Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
PoLizei
üzenetére
Hát emberek (Archer is beleértve), nem tudom ti mit csináltok, de nekem is ilyen összecsavarozott van, és rohadtul nem nyeklik. Hatodik éve használom. Rendesen meg kell húzni azt a csavart, nem kell tőle félni, és utána úgy áll mint a beton. Én is egyedül rakom fel legtöbbször a motort és még nem volt vele soha baj. Nagyon sokan veszik ezt az emelőt és ti vagytok az elsők, akiket hallok problémázni
Szóval nálatok user error van, ez 100%.r6man123: én anno a lámpát csináltattam meg Thomy Fóliánál kavicsfelverődés elleni fóliával. Jó lett, tart azóta is. A tankot simán megéri bevonni. De láttam egy zx12-t egyszer, ami végig meg volt csinálva átlátszó fóliával.
-
Xaels
félisten
[link] ezt jól benézte.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor ez vajon magyar termek?

Nem lattam jol, mert beragadt a caps lock a sracnal, mint a csontinal, es eltakarnak mindent azok a krva nagy betuk. Mintha egyfolytaban ordibalna valaki.
En a helyeben a trianon a markanevet adtam volna az emeloimnek. -
Czimby
addikt
válasz
Archer
üzenetére
Nem tudom nektek hogy tud nyekleni ha meg van rendesen húzva a csavar.
Én ezt használom 6éve, a linkelt hirdetőtől vettem.
Emelőszem van a motoron, simán felrakom egyedül hátsó emelőre, 1kézzel a motort fogom a másikkal meg betolom az emelőt nem kell semmit igazgatni.
De ha valaki nem birja el 1kézzel a motort akkor 3bútorlap összecsavarozva a sztender alá, így már majdnem függőben a moci, emelő hátulról betol, előszor csak a balos szemhez ér hozzá, de ahogy emeled fel kiemeli vizszintesbe és mindkét szemre felül egyből.
Első emelő meg egyértelmű ha már rajta van a hátsón.Supermotohoz meg nem ilyen emelö kell hanem középemelő mint a cross gépeknél is.
-
r6man123
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Hopppá, tényleg eléggé mellélőttem. Picit rendezni kellene a soraimat.

Cserébe majd megosztok egy videót, amit az R6-on lőttem.Viszont, hogy ON legyek.
Valaki már fóliáztatta a motorját? Elgondolkodtam rajta, hogy a 2002-es R6-omat, ha nem is teljesen, de a fejidomot és a tankot megcsináltatnám.
-
Archer
őstag
válasz
PoLizei
üzenetére
Nekem is volt csavarozott de sz@r is volt. Nyeklett-nyaklott a csavarozásnál, végül összehegesztettem. Ha nem feltétel a könnyű szállíthatóság, én is az egy darabból hajtottat javasolnám, dupla gumi (nem műanyag) kerekekkel. Érdemes egyszer venni egy normálisat, aztán örök. Azt hittem én is, hogy spórolok az olcsóbb gagyival de csak a mérget ettem vele, utána vehettem egy normálisat, akkor már érdemes egyből ott kezdeni.
Amúgy nem a hirdetésben említettet kritizáltam, nem ismerem, csak úgy általánosságban írtam. -
PoLizei
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem a Czimbi által ajánlott van, és a csavarkötésnél tényleg elnyeklik. Úgy értve, hogy beállítod egy szélességre, de kicsit tudnak fordulni a szárak, és lehet, hogy rugdosni kell a beakasztásnál, hogy eltalálja mind2 villa a szemet. Ha már beakadt, stabil. Viszont a másiknak csak 2 kereke van, nem 4.
-
mm89
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én szerintem tudom ki ez! Vettem videókártyát tőle (használtan), és akkor láttam hogy ilyenekkel foglalkozik. Sima dropshipper, de ha jó áron van érdemes próbálkozni. Sajnos a száma már nincs meg...
Emelő :
Nézd meg a lengővillán van e egy menetes furat ahova be tudnál tekerni egy csavart. Ha van akkor oda menne az emelőszem. Ha nincs akkor neked csak a gumis=tálcás lesz jó. Ennyi pénzért simán jó egyébként a fentebb linkelt! -
bigdady
nagyúr
Kösz srácok akkor várok a jogsira addig lefoglalom magam

Amugy ma foglalóztam le az fz6-om, jövő héten műszakizik az is egy hét
-
Czimby
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Havernak ilyen van szerintem nem az igazi, nagy bumfordi.
Ez sokkal jobb és érdemes szettben venni első-hátsó!
Sima első + gumis vagy villás hátsó egyben 21998 FT
Duplakerekes, szétszedhető, ha vinni kell pl ringre kisebb helyet foglal. -
FIREBLADE78
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
En viszont pont azt hallottam, igaz, nem rendőrtől, hanem vizsgáztatótól, hogy azért nem vezethetsz a viszgapapirral, mert meg kell várni, míg a sikeres vizgsa jogerős lesz. Igaz, szinte 0 az esetek száma, amikor ez nem történik meg, de akkor is ki kell vàrni, ez a torveny.
-
fattyu
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ez a szíved joga.
ne propagáld és ne bátorsítsd a népet a szabályszegésre.
-
FIREBLADE78
addikt
Nem érdekel. Úgy sem tiltanak el. Max bírság. Nem fogok várni egy hónapot. Már két hét eltelt. Benne vagyok a rendszerbe.
-
Debilon
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
rendőrség (ig.rend.) az eljáró ha feljelentenek...különben sem menne bíróságra az ügy maximum akkor ha jelen esetben feljelentik, kap egy határozatot bírságról és megfellebbezi
ha nem írja alá a helyszíni bírságot (ami első körben lenne) akkor van feljelentés, ha kapásból feljelentés lenne ahhoz meg senki nem kéri a beleegyezését aláírással vagy bármivel, hogy feljelenthetik-e...
-
fattyu
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
imádom az ilyen sünöket. egész soknak van ilyen tévképzete hogy ő jogalkotó. még fegyvertartós korszakból rémlenek ezek, meg a légyszi ne kreáljál már újat itt a sufniban egyedül hanem alkalmazzad ami van.
szóval lehetőleg ne ajánlgassunk olyat amivel megütheti a bokáját. meg jogszabályba ütközik.
-
canniball
nagyúr
válasz
pityaa23
üzenetére
Úgy jársz a legjobban.

bigdady!
Sajna ilyen a renccer; értelmet sok mindenben nem érdemes keresni. Hiába kezedben a papír, míg át nem ér a bürokrácián addig ha megállít a rendőr nem látja hogy van érvényes engedélyed vezetni. Calm down; foglald el magad valami mással arra a pár hétre míg megjön az új kártya.
Más.
Kriega akció a Motoroázisban Én tavasszal vettem egy R25-t, pipec cucc, tudom ajánlani. -
bigdady
nagyúr
Hali
Bakker tényleg nem vezethetek sikeres vizsga után az okmányirodai új jogsi adatlappal csak ha megjön az új jogsi 3-4 hét múlva?
(annak ellenére hogy központi okmánIrodába kértem ott állitolag gyorsabb) -
Daywalker
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
Értelek

Egyébként egy pozitív példa: én más ügyből kifolyólag a 2. kerület adóosztállyal szívtam. Múlt hét szerdán kaptam egy levelet, amire csütörtök este írtam egy e-mailt, tegnap pedig megjött a válaszlevél (postai úton, tehát már pénteken megírták a levelet és fel is adták). -
pityaa23
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Természetesen tudom, hogy nem tehetnek róla, nem is úgy értettem, egy kis humor akart lenni, még módosítani is akartam mert tudtam, hogy valaki ezt fogja kiemeli a szövegből. Egyszerűen csak valakinek meg kell lakolnia a kellemetlenségekért ennyi lett volna a lényeg.

bogyo112 Hát ez elég katasztrofális akkor. Gondold el, sikerül a motorcsere, a csótányt már eladtad és te is nézegethetnéd még 2 hónapig a motort, mert ilyen lassan mennek a dolgok.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Itt sem az oktatóval van a fő gond (bár ő is volt tíz nap szabin, meg utána én is egy bő hétig), hanem a vizsgáztatással: Kecskemétről jár 2 hetente egy idős fószer autósokat-motorosokat-traktorosokat vizsgáztatni, így nehéz időpontot kapni, hetekre előre le kell kötni.
szerk: beletörődtem, már nem is idegesít. Előbb a kicsit úgyis el kell adni, hogy másikat tudjak venni. Az meg nem lesz egyszerű szerintem...

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hm,helyi az eladó. Sztem igazi fox inget nem kapsz 20 rugóért
Kérdezz már rá,hogy van e mocis boltja vagy csak magánszemély? Mert elmennék meglesni élőben -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
pityaa23
üzenetére
Itt, vidéken még rosszabb a helyzet: május elején iratkoztam be tanfolyamra 2 éven túli A1-gyel, és még csak ma este lesz a 3. forgalmi órám (összesen 5+5 órát kell vezessek). Mikor lesz ebből jogsi?!

Na ezért napoltam el a motorcserét, és mentem el inkább a haverjaimmal a kicsi nyergében túrázni. Nehogy már egy teljes szezont kihagyjak egy vacak papír miatt. Motorozni (bármivel) jobb, mint motort birtokolni, és itthon nézegetni. Most persze még kevesebb lett a pénzem, de seráfütty.
Majd szezon után hátha az árak is lehjjebb csorognak egy kicsit. -
Daywalker
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
Azt remélem vágod, hogy nem az okmányiroda hátuljában fénymásolják ezeket, tehát nekik erre 0, azaz nulla ráhatásuk van. Szóval hiába mondták, hogy "náluk ez van" hanem máshol is ez a helyzet, mivel nyár van, szabadságolások stb, lassabban haladnak a központi nyomdában is. Itt max azzal lehet gyorsítani, hogy a központiba mész elsőre és ott kéred a személyes átvételt, ha készen van.
DonThomasino: azt gondolom, hogy ha valami a márkaboltban 40e forint, akkor kicsi az esélye, hogy eredetit kapj újonnan a feléért...(amin ugye az eladónak is van haszna már...)
-
DonThomasino
veterán
Erre akkor senki?

[link] -
pityaa23
senior tag
Ejj ez a szemét okmányiroda, pedig még dicsértem, hogy itt vidéken milyen könnyen mennek a dolgok, semmi sorban állás meg egyebek. Amikor leadtam a papírokat, azt mondták 2-3 hét és itt a jogsi, erre ma már rájuk csörgök 3 hét letelte után, hogy ugyan mi a helyzet? Sms-t kaptam-e, mondom nem, de már 3 hét elment stb, erre mondja, hogy á náluk ez egy hónap szokott lenni. Na szép, ha ezt tudom akkor egy pesti kirándulással egybekötve elintézem ott a dolgot. Most meg már úgy vagyok vele, hogy ha eddig nem mentem a hülye papírral egy métert sem, akkor ez az egy hetet meg csak ki kéne bírni, ne most szívjam meg mert akkor még dühösebb leszek azt a végén lemészárolom az okmányiroda dolgozókat.
Gyorsabban kész voltam a motoros tanfolyammal (pedig ez egy komplett A volt), mint ahogy egy szaros jogsit kiállítanak. Mindegy kapják be. -
Daywalker
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Ó akkor nem parázom, hogy "csak" ennyi a vége

-
Xaels
félisten
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez annyira nem durva, mármint első villára. Persze nekem biztos magas lenne. Viszont a blokkon ott vírit Arlen Ness emblémája. Ha lenne is köze hozzá akkor nem is lenne drága...
A másik biztos ment valakinek a garázsba mutogatni. Az ilyenekkel ritkán találkozik az ember az úton.
Tegnap megálltam tankolni. A kutas srác kérdezi, hogy milyen Harley
Mondom nem HD. Akkor Honda? 
-
yodamastah
őstag
válasz
Czimby
üzenetére
komolyabb 1000esek simám mennek valós 270et végre ilyen 1:55 vagy jobb időnél. Még a zx10-es haver is mért gps-el 266ot cél végén és neki is 1:59 csak a legjobb ideje (gyári blokk).
Nekem gps szerint 245 körül volt a vége a 750el. 600al 235. A 600assal soha nem mentem be 2 perc alá, de messze nem csak a motorerő miatt. Kellett még 1-2 év fejlődés
A jobb idők akkor kezdtek jönni amikor a hátsó részt kezdtem jól megoldani, ott van a hring kulcsa.Gyorsváltó nekem is nagyon jó lett volna. Max gyorsításkor legalább félig el kell csuknom a gázt hogy fel tudjak váltani, ilyenkor a gps-en frankón lehetett látni ahogy visszaesik a sebesség.
-
canniball
nagyúr
-
yodamastah
őstag
válasz
Something_
üzenetére
2005ben voltam először hringen. 2:30at mentem a 2002es yamaha fazerrel, sporttúra gumival. kb 1 hónapja motoroztam akkor. Szóval bőven 3 percen belül leszel ne fossál

-
Czimby
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Haver fél év motorozás után ment 2:43-at, tehát fél évvel előtte még Simsonja volt

-
DonThomasino
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Utcán.
Kabát alá esetleg nyáron helyette.
20 körül.
Tetszik és olcsóbbnak vélem mint a ruhát.De ha nem passol egy GS500 hoz mond nyugodtan.

-
Daywalker
addikt
Valaki most mondott le kezdő csoportos reget FB hring csoportban, ha esetleg...
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Csörögj/emailt küldjél rá,hogy mi a nyavalya van. Majd lövök egy fotót hófehérkéről.

Czimby:
Köszi,már G3 van. Kérdezd meg az S4 Active fórumban,hátha kell valakinek.
-
Something_
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hol használnád? Utcán, gyepen
, kabát helyett, kabát alatt? Mi a keret rá? Miért pont protektoring? -
DonThomasino
veterán
Protektor ingből milyet?
Erről mit gondoltok?
[link] -
Czimby
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem kell üveg a telódra fólia helyett, S4 minire rendeltem, de nem arra valót küldtek...
Szerintem erre az Active-ra való lehet, mert a sima S4-re sem passzol. -
Czimby
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Játékban én 1:24-26-ot

Úgy, hogy haveromat ültettem le első ringezése előtt, hogy gyakorolja a pályát és mondom kipróbálom már én is milyen alapon mentem vagy 5-10kört, de a motoros videóknak több értelme van, ez csak arra jó, hogy tudjad mikor milyen kanyar jön majd. AZóta se volt elindítva az a játék, meg kb a box sem

Na jó 1x Raymeneztem idén vele
Nem a kanyar durva hanem a féktáv, csak majd motorral ne a 100-as táblánál kezdj el fékezni mint a játékban!
200-as táblánál vegyed a féktávot eleinte, utána próbáld meg kb 170-150m-ről. -
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Hm, erre látod nem is gondoltam, de lehet benne valami. Bár a fehér HJC bukóm még mindig nem jött meg... pedig a szaszmotor webshop már júli 25 környékére ígérte.
Tuti nem iker, vagy azon is karbon hátsó sárvédő elem?

-
-Mosquito-
őstag
válasz
SirKero
üzenetére
Nem a tok az érdekes,hanem ugyan az a GPS/Navi kb 4-6féle néven fut és mind ugyan azt tudja. Nekem bepárásodott,cserélték és 3hónaposan gyorsan el is adtam. Ezeknél a motoros Naviknál a fényerő/láthatóság az egyik legfontosabb tényező. Ezt a Shoxban nyomkodtam volna de kesztyűben!! nemigazán lehetett,fényereje csapnivaló! [link] Ennyiért xar! Majd ahogy egyre távolabbra kezdesz el gurulni és csak egy bizonyos részen ott/azon az úton szeretnél csavarogni/gurulni számítani fog,hogy lássad is merre akarsz menni. Ebben viszont a Garmin és a TomTom a nyerő,sajnos mindkettő borsos árú cucc.
Runner:
Fehér szín is előnyt jelent,azt hiszi rendőr.
Van egy ikertesó itt a XI-ben,hasonló állapotban van. -
runner 125
nagyúr
Ma csapattam 250km-t, faxavót'.

Most már sokadik alkalommal tapasztalom, h mennyire előzékenyek az autósok. Csak pozitív tapasztalatom van itt a nyugati országrészben. Ha utolérem őket szinte azonnal húzódnak le, nagyon sok még indexel is ha mehetek, meg vagyok lepve, 4-5 éve nem volt így. -
BoB
veterán
Ezért kellenének már a színes e-ink kijelzős navik. Mint ez az óra: [link]
Csak idő kérdése már hogy megjelenjenek. A videón lehet látni hogy a képfrissítés elég gyors már. És nem is melegszik annyira, mivel nem világít. (nappal)
Viszont a nyakamat rá, hogy a gyártók a szokásos módon nem akarnak semmit sem újítani, majd lesz egy feltörekvő kisebb cég aki megcsinálja, és évekkel később követik a többiek...
-
SirKero
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ezt vettem elsőre én is de ! A műanyag ablakon keresztül még gyér napsütés mellet sem látszódott a gps kijelzőjéből semmi. Az 5 colos gps pont belefér de a töltő kábelt már nem lehet csatlakoztatni mert a kivezetés alul van a tokon a készüléken meg oldalt ( vagy nem cipzározod be a tokot
Hát meglátom csütörtökön egy cca 600 km alatt csak kiderülnek a gyengéi 
-
Something_
őstag
1.30at megyek hringen a ferrarival
durva a celegyenes utani jobbos.. -
SirKero
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Akkor ez csak sima marketing rizsa

A WayteQ xRIDER GPS készüléket kifejezetten motoros navigációhoz tervezték: speciális, nagy fényerejű (700 nit) kijelző,
-
-
Anulu79
addikt
Nem tud valaki olyan helyet ahol tömítéseket gyártanak megrendelésre?
-
HSM
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
Én a robogóm kényelmetlenségét elsősorban a pici kerékméretnek, valamint a "rajta ülős" testhelyzetnek tudtam be. Persze, lehet, valakinek ez maga a tökéletes kényelem, de nehezen tudom elképzelni.
A futómű terén az SV is elég vacak, nem hiszem, hogy amiatt lenne jobb. Pláne, hogy a robogón ellensúlyozásként acél váz volt, ami alapból elég rugalmas, valamint a súlya is vagy 80kg-al kevesebb volt, mint az SV-nek.
A CBR125-nél is ugyanaz a technika dolgozik a futóműben, mint az SV-ben, sima, állíthatatlan "damping rod fork". (Nem tudom a magyar nevét sorry.
) Ráadásul a CBR125 jóval könnyebb, és lassabb, szóval kevesebb a munkája a csillapító elemeknek. Nem mentem még vele, de ha fogadnom kellene, én arra fogadnék, mint kényelmesebb jármű.(#54396) Yoshida: Sejtem, milyen lehetett... Nekem is volt, mikor egy 10cm körüli átmérőjű foltban odadörzsöltem az oldalam a betonra egy tempós bicajos esésnél. Rajtam nem műszál volt, nem égett belém, viszont így is messze a bőröm alatti szövetekből kellett az út koszát és a pólóm maradékát kibányászni, hát igencsak rossz volt. Viszont hasonlítsd össze ezt azzal, mikor rádesik a motor 40-nél, és ripityára töri a csontokat a lábadban, és kétszerennyire beleégeti/darálja a nadrágot, mert nem csak a saját súlyoddal nyomja az aszfaltot, hanem a motor súlyának egy részével is.
Szóval a munkatársad még olcsón megúszta szerintem így is, szerintem ezerszer rosszabb, amikor tanulhatsz meg újra járni, a mostmár csavarok által összetartott lábaddal, ami sanszosan már sosem fog úgy működni, mint előtte...(#54397) Daywalker: Megvan az eset... Vakargattam is a fejem, hogy sikerült ekkorát esnie városi tempónál.
[link]
Szerencse, hogy egyáltalán túlélte...A kecsós dolog jó hír, utánanézek...

(#54398) persuader: Balszerencse.
Ez a veszélye az elcsúszó protektoroknak is... Én motoron majdhogynem ettől fosok a legjobban a kis gagyi protektoros kabátomban. 
(#54399) Daywalker: Szerintem épp ez az, hogy a robogós súlyos sérülés a legtöbb esetben egészen más kategória, mint amit hasonló körülmények között nagymotoron lehet szerezni. Persze, robesszal is lehet dobni egy szerencsétlen highside-ot, akkor hasonlóan nagyot lehet koppanni.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval nálatok user error van, ez 100%.

Van gombám is hátul,gondolom akkor villás kéne?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(annak ellenére hogy központi okmánIrodába kértem ott állitolag gyorsabb)
Kérdezz már rá,hogy van e mocis boltja vagy csak magánszemély? Mert elmennék meglesni élőben
Gyorsabban kész voltam a motoros tanfolyammal (pedig ez egy komplett A volt), mint ahogy egy szaros jogsit kiállítanak. Mindegy kapják be.

)
) Ráadásul a CBR125 jóval könnyebb, és lassabb, szóval kevesebb a munkája a csillapító elemeknek. Nem mentem még vele, de ha fogadnom kellene, én arra fogadnék, mint kényelmesebb jármű.