- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #100050 üzenetére
Az még vállalható. Lejön még belőle, amit most töltögetek. A 4GB net is jól jön a korlátlan mellé.
Kérdés, hogy a feltöltős számomat áthordozhatom-e.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #100048 üzenetére
Szomorrú. Köszi!
Ez a KÜF Aktív játszhat?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz csernak75 #100043 üzenetére
Ez is egy érdekes lehetőség. Van egy ex Euroquattro only net előfizetésem, ami havi 6800 -ért két, korlátlan netes kártya (fő + megosztó). Főkártya a telómban (mert csak ahhoz van roaming), megosztó az otthoni routeremben. Ilyet már nem lehet szerezni, úgyhogy vigyázok rá. Idő közben az Euroquattro közvetlen Yeti kezelésbe került át. A Yeti küldi a számlákat. Lehet, hogy erre is lehetne kérni TV -t?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
Melyik a legolcsóbb előfizetés, amihez lehet kérni TV szolgáltatást? Hardver nem kell.
-
Somatom
veterán
válasz szabonagyur #99492 üzenetére
Én sem értem. De, vannak egyéb anomáliák is. O2 5G -n nem tudtam megnézni az F1 futamot, mert fix 360p -n is pufferelgetett. Olyankor a teló leváltott edge -re. Ha kényszerítettem 5G -re, vagy 4G -re, akkor elszállt a net. Repülő mód be/ki és akkor egy darabig megint volt 4G, 5G. Ezért próbálkoztam be megint a Tkom -mal, de ismét elutasított.
-
Somatom
veterán
válasz csaszi75 #99490 üzenetére
Ez legutóbb múlt hétvégén volt, Aalen -ben. Tizen éve roamingolok rendszeresen, természetesen ismerem, próbáltam az összes általad írt trükköt. Rendszeresen bepróbálkozok a német Tkommal, de még egyszer sem engedett fel.
Mindkét slotban Yeti van. Az egyesben flottás, only net, a kettesben feltöltős a hívásokhoz.
A tabomban pedig egy Voda only net, mert gyakran járok Svájcban és ott csak a Voda nem feláras.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz popey37 #99480 üzenetére
Én is tapasztalok anomáliákat, de azért erősen sántít, amit írsz. Azt se gondold, hogy itt csak turisták vannak. Én szintén nyolc éve dolgozok egy német cégnél nemzetközis kamionsofőrként. Az év felét roamingban töltöm, különböző országokban.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz popey37 #99457 üzenetére
Sztem sem a port miatt akadozik a net. Hasonló jelenséget tapasztalok én is roamingban, pedig az én netem (két SIM, amiből az egyik only net) net apn -t használ, ami nem NAT -olt.
Viszont a megosztásnál van egy másik probléma. Egy ideje az Android minden egyes hotspot indításnál megváltoztatja a hotspot belső IP -jét, ami csúnyán belerondíthat egy fixen definiált elérés működésébe.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #99358 üzenetére
Gondolom, egy üzemen (telón) kívüli kártyánál is hasonló a szitu. Szvsz. kell egy feltöltős kártya és arra átirányítani a hívásokat.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #99353 üzenetére
Csak agyalok rajta. Hívásátirányítással nem lehet megoldani? Mit jelez a hívónak, ha mondjuk minden hívást átirányítok az only net számomra?
-
Somatom
veterán
válasz Zsolt,72 #98956 üzenetére
Na, az nagyon érdekes. Otthon Tkom vezetékes net is van, annak a routeréről csont nélkül megy ugyanazzal a tablettel. A tab -ban egy Voda SIM van, azzal is betölt. Csak a Yetivel nem. Se telón, se telóról, se 4G routerről.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Kb. kéthetes infó, csak elfelejtettem megírni, hogy bejelentettem a logout hibát. A válasz:
-Kollégáink tesztelték, de nem találtak hibát a rendszerünkben.
A PH szerint náluk sincs hiba.
Akkor hol lehet?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Ma bejelentettem a logout hibát. Visszahívott a hölgy azzal, hogy tesztelték, de nem találtak hibát. Azóta nálam is müxik. Érdekes.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97857 üzenetére
Így van, ez hülyeség. Ezért kellene feltüntetni, hogy az adott készülék mire képes. De, egy otthon netnél még ez is fölösleges, hiszen a szolgáltatónak minden infó a rendelkezésére áll ahhoz, hogy az adott helyhez ajánljon készüléket. Ahol 3CA van, oda 3CA képeset. Természetesen csak arra az időre, amíg nem változtat, hiszen azzal változnak a szolgáltatás feltételei is.
Itt az én példám. Pontosan tudom, hogy évek óta 30/10 -em van otthon és ez sok CA -s eszközzel sem változik. Tudomásul veszem, ezért fizetek egy sztem méltányos összeget és bár ugyanennyiért elméletileg lehetne akár 300/100 is, mégsem szoktam itt nyavajogni, hogy szemétmocsok Yettel. De, ha valamiért ez drasztikusan csökkenne, akkor már elégedetlen lennék. Sztem ez érthető reakció.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #97855 üzenetére
Teljesen mindegy, ha kevesebb az ügyfélelégedettséget jelentő, kezdeti 100/50 -től. Nincs ezzel baj, ilyen a technika, csak akkor a szolgáltató is fogadja el az ügyfél változtatási szándékát! A hűség legyen kétoldalú!
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz csernak75 #97851 üzenetére
Ha változnak a feltételek, akkor változik a szolgáltatás színvonala. Ha a színvonala változik, akkor az ára miért nem?
A próbahónap alatt van minimum 100/50 -em és ez nekem megfelel, akkor kifizetem a teljes árat. 0/0 -hoz semmilyen szolgáltatást sem kell fizetnem, az anélkül is stabilan megvan.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz csernak75 #97848 üzenetére
De, az mégsem járja, hogy a szolgáltató szétteszi a kezét, hogy IJ, mert a garantált 0/0 -át mindegyik tudja. Főleg úgy, hogy a szolgáltatást és az eszközt is ugyanonnan vette és másik eszközzel lehetne jobb a szolgáltatás. Ez az infó akkor lenne lényegtelen, ha a Yeti által forgalmazott összes router maximálisan ki tudná használni a szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #97840 üzenetére
Nem szolgáltatást, hanem eszközt. A lényeges tulajdonságokat fel kell tüntetni és ez független attól, hogy a user tud-e olvasni.
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #97831 üzenetére
Akkor nem a router CA képessége lesz a szűk keresztmetszet.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97796 üzenetére
De, akkor honnan tudja a leendő vásárló, hogy melyek a támogatott készülékek? Ha jól láttam, akkor az a lista 2022. márciusi. Azóta történt ez-az mobilfronton.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97793 üzenetére
Rossz listát nézek? Pl. az enyémet nem is forgalmazza a Yeti, de megy rajta a Yeti Volte. Viszont, az S23 -at forgalmazza, de a lista szerint nem támogatott. Akkor az aktuális flagshipen nem megy a Volte?
-
Somatom
veterán
Yeti netről gyakran nem jön be a Logout. Már otthon is feltűnt, hogy a 4G routeremről errorba fut. Van egy Tkomos háló is otthon, arról símán megy. Most roamingban vagyok, a Yeti kártyás telómról adok hotspotot a tabomnak és ugyanez a szitu. A tab -ban van egy Vodás net kártya. Ha átváltok rá, akkor azonnal betölt a logout. Más is tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97476 üzenetére
Bocs, de ezen nem tudtam nevetni! Ha ezt vki élesben előadná, mire a másik galacsint gyúrna a szerződésből és beletolná az illető szájába, na, az vicces lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97472 üzenetére
Ahha. Szted milyen lenne a személyes ügyintézés, ha mindenki, mindent az utolsó betüig átrágna egy ilyen szerződésen, mielőtt aláírná? De, ha már gonoszkodunk, akkor nem azt szokták hangoztatni, hogy az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb? Ezt nem lenne nehéz úgy csinálni, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek. Valahogy mégsem sikerül. Akkor ostobák, vagy hazugok a Yettel illetékesei?
-
Somatom
veterán
válasz donjohnson #97470 üzenetére
Miért is ne lepődjön meg? Egy drága netszolgáltatásnak miért kell minden előzetes figyelmeztetés nélkül, alapértelmezetten aktívnak lennie? Ott a telefon, hívással lehetne aktiválni, ha vkinek igénye lenne rá. Így viszont színtiszta lehúzás.
-
Somatom
veterán
Tudom, hogy van deinterlacing. Különböző módszerekkel mossák össze a két félképet. Az eredmény sosem lesz olyan, mint egy 50p -ben rögzített anyag. Egyébként, ha már megcsinálták az 50i -ből, az 50p -t, akkor csak ki kell hagyni minden második képkockát és megvan a 25p. Akkor van gond, ha az eredeti anyag 60i, 24p, stb., ami nem osztható 25 -tel.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Na de ma már minden megjelenítő egyszerre jeleníti meg a teljes képkockát. Ha interlaced az anyag, akkor a képkocka páros és páratlan sorai között 1/50s (vagy, 1/25s?) időeltolódás van. Nem lehet egyben megjeleníteni a páros és páratlan sorokat, mert nem ugyanaz a kép van rajtuk.
-
Somatom
veterán
Ez az 50i nekem nem áll össze. I=interlaced, vagyis két field, időeltolódással. A régi, katódsugárcsöves tévék jelenítették meg így a képet, ezért így is rögzítették. A modern megjelenítők p=progresszív módjára történő átalakítással a két field (félkép) közti időeltolódás a probléma. Mosott lesz az eredmény. Használnak ma még egyáltalán interlaced rögzítést?
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #97397 üzenetére
Persze, hogy külön sávon megy. Európában FDD (Frequency Division Duplexing) LTE van.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz EA's hit #97321 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jogilag támadható. Amit hivatalosan vállal (0/0), azt mindenképpen teljesíti. Csak az benne a csavar, hogy a user adatmennyiségben meghatározott tarifát fizet, de 0/0 -án nincs felhasználható adatmennyiség. Ami az ésszerűséget illeti, a usernek van egy felhasználói szokása, ami alapján csomagot választ, majd azt a szolgáltató hűségidőn belül ellehetetleníti. Szerinted, ha ez jogilag rendben van, akkor valóban rendben van?
-
-
Somatom
veterán
válasz EA's hit #97309 üzenetére
Először is, nem rólam van szó. Nálam otthon évek óta megvan stabilan a 30/15. Nekem inkább az a nyűgöm, hogy nem tudok Tkom.de -n roamingolni, mert nem enged fel rá.
Másodszor, nem azt írtam, hogy a user szar lefedettségre vállalt hűséget. Évek óta stabil kapcsolatra vállalta, majd a hűség alatt jött a modernizáció és nála hálózat huss. Olvass vissza, erre is volt itt példa![ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz gabor9991 #97296 üzenetére
Te nem olvasod a topikot? Amikor hűséget kötött, akkor még jó volt a lefedettség, csak aztán jött a modernizálás. Nem is értem, hogy a hűség miért nem kétoldalú. Ha a usernek biztosítania kell a befizetendőket, akkor a szolgáltatónak miért nem kell garantálnia a meglévő elérhetőséget?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97294 üzenetére
Gondolom, azoknak fontos, akiknél gyenge a lefedettség. Ha ennyire népszerű a téma, akkor sok helyen gyenge a lefedettség. A péntekezés meg nyilvánvalóan a késlekedésre utal.
-
Somatom
veterán
Srácok! A lényeg a péntek. Arra kell koncentrálni. Ráadásul a mostani egy bazi nagy péntek.
-
Somatom
veterán
5G -s kapcsolatnál kényszeríteni akartam a telómat, ezért a preferred network -öt only NR -re állítottam. Erre megszakadt az adatkapcsolat. Ez azért volt, mert az 5G tulképp 4G? Ha így van, akkor nem tudom kényszeríteni a telót erre a "majdnem 5G" -re?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #96737 üzenetére
A Pató Pál úr nem a Yettel szóvivője? Keverem valakivel?
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #96733 üzenetére
Ne keverjük bele a Yettelt a VoWifibe? Ezek szerint nincs benne?
-
Somatom
veterán
válasz SpongyaBob #96731 üzenetére
Yettelpéntek. Olyan, mint a húsvéthétfő, vagy a Skálakedd.
-
Somatom
veterán
válasz Sumptuous #96621 üzenetére
Költözz be három hétre egy kamionba és megtudod (a 3hét meló/1hét pihi egy általánosan alkalmazott kamionos munkabeosztás)! Pl. indítasz egy TVGO live adást, ami nem az adatkeretedhez, hanem a pillanatnyi elérhető sávszélességedhez állítja be a stream minőségét, ezáltal az adatigényét. Ha az adott helyen 5G -d van, akkor két pofára fogja zabálni a biteket.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz EA's hit #96458 üzenetére
Jogos! Ez az újdonság nem ugrott be. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle. A Voda is így kezdte a Red -del, aztán elkezdett tiltogatni, majd egyoldalú szerződésmódosítással megszűntette a korlátlan roamingot. Mondanom sem kell, hogy az összes, nemzetközis kamionos kolléga Redes volt.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #96319 üzenetére
Ahhoz ki kéne szedni a SIM -et és átrakni. Ehhez most nincs türelmem.
-
Somatom
veterán
válasz donjohnson #96314 üzenetére
De, van minden, kivéve a kísérletezőkedvet. Maradok halvány O2 4G -n. Egyébként kicsi esélyt látok arra, hogy teló hiba legyen, ha O2 -n működik. Talán a NET APN nem tetszik a Tkom -nak.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
1.: A hivatalossal kitörölhetem. Én a telón szeretném használni. Volt már olyan, hogy hivatalosan volt E-Plus 4G, csak a telón nem.
2.: Lehet, hogy decemberben ment, de most nem megy.
3.: Megvolt az újraindítás. Manuális keresésnél látja a Telekom.de hálózatot, de regisztrálásra továbbra is "most nem lehet kapcsolódni, próbálja később" a válasz.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Nemtom ki írta korábban, hogy a német Tkom már engedi a Yeti roamingot. Az új telómon mindenféle G van, de a D. Tkom egyáltalán nem enged fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Letiltás - hogy is van ez?
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest