Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Azt az AGV-t gyorsan felejtsd el,nagyon gagyi! N104-em van ebből már kijött az újabb EVO,szerintem inkább ezt. Van itt egy kis segítség felnyitható sisakokból. [link]
-
runner 125
nagyúr
Sisak téma.
Úgy döntöttem most nem varratok új bélést az N102-be, elrakom majd jó lesz még elven, inkább veszek másikat.
80-100k körül mely felnyitható sisakot a javasoltok? N104? AGV vonal? Schubert nem is fér bele és továbbra is órmotlannak tartom, azt nem szeretnék.
Köszi. -
Topiccsendőr
addikt
A loerot nekem Frecska mondta, aki egy olyan padon mert, ami visszaszamolja a hajtasbol fakado veszteseget is. Ez az a bizonyos Mami kamionban levo. Elgondolkodva a dolgon valoban nem logikus, hiszen a lendtomegbe betaplalt ero nem fugg a lendtomegtol.
Valoszinuleg nem itt van a kutya elasva, de azt sem gondolnam, hogy nincs tisztaban a pad meresi metodusaval.Csinaltam egy osszeirast, amikor az RS t keszitettem fel versenyre.
A gyari lanc, lanckereket, egy vekonyabb ugyancsak acel, lezervagott fogaskerekre csereltem le, de meg nem is alura, ott tobbet sporoltam, mint 1 kg.
Egy AFAM alu lanckerek 15-20e forint, baromi konnyu, nekem ebbol kell 4 hatulra, es 3 elolre. Kelloen megeddzve nem puhabb az acelnal tudtommal, de ennyi penzt nem akartam erre aldozni. -
canniball
nagyúr
válasz
Peczek
üzenetére
Így van.
bogyo!
"...a közúti balesetek tíz százaléka összefügg a mobiltelefon használatával - ebbe ugyan az autós kihangosítók és a headsetek is beletartoznak..."
LOL, van még lejjebb?
A kommentek között olvasni hogy helyes, mert ne tessék már zenét hallgatni meg ne zárjuk már ki a forgalmat. Mert a füles csak erre jó?? Ha ismeretlen helyre megyek azt rendszerint úgy teszem, hogy egyik fülemben a füldugó, másikban az in-ear füles és a telefonos GPS mondja az útvonalat; egyrészt a füles kevesebb zajt szűr mint a füldugó, másrészt ugyan mennyivel veszélyesebb ez, mintha az utat keresve bénáznék a forgalomban...? -
-Mosquito-
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ott a válasz is..

"A francia döntéshozóknak valójában a bedugott füllel lehet gondjuk, mert a sisakba épített intercom rendszerekre nem vonatkozik a tiltás, ugyanis ezek a sisakba épített hangszórókon keresztül szólnak, vagyis alaphelyzetben nem szeparálják el a motorost a közlekedés zajaitól." -
Bogyó bá'
nagyúr
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Peczek
üzenetére
Nem meredek,hanem lassan emelkedő hosszú mondhatni egyenes útszakasz itt van tőlem 3percre. Hirek szerint nem indexelt az autós. Ha meg előzést megkezdte indexelt a motoros majd az autós is esetleg jelezte balra kanyarodási szándékát később, majd becsukta előtte az ajtót/ablakot az előzni készülő motor előtt akkor itt az autós hibázott,hibázhatott. Az,hogy pontosan mi/hogy történ találgatás/fikció addig,míg ki nem derül a valódi ok. [link]
Bogyo:
Elhiszem,hogy zavaró lehetett. Gyári állapotban másnak meg túl halk volt,így akart egy kicsit pöcsöt növelni.

-
Anulu79
addikt
Festeni a tankot akarom, a sárvédőt a hátsó műanyag elemeket meg a 2 db kapaszkodót. Már teljesen szét van szedve a motor de úgyis kell műszakilag is takarítani rajta dolgokat.
Fújni vagy flakonból gondoltam (hallottam, hogy van olyan cég akik a kikevert vestéket flakonba is töltik és úgy is meg lehet vásárolni) több vékonyabb rétegben vagy pedig azon gondolkodtam, hogy veszek az Obiban festékszóró "szettet". Láttam elég jó árban. -
canniball
nagyúr
válasz
Peczek
üzenetére
Egyszerű a válasz: ha a motoros előzött akkor az autó nem kanyarodhatott volna. Ha az autós indexelt akkor meg a motor nem előzhetett volna (és gondolom senki nem annyira agyatlan hogy mégis elinduljon). De úgyis csak a két "szereplő" fogja tudni hogy mi is történt pontosan.
Én is majdnem megszívtam ma ezzel: szöszmörög előttem az autós, index ki, előzök, aztán eszébe jut hogy a kanyarodáshoz (merthogy arra készült én meg gondolatolvassak mögötte) index is kéne.
Csak nekem szerencsém volt mert addigra már a sofőr mellett voltam. -
Xaels
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Ha nem csináltál még ilyet és fontos a tökéletes eredmény akkor ne kezdj bele. Ha olyan részeket akarsz lefújni amik nem látszanak, akkor nem hiszem, hogy bajt okozhat. Én sem fogok pár rozsdafolt miatt kompletten vázat festetni profival, de a tankot nem vállalnám.
Más:
Hangos kipufogó: Sok mindentől függ milyen a hatás. Az enyém oldalra van megnyitva így mögöttem annyira nem durva mint mellette. Engem nem zavart eddig az 1700km alatt amit mentem vele, pedig az Eliminator ehhez képest lopakodó. A legutóbbi >600km alatt sem volt ezzel bajom, városon kívül sokkal inkább a szélzaj ami dominál a sisakomban. Akármerre megyek mindig akarják, hogy pörgessem meg kicsit. Az emberek kíváncsiak a hangjára.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Pont ezért írtam h a gyárinál egy kicsit hangosabb dobot kell feltenni. Korábban volt erről szó, én sem bírom a tiltásig forgató, tolakodó, kihaőnem magatartást, viszont egy komolyabb alapjárati hang, egy enyhe gázmozdulat és megvan valamelyik tükörben a szemkontaktus. Nekem ennyi elég.
Ha látják rajtad h nem tolakodni akarsz, csak haladni, kihasználni a motor adta lehetőségeket, akkor az autósok 95%-a segítőkész, legalábbis nekem az eddigi kb. 50-60.000, két keréken töltött km alatt ez a tapasztalatom.Mentél már 90-nél nagyobb utazót nem gyári dobos motorral? Hidd el, h kb 80 felett már semmit nem hallasz belőle és nem kell ehhez Schubert sisak.
Mosquito annó hallotta az 1 hengeres, 500-as Nexus-om. Azt is sportdobbal vettem, nah az egy teljesen nyitott, herélt dob volt, tényleg brutális hanggal (nyilván fordulaton még komolyabb volt).
Egy középkategóriás Nolan bukóm van, de 90 fölött már semmit nem hallottam a hangjából, egy cseppet sem volt számomra zavaró, más kérdés h ha mentünk valamerre mindig én zártam a sort, mögötte nem lehetett kibírni.
A VFR-en pl. meglepően halk a Sebring dobpár, igaz nem is herélt dobok, de a gyárinál mégis szebb, karakteresebb a hangja.Feree13
Nem tudom miért rémlett nekem UK, bocs.
Igen, enyémen is karbon a hátsó sárvédő, valódi karbonnak tűnik, úgyhogy ismerős.
_
Váltóra köszi, hétvégén állítok rajta egy fokot.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Én a kis csopimat az előző gazda hülye fia által kiherélt kipufogókkal vettem. Mikor a haverom ment a géppel egy kört az utcában, akkor a járdáról nagyon jó volt hallgatni (de tényleg).
Aztán motorozás közben meg 10 perc után hülyét tudtam volna kapni tőle (főleg hogy akkor még nyitott sisakban nyomtam), így helyre is állítottam a gyárit megközelítő állapotot. Most 90-nél a szélzaj mellet a motort alig hallani (zárt bukóban). Nekem így a jó! -
-Mosquito-
őstag
-
Anulu79
addikt
Valaki itt próbálkozott már közületek a saját motorja fényezésével? Sajnos a jó fényező július végéig nem tudja bevállalni a motort én meg addig nem akarok várni. Ezért gondoltam, hogy megcsinálom magamnak.
-
Peczek
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek: itt ki volt a hunyó? Ugye, az autó megy felfelé a Hároson (ez elég meredek, tehát gondolom lassan), motoros kielőz, autó index balra (Gyöngyszem utca) és csatt. Ha az autó indexelt, akkor elvileg elsőbbsége volt ? Gondolom tükörbe nem nézett kanyarodás előtt. De kinek volt elsőbbsége ?
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem akarok vitát gerjeszteni/abba belefolyni, csak széljegyzetként.
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz. A füldugó remek dolog, de a szélzaj ellen. A hangos dob meg egyrészt hit kérdése (én hiszek benne, másnak meg joga nem így tenni), másrészt pl. az enyém sehol nincs a chopperekéhez képest; szóval ha ezen a vonalon maradsz készülj.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Daywalker
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem csak ő, a környezete is. Aki idióta az úton az úgyse figyel semmire. Jól hangszigetelt autó ellen a kicsit hangosabb szart sem ér, főleg ha beszélgetnek és/vagy szól a rádió. Aki fénnyel jön, az ellen úgysincs ellenszer. A sorok között gázráncigálóknak (főleg akik tiltásig húzzák) meg a seggébe dugnám a kipufogójukat. De elkezdhetjük elölről a témát megint...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Egész napos túrázásnál meg meghülyülsz tőle (vagy füldugót használsz).

(#52769) Daywalker: végre valamiben egyetértünk.
Most hogy motort nézegetek, nálam kizáró ok a sportkipufogó. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Volt, de mérlegeltem a helyzetet és a gyári dobos lista hosszabb volt.

-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Apu, kezdődik!!!
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ebben lehet igazság, amit a láncról írsz, erre nem gondoltam.

Amúgy az 520-asról 415-ösöre váltott láncnál nemcsak a súly, ami számít, hanem az a tény, hogy a 415-ben nincsenek O-gyűrűk, így emiatt is kisebb a "gördülési ellenállása".
A gumi súlyának hatása viszont a padon szvsz mérési "hiba". A lóerők a fordulatszám és nyomaték függvényében számolódnak, azok pedig nem függnek a meghajtott kerék súlyától semmilyen formában. Legalábbis, ha nem tévedek.
Ugyan nem volt a kezemben azonos fogszámú Alu/Acél lánckerék, de a kilós spórolás nekem kissé túlzónak tűnik, tekintve, hogy az acél lánckerekek is hatalmas kivágásokkal ki vannak könnyítve.
Biztos ilyen durva a súlybeli eltérés?(#52758) Daywalker: Meg jól be lehet vele paráztatni az utast, ha véletlen kicsit elemeli az elejét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mike-
addikt
Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedett
Honda FJS 600 Silverwinggel volt.Múlt héten két szitut én is kivédtem valahogy, ezek a kanyarodó autók a legrosszabbak.
-
Topiccsendőr
addikt
A meghajtas sulyanak van jelentosege.
Leginkabb a lanc sulyanak, ahogy rafordul a lanckerekre. Ezt nagyon lehet erezni a kis kobcentis versenymotorokon. Ha nem lenne jelentosege, nem csinalnanak ilyesmiket.
Pl ha a gyari lancot lecsereled ami rs 125 oson 520 egy 415 re, a lanc tehetetlensege baromira kijon.
Fekpadon merheto a valtozas.
Az aluminium lanckerekkel kilokat lehet sporolni. Egy nehezebb gumi a fekpadon egy erosebb motornal -2 loero. Csak a gumi. -
Daywalker
addikt
Jó igaz azokat kihagytam mivel azokhoz nem tudsz nyúlni lényegében, csak ott tudsz fogni rajta, amihez hozzáférsz. De ha könnyebben pörög fel, azzal is nyersz. Lényegében mindegy, az a fontos, hogy jobban megy a motor. De alapvetően van igazad.
Jaja, kerekezés nem pálya...bár tény h látványos is tud lenni.
-
HSM
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Nemcsak erre jó.
Nemcsak rövidíteni, hosszabbítani is lehet rajta, ha mondjuk sokat autópályázol, és gyárilag úgy szétpörögné magát a motor. 
Az egykerekezés szerencsére nálam nem pálya.
Amúgy se a V2 motor, se az alu váz nem szereti az ilyet, szóval nálam duplán ellenjavallott. -
HSM
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nekem az utastól megszabadulva szokott megtáltosodás érzésem lenni...

(#52754) Daywalker: Ebben viszont tévedsz. A főtengelyhez képest a teljesítmény pici része elvész minden egyes áttételnél. Először a primer áttételnél, utána a váltó fogaskerekei között, utána pedig a lánchajtáson.

A meghajtás súlyának nincs jelentősége a teljesítmény szempontjából, ellentétben ezekkel. A kisebb tehetetlen tömeg csak abban segít, hogy könnyebben pörög fel elvileg a motor, valamint javul az úttartás a kisebb rugózatlan tömeg révén.Ha az áttételhez nyúlsz, az sokkal durvábban fog változtatni, mint bármi más, szóval az úgy nem lesz releváns.

-
Daywalker
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Attól nem lesz erősebb keréken a motorod. Ellenben ugye van a főtengőn meg a keréken mért teljesítmény. A kettő között a hajtáson veszik el a lóerő. Ha fogyózol akkor a lóerő marad, ha könnyíted a hajtást (felni, gumi, féktárcsa, lánc, lánckerék), akkor pedig csökkented a veszteséget
A kettő együtt használ igazán.HSM: majd beszámolok róla, ha cserére kerül a sor
Akkor én is keskenyebb láncot és alu lánckereket rakok fel...majd kiderül...vagy nem, mert akkor változtatni fogom az áttételt is 
-
HSM
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére

No igen. Sokan hisznek ezekben. +könnyebb gumi, könnyebb felni, könnyebb féktárcsa....
De nekem mindig felesleges felhajtásnak tűnt a nagyja közútra....
Persze, azt el tudom képzelni, hogy egy mondjuk 2KG-al könnyebb felni érezhető, de hogy egy kis lánckeréknyi?
Azt nem vitatom, hogy versenyben nyerhetsz vele mondjuk tizedmásodperceket, ami sorsdöntő lehet, de hogy a mindennapokra van-e bármi hasznuk, már számomra erősen kétséges. -
Daywalker
addikt
Aki versenyzik annak minden számít. Vékonyabb lánc, alu lánckerék. Minden gramm veszteség a hajtáson számít...(az élettartamra meg mondtam, hogy legenda, én sem hiszek benne).
mod: sőt vannak olyanok aminek alu a közepe és a fogas rész acél, a kettő pedig titán csapokkal van összekötve.
-
HSM
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
Miért vesznének el lóerők az acél lánckeréken? Annyival azért nem könnyebb az alu a hajtás egyéb részeinek tömegéhez képest.
A lánc öregedését is nem elsősorban a külső kopás okozza, hanem ha elszökik a gyűrűk mögül a kenés, és kikopik a csap. Az a nyúlás fő felelőse. -
Daywalker
addikt
Így van. De a lovakat hagyjuk, mert ha nem forgatod akkor lovak sincsenek...
Nyilván én is óvatosan mentem, 5 ezerig pörgettem kb...mennyi van ott, 50 lóerő? És azt sem hülyén. Egyébként ez a réteg a melegtől elpárolog, szóval ha megy 100 km-t tök egyenesen, akkor is eltűnik. -
canniball
nagyúr
Akkor óvatos leszek, köszönöm urak!

-
KoVee84
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nekem a gumisok azt javasolták, hogy féktisztítós ronggyal takarítsam át a gumit. Ez is működik.
-
dellfanboy
őstag
én úgy tudom vannak (pl.supermotosok) akik az új guminak előszőr ráspollyal esnek neki finoman hogy ne csússzon.
-
Daywalker
addikt
Kinek mi. Akinek fontos, hogy ne vesszenek el lőerők a hajtáson, az azt rak fel...illetve olyan mendemonda is kering, hogy kíméli a láncot. Ezek nem ördögtől való dolgok...
új gumi: nekem nem csúszott a Metzeler újonnan...igaz nem akkor lett kicsomagolva, ide-oda lett rakosgatva, taperolva stb. Elindultam kékholdtól, hazaértem a második kerbe és ennyi. Igaz nem cibáltam, óvatosan mentem, de nem éreztem egy percig sem, hogy veszélyes lett volna.
-
fattyu
veterán
válasz
canniball
üzenetére
KIBEBASZOTTUL csúszik.
nem vicc.de nem kell rettegni 10-20 kilómétert sem. Az a lényeg hogy indulj el egyenes motorral. döntve gázt adni még nem lekoptatott részén a guminak az nettó perec. tapasztalat

elinulsz felállított motorral mész 100 métert akkor az egyenes felületed már okés. elkezded döntögetni. fokról fokra egyre mindig csak PICIVEL többet hogy a guminak a már használt része kapaszkodjon de lássa az aszfaltot az uj is. én gyakorlatilag 5 kilóméteren letudtam ezt és szatiéktól jövet a nullás felhajtón már a majrécsík maradékát mutattam az aszfaltnak.
de ehhez tényleg az kell amit leírtam.
YMMV én így csináltam -
mm89
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Most nem azért, de abból, kiindulva, hogy a feszességet sem tudja beállítani, szerinted azt látni fogja, hogy mennyire szar a lánckerék?
Alut meg biztos nem tennék fel.Cannibal
Hazafelé ejts útba egy üres parkolót és kicsit döntögesd meg a gépet. Egyébként tényleg óvatosan. -
canniball
nagyúr
Délután megyek felrakatni az új gumit. Az megvan hogy csúszik de mennyire kell vele vigyázni: elég ha nem rángatom a gázt, normális tempót veszek fel vagy kifejezetten óvatoskodni kell?
-
-Mike-
addikt

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polimorf
tag
válasz
canniball
üzenetére
A karok réz alátéteken fordulnak és a réz alátét nem engedi magától vagy a rezgéstől elfordulni, csak a megfelelő erőhatástól mozdulhat el. Ezt az erőhatást a csavarok szoritásával vagy lazitásával lehet állitani.
A videó végén lévő fekete 1 percet nem tudom megmagyarázni, mikor elkészitettem a videót ez nem volt rajta. A youtube ördöge lehet.
Eddig nem is figyeltem, csak most, hogy emlitetted.Jelentem a végén lévő 1 perc korrigálva, szerkesztés alatt van. Pár perc és nem lesz 1 perces sötétség a végén.
Köszi, hogy szóltál.

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Itthon élek, máskor meg ausztriában uk-t nem szeretjük.

Vágom ezeket a cuccokat, a legjobb megoldás az a nano protect lenne vagy mi, csak ahoz telibe kell políroztatni először a motort... majd egyszer...
A hátsó sárvédőből utángyártottat vettem, fele annyiért mint a gyári gagyi műanyag, és totál karbonszálas 3x jobban néz ki. Pont 3x.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szinte kötelező is nekem mert a hátsó rugóstag szeret meghibásodni állítólag ezeken ha nincs sárvédő, mert bevágja az állítótekerőhöz az összes rittyót és egy idő után beáll az egész cucc...
Remélem én megelőztem ezt a problémát, majd kiderül...
-
Anulu79
addikt
Van valami olyan hely akár a neten is ahol be lehet szerezni a gyári kézikönyvet valamilyen formában?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Én pont feljebb akartam állítani a Csótányon egy ricnivel, de nem jött össze, mert úgy belevert a blokk oldalába.

-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
(Szerintem nem UK-ben él
)
Én állítottam már, semmi extra. Igaz, nem kellett idomot leszedni. Ha kényelmetlen mindenképp állítsd át. -
pityaa23
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nekem ugyan van, de csak nemrég vettem és csak most csinálom vele a jogsit, szóval nem tudom hasznodra válnék-e. Mit kéne megnézni rajta? Vagy beszélj amdk7 kollégával, tőle vettem.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Azért mondom, próbáltam én mindenféle nyelven keresni, de nem találtam sehol.
Van a tiéden is utólagos hátsó sárvédő? Döbbenetesen feldobja, kell az oda. Gyárilag nem is értem miért hagyták le. Szerencsém volt, mert az előző tulaj megvette rá, 45k-t fájó lett volna kiadni érte.
Ezért kell 3-4 havonta egyszer leápolni. UK-ban élsz, ugye? Keress rá az AutoGlym termékekre, konkrétan a Super Resin Polish-ra. Nagyon jó holmi, véd az UV ellen, por nem karcolja a lakkot, bogarak könnyebben lejönnek, vizet lepergeti, stb. Folyamatosan azzal kezelem az autókat is, nagyon jó cucc, próbáld ki._
Jah és még valami. Volt már köztetek olyan, aki állított a váltó gyári pozícióján? Mentem egy rövidke kört ma is, de rá kellett jönnöm, h nekem túl fent van.
Gyors, egymás utáni taposáskor nem mindig húzom fel annyira a bokám visszaváltás után, h a váltó alap helyzetébe tudjon ugrani, így nyilván nem is tudok olyan gyors ütemben visszapakolgatni.
Hétvégén megpróbálom egy fokkal lentebb rakni, ahogy néztem fokos tengelyre van ráhúzva a kar, olajcsere miatt az oldalidomokat úgyis le kell bontanom. -
Daywalker
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ja közbe én is nézem. Nem hiszem hogy kéne erősített, nem hayabusa ez

Nekem most DID van fent. EK-t ismerem még, azokból is elmegy 25k-t az én motoromon (a gyári is EK)...meg az RK. A JT lánccal kapcsolatban nincs közvetett tapasztalatom sem. Nem hiszem, hogy szar lenne. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Aztat nem köllött
Ha elkap egy kocsit,akkor sok ellátni való nem lenne rajta,csak a cipzár csípné meg az orra hegyét 
-
vlevi
nagyúr
Mai Windows háttérképem :
[link] -
.mf
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Mikor voltak cserélve?
Még ha nem is látszanak kopottnak, már hiányozhat belőlük annyi anyag, hogy a lánc elhasználódását felgyorsítsa; s a lánc a drága, nem a lánckerék.
Hogy mennyit lehet vele elmenni, változó és kiszámíthatatlan. Sajnos valamiért anno nem írtam fel, hogy mikor vettem, de az előző láncomban kb. 25k lehetett, amikor valami zajt kezdtem hallani, amit rákérdezésre a velem jövők is megerősítettek, akkor vettem észre, hogy szakaszosan megnyúlt. Utánahúztam, mentem még a hétvégén alig 800-1000 km kímélős túrát, aztán amikor este visszaérkeztem a városba és indultam volna lámpánál, már annyira meg volt nyúlva megint, hogy meg-megugrott a lánc. Csak néztem, az előző lánc a kezdődő nyúlás első utánhúzásával még pár ezer km-t kibírt. Pedig ez DID lánc volt...
Hazaértem, megint húztam, megrendeltem nem túl távoli boltból a lánc+kerekeket, már a <8km út végére lelazult megint, de annyira, hogy a legfeszesebbhez állítva is már nagyon óvatosan tudtam csak elindulni, hogy ne ugrálgasson folyamatosan fogakat, s onnan már csak a szüleimig jutottam el, oda is csak úgy, hogy kb 2 km lejtőn le, behúzott kuplunggal... -
canniball
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A "termés" hogy értendő: láttad vagy elláttad őket? Mert nem mindegy...

-
FIREBLADE78
addikt
Mai nap termése. 1000rr-es gyerek,póló,nadág,új 600rr póló,rövid gatya. Tanulság: a hondások nagyon kemények felénk

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ez konkrétan gyári honda tankpad kimondottan vfr 1200-as modellre.
De hondáék akkor barmok hogy se európában se ázsiában nem forgalmazzák, csak amcsiban.
Sehol nem tudtam beszerezni (se német, se ausztria, se itthon) de van egy amcsi ismerősöm ő külde el nekem.
Én e-bay-en sem találtam. De lehet a tiedhez van ugyanilyen/hasonló gyári. Nekem ez pont király, szerintem még jobban is néz ki vele a motor mint nélküle. meg ilyen karbonmintás, megy a sárvédőhöz is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a fóliázás sem rosz megoldás, csak az nekem azért nem tetszik mert a fólia is karcos lesz, akkor is a karcokat látod, csak nem az idomon hanem a fólián, de a karcokat látod.
Az előzö mocim le volt fóliázva a tank, amikor leszedtem 6 éves korában az uv miatt ott élénkebb volt a szín, így látszott hol volt a fólia. Erre is kell gondolni.... Pedig átlátszó fólia volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gumi és felni topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szigorúan csak bekuk. Ennyire zavarja a rendőrt a fénycsík.

Csak nekem szerencsém volt mert addigra már a sofőr mellett voltam.
Aztán motorozás közben meg 10 perc után hülyét tudtam volna kapni tőle (főleg hogy akkor még nyitott sisakban nyomtam), így helyre is állítottam a gyárit megközelítő állapotot. Most 90-nél a szélzaj mellet a motort alig hallani (zárt bukóban). Nekem így a jó!

Biztos ilyen durva a súlybeli eltérés?