- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ez a "Helló, Szia újra" kifejezés érdekes. Mitől "Újra"? Ha a pannont hozták volna vissza akkor érvényes lenne az Újra kifejezés. De így hááát...
-
törölt tag
válasz
simpley #85792 üzenetére
14 nap a "karantén", addig jelezheti egy cég, hogy miért ne adják oda az előregisztrálónak és miért adják neki. Ha mégis más regisztrálta be és nem a PPF, akkor jelezniük kellene, hogy mivel az új nevük "félrehallható"...ezért igényt tartanak a jettel.hu-ra.
Amúgy a jetel.hu-t is előregisztrálta valaki.... -
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #85791 üzenetére
Tudom, azért is csodálkozok, hogy sikerült beleerőltetni. Majd megkérdezem mégis hogy vitték végbe, csak most elutaztak. Majd jövőhéten rákérdezek, ha nem felejtem el.
-
törölt tag
Azon gondolkodtam reggel, hogy lefoglalom a jettel.hu domaint, mert még szabad volt....aztán van az a pénz, amiért lemondanék róla.
Közben munkahelyemen jött egy meló...később (most) leültem hogy regisztráljam, erre valaki már elindította a regisztrációt.
Nagyon sokan lesznek, akik majd "j"-vel fogják beütni a böngészőbe, pont a kiejtés miatt.
Nem is értem a PPF-eseket, hogy miért nem gondoltak erre, és miért nem foglalták le.... -
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #85778 üzenetére
Ezen én is csodálkozok, de mivel valamilyen Samsungról van szó, nem hinném, hogy mikro SIM menne bele.
Vannak telefonok, amikbe 2 SIM, vagy 1 SIM és 1 micro SD megy. Youtubeon vannak videók, ahol a SIM-et megnyúzzák és a micro sd-re ragasztva tolják a telefonba. Próbálta már valaki ezt a technológiát? Így megmarad a 2 SIM és a micro SD is. Mondjuk részemről a választásnál opció a 2 SIM+micro SD hely. De ha mégis lenne egy szuper telefon ami 2 sim vagy 1 sim+micro SD felállású, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy tennék egy próbát. -
viktorhu
veterán
válasz
simpley #85733 üzenetére
Aldi Nord és Aldi Süd az összeveszés eredménye. Észak-délre osztották Németországot + felosztották a világ országait (kivéve USA). A Hofer egy későbbi felvásárlás eredménye, megtartották a régi márkát az osztrákoknál, de a déli Aldihoz tartozik, ahogy Magyarország is. A spanyoloknál pl. az északi Aldi van.
-
lm83
őstag
Bepromozzák ezt az új nevet új díjcsomagokkal is vajon?
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #85774 üzenetére
nekem Jeti lesz.
remélem nem sértek meg senkit.
-
-
-
kekedi
senior tag
Amúgy hogy kell ejteni a Yettel - t? "jettel"? "dzsettel"? "epszilonettel"?
-
RoyalAirForc
aktív tag
Jattol...
-
szkaroly
senior tag
válasz
domper2015 #85738 üzenetére
A Vettel-t még érteném, de ezt nem igazán. Ez olyan mint a Hyppolit és a hippodrom esete.
-
bopeti98
őstag
válasz
bkiky01 #85765 üzenetére
Elméletileg igen, adott irányítószámon belül használható bárhol, de nekem erről gyakorlati tapasztalatom nincs.
Amúgy az Alcatel routerről van elég részletes leírás: [link]
Itt egyértelmű, hogy 2 bandet tud összefogni, és az is hogy milyen felállásban. A B628-265-al tényleg az a baj, hogy a Huawei nem igazán teszi közzé a részletes specifikációját, itt-ott lehet információ morzsákat találni, de azok is ellentmondásosak. -
-
Littoral
aktív tag
válasz
Viktor0610 #85767 üzenetére
Szóvicc a "búcsú" mint templomi interakció és a szlogen összecsengéséről.
-
-
bkiky01
senior tag
válasz
bopeti98 #85762 üzenetére
Pont ezért kérdeztem, mert most elég kedvezményesen megrendelhető.. 3hó elenged, 1 év hűség és tiéd az eszköz..
Nem akarom durva letöltésre használni, de ha kell legyen sávszél..
Valszeg ismerős nevén tudom megrendelni, mert az én címemen nincs lefedettség, két utcával odébb már igen.. Jól tudom, hogy adott irányítószám alatt működik, max kisebb sávszéllel? -
Landsmann
addikt
válasz
#08176384 #85743 üzenetére
A főnököméknek még Pannon GSM-es SIM van a telefonjaikban.
Múltkor felraktam nekik a MOL Move appot, aztán látom, hogy csak H+ van a kijelzőn. Mondom, valami beállítás nem kóser. Mire mondja a főnökasszony, hogy nagyon régi a SIM. Ekkor ugrott be, tényleg mondta is korábban. Mondtam nekik, hogy cseréltessék le, mert hiába az új telefon, 4G-re nem fog felmászni azzal a SIM-el. Mire a válasz: Jó az így nekünk. (nem igazán mobilneteznek) De mondtam nekik, hogy a 3G-t hamarosan kilövik, a net gyakorlatilag megszűnik a telefonon. A hangminőséget meg hagyjuk is.
-
Littoral
aktív tag
telenor.hu/yettel
Ez nem búcsú, hanem egy új kezdet.
Így lehet, mert nálunk május első vasárnapján van a búcsú... -
bopeti98
őstag
válasz
bkiky01 #85744 üzenetére
Az a baj, hogy ezekről a Huawei routerekről alig találni érdemi infót a neten, hogy most pontosan mit is tudnak, hány CA-s, meg milyen bandeket tud összefogni. Nekem Huawei B628-265 van, és hiába van B3+B20 nálunk, amit egy Xiaomi Mi 11 Lite össze is fog, addig ez a router csak a B3-at hajlandó használni. Elméletileg ez a chipset van benne, de itt is nagyon szűkszavú a specifikáció. Annyi derül ki, hogy 2CC Data aggregation. Ez a 2CA lenne gondolom (de javítsatok ki ha tévedek). Viszont akkor fura hogy egy Cat6-os meg egy Cat12-es router is ugyanúgy csak két bandet tud összefogni.
Szerk: Most nézem, hogy a Balong 750-re felül azt írja hogy 4CC CA, lejjebb görgetve meg 2CC data aggregation. Na most mi az igazság?
-
-
Schnorkel
tag
https://www.napi.hu/tech/telenor-yettel-nevvaltoztatas-mobil-kommunikacio.744859.html
-
orkester
őstag
válasz
bkiky01 #85744 üzenetére
Nálam járt mindkettő, 4Gben ugyanazt tudták itt beltérben (max. 100-110Mbit). Végül a B535 mellett döntöttem, mert több LAN port van rajta, ki akartam váltani vele a fő routert és a wifije erősebb mint az Alcatelnek, jobb a lefedettség, 2 válaszfalon keresztül is megvan a ~85-90Mbit a 100ból (Alcatelnél olyan 60 körül mértem csak rendszeresen), így a nappaliból is kiszedhettem a 2. routert, mert önmagában lefedi a házat. Nekem ezért már megérte a 10E Ft-ot. Egyébként a B535-nél több beállítási lehetőség van, mondjuk ez nekem pont nem fontos.
-
törölt tag
Várjuk a fórumtagok frappáns névadását, amivel "magyarosabbá" lehet tenni az új cégnevet. Remélem Viktor0610 is jóváhagyja a kezdeményezést
Szegény vangelis-nek is fel lehetne oldani a fórumtiltást a korábbi telenyomor™ miatt, mivel aktualitását veszíti, illetve ha valaki, akkor ő biztosan kitalálna valami frappánsat
A hwsw-n már van egy (számomra) poénos név: Yeti Mobil -
4Grider
félisten
válasz
bkiky01 #85744 üzenetére
Mindenképp ajánlott magasabb Cat szabványú eszközt használni ott, ahol 2 vagy több frekvencia áll rendelkezésre adatátvitelre. Személy szerint nem hiszem, hogy az otthonnetnek 150 Mbps a vége (bár tudom, hogy ez van leírva). Nincs otthonnetem, így nem tudom 5G eszközzel kipróbálni.
-
-
válasz
Viktor0610 #85745 üzenetére
Meg hát mindenkinek van lehetőség esimre váltani...
Yettel lett szuper. Inkább eszek egy almát.
-
válasz
#08176384 #85743 üzenetére
"csomó új SIM kártya kerül gyártásba"
Nem. Csak a névváltozással nincs plusz SIM-gyártás. Nem szükséges kártyacsere emiatt.
Tehát eddig telenoros SIM-eket kaptak az üzletek/ügyfelek, ezután yettelest fognak.
Mindig az szokott lenni a kérés, hogy először fogyjon el a korábban küldött mennyiség, majd azután kerüljön kiadásra a frissebb. -
bkiky01
senior tag
Otthon-net előfizetsnél mennyire számít, hogy melyik routert használom/választom hozzá?
Tud nagyobb sávszélt, ha drágább több/nagyob kategóriás LTE-t támogat ezáltal nagyobb sávszélet, vagy mindegy mert a plafon úgy is 150megabit lefele és csak terheltségtől függ..?
Alcatel HH71VM, vagy Huawei B535-333-ra gondoltam, esetleg Huawei B628-265.. -
törölt tag
válasz
#76055552 #85742 üzenetére
Mivel olaszul és németül beszélek, így ez az angol szó eszembe sem jutott, de akkor is béna. Ebben a színben viszont simán jó lenne valamelyik citromot és déligyümölcsöt forgalmazó cégnek.
Másik oldalról pedig örülök, hogy az összes üzlet design megint milliókért le lesz cserélve, csomó új SIM kártya kerül gyártásba és mi előfizetők megkapjuk a számlát a végén.
-
törölt tag
válasz
#76055552 #85739 üzenetére
És ez a Yettel mit jelent? Ebből aztán minden gondol az ember, de nem egy telekommunikációs cégre. Nekem nagyon nem tetszik. Gyakorlatilag az O2 bevezetése egy sokkal normálisabb ötlet lett volna. Azt azért sokan ismerik, mégha nincs is felénk hálózatuk. Nekem erről a névről inkább egy angol tisztítószer márka ugrana be
-
Hu de izgi lassan 10 óra megyek is csinálok egy Latét.
-
törölt tag
válasz
domper2015 #85738 üzenetére
-
domper2015
senior tag
-
simpley
őstag
válasz
szabonagyur #85736 üzenetére
közben leesett, hogy a HoT a Hofer Telecom rövidítése.
-
juve600
nagyúr
válasz
szabonagyur #85731 üzenetére
igen
a traktorok neve -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #85723 üzenetére
Akkor legyen h'turul
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #85731 üzenetére
A Hofer az átcímkézett Aldi. Szlovéniában is ezt a nevet használják. Németben meg a családi viták miatt tudtommal van két Aldi, a sima és a süd.
-
törölt tag
Jobban örülnek, ha a nagy bejelentés része lenne, hogy működik végre normálisan a roaming (új szerződések 5G és 4G roamingra), Svájc legyen már pl. EU zóna, amennyiben meg nem, akkor 2022- ben ne 500 megabyte legyen a nem EU plusz adat. Előfizetés nélkül is lehessen értelmes méretű adatcsomagot venni, elindulna a nagy 3G kikapcsolás előtt a VOLTE roaming és belföldi széles körű VOLTE támogatás. A fenti cégnevek közül meg az egyik rosszabb mint a másik és semmit sem jelentenek.
-
simpley
őstag
válasz
szabonagyur #85725 üzenetére
Az nekem “lidül”
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #85723 üzenetére
Én még mindig bízom a “Yettel.”-ben, az sokkal jobban bejön mint a “Laa.”
-
barnibooo
aktív tag
Akkor elvileg ma minden kiderül 10:00 kor, ha a videó igaz:
https://vm.tiktok.com/ZML8no6d5/ -
KRoli92
tag
válasz
KRoli92 #85716 üzenetére
Na annyi hogy félig sikerült a számhordozás. Az ideiglenes számot ha próbálom hívni azt mondja be, hogy a hívott szám megváltozott. Az ideiglenes számnak a telenoros kártyájára megy az sms ha a hordozni kivánt számra küldök sms-t, tehát az sms része már át lett hordozva a számnak a telenorhoz, de a hívás még mindig a vodafoneos kártyára érkezik, tehát most két kártyán működik az egy hívószám
Kíváncsi leszek ebből mi lesz...áthordozzák rendesen vagy marad így.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Vodafonetól vissza szerettem volna hordozni a számomat a Telenorhoz, 2022.01.26 20:00 - 24:00. De ez még eddig nem történt meg. Ez normális? Kaptam még Január 10.-én sms-t, hogy a számhordozási eljárás sikeresen befejeződött, és abban írták ezt az időpontot. Vodafonenál van a hiba? Kb fél éve hazavágtak mindent a Vodánál, ezek szerint a számhordozást is?
-
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #85703 üzenetére
azt kell mondjam, hogy igaza van akármit is mondasz..
én belsős embertől hallottam, hogy a "Yettel.-t" többször emlegették de akkor ezek szerint változtattak. Kíváncsi leszek, hogy ez csak amolyan rövidítés vagy ez a 3 betű lesz a brand.. -
-
TeeJay
félisten
"Ki á laa m*re"
Mónika show ÁgiBitang pusztulatosan fostos ez a név
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #85700 üzenetére
Veszélyes az út, hazafelé....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest