Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sianis
addikt
válasz
Laca1212
üzenetére
Szia!
5100 is tökéletes. Viszont amit írsz az valahogy sánta nekem. 5100 az oldal szerint MA, 7100 pedig MA2. Na, most vagy egyik, vagy másik van benne. Az szabványok szerint az 5100 is messze jobb olaj, mint amit a Suzuki megkövetel, a 7100-ról nem is beszélve. 300V olajba meg most futottam bele, még nem is hallottam róla. Valakinek esetleg tapasztalata vele?
-
-
Pocee
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
Ez azért nem volt szép
...nem,hogy győzit nem nézek,hanem tv-t sem,sőt nincs is,mert nem sok értelmét látom.én tudom,hogy persu érti a témát,én már itt voltam amikor sztem Te még nem,csak kimaradt az életemből 24000 hsz.bele bele néztem de végül arra jutottam,hogy átolvasás nélkül visszatérek...Lehetek a barátod?

-
Lomha 8V
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jól van, majd igyekszem visszafogni magam, a nagy "ordítozásban".

-
Laca1212
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Neked is köszi!
Hát valószínű nem érezném meg különbséget, ez igaz. Max azt, ha esetleg enné a vékonyabb olajat...
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én semmiféle bizonyítványt nem állítottam ki magamról, nem ismer itt engem senki. Az összes hozzászólásom nem éri el az ötvenet, ebből Te nem tudsz következtetéseket levonni a személyiségemre vonatkozóan. Mint mikor MZ fanatikusnak hittél. Honnan jött ez neked, a mai napig rejtély. Te is része vagy ennek a topiknak, nyugodjál bele szépen a véleményembe, anélkül, hogy pszichológiai diagnózisokat állítanál fel. Bár kétségkívül úgy gondolod, hogy ahhoz is értesz.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Laca1212
üzenetére
Utcai hasznalatra teljesdn mindegy milyen olajat raksz bele.
Ajanlatos a hidegoldali viszkozitast a legalacsonyabbra venni, a melegoldali 40 es melle (igy egyre dragabb olaj lesz)Nagyon, nagyon sarkitva !!! :
Az eszterolaj a korabban felsorolt tulajdonsagai miatt rovidtavon jo, mig a pao olaj mondhatjuk, jobban birja a hosszabb tavu hasznalatot, ergo utcai hasznalatra azt jobban preferalnam.
Hogy mennyit szeretnel ra kolteni, ez a penztarcadtol fugg. SOHA nem fogod megerezni a kulonbseget. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Nagyon szexi parhuzam, bar nekem mas jut az eszembe. Pl azok az emberek, akik a valosagshowkat nezik, de mar level2 re fejlodtek, es nem tagadjak, hanem inkabb azt mondjak:
"Erted nezem ezeket a hulyeket, de en nem azert, mert jo, hanem mert annyira hulyek. De egyaltalan nem elvezem, ez borzaszto."
Esetleg a zen mesterek meg hozzarakjak:
"Sokat lehet tanulni belole az emberi termeszetrol, csak szociologiai aspektusbol nezem, bem azert, mert verekednek, balheznak, meg csocsok vannak benne"Jah. Es elmesz egy korda koncertre is, mert mar annyira demens az oreg, hogy mar gaz, es fizetsz, hogy azt mondhasd, nah ez is jo hulye, meg jo, hogy en ennel jobb vagyok

A kulonbseg, hogy ebben te is resztveszel, mert hszeket irsz. Ergo magadrol is kiallitottal egy bizonyitvanyt a forummal egyutt.
Egyebkent milyen egy kiraly topic, hogy kene ezt csinalni szerinted?

En elolvastam jopar kulfoldi topicot, es en nem az vagyok aki azt hiszi, hogy mindenki hulyebb...
En tudom
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Mivel ismerősöm ott dolgozik nincs ilyen problémám. Bár olyan gép sincs amit elvinnék.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Laca1212
üzenetére
Én is ezt használom. Nem nagyon van jobb és ebbe felesleges is. Én legközelebb olcsóbbat fogok venni!!! Amúgy amin változtatok, hogy 5W40 lesz inkább.
Más:
Jön az elektromos MotoGP. - izginek néz ki. De milyen abroncs fogja elbírni?

-
CyberPunk666
senior tag
A kawánál nem csinálnak nagy ügyet a tesztvezetésből, írjatok rá nyugodtan az ivanicsos kawára vagy a kawasaki magyarországra, akár facebookon és simán lebeszélitek a részleteket.
Nem lehet mindent, de elég sok modellt igen. -
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Volt egy akció, amit a BMW szervezett: aki ment tesztvezetni, nyerhetett egy bukót. Jelentkeztem, 2 napon belül kerestek, hogy mikor mennék? Megbeszéltem velük, odamentem, beszélgettünk. Megkérdezték azt is, hogy tervezem-e új motor vásárlását, és simán mondtam, hogy nem. Még meg is köszönték az őszinteséget. Megbeszéltük még azt is, hogy az 5 parasztból, aki bejött, csak én tudtam köszönni, de megnyugtattak, hogy ennél sokkal "kultúrabb" szituációk is szoktak lenni...
Idén is volt a BMW honalpján valami tesztvezetős cucc, arra is feliratkoztam, és másnap már kerestek is... -
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Így már értem, és köszönöm. A korábbi üzeneted nekem kódolt volt, nem tudtam megfejteni.
(#84168) Gaboman neked is köszi.(#84160) geresics a példád úgy rossz ahogy van, de remélem nem kell elmagyarázni a pizzarendelés és a motorvásárlás közti főbb különbségeket. De a kedvedért maradjunk a példádnál: ha még soha életemben nem rendeltem pizzát és halvány lila fingom sincs hogy mi a pizzarendelés szokásos menete, ellenben van a fórumon egy pizza topik, és ott megkérdezem hogy mi a menete a pizzarendelésnek, akkor azt gondolom hogy nem kéne hülyének nézni

Lehet hogy ez nektek tök evidens volt, nekem nem volt az. Bármily meglepő én arra (is) használom a fórumot hogy tanuljak, és ha valamit nem tudok (ami egyébként a gyártók magyar oldalain nincs leírva) akkor kérdezek.
Végtére most is tanultam valamit amit eddig nem tudtam, és meglettek a válaszok is, csak a körítésre nem számítottam
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egyszer voltunk ilyen feliratkozós Suzukis nyílt napon hringen. Lehetett menni ott mindenféle motorral. De csak felvezető mögött gyökkettővel. Sok értelme nem volt.
-
yodamastah
őstag
válasz
basel00
üzenetére
SBK futamon voltam brnoban egyszer. Környéken volt egy szállásunk pár 10 km-re a pályától. Azt már nem tudom hogyan foglaltuk le. Nem volt drága. Szerintem simán 2x annyian vannak egy MOTOGP futamon, azaz ajánlom minél előbb foglaljatok szállást. Szerintem neten találsz ezer lehetőséget erre.
-
Gaboman
nagyúr
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Úgy vagyok, mint az emberek a Howard Stern-el, az amcsi rádióssal. A hallgatói legalább fele utálta, de mégis hallgatták. Mikor megkérdezték tőlük, hogy mégis miért hallgatják, azt felelték: "kíváncsi vagyok, mint mond még". Na én is így vagyok ezzel a topikkal.

-
basel00
tag
Ujra fent all a kerdesem
Nem tudom hogy valaki esetleg tervez e menni augusztusban motogp futamra Brno-ba, esetleg tudnatok e segiteni hogy jegyet illetve szallast hol lehet intezni vahy esetleg ha valaki megy ki kocsival es 2. személy beferne az se lenne gond.
Koszonom a segitseget -
Geresics
addikt
zgospel: De most komolyan... Olyan érzésem van, mint amikor a kollégák azon vitatkoztak, hogy ki rendelje a pizzát, mert senki nem akarta felhívni az éttermet, és végül 2 óra késéssel ebédeltek - duzzogva...
Fel kell hívni a kereskedést, vagy ha féltek a telefontól, írjatok e-mailt!Persu: FullGas-nál tavaly voltam kipróbálni az R1200GS Adventure-t, és mivel teljesen értelmesen beszéltem a csókával (aki szintén teljesen normális volt) fél óra helyett 2,5 órára adta a vasat, valamint idén, mikor jeleztem, hogy mennék megint, azt mondta, hogy októberig bármikor (!) mehetek, csak előtte pár nappal jelezzem! Ennyi. Semmi vudu...
Pocee: köszönjük, esetleg még odaírhattad volna, hogy "az ABS és/vagy a régi gumi HSM életébe fog kerülni", esetleg, hogy a "MotorosVándor videók jók", vagy hogy "Persu nem is ért a szereléshez, mert nem tudott segíteni a rézf@szú baglyokon", esetleg, hogy "Kolondrum nyelvtantanár lett", és még sorolhatnám... Talán unatkozol, és mivel nincs már Győzike show (ugye nincs?
), gondoltad itt szórakoztatod magad?De most komolyan srácok... az elmúlt napokban született több, mint 100 hsz. és ebből mennyinek volt értelme? 10%-nak?

u.i.: igen, ez a hsz. sem értelmes, és ha így folytatódik, már olvasni sem lesz értelme ezt a fórumot, nem hogy hozzászólni...

-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Altalaban, ha fel vagy iratkozva hirlevelre, kuldik a nyilt napok idopontjait, regisztracios email cimet.
Ahany marka, annyi fele modon. Regisztralsz, es ha sikerul bejutnod, akkor kiprobalhatod. Nekem legalabbis ez volt. Nem fertem be sem a fullgas, sem a kawasaki nyiltnapjara, a ktm hez meg igen.A kerdesedre azert a megfelelo valasz az, hogy hivd fel elotte, mert ki tudja, mennyire van vasarlasi szandekod, es mennyire kell ezt bizonyitanod nekik. Magyarorszagon szerintem eselytelen csak ugy probalgatni. Ezt probaltam egy szellemes hszben jelezni feled.
Egyebkent szerintem az tenyleg nem szep, ha massal keresteti meg valaki az infot a guglin, forum kerdes keretein belul.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Nem tudom van-e abs a tanulómotoron. De mindegy. Srácnak nemigen van előélete a kétkerekűekkel. Ezek csak a kezdeti botladozások.
Egyik nap pl fizika kiselőadást tartottam a kanyarodásról, meg ellenkormányzásról. Ennyire újak ezek a dolgok neki. Mondjuk nem tudom miért nem része a tananyagnak, nekem tanították is ezt anno.Más: motoros gymkhana ismerős itt vkinek? Szeretném elkezdeni majd. Tök izgi sport és relatíve veszélytelen.

-
Teasüti
nagyúr
1. Nem a csuklóm.
2. Nem a váltogatástól.És ez utóbbi miatt nem én hisztizek, hanem összehasonlításképp érveltem az alul nyomatékos vs pörgős motorokra, túrázásra szánt felhasználási módban. Tény, h előbbin kevesebbet kell gépészkedni. Azért több órás vezetésnél ez szempont lehet.
Esetleg ha nincs beállítva a kar dőlésszöge az alkarodhoz, vagy eleve nem is lehet elforgatni, akkor meg hatványozott a hatás.De azért jöttem már én is haza úgy, hogy hideg volt, meg még enyhén felfelé is hajlott a kézfejem a kuplungkaron és úgy bedurrant (vagy kihűlt a kezem, már nem emlékszem) az alkarom, h konkrétan nem volt erőm behúzni. Na ez még veszélyes is. Azóta van fűthető kesztyűm, meg rendesen beállított kezelőszervek...
-
zgospel
őstag
Ja, ez meg egy fórum, elég lett volna ha valaki aki már volt ilyenen megmondja hogy hogyan megy.
A logikátokat követve majd én is átmegyek az infós meg fotós topikokba minden kérdezőt jól lefaszozni, hogy miért nem használják a guglit.

-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Esetleg mi a fsznak menjek ki a halál fszán lévő kereskedésbe találomra?
Aztán ha elküldenek akkor még jó nagy időpazarlás is. Mifelénk ennél hatékonyabban megy a munka meg az élet.Amúgy ilyen egyszerű kérdésre csak tudnám miért nem lehet normálisan válaszolni.
-
Gaboman
nagyúr
Yamahánál idén őt szeretném kipróbálni.
Ráncfelvarrás előtt is őrülten tetszett, kíváncsi vagyok mennyire fog mély benyomást tenni rám az idei. -
Pocee
senior tag
baszki ami itt megy...annyira sajnálom,hogy már csak este érek fel és már nem reagálok 90hsz-t vissza,de némelyik tag miatt kabaré gyanánt pénzt lehetne szedni

az egyik 90el is el mer hajtani álló autó mellett,a másiknak fáj(a csuklója),hogy váltogatni kell a motoron,a harmadik szerint nem lehet forgalomba hozni motort abs nélkül...mindjárt kész a popcorn...
Ma mi lesz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"A japan motorok futomuve pontosan a te felhasznaloi mintad miatt allithatatlanok. "
Kollégám jut erről eszembe, akinek megnyomkodtam a motorját amiko megjelent először melóban a Ducati 996-tal. Futómű csutkára betekerve, seprűnyél volt az, nem futómű. Japánoknál a csillapítást tényleg nem lehet így elzárni.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

Tetszik ez a 2^2 hengerelrendezés, imádom az ilyen kretén megoldásokat.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
baboss
üzenetére
Az erdekes, mert most puhabb lett a rugod, mivel kivetted a ket kicsit.

Ha eddig felkoppant, akkor vagy tultoltotted az olajat most, es joval kisebb legres van (ezt meglatjuk, mennyire vagja haza a szimeringet) vagy, mint aki jol vegezte a dolgat, azonnal erzed a placebot.
En az utobbra tippelek, de egyaltalan nem koherens a sztori
Az hogy fejjel lefele nyomkodod, semmit nem ersz vele.
A japan motorok futomuve pontosan a te felhasznaloi mintad miatt allithatatlanok. Hogy ne oljek meg magukat az emberek, el kell venni a lehetoseget, hogy mindent tudjanak allitani. Anelkul, hogy tudomasod lenne terhelesi hatarrol, rugoerorol, csillapitas allitasi lehetosegrol, te mindent betekersz gondolkodas nelkul
csillapitast, elofeszitest, amit tekeeni lehet, az koppon van 
-
tboldi
nagyúr
-
baboss
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jobb lett a rugózás a régihez képest.
(A régi olaj baromi koszos és fekete volt, és nem is volt benne annyi mint amit most raktam bele. Beszerelés előtt a telót fejtetőre állítottam és nyomkodtam vagy 2 percig, nem volt folyásnak nyoma.)
Most már nem koppan az eleje ha belemegyek egy nagyobb kátyúba. Vészfékezésnél se koppan. Próbáltam azt is, hogy 1 pillanatra csutkára behúztam a féket, a gumi nyikkant, az eleje nem koppant.
Viszont a hátsó telóm az kopog, már a legelejétől fogva mióta megvettem, ha belemegyek valami kátyúba, 2 személynél, vagy ha a dobozok megvannak pakolva akkor nagyon érzékeny az úthibákra, egyből koppan, pedig maximumra van állítva mind a 3 helyen.
1 Legfelül a kis fekete műanyag csavar 4 esen van.
2 A z alsó rugós tekerő a legfelső pozícióba állítva mint a képen is.
3 Az alján is van egy tekerhető tárcsa ami 4 esen van.
Mit lehet ezzel kezdeni ?
Ebben is van olaj, amit cserélni kell, vagy a gáz mehetett el a kis tartályból ami a rugó mellett van ?
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Az nem "kezdő baki", hogy fékez, aztán nem számít rá, hogy ettől a motor fékezni fog. Legalábbis ha majdnem lefejelte a kormányt, nekem abból az jön le, hogy nem számított rá. Mikor pedig megáll, akkor eldől. Régen túlhúzták a féket és elestek. Úgy látszik ezeket az ABS sem menti meg.
A Rev Matching nem hülyeség, de rettenetesen fel van fújva. Alapból össze kell hangolni a gáz és a kuplung kezelését, nem kell ennek díszdobozos név meg külön oktatás. Te is belejössz, ne félj. Aztán ha veszel egy másféle motort, akkor kezded elölről. De akkor már hamarabb fog menni.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Csak nem.

-
Horvi
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Kiesnek belőle a bubik meg a rézfaszú baglyok?

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Le fog terdelni elol fekre.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
baboss
üzenetére
Felesleges egy sornegybe 50 es olaj.
Csak afrikai korulmenyekhez irja az 50 es olajat.
Nem nezted meg a tablazatot, hogy milyen homerseklethez milyen melegoldali megy.
De egyebkent tok mindegy mit raksz bele, csak fassag azt hinni hogy az 50 es jobban ved barmilyen fordulatszamtol. -
baboss
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

Szintetikus ment bele.
Csömöri szerelővel megbeszélve, ZR-400 / ZR 550 ugyan azt lehet alkalmazni,
Összeraktam a telót az eredeti szerint, kihagytam a belekokányolt 2 féle kis rugót és alátétet.
Oilchange 350cc
Fork oil level 96 to 100mm
Ja, és lengéscsillapító oil-ból 2 bubisat ajánlott a szerelő hozzá.
horvathkrisz
Nemsoká megyek és letesztelem, majd jelzem a tapasztalatokat. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mondjuk ezeket megcsinálni nem valami nagy dolog.
Ha analóg akkor azért, ha pedig szabványos buszrendszert használ, akkor azért.
Akkor van cumi, ha bármi van rajta, ami egyedi, akkor azzal lehet szívni. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Kezdő bakik. Nem aggódok.
Rev match? Nekem?
Én úgy veszem észre szinte kivétel nélkül mindenki csinálja a környezetemben motor fajtától függetlenül, nekem az jött le ez magától értetődő dolog.
Mondhatnám, hogy javítja a menetbiztonságot az egyenletes erőátvitel (ha el is találom), ha csak az utcai használatot nézem. Előszeretettel használom a motorféket.
Meg puffogtathatnék a kuplung kímélése jeligével is.
Nem haszontalan dolog utcán se. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Úgy simán menne nekem is!

Volt már rá példa!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
baboss
üzenetére
Meg jo hogy irtam, hogy a melegoldali viszkozitast tartsd be. A surubb olajnak semmi koze a fordulatszamhoz. Ha forgatod, akkor kell bele szintetikus, de nem surubb. A surubb olajjal semmit nem nyersz, max hogy visszafogja a motort, es jobban melegszik nehany alkatresz.
Es akkor vegul mi a retek volt a teleszkopban?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Ilyen regi motornal olyan nem lesz.
Az nem kommunikal sehogy. Szerintem meg a gyujtasa sem digitalis.
Y kabellel tudnal nezni jelet az ecubol, a sebesseg az egy indukcios jelado.
Ahhoz nagyon uj motornak kell lennie, hogy can bus legyen rajta, es jellemzoen az europai markakon lesz bmw ducati ktm. Es kb 2010 tol. (Bar a 749 2003 ban mar ezt hasznalta, pontosan nem ismerem a rendszeret) -
Lomha 8V
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
"... hirtelen pirosra váltott a lámpa és besatuzta a féket, majdnem lefejelte a kormányt, majd váratlanul állóra fékezte a motort és eldőlt, mint egy krumpliszsák... "
Azért ez így elég kemény. Ha rajtam múlna, többet motor közelébe nem engedném. Amúgy már ketten kérdeztük, hogy miért kell neked a rev-matching, de nem jön válasz.
-
baboss
őstag
Légszűrő, olajszűrő, olajcsere kész. 10w40 helyett 10w50 ment bele. mert többnyire magas fordulaton használom.
Első, hátsó fékbetét csere kész. Munkahengerek kitakarítva,lefestve.
Teleszkóp olajcsere, festés kész.
Lánc letakarítva, bekenve, beállítva kész. Oldal deklit leszedtem, volt benne kosz rendesen.
Az egész elejét felújítottam, lefestettem.
-
ath
senior tag
Na, johet a hring, meg johetne a jo ido, mert eddig ugy nezem csonak vagy jetski jobban hasznalhato :/

-
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mi? Halott a lelkem, vagy mi?

-
Teasüti
nagyúr
Jut eszembe, ha már fórumozok:
Nem tud vki service manual-t vhonnét Honda CBR600 F4i-hez? Meg kéne keresnem a diagnosztikai portot, az akku körül nem találom.
Vmint van arra vmi infó, hogy milyen protokollal és milyen utasításokkal kommunikál?
Szeretném kiolvasni a sebességet és fordulatszámot menet közben. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Annnyira bután néz ki azzal a fehér folttal az orrán... Én a matricát se értem a Nascar-okon. Most vagy kell rá fényszóró, vagy nem kell!

-
CyberPunk666
senior tag
Inkább nézzétek ezt:
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
LoL

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Tegnap baboss elnyomott nap vegere egy felkover abs feliratot. Immunis lett a topic. Teljesen tunetmentes mindenki. Szerencsere a motoros topic meztelen lantmuvesze sem kezdte a ballonkabatjat szethuzni es mutogatni magat mindenkinek, tehat en a topikot gyogyultnak nyilvanitom.
Kicsit nem ide tartozik, mert motoros tema:

[link]Az ortodox, venlelku papak lehetoleg ne nezzek meg, mert a motornak nincs lampaja, azaz nem lehet vele motorozni. Sot be sem lehet elso lampa nelkul inditani. Sot. Ra sem lehet ulni.

-
Teasüti
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Kanyar ABS vótmá' ebben a hónapban?
Tegnap pont cimbi tréningjéről beszélgettünk (vizsga előtt vesz pár órát), hogy hirtelen pirosra váltott a lámpa és besatuzta a féket, majdnem lefejelte a kormányt, majd váratlanul állóra fékezte a motort és eldőlt, mint egy krumpliszsák. Oktató laza volt, azt mondta senkinek nem esett baja, a motoron van gomba, szóval állítsa fel aztán mehetnek. Épp csak ki nem röhögte.
Mondja úgy rámarkolt a fékre, hogy nagyon...Mondom neki és ez még csak nem is volt ijesztő. Mit fog tenni, ha tényleg megijed? Aztán kérdezem tőle még mindig fölösleges az abs? Hááát...

Kezdi megérteni miről papolok. -
-Mike-
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Erre kellene valami jó alvázvédő.
Én első látásra szerelem. Szerelném.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
imibogyo
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Én a CNC marógépet.
Ki kell cserélnem a trapézmenetes orsót, hogy ki tudjak végre pár rég óta tervezgetett alkatrészt marni a motorra. A tervek már megvannak fejben. Egy kormánytartó konzolt kell gyártanom az egyenes kormányhoz és egy új lábtartó konzolt is tervezek, mert nekem a gyári "nagyon hátul van"... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ma mit szerelünk?

-
basel00
tag
Sziasztok
Nem tudom hogy valaki esetleg tervez e menni augusztusban motogp futamra Brno-ba, esetleg tudnatok e segiteni hogy jegyet illetve szallast hol lehet intezni vahy esetleg ha valaki megy ki kocsival es 2. személy beferne az se lenne gond.
Koszonom a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Blu ray írás és írási hiba
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán ha elküldenek akkor még jó nagy időpazarlás is. Mifelénk ennél hatékonyabban megy a munka meg az élet.