Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Star Wars témájú fülhallgatókkal ünnepel az Audio-Technica
- Magisk
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #100050 üzenetére
Az még vállalható. Lejön még belőle, amit most töltögetek. A 4GB net is jól jön a korlátlan mellé.
Kérdés, hogy a feltöltős számomat áthordozhatom-e. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #100048 üzenetére
Szomorrú. Köszi!
Ez a KÜF Aktív játszhat? -
Somatom
veterán
válasz
csernak75 #100043 üzenetére
Ez is egy érdekes lehetőség. Van egy ex Euroquattro only net előfizetésem, ami havi 6800 -ért két, korlátlan netes kártya (fő + megosztó). Főkártya a telómban (mert csak ahhoz van roaming), megosztó az otthoni routeremben. Ilyet már nem lehet szerezni, úgyhogy vigyázok rá. Idő közben az Euroquattro közvetlen Yeti kezelésbe került át. A Yeti küldi a számlákat. Lehet, hogy erre is lehetne kérni TV -t?
-
Somatom
veterán
Melyik a legolcsóbb előfizetés, amihez lehet kérni TV szolgáltatást? Hardver nem kell.
-
Somatom
veterán
válasz
szabonagyur #99492 üzenetére
Én sem értem. De, vannak egyéb anomáliák is. O2 5G -n nem tudtam megnézni az F1 futamot, mert fix 360p -n is pufferelgetett. Olyankor a teló leváltott edge -re. Ha kényszerítettem 5G -re, vagy 4G -re, akkor elszállt a net. Repülő mód be/ki és akkor egy darabig megint volt 4G, 5G. Ezért próbálkoztam be megint a Tkom -mal, de ismét elutasított.
-
Somatom
veterán
válasz
csaszi75 #99490 üzenetére
Ez legutóbb múlt hétvégén volt, Aalen -ben. Tizen éve roamingolok rendszeresen, természetesen ismerem, próbáltam az összes általad írt trükköt. Rendszeresen bepróbálkozok a német Tkommal, de még egyszer sem engedett fel.
Mindkét slotban Yeti van. Az egyesben flottás, only net, a kettesben feltöltős a hívásokhoz.
A tabomban pedig egy Voda only net, mert gyakran járok Svájcban és ott csak a Voda nem feláras. -
-
Somatom
veterán
válasz
popey37 #99457 üzenetére
Sztem sem a port miatt akadozik a net. Hasonló jelenséget tapasztalok én is roamingban, pedig az én netem (két SIM, amiből az egyik only net) net apn -t használ, ami nem NAT -olt.
Viszont a megosztásnál van egy másik probléma. Egy ideje az Android minden egyes hotspot indításnál megváltoztatja a hotspot belső IP -jét, ami csúnyán belerondíthat egy fixen definiált elérés működésébe. -
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #99358 üzenetére
Gondolom, egy üzemen (telón) kívüli kártyánál is hasonló a szitu. Szvsz. kell egy feltöltős kártya és arra átirányítani a hívásokat.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #99353 üzenetére
Csak agyalok rajta. Hívásátirányítással nem lehet megoldani? Mit jelez a hívónak, ha mondjuk minden hívást átirányítok az only net számomra?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #98947 üzenetére
-
Somatom
veterán
Kb. kéthetes infó, csak elfelejtettem megírni, hogy bejelentettem a logout hibát. A válasz:
-Kollégáink tesztelték, de nem találtak hibát a rendszerünkben.
A PH szerint náluk sincs hiba.
Akkor hol lehet? -
Somatom
veterán
Ma bejelentettem a logout hibát. Visszahívott a hölgy azzal, hogy tesztelték, de nem találtak hibát. Azóta nálam is müxik. Érdekes.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97857 üzenetére
Így van, ez hülyeség. Ezért kellene feltüntetni, hogy az adott készülék mire képes. De, egy otthon netnél még ez is fölösleges, hiszen a szolgáltatónak minden infó a rendelkezésére áll ahhoz, hogy az adott helyhez ajánljon készüléket. Ahol 3CA van, oda 3CA képeset. Természetesen csak arra az időre, amíg nem változtat, hiszen azzal változnak a szolgáltatás feltételei is.
Itt az én példám. Pontosan tudom, hogy évek óta 30/10 -em van otthon és ez sok CA -s eszközzel sem változik. Tudomásul veszem, ezért fizetek egy sztem méltányos összeget és bár ugyanennyiért elméletileg lehetne akár 300/100 is, mégsem szoktam itt nyavajogni, hogy szemétmocsok Yettel. De, ha valamiért ez drasztikusan csökkenne, akkor már elégedetlen lennék. Sztem ez érthető reakció. -
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #97855 üzenetére
Teljesen mindegy, ha kevesebb az ügyfélelégedettséget jelentő, kezdeti 100/50 -től. Nincs ezzel baj, ilyen a technika, csak akkor a szolgáltató is fogadja el az ügyfél változtatási szándékát! A hűség legyen kétoldalú!
-
Somatom
veterán
válasz
csernak75 #97851 üzenetére
Ha változnak a feltételek, akkor változik a szolgáltatás színvonala. Ha a színvonala változik, akkor az ára miért nem?
A próbahónap alatt van minimum 100/50 -em és ez nekem megfelel, akkor kifizetem a teljes árat. 0/0 -hoz semmilyen szolgáltatást sem kell fizetnem, az anélkül is stabilan megvan. -
Somatom
veterán
válasz
csernak75 #97848 üzenetére
De, az mégsem járja, hogy a szolgáltató szétteszi a kezét, hogy IJ, mert a garantált 0/0 -át mindegyik tudja. Főleg úgy, hogy a szolgáltatást és az eszközt is ugyanonnan vette és másik eszközzel lehetne jobb a szolgáltatás. Ez az infó akkor lenne lényegtelen, ha a Yeti által forgalmazott összes router maximálisan ki tudná használni a szolgáltatást.
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #97840 üzenetére
Nem szolgáltatást, hanem eszközt. A lényeges tulajdonságokat fel kell tüntetni és ez független attól, hogy a user tud-e olvasni.
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #97831 üzenetére
Akkor nem a router CA képessége lesz a szűk keresztmetszet.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97796 üzenetére
De, akkor honnan tudja a leendő vásárló, hogy melyek a támogatott készülékek? Ha jól láttam, akkor az a lista 2022. márciusi. Azóta történt ez-az mobilfronton.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97793 üzenetére
Rossz listát nézek? Pl. az enyémet nem is forgalmazza a Yeti, de megy rajta a Yeti Volte. Viszont, az S23 -at forgalmazza, de a lista szerint nem támogatott. Akkor az aktuális flagshipen nem megy a Volte?
-
Somatom
veterán
Yeti netről gyakran nem jön be a Logout. Már otthon is feltűnt, hogy a 4G routeremről errorba fut. Van egy Tkomos háló is otthon, arról símán megy. Most roamingban vagyok, a Yeti kártyás telómról adok hotspotot a tabomnak és ugyanez a szitu. A tab -ban van egy Vodás net kártya. Ha átváltok rá, akkor azonnal betölt a logout. Más is tapasztalt ilyet?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97476 üzenetére
Bocs, de ezen nem tudtam nevetni! Ha ezt vki élesben előadná, mire a másik galacsint gyúrna a szerződésből és beletolná az illető szájába, na, az vicces lenne.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97472 üzenetére
Ahha. Szted milyen lenne a személyes ügyintézés, ha mindenki, mindent az utolsó betüig átrágna egy ilyen szerződésen, mielőtt aláírná? De, ha már gonoszkodunk, akkor nem azt szokták hangoztatni, hogy az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb? Ezt nem lenne nehéz úgy csinálni, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek. Valahogy mégsem sikerül. Akkor ostobák, vagy hazugok a Yettel illetékesei?
-
Somatom
veterán
válasz
donjohnson #97470 üzenetére
Miért is ne lepődjön meg? Egy drága netszolgáltatásnak miért kell minden előzetes figyelmeztetés nélkül, alapértelmezetten aktívnak lennie? Ott a telefon, hívással lehetne aktiválni, ha vkinek igénye lenne rá. Így viszont színtiszta lehúzás.
-
Somatom
veterán
Tudom, hogy van deinterlacing. Különböző módszerekkel mossák össze a két félképet. Az eredmény sosem lesz olyan, mint egy 50p -ben rögzített anyag. Egyébként, ha már megcsinálták az 50i -ből, az 50p -t, akkor csak ki kell hagyni minden második képkockát és megvan a 25p. Akkor van gond, ha az eredeti anyag 60i, 24p, stb., ami nem osztható 25 -tel.
-
Somatom
veterán
Na de ma már minden megjelenítő egyszerre jeleníti meg a teljes képkockát. Ha interlaced az anyag, akkor a képkocka páros és páratlan sorai között 1/50s (vagy, 1/25s?) időeltolódás van. Nem lehet egyben megjeleníteni a páros és páratlan sorokat, mert nem ugyanaz a kép van rajtuk.
-
Somatom
veterán
Ez az 50i nekem nem áll össze. I=interlaced, vagyis két field, időeltolódással. A régi, katódsugárcsöves tévék jelenítették meg így a képet, ezért így is rögzítették. A modern megjelenítők p=progresszív módjára történő átalakítással a két field (félkép) közti időeltolódás a probléma. Mosott lesz az eredmény. Használnak ma még egyáltalán interlaced rögzítést?
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #97397 üzenetére
Persze, hogy külön sávon megy. Európában FDD (Frequency Division Duplexing) LTE van.
-
Somatom
veterán
válasz
EA's hit #97321 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jogilag támadható. Amit hivatalosan vállal (0/0), azt mindenképpen teljesíti. Csak az benne a csavar, hogy a user adatmennyiségben meghatározott tarifát fizet, de 0/0 -án nincs felhasználható adatmennyiség. Ami az ésszerűséget illeti, a usernek van egy felhasználói szokása, ami alapján csomagot választ, majd azt a szolgáltató hűségidőn belül ellehetetleníti. Szerinted, ha ez jogilag rendben van, akkor valóban rendben van?
-
Somatom
veterán
válasz
EA's hit #97309 üzenetére
Először is, nem rólam van szó. Nálam otthon évek óta megvan stabilan a 30/15. Nekem inkább az a nyűgöm, hogy nem tudok Tkom.de -n roamingolni, mert nem enged fel rá.
Másodszor, nem azt írtam, hogy a user szar lefedettségre vállalt hűséget. Évek óta stabil kapcsolatra vállalta, majd a hűség alatt jött a modernizáció és nála hálózat huss. Olvass vissza, erre is volt itt példa! -
Somatom
veterán
válasz
gabor9991 #97296 üzenetére
Te nem olvasod a topikot? Amikor hűséget kötött, akkor még jó volt a lefedettség, csak aztán jött a modernizálás. Nem is értem, hogy a hűség miért nem kétoldalú. Ha a usernek biztosítania kell a befizetendőket, akkor a szolgáltatónak miért nem kell garantálnia a meglévő elérhetőséget?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97294 üzenetére
Gondolom, azoknak fontos, akiknél gyenge a lefedettség. Ha ennyire népszerű a téma, akkor sok helyen gyenge a lefedettség. A péntekezés meg nyilvánvalóan a késlekedésre utal.
-
Somatom
veterán
Srácok! A lényeg a péntek. Arra kell koncentrálni. Ráadásul a mostani egy bazi nagy péntek.
-
Somatom
veterán
5G -s kapcsolatnál kényszeríteni akartam a telómat, ezért a preferred network -öt only NR -re állítottam. Erre megszakadt az adatkapcsolat. Ez azért volt, mert az 5G tulképp 4G? Ha így van, akkor nem tudom kényszeríteni a telót erre a "majdnem 5G" -re?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #96737 üzenetére
A Pató Pál úr nem a Yettel szóvivője? Keverem valakivel?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #96733 üzenetére
Ne keverjük bele a Yettelt a VoWifibe? Ezek szerint nincs benne?
-
Somatom
veterán
válasz
SpongyaBob #96731 üzenetére
Yettelpéntek. Olyan, mint a húsvéthétfő, vagy a Skálakedd.
-
Somatom
veterán
válasz
Sumptuous #96621 üzenetére
Költözz be három hétre egy kamionba és megtudod (a 3hét meló/1hét pihi egy általánosan alkalmazott kamionos munkabeosztás)! Pl. indítasz egy TVGO live adást, ami nem az adatkeretedhez, hanem a pillanatnyi elérhető sávszélességedhez állítja be a stream minőségét, ezáltal az adatigényét. Ha az adott helyen 5G -d van, akkor két pofára fogja zabálni a biteket.
-
Somatom
veterán
válasz
EA's hit #96458 üzenetére
Jogos! Ez az újdonság nem ugrott be. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle. A Voda is így kezdte a Red -del, aztán elkezdett tiltogatni, majd egyoldalú szerződésmódosítással megszűntette a korlátlan roamingot. Mondanom sem kell, hogy az összes, nemzetközis kamionos kolléga Redes volt.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #96319 üzenetére
Ahhoz ki kéne szedni a SIM -et és átrakni. Ehhez most nincs türelmem.
-
Somatom
veterán
válasz
donjohnson #96314 üzenetére
De, van minden, kivéve a kísérletezőkedvet. Maradok halvány O2 4G -n. Egyébként kicsi esélyt látok arra, hogy teló hiba legyen, ha O2 -n működik. Talán a NET APN nem tetszik a Tkom -nak.
-
Somatom
veterán
1.: A hivatalossal kitörölhetem. Én a telón szeretném használni. Volt már olyan, hogy hivatalosan volt E-Plus 4G, csak a telón nem.
2.: Lehet, hogy decemberben ment, de most nem megy.
3.: Megvolt az újraindítás. Manuális keresésnél látja a Telekom.de hálózatot, de regisztrálásra továbbra is "most nem lehet kapcsolódni, próbálja később" a válasz. -
Somatom
veterán
Nemtom ki írta korábban, hogy a német Tkom már engedi a Yeti roamingot. Az új telómon mindenféle G van, de a D. Tkom egyáltalán nem enged fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Disney+
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 fehér számítógép ház
- Eladó kompakt gamer PC + Alienware monitor (RTX 3070, i7-8700K, vízhűtés, ITX)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB / 512 SSD / 1 év Apple garancia
- teljesen ÚJ MacBook Pro 16 M4 Pro Chip 512/24 Magyar Space Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ Acer Predator Helios 18
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest