Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hiszem tönkrement az 19195-öm. Tartalék volt egy táskában tartva. Ma elővettem, hogy frissítsem a Google térképeket. Nem kapcsolt be. Töltőre dugtam, és langyos lett, de nem jelzett töltést. Barkácsoltam egy kábellel külső töltést az akksihoz, feltöltöttem kopp 0%-ról 100-ra (nem értem, hogy egy 2000 Ft-os külső töltő miért tud feltölteni egy 0%-ig lemerült akksit, de egy "okos" telefon nem). Visszaraktam az akksit, és most sem kapcsol be.
-
UHHH
őstag
válasz
nickedez89 #14005 üzenetére
-
nickedez89
senior tag
Köszönöm szépen közben megoldódott, meglett a vásárló és a szolgáltató függetlenítette.
Viszont a rajta lévő szoftverrel már semmit nem lehet kezdeni, úgyhogy lehet adnék még egy esélyt a kis telefonnak egy lineageOS-el!
Ha rátenném akkor már lehetne appokat letölteni a play áruházból ugye?
-
Ed McLeves
tag
"Csoda" történt...!!!
A cégesben van egy Telenor-kártya ami nem érvényes (új telóhoz adtak új simet anno) és nem volt bekapcsolva vagy 2 éve. Most köhögve bár, de életre kelt és az érvénytelen kártyával benne megjelent az LTE opció! El se hiszem hogy ilyen hülye vagyok, 3G-n használtam őket mindvégig, viszonylag új kártyákkal amiken a 4G-nek - úgy gondoltam - működnie kellett volna...! Áttettem a nem működő kártyát a másikba is és ott is ment... mondjuk azt nem értem, hogy akkor, amikor az a kártya még aktív volt, miért nem volt LTE... Nahh...
Már csak a kis telónak kell valami frissebb szoftver. -
petir
senior tag
válasz
nickedez89 #14002 üzenetére
Ha ér Neked annyit vannak oldalak ahol elküldöd az IMEI-t és küldik az unlock kódot hozzá pár dodó fejében . De nem fórum téma google a barátod
-
UHHH
őstag
válasz
nickedez89 #14000 üzenetére
Illegális dolgokhoz nem értek, de a szoftveren nem múlik a sim lock, hiába raksz rá bármilyen szoftvert.
Inkább kérd el az unlock kódot a szolgáltatódtól, kötelesek odaadni tudtommal.
pl.: yettel -
UHHH
őstag
válasz
nickedez89 #13998 üzenetére
Szia! Miért akarsz visszafelé menni? Mi a pontos típusod? i9195 vagy i9195i ?
Inkább rakj rá egy lineageos-t.
Nemsokára már a 4.4.4 -re sem lesz play store, se semmi. -
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs meg valakinek véletlenül az I9195UBUBNE2 nevű brazil ROM? Ha jól tudom csak ezzel megoldható visszaállni 4.4.2 -ről 4.2.2 -re.
Sajnos egyik letöltési link sem él már amiket találtam hozzá a neten.
A hivatalos samsung oldalon meg fizetős a romok letöltése. -
UHHH
őstag
Egy tipp az LTE bekapcsolására:
Service Menu-t hívd elő , angol leírást találtam erre: *#0011# and then hit (menu) Back and then (menu) Key Input and enter Q0000 and wait.
Select UMTS -> Debug Screen -> Phone Control -> Network Control -> Band Selection -> Automatic Done.Utána állítsd le a telefont. Bekapcs után már jöhet az LTE.
A tárcsázóba kell beírni a *#0011# -et az elején. -
UHHH
őstag
válasz
Ed McLeves #13995 üzenetére
A leírásban azt jelenti, hogy "most az android 11", hogy az IS támogatott mostantól.
[Itt egy másik forszoló]
[Itt meg az előbb javasoltnak a régi androidokkal is működö verziója.]
Nem az android verziója miatt nem LTE a teló.
A sima i9195 támogatja: B3 (1800 +) LTE, B7 (2600) LTE és B20 (800 DD) -t.Tuti, hogy i9195-öd van? Ha véletlenül nem 5 a vége, akkor máris megvan, hogy miért nem LTE.
A dual simes verzió sem LTE-s, meg még van egy rakat méretre akkora telefon, ami csak 3G-s.Szerk.: Közben az ezer éves priviben megnéztem, hogy elvileg i9195-öd van, s az bizony LTE-s! Futtasd azokat az appokat, és rendelj ingyen sim kártyát postán. [Vodafone Tuti]
-
Ed McLeves
tag
Az app leírásából: "Most az Android 11 és az 5G (NR) készülékek támogatottak"...
Egyébként most éppen olyan Vodás kártya van benne, amelyik egy A3(2017)-ben 4G-n ment...
Csak arra tudok gondolni, hogy sosem frissítettem az eredetileg rajta lévő 4.2.2-ről 4.4.2-re (az egyetlen frissítés lett volna) -
UHHH
őstag
válasz
Ed McLeves #13993 üzenetére
Forszold akkor a 4G-t, ha tudod!
Vagy szerezz be egy 4g-s sim kártyát! -
UHHH
őstag
Ma is frissítettem 19.1 -es lineageos-t az i9195i -n. Januári sec. frissítéses. Last Updated 2023-01-22
-
petir
senior tag
válasz
Ed McLeves #13990 üzenetére
Szia,
Ugyan banális kérdés de a hálózat módnál ki van választva , hogy használja ?Leírások alapján szerintem nyugodtan nekifuthatsz a ROM cseréjének a Lineage OS-sel semmi bajod nem lesz!
-
Ed McLeves
tag
Sziasztok! (remélem még vagytok itt)
Nekem két S4 minim van (egy független és egy Yettel-től - akkor még Pannon talán - vásárolt) és egyiken sem volt soha elérhető a 4G... mindkettőn volt/van egy kis matrica, amin "Qualcomm 4G" felirat szerepel és mindkettőben járt újabb SIM, mégsem jelent meg soha a 4G lehetőség
Lett erre valami megoldás...? (így utólag kíváncsi vagyok) Imádtam/om ezt a készüléket, mindkettőn 4.2-es droid van még, sajnos már használhatatlanok így és nem értek hozzá annyira, hogy újabb szoftvert tegyek rá.
Irigyellek benneteket UHHH és petir, hogy ti még most is tudjátok használni... -
UHHH
őstag
2021. szeptember: Az i9195i -re (a 4 magosra) van friss, szeptember 13-án forgatott 18.1 -es lineageos. Android 11. Kapott egy NikGappst, hogy legyen google ökoszisztéma is.
Napi használatban, nincs vele sok bajom. Szeptemberi biztonsági frissítések is rajta vannak ezen a ROM-on. -
eclipse19
senior tag
Üdv!
Viber-ből melyik az utoljára használható verzió az S4 mini gyári rendszerére (Android 4.4)?
A legfrissebb, ami a Playből telepíthető, kb. 15 percenként leáll.Köszönöm.
-
petir
senior tag
válasz
jenco73 #13983 üzenetére
Szia,
Egyszerű nem látja, próbáld megtisztitani egy radirral a SIM-et. Az érzékelő ami a kártyánál van nem oxidos?
Illetve egy sufni tuning megoldás, úgy told be a SIM kártyát hogy egy papir darabot a hátára teszel.
Nekem is így van konkrétan. Ugye az a jó ha ezek az "rugos" érintkezők rendesen hozzáérnek a kártyához. Sajnos az évek alatt elgyengül és nem érintkezik és ilyen hibát okozat. Mikor a kártyát tolod be érezd, hogy feszüljön oda. -
jenco73
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem S4 mini telefonja kb. 2 évet pihent a fiókban. Működött a telefon kivette a sim kártyát és átköltözött másik telefonra. Most elővettem a telefont és beleraktam egy előfizetéses kártyát ami telenor mivel a készülék is telenor függő és azt írja hogy nincs sim kártya csak segélyhívásra használható. Mi lehet a probléma? Működik minden kivéve hogy nem látja a sim kártyát. -
UHHH
őstag
2020. júliusa. 4 magos gyári 4.4-es kerneles, de rootolt i9195i:
TWRP appot telepítettem a play store-ból, majd kézzel letöltöttem egy
TWRP-3.4.0-0-serranovelte.tar -t és a TWRP app segítségével telepítettem, majd az
AospExtended-v7.2-serranovelte-20200529-1904-UNOFFICIAL.zip
és az
open_gapps-arm-10.0-pico-20200711.zip
fájlokat töltöttem le böngészővel.
Eztán recovery-t bootoltam és felraktam a két zipet, s van egy csodálatos és GYORS 10-es androidos telefonom.
A Magisk-kel csináltam root-ot.Eddig semmi problémám sincs vele, minden csodás.
-
Soma01
veterán
Köszönöm a hozzászólásokat!
Első sorban hanganyagot kellett lementeni a telefonról, amit a hívásrögzítő és a normál hangrögzítő mentett el.
Végül én is úgy voltam vele, hogy ha nem jön össze a kábeles kapcsolat, akkor ott van az SD kártya és oda átrakom, aztán onnan leszedem a gépre. Vagy Googe Drive. De végül megoldottam a kábeles kapcsolatot is.
De leírom, végül hogyan oldottam meg a problémát. Mert végül is nem megkerültem, hanem sikerült megoldani.Az általam, fent említett ADB kapcsolat jobban megnézve annyit jelentett, hogy csak modemként működött a telefon, amikor csatlakoztattam. Rákerestem és az oldotta meg, hogy elő kellett hozni az USB kapcsolósás módját beállító menüt. Android 4.4 esetén a *#0808# kóddal és ott át kellett állítani MTP+ADB-re. Aztán egy újraindítás után már ment is minden. Az az USB hibakeresés dolog, úgy látom, hogy be van kapcsolva. Úgy kell lennie?
Amúgy ez egy céges telefon. Lehet direkt volt csak modem módra kapcsolva. De már nincs.
A Samsungnál a SmartSwitch-et ajánlották még, de itt most nem költözés volt, csak sima kimásolás. -
UHHH
őstag
2020-ban már azt javaslom, hogy guglin küldd át az adatokat meg a képeket. A képeket korlátlan mennyiségben a Google Fotókkal, a hangokat meg küldd el emailben vagy a Drive tárhelyre töltsd fel 15 giga erejéig.
-
petir
senior tag
válasz
Soma01 #13978 üzenetére
Ha minden driver a helyén van és jó a készülék rákérdez , hogy mi kent csatlakoztatod. Illetve mit szeretnél. Sót ha jól emlékszem a windows is kérdez, hogy képeket videókat vagy fileokat szeretnél lemásolni tehát háttértár kent csatlakoztatod neked ez kell.
Fejlesztői módban USB hibakeresés be vagy kikapcsolt állapotban van ?
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Segítsetek már nekem lészíves!
Adatokat (kép, hang) szeretnék letölteni a készülékről. Tehát úgy szeretném látni a telefont és a benne lévő SD kártyát, mint egy háttértárat. De amikor összedugom a PC-vel a telefont, csippan egyet a telefon és a gép is, de a telefon nem kérdez semmit tőlem, a gép meg "SAMSUNG Android ADB Interface" eszköznek látja. Ennyire jutok. Kies fent van, de nem ismeri fel. A Smart Switch sem ismeri fel. Mit állítsak be és hol? -
vipviform
senior tag
Sziasztok, megörököltem a lányomtól egy s4 minit, kis hibával. Elfelejtette a képernyő feloldó rajzot. Lehet valahogy ezen segíteni, reset stb.?
-
UHHH
őstag
Nem gondolom, hogy bármely firmware-től független lesz "hirtelen" a telefon...
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Függetleníteni akartam a telefont, mert olvastam, hogy a régi MJ7 jelű rommal még független volt minden. Persze ezt a telefont már a nem lehet visszafelé odinozni csak magasabb verziót lehet rárakni. Úgyhogy most softbrick.
Fel szeretném rakni ezt a CQL2 romot odinnal de ext4 partíció hibával a vége előtt megszakad a telepítés. Gondolom kellene a PIT fájl az újrapartícionáláshoz.Találtam egyet aminek SERRANOLTE_EUR_OPEN.pit a neve, viszont ezzel sem jó.
Milyen pit fájlt használhatok a fenti ROM-hoz? Van esetleg 4 fájlos kitkat romja valakinek amiben együtt van pit/ap/bl/cp/csc?
Sajnos elég régi a telefon, a legtöbb letöltő link már nem él.köszi
-
petir
senior tag
(#13967) w.miki válasza
Nyomott áron?7 éves készülék .. csoda , hogy el tudtad adni...
(#13968) UHHH válasza
Nekem csak sima kétmagos de bírja viszont egy bajom van amire nem tudok rájönni.
Itt leírom részletesen...
Esetleg valaki ki tudna próbálni, hogy neki megy e GPS ? És az idővonal jól működik?Jelenlegi OS ugye már 17.1 , legfrissebb Gapps
-
w.miki
veterán
nagy nehezen, nyomott áron eladtam az s4 mini-t, és a plus-t is
Most egy XZ1 compactot nyúzok, méretben még éppen elfogadható... -
petir
senior tag
Fent a Lineage 17.1
tökéletesen fut.
Van még amúgy itt valaki ?
-
UHHH
őstag
[Akár ezt a 14.1 -eset is felrakhatod a http://buildyourownandroid.selfhost.eu/smartphone/daily-builds/ oldalról.
Előtte odinozni, igen, jó lesz a [https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s4-mini/firmware/GT-I9195/TMH/download/I9195XXUCQL2/206506/] -ról leszedett full csomag.
Korábban leírtam a pontos lineageos-esítés menetét, az alapján könnyű. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket/infókat!
Most jutottam el odáig, hogy foglalkozzak a telóval. Elsőnek szeretnék alapsávot frissíteni és megnézni hogy megy-e az LTE az lineageos-t szeretnék feltenni. I9195-ös a készülék.
Ez az alapsáv/rom megfelelő, ajánlott? I9195XXUCQL2_I9195TMHCQL2_TMH ?
Ki melyik verziót javasolná jelenleg? 14-15-16 esetleg?
-
UHHH
őstag
digis simmel csont nélkül kell mennie 4g/LTE módban!
ODIN-nel flashelnék egy újabb firmware-t [sammobile]ról.
És akkor még marad a gyári, amíg a 4.4.2-t be nem szünteti teljesen a google. Vagy olvasd el a leírásomat, melyet korábban írtam, hogy hogyan tudsz lineageos-t felrakni és akkor lehet egy frissebb androidod.
Nekem 4 magos s4 minim van, ott simán megy a digis LTE a gyári firmware-rel is és lineageos 14.1 -gyel is. -
UHHH
őstag
A küldött screenshotok alapján: sima i9195 -öd van, 2 magos, "serranoltexx".
I9195XXSCQAN a firmware, ami vagy polák vagy francia. Kellene mennie a 4g-nek!
Fura a szitu: A sim kártyád nem ezer éves véletlenül? Milyen szolgáltató?
Nekem le kellett anno cserélnem a pannonost emiatt! -
Kelvin
őstag
Én ezt használom már jó ideje és meg vagyok elégedve, gyors és nincsenek problémák vele.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Adott egy I9195 verziójú készülék. Ha jól tudom ez LTE képes de a beállításokban nincs ilyen lehetőség. Mi lehet a megoldás? Melyik romot javasoljátok leginkább erre a készülékre? -
UHHH
őstag
válasz
davidovi #13954 üzenetére
Szia! [Alzánál például] . Én vettem onnan, de még nem raktam bele.
-
davidovi
tag
Szia mindenki,
másodtelefonnak (sport, navigáció) még mindig használom az S4 minimet, de az akksi elkezdett púposodni, emiatt a hátlap is szétrepedezik lassan.
Gyári akksit, vagy közel gyári teljesítményű akksit hol lehet kapni? (nem kell nagyobb, 3800-as meg ilyenek, elég ha csak lapos és tudok rá egy új hátlapot tenni)köszi előre is
-
gyuri2008
veterán
Ma vettem egy zsír újat,teszik most kezdem el tesztelni.
-
UHHH
őstag
válasz
oroszlan12 #13945 üzenetére
A saját leírásomra gondoltam, ami itt van korábban posztolva, de látom, már sikerült megoldani a rootolásos és twrp appal.
-
w.miki
veterán
válasz
oroszlan12 #13943 üzenetére
én nem odin-nal raktam fel, hanem a twrp app-al, a rootolt telefonra. így
Illetve, ha nem jó recovery.img-t töltesz le, ami nem a telefonhoz való, akkor Download módba kerül a telefon. -
UHHH
őstag
válasz
oroszlan12 #13943 üzenetére
A leírásom alapján próbálod? Mert úgy mennie kellene. Másik megoldás: Rootold a leírás szerint és TWRP appot felrakod és onnan TWRP-zed meg!
-
w.miki
veterán
válasz
krisz77 #13938 üzenetére
kamu. Nem fog többet bírni vele, csak ráírtak egy számot.
Én is gyári akku-t vennék, bár már azt is hamisítják.
Akárhogy is egy okostelefon 1 napot bír.
Ha felhúzom a fényerőt nulláról, akkor jóval kevesebbet. Még kikapcsolt állapotban is merül, új akkuval is.
Automata fényerőn használva jön ki a legjobb üzemidő. -
krisz77
tag
sziasztok azt akarom kérdezni hogy után gyártott akkuval menyivel lenne jobb az s4 mini üzemideje 3800mah néztem ki érdemes egyáltalán meg venni ?
-
törölt tag
Nekem a 14 nem igazán ment flottul mintha akadt volna.
A 16 szépen ment végül csak kevés volt neki a proci ami érezhető volt.
A 15.1 használom ami szépen megy meg vagyok vele elégedve egyetlen baja volt, hogy halk volt a hang hívások során zavaróan amit orvosoltam így minden ok. -
petir
senior tag
válasz
w.miki #13935 üzenetére
(#13933) UHHH
Jó bizony bár engem tuti megköveznétek itt páran ha tudnátok mire használom, bár szegénykének már mindegy...viszont az biztos , hogy kiszolgált és még most is azt teszi !!!Nekem most két 7es telóm van
Egy S7edge meg egy A72018 azért ők más kategóriák...bar én előbbivel vagyok úgy mint Te a minivel
(#13935) w.miki
Gyakorlatilag egy szóval frissebb! Sőt a legfrissebb!
A 14-es alapja a Nugat azaz Android 7es verzió
Addig
A 16-os a Pie azaz Android 9esMerem kockáztatni, hogy így biztonsági javítás szinten is frissebb amúgy.
Jóval feljebb írtam amúgy én Waze miatt frissítettem mert ugye az Android verzió miatt az applikációt nem lehettet frissíteni...egyszerűen 2.3.3 után a waze egy verzió szintnél megállt, míg pl 7es 8as 9esre jött frissítés
Többek között én ezért is frissültem a legfrissebbre azaz a 16-ra
-
csacsi67
addikt
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen, fenti hsz szerinti S4 minim van, jelenleg, még knoxtalan, 4.2.2 XXUBNB3 egy CWM Recoveryvel v6.0.4.6.
Hogy érdemes ezzel továbblépni, mi az a rendszer amit erre fel lehet tenni? Valami újabb, stabilabb ROM érdekelne, ami akár napi használatra is alkalmas.
-
Kelvin
őstag
(#13917) petir: Digi beállítás itt. Ha hazaértem és lesz agyam a géphez, megnézem. Elképzelhető, hogy a főzött romodnak nem tetszik valami, ha minden a leírtak szerint van beállítva.
UHHH: A klasszikus kétmagos s4mini-k is LTE képesek. Mért ne tudnának 4g-t?
-
Kelvin
őstag
Szia két s4 minin is használom a digis mobilnetet. Az egyik gyári a másik-on AOKP 7.1-van.
A mobilnet alatt a (hozzáférési pont) APN-t kell beállítani helyesen, vagy létrehozni ha nincsen, tök mindegy milyen s4 minid van. Pár dolgot kell csak beírni, de azt helyesen és nem kell semmit babrálni hozzá a szervíz menüben... Digin is fent van ha jól emlékszem. -
UHHH
őstag
Digi sim: Gyári 4.4-en használok 4 magosban, megy frankón. Nézd meg, hogy engedve van-e a mobilnet, továbbá saját felelősségedre egy videó, melyben bántják az LTE sávokat a szervizmenüben a 2 magoson (neked gondolom 2 magosod van, nem az i9195i verzió).
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Használ valaki Digi-t?
Beraktam telefonálni tudok az pipa.
Mobilnetet beállítottam ahogy Digi topic 1hszbe van de semmi...Hálózat LTE-re állítva szóval az jó.
Linage OS 16
-
csacsi67
addikt
Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy bármilyen fözött romot rakok fel a telora mtp modba nem látja a telefont a win10 .Gyárii eredti rommal semmi gond nincs.Kátja a telefont és a benne lévö sd-t is. Driverek fent vannak. Huaweik BB10 iphone ezekkel semmi gond nincs .Egyedül a samunál fözött romnál . Mlg egyszer köszönet UHHH foromtársnak a sok segitségért.
-
w.miki
veterán
Pont tegnap tettem fel az i-re a 20190703-ast
Mintha néha eldobná a wifi-t
Recovery van újabb: TWRP-3.3.0-0-serranovelteSima i9195-re, ha már nougat, én inkább ezt tenném fel:
N 7.1.2 AOKP-ROM [S4 Mini Duos/3G/LTE ] - weeklies
TWRP itt van hozzáEgyébként nem nagy a sebesség különbség az i9195, és az i9195i közt, szóval csak emiatt nem érdemes cserélni. aki pici, és gyors telefont szeretne, az... még várhat...
PC/Odin nélkül csináltam, 1. Root, 2. TWRP app, 3. TWRP.img letöltés, kibontás, flash, 4. Wipe data, 5. majd jöhet a ROM.
-
UHHH
őstag
Sziasztok!
Kicsit befrissítettem a howto-mat:S4 mini i9195 és i9195i lerakat LineageOS 14.1 -ből és 15.1 -ből ITT található.
Leszeded a legújabb lineage-t a telefonra. Természetesen az serranoltexx-eset, ha "sima" i9195-öd van, ha 4 magos i9195i telefonod van (ami nagyon ritka), akkor a serranoveltexx -eset. Az m5sum fájl nem kell.
Onnan tudod, milyened van, hogy az akkut kiszedve a sim slot ALATT oda van írva hogy i9195 vagy i9195i.
OPENGAPPS lerakat, leszeded az ARM 7.1 PICO-t a telefonra, ha a 14.1-es LineageOS-t akarod, a 8.1 -eset, ha a 15.1-eset.
custom-twrp-3.0.3-0-serranoltexx-STABLE.tar.md5.7z a recovery a SIMA i9195-höz, ezt a gépre mentsd.
1. kikapcsolod a készüléket
2. megnyomod és lenyomvatartod a LEfelehangot és a home gombot (az elején, tudod)
3. Letöltöd innen az Odint a gépedre, ha sima i9195-öd van,
a telefont rádugod a gépre USB-n, majd elindítod az Odint,
kiszeded a pipát az "F. Reset Time"-ból, majd AP-ra kattintasz, betallózod a frissen letöltött és kicsomagolt twrp-t (recovery.tar.md5), majd Start gombot nyomsz. A teló újraindul, ha kész.
4. Amikor rezeg a teló újraindításkor, megnyomod és lenyomvatartod a FELfelehangot és a home gombot (az elején, tudod) és máris a recoveryben vagy.
5. Ekkor installod a Lineageos-es zip-et (nem kell kicsomagolnod) utána a gugli appsot (nem kell kicsomagolnod).
6. Factory resetet kérsz, majd újraindítasz.
7. Kész, a pécsi szűretlen sört szeretem.E leírás alapján tudtam frissíteni 4 magos eszközt 20190702-es 14.1-es serranoveltexx-szel és aktuális pico gapps-sal.
leírás vKSL0.02 2019-07-04
-
fireman123
őstag
Bár nem voltam aktív, de az elmúlt 4 évben folyamatosan olvastam a topikot és sok infót kaptam tőletek, ...most elköszönök mivel a feleségem S4minije (I9195I) leváltásra került egy A40-re. Mindenképpen samsungot akart továbbra is, így ez tűnt a legjobb kompromisszumnak méret szempontjából, bár azért ez is elég nagy a minihez képest, de a többi még nagyobb.
-
törölt tag
válasz
w.miki #13903 üzenetére
Ahhh mekkora dráma elég lassú az S4 mini az AnTuTu 3.x 14436 pontjával pedig már végig romoltam mindent.
A kisebb telefonokra várhatsz az akku technológia nem fejlődött semmit ezeknek a nagyobb felbontású kijelzőknek és erősebb hardvereknek kell a kaja nem fognak kihozni jelentősen kisebb telefonokat, hogy fél napokat vagy annyit se bírjanak.
Az S7 olyan jó döntés lenne?
Amire van valamennyi gari 50E körül adják megállt valószínű az android 8.0 hosszabb távon maradnál rajta vagy ezt is elkezded majd romolni és ennek ez lesz a baja a másik rom-nak meg az?
A lényeget kihagytam az akku valószínű, hogy csere érett lesz megcsinálod te a cserét? Az S7 már nem lesz hátlap levesz akku csere. -
Kuruc2
senior tag
Na megvettem az utódot.
kinatech.hu/telefonok/lenovo-a5Egy ólómtégla meg serpenyő szegény s4minimhez képest, de még ezt találtam legkisebbet, ami azert nem lutri márka. Elégedett is vagyok, 24 pénzért brutál hogy simán hozza a két napot (4100ma), jutyubozással is.
3g ram is elég. Hangszórója kb 10szer többet tud szegény minihez képest.
Van értesítési led (imadom).
Nagy hátránya hogy gyakorlatilag a nullával egyenló a vakuja samuhoz képest, de minden nem lehet jobb.
A mini természetesen még működik, sztem marad simnélküli zenehallgatós meg kocsiba játszós player.Jajj de a súlya de hiányzik....Igaz így utólag el nem tudom képzelni hogyan tudtam netezni rajta, valami iszonyat.
(lag, méret, stb.)
Ja még valami: a 4 éves samuamoledhez képest kb katasztrófa ez az ips, foleg nappal.)
-
törölt tag
válasz
Kelvin #13900 üzenetére
Köszi ha ez sem működne ami most rajta van akkor ránézek erre is.
A Open Gapps letöltésénél a Variant alatt elég a Pico vagy egy teljesebb telepítés kell mert pl alkalmazásoknak kellhet valami ami le lett gyalulva?
Nekem a Google Play Áruház és a Szolgáltatások bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest