a Telenor. -
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #82614 üzenetére
Talán pont azért korlátozott az elérhetősége. Gáz lenne ezt a csomagot ráengedni az amúgy is túlterhelt, csak B20-as bázisállomásokra, amikkel elég nagy területeket fednek le. A középfrekivel (jellemzően B3) is lefedett területeken azért kicsit jóval nagyobb a kapacitás, mint B20 only.
-
iceQ!
addikt
Én ha torrentezek az éjfél és reggel 5 között megy, schedul van beállítva a NAS-on.
Egyébéknt napközben itthon tűrhető, inkább 16:00-tól 19-20-ig trágya lassú. 10mbit max a letöltés, fel persze 30 is van Én egyébként arra lennék kíváncsi hogy ez az Otthon net elvan szeparálva? Viktor0610 biztos meg tudja mondani.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #82610 üzenetére
Sajnos a mobilhálózat nem bízom benne elven működik!
Amelyik frekin megy a 4G azt mindenki használhatja. Ez az otthoni net semmilyen speciális dedikált frekvenciát nem használ. Ugyan azon a 700/800/1800/2600MHz-en megy. Legfeljebb több vagy kevesebb kapacitást ad az otthoni net SIM-nek a hálózat. De ez csak addig érvényes amig nem kezdik tolni ezerrel a torrentet mert akkor máris elkezd kevesebb kapacitást adni. Ugyan ez érvényes amúgy a Hello Data tarifákra! -
MODERÁTOR
válasz azbest #82609 üzenetére
Ebből gondolom, hogy az új csomagok esetében van valamilyen sáv/frekvencia/akármi korlátozás.
"A 4G-n alapuló LTE technológiának köszönhetően, a középfrekvencia sávon történő sugárzás elérhetővé teszi az akár 150 Mbit/sec internet hozzáférést is."Mert ha bármelyiket használhatná, akkor miért ennyire korlátozott az elérhetősége?
Xiaomi 13T
-
azbest
félisten
válasz DrBubo77 #82611 üzenetére
kezdetben a hipernet home is helyhez kötött volt a normál ászf szerint.. még az is lehet, hogy ma is az, nem néztem meg. De volt hozzá akciós kiegészítés, hogy mégsem helyzez kötött
Zoolee19: kezdetben az volt, ahogy a voda home net csomagja is az volt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #82608 üzenetére
Azért a más frekvenciát majd lássuk a gyakorlatban, amikor eszközökel megnézik a userek, hogy melyik band-ot használják
Meglepne, ha tényleg így lenne. Azt persze el tudom képzelni, hogy úgy profilozzák, hogy azt preferálja, de még osztozhat attól a többi felhaszánlóval is.szerk:
Régebben nem volt már itthon olyan mobil csomag, hogy lakcím közelében más szabályok szerint fogy / más keretbe esik a mobil adat? Vagy csak a németeknél láttam ezt már sok évvel ezelőtt?szerk2:
pont, hogy szerintem nem valószínű, hogy dedikálnák. Sosem praktikus a terheléselosztásnál, ha az egyik üres, a másik meg tele. Inkább a saját józan eszem szerint arra tippelnék, hogy a homenet limitált bizonyos sávokra (profillal), míg a normál, nem helyhez kötött előfizetés bármelyiket használhatja. De majd látjuk a gyakorlatban.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"Ez egy átgondolatlan, minden logikát nélkülöző szolgáltatás..."
Honnan vagy ebben olyan biztos? Azt már unalomig ismerjük, hogy az Telenorral elégedetlen vagy.
De azt figyelembe vennéd a sok fröcsögés közben, hogy ez nem a már terhelt hálózatot fogja használni, mert más frekvencián üzemel? 🤔[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
Inkább fizess elő egy év hűséggel havi bruttó 5250 Ft-ért korlátlan Telenoros adatsimre az EQ flottánál. Ugyanúgy neveden lesz az előfizetés, te intézel vele kapcsolatban mindent. Kényelmetlenség az egy év hűség (sim only is), meg hogy előbb meg kell keresned a flottát igazolásért.
-
4Grider
nagyúr
Szerintem nem fogják miatta tömegek megrohanni az ügyfélszolgálatokat. Ott ui. ahol van normális vezetékes net (főleg optikán) ott nincs értelme a helyhez kötött mobilnetnek. Ahol pedig vacak a vezetékes net, ott ez az otthoni net többnyire nem is elérhető, vagy olyan áron, amennyiért - igaz flottás - de Magyarország egészén is korlátlan mobilnet elérhető.
-
Gomba
senior tag
Sziasztok,
HiperXXL csomagra ha előfizetek akkor a sim-et ha beleteszem egy 4G képes routerbe, akkor arra figyel a Telenor? (a Homenet L+-ban nincs elég adatforgalom...)
köszönöm
Ép hardverben ép szoftver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest