Hirdetés
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Star Wars témájú fülhallgatókkal ünnepel az Audio-Technica
- Magisk
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
donjohnson #114114 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a speedtest eredmények alapján jöttek ki az eredmények. Tehát mindenféle telefonnal.
-
sfdrakex
nagyúr
Pár hete beszéltük az adategyeztetést, mondtam az egyik számomon 2024.12.26-2025.06.24 között kell elvégezni. Ma megcsináltam, következő adategyeztetés 2025.12.26.-2026.06.24 között esedékes. Tehát van több mint 1 évem rá.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
martongunar #112696 üzenetére
A küldés nyíl zöld ha nem iosre megy és kél ha iosre. Ne agyald már túl. Jelölve van, látszik mit csinálsz…
Kérj már kölcsön egy iPhonet és próbáld ki. Teljesen érthető és logikus.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
martongunar #112693 üzenetére
Ha beteszek képet nem írja hogy sms-t küldök. Nem téveszt meg. Azt addig írja, amíg el nem kezdek üzenetet írni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
martongunar #112691 üzenetére
Ha szöveget küldesz sms, ha média tartalmat akkor mms.
Az imessage/sms kiírás csak azt mutatja ios vagy nem a címzett. Ennyi. Ne gondold túl, szerintem eléggé egyértelmű mikor mit veszel igénybe. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
martongunar #112688 üzenetére
Mikor fizetősen küldesz valamit zöld a küldés nyíl, ha ingyenes akkor kék. Plusz a szöveg amivel írja hogy imessage vagy sms. Több módon jelölve van, hogy akinek küldöd az iPhonet használ vagy sem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
martongunar #112684 üzenetére
Ezzel csak azt jelöli, hogy ingyenes imessageként vagy fizetős üzenetként küldöd az üzenetet. Nincs megtévesztés.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #112676 üzenetére
Sokan használnak félmilliós telefont, feltöltőkártyás csomaggal, évente 3-5 ezret rátöltve …
egyébként nekem úgy rémlik jelzi az iPhone, hogy költség lehet, csak szerintem ezt se olvassák el sokan.
Könnyebb mindenki mást szidni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
domper2015 #112674 üzenetére
Persze, a legtöbben úgy üzemelnek be új eszközt, hogy gyorsan végig okéznak mindent. Utána pedig mindenki más a hibás… 😔
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
martongunar #112671 üzenetére
Az üzenetküldő alkalmazásban, ahova írni tudod az üzenetet írják az almás telefonok, ha másik almásnak akarsz üzenetet küldeni, hogy imessage, ha pedig másnak írsz azt írja: Szöveges üzenet - sms
tehát ha valaki nem olvas, csak ír, az magának köszönheti a plusz költséget. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Farkassacred #112539 üzenetére
Nem gond ha több van 4-nél. Hozzáadtam én is a 4 után még egyet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Farkassacred #112522 üzenetére
Nekem 4 Prime előfizura megadta a 30%-ot.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CellWalker #106104 üzenetére
3700-as freki 9,5 kmről telefonnal?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kicsiakocsi #106005 üzenetére
5G az N78-on megy, a többi amit írtál, az 4G frekvencia.
szerk.: látom közben te is írtad.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kicsiakocsi #106003 üzenetére
5G bandek b3, b7, b8, b1? Valamit elnéztél, nrm?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
grobi007 #105867 üzenetére
Nincs vita, de pont az történt amit az első kérdésedre kaptál válaszként. Rajtad kívül szerintem itt a topicból senki nem lepődött meg. Leírták ZTE routert kérj, ha lehet, TP Linket kértél. Kicsit feleslegesnek érzem a segítség kérésedet, ha utána az ajánlások ellenkezőjét csinálod.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #105728 üzenetére
Vodánál tuti van baj, T -s hívással is volt gondom. Yettelesekkel simán beszéltem eddig.
-
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #104585 üzenetére
Ez így nem igaz. A hangalapú előfizum megy net és online apn-el is, és vagyunk ezzel páran így a topicban. 😉
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
akaszajanos #104470 üzenetére
Speedtestel gondolom itthoni szerverre mérsz, a youtube és többi videó amit néznél lehet külföldi szerveren van és lehet oda karcsú a sáv.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
burgatshow #104445 üzenetére
Olvass vissza picit. Igen kb mindenkinél megy. 1744-re kell sms-t küldeni VOWIFI üzenettel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur #104300 üzenetére
iPhone 13 Pro-n megy, Huawei P30-asra is bekapcsolták, android 10-en van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HAVN HS 420 fehér számítógép ház
- Eladó kompakt gamer PC + Alienware monitor (RTX 3070, i7-8700K, vízhűtés, ITX)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB / 512 SSD / 1 év Apple garancia
- teljesen ÚJ MacBook Pro 16 M4 Pro Chip 512/24 Magyar Space Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest