- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
pityaa23 #137823 üzenetére
Nem cserélhető, az a héjnak a része és az egyik legfontosabb eleme az energiaelnyelésnek.
Motorozáshoz mindenképpen cserélném.#137824 tboy93 ez az álló helyben is tönkremegy azért így nem igaz, sok mindentől függ. Az 5 év is csak egy nagyon átlag ajánlás a gyártók által, akik abból élnek, hogy te újat veszel
Ha leírnák, hogy milyen kritériumok mentén mikor kellene adott sisakot cserélni, akkor lenne belőle egy 20 oldalas doksi, senki nem olvasná el, senki nem tudná hogy mi van. Ehelyett most mindenki rámondja, hogy 5 év azt csók. Mint a téliguminál a 7 fok mint vízválasztó...
-
zgospel
őstag
válasz
pityaa23 #135211 üzenetére
Nem értem miért mennének ki ezért Bécsbe, hacsak nem az osztrák határhoz közel laknak.
Bőrkabátoknál a középkategória az a 150 ezer Ft-os nagyságrendnél indul, de lehet hogy a mai árfolyamok mellett még több. Van persze ennél olcsóbban is, pl MugenRace, Shox, stb, de az nem középkategória.
Budapest - Bécs autóval időben és költségben egy 20-as biztos megvan, de akár 30 ezer is. Ezt az útiköltséget akár egy jobb kabátba, vagy egy gerincprotektorba is befektethető lenne.Azt is kérdezted hogy mire kell figyelni.
Száz dolog közül leginkább a pontos méretre kéne, de ilyen látatlanban vásárolt termékeknél ez mindig necces.Egyszerűbb lenne az embert elrángatni magával egy boltba és úgy vásárolni, mert akkor tuti jó lesz a méret. De ha cserélni kell egy Bécsben vásárolt cuccot mérethiba miatt, akkor az megint macera, ha pedig nem elég passzentos a kabát és rossz helyen vannak vagy lógnak rajta a protektorok, az veszélyes is lehet.
-
Xero
nagyúr
válasz
pityaa23 #135195 üzenetére
Milyen stilus? Naked, gyorsasagi, chopper?
louis.eu-n erdemes szetnezni. -
-
baboss
őstag
válasz
pityaa23 #97874 üzenetére
JAWA 350-em volt annó, lehet, hogy azért tetszik nekem, egyenlőre úgy néz ki, hogy Kawasaki Zephyr 750 lesz az utód, vagy 1100. Attól függően, hogy mennyit fizet a biztosító, és mennyit kapok a Mercedes Vito 110CDI kisteherautóért. Már 2 éve kivan vonva ideiglenesen a forgalomból, nem használom. Most jól fog jönni az ára az új motorvásárlásnál.
Kawasaki Zephyr 1100
Kicsicsázva, amire biztos nem lesz keretem.
Ez át van alakítva, nekem már nem tetszik. -
Pocee
senior tag
válasz
pityaa23 #90300 üzenetére
Fiúk,nemááár,most komolyan senkinek nincs ettől nagyobb baja?
Vezessen figyelmesen,legyen előzékeny,ne hajtson ki senki senki elé,vezetés közben meg ne előre nézzen hanem hátra,hogy a mögötte lévő autó most lett lemosva,szóval rosszul kell majd magát éreznie,ha meri használni a szélvédőmosót,mert épp telibefosta a gólya a szélvédőt és le akarja törölni?
Amúgy hiába van jól beállítva bizonyos sebességtől a menetszél elviszi hátra a fölös anyagot.
Egyébként nem muszáj senkit tologatni és nem betartani a követési távolságot...amúgy.
Egyébként meg gondolom 1000ből egy aki akkora sutyerák,hogy direkt locsolgat,hogy bassz@ a mögötte jövőt. -
zgospel
őstag
válasz
pityaa23 #82748 üzenetére
Szia, az r17.hu-s srácok már rengetegszer elmondták hogy a gyári gumimérettől nem érdemes eltérni.
-
demars
addikt
válasz
pityaa23 #82748 üzenetére
Szia.
Nekem 2004 -es van, enyémen is 180 -as a hátsó gumi.
Én is azt olvastam, hogy elvileg könnyebb dönteni a 160 -assal. Azt neked kell tudni, hogy mire használod a vasat. Ha sokat kanyarogsz vele tegyél rá kisebbet, ha inkább túra akkor maradhat a nagyobb szerintem.
Egyébként valóban jól néz ki a szélesebb papuccsal! -
Chrys_
addikt
-
demars
addikt
-
válasz
pityaa23 #74111 üzenetére
A történet másik fele az 1 év. Ha fut ha nem 1 év után csere, vagy gondolom manualból mondod, hogy ennél 6000km a km oldal. Az 1 év az fix h bele van írva. Pl én nem hagynám benne akkor ha előtte vettem volna és az előző tulaj utáni első olajcsere olaja lenne benne, mert nem tudom mi volt előtte. Minél előbb menjen ki a bizonytalan olaj maradéka ami nem folyik le hiába cseréltél már 1x. Ha elmászkálsz vele sok ezret akkor fel tudod mérni milyen terhelést kapott. Kolléga jól mondja, ha az a motor melegben pihent mindig stb, akkor oly mind1 a +1000km, de ha kint állt télen nyáron miegymás akkor azért cseréld le. Sztem ez is olyan téma amin nem szabad fennakadni. Ugyan ilyen a gumi és a lánc is sok mással. Ezeken nem spórolunk.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
pityaa23 #73912 üzenetére
Naked-nél is rohadtul számít, hogy van-e egy kis plexid, vagy sem, én most raktam vissza mert 160 felett nekem is elkönnyült az eleje, most meg 200-ig semmi bizonytalanság. (fz6n) Igaz, van hátul doboz, abba ha belekap a szél, az is könnyítheti az elejét, lehet enélkül nem lett volna ennyire rossz a helyzet, de doboz meg kell
-
demars
addikt
válasz
pityaa23 #73912 üzenetére
Én csak a rezonálást (motor forgott rendesen) és a félszt éreztem a seggemben.
A dobozt és a konzolt teszteltük, hogy mennyire stabil. CBR -es srác jött mögöttem.
Egyenes jól belátható szakasz volt, nem kellett dönteni szóval az elejét nem éreztem könnyűnek (mondom, paráztam). -
mm89
őstag
válasz
pityaa23 #72779 üzenetére
Attól függ mit keresel. Inkább a közép kategória van jelen.
Valóban, a Shox most nyitott, valamint kb vele szemben van a Roadside bolt, azt nagyon ajánlom! A Petőfin is van egy bolt.imibogyo
Sajnálom hogy nem lesz utcai motor, ugyanakkor irigyellek hogy ilyen közel laksz az említett pályákhoz és lesz egy erre való motorod
Blog nincs amúgy? Képekkel persze -
Horvi
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz
pityaa23 #70171 üzenetére
Zokni az nekem is kéne, mert az eddig pont jó decathlonos zoknik szára rövid az új csizmához; ha tud valaki emberi áron (akár úgy hogy több darab esetén van jóárasítva) akkor legyen szíves közzétenni!
SymbianOS!
"A teherautó vezetője nem ismeri a szabályt" - vagy ismeri csak tesz rá.
A teherautók amúgy is mindig sietnek.
Btw szerintem ezt ő is nagyon jól tudja; de hát egy oktató mi mást mondhatna mint amit a kresz? -
dugynok
senior tag
-
BoB
veterán
válasz
pityaa23 #67222 üzenetére
Az biztos nem stimmel, én is szemüveges vagyok de ilyan nálam nincs.
Nekem most az a problémám a bukómmal, hogy egy hete leejtettem megint - szerintem a 9 év alatt vagy századjára - viszont most letört mindkét okdalon a plexiről az a pöcök ami a plexiállást hivatott szabályozni.
Most nem tudom rendesen lecsukni mert rés marad alul, mozog mert nem fogja semmi oda, és felnyílik menet közben ha elfordítom a fejem. Azért még lehet ezt a szezont kibírja, új plexit már nem akarok egy ilyen régi bukóra venni
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
pityaa23 #65512 üzenetére
Cbf600?
Nekem is iszonyat zörgött a kosár. Ez ilyen ne félj tőle nem hal az meg. A láncsprét meg úgy fújtad hogy hagytad legalább 30 percet száradni majd utána mentél vele?
Szerintem az összes láncspré szar mindegyiket kiverte nekem a cbf.
Mindig mindenem tiszta fos volt. Ruha,doboz, motor minden.Ezért van most kardán.
Meg szopás a kardán visszahívás miatt. -
emre
veterán
-
válasz
pityaa23 #62463 üzenetére
Én biztos nem bántanám ha a minta jó és nem olyan kemény mint a kő. Azért azt lehet tudni ha megnézed, de biztosan nem tudja azt amit 6 éve. Nem fiatal.
Kolléga évek óta őriz egy garnitúra gumát mert annyira keveset megy, hogy a régi sem kopott le, én mondtam neki el fog öregedni. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
pityaa23 #62402 üzenetére
az r6 hoz gyarilag adtak termignoni Karbon vegdobot, amivel a Motor motorfek utan kezelhetetlen lett palyan. akkor jott meg a gaz, amikor gondolt egyet, nem amikor odahuztad.
êzt mondtam a tulajnak, aki eszre Sem vette 3 ev alatt! fakezu barom.nem sorolnam a berugos nagykobcentis endurokat, amiken ugyanigy nyitott dob van, de nem lehet berugni emiatt oket, es ott szopnak a tulajok. vagy az, hogy egy injektoros sornegy 600 at, 1000 est, 10 masodbercig kell koszorulni inditasnal. nagydobbal omg.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
pityaa23 #62400 üzenetére
egyreszt mert hangos. most nem mennek bele, hogy ez kinek jo, kinek meg nem, sztm egyertelmu. nem vagyok egy papper, ha meghallok valami fasza 2T t az ejszakaban, akkor meg orulok is neki, bar ahol most lakom egyaltalan nincs zajszennyezes, mert megkurnak erte nagyon.
masreszt agyonbassza a gazreakciot, egy kalap szar tud lenni tole a Motor.ezt eszre Sem szoktak venni a tulajok. vettem mar igy annyi motort. nagy hang, kalap szar gazreakcio. nem minden esetben van igy, de alap hogy padozni kene, akar egy vegdobbal is, es egy injektorvezerlot venni hozza. ebbol a penzbol meg inkabb vegyen a motoros tapados gumit, tobbszor, mert semmi ertelme a dobnak. ha meg erosebb Motor kell, vegyen nagyobbat, nem az 1-3 % teljesitmenytobblet fog itt szamitani haromszazezerert, ami utan a kornyezetvedelmi eloirasokat Sem tartrja be a Motor. azmeg hogy meghallanak a forgalmomban, es ezert nem fogsz balesetet szenvedni, sztm baromsag.
-
Archer
őstag
válasz
pityaa23 #62365 üzenetére
Én Z750-re sem költenék plusz 600-at. Tényleg ahogy persu is mondta, elég egykaptafa típusok, ha már veszel valamit, annyi pénzért legyen érezhetően jobb valamiben. Futómű, fék ennél sem egy űrtechnika. A mostani motorodat szerintem amúgy gyorsan el tudod adni bármikor, most ezeknek nagy piaca van.
kcsa: nincs gond a BMW-vel, ha S-sel kezdődik a típus megjelölés, minden egyéb tünetre Hondát ír fel az orvos -
Topiccsendőr
addikt
válasz
pityaa23 #62363 üzenetére
eloszor is, nincs olyan hogy atveres mentes. (100% ban atveres mentes. meg a szalonokban az uj motoroknal sem lehet garantalni) ertem hogy nem akar atverni, de ha nem ert valamihez, johiszemuen kur at, mert o nem tudta ezt, meg ezt.
a gyari cso negyvennel kilyukad??? hatazert naegyebkent nem baj, ha fetrengett a motor, de en a sportdobot rugnam le eloszor rola, es visszaraknam a gyarit.
jo uzletek mindig vannak. most nagyon rad akarjak melegiteni, de hideg fejjel szetm semmi szukseged ra. igazabol ezek a motorok teljesen egykaptafak. lesz egy fiatalabb ugyanolyanod, dragabban. ahogy erzed. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
pityaa23 #59378 üzenetére
Lehet user error, de lehet kopas is.
A csorompolo hang az az, hogy a kapcsolokerek par fogait utod le eppen. Ket sebesseg kozott van, es nincs eleg kozel a kapcsolokerek a masik fogaskerekhez. Ezt probald elkerulni. Taposd erobol, es ne simogasd a valtokart. Rugjad neki. Ha kiugrik sebessegbol, akkor sok volt a csorompoles, es leutotted a kapcsolokerek foganal azt a szoget, ami rogzitene ek elven a fokozatot. -
mm89
őstag
válasz
pityaa23 #58086 üzenetére
Lidl töltő
EZ LENNE AZ?
Most elgondolkoztam én is rajta... -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
pityaa23 #57815 üzenetére
Szóval motorra is kell parkolódíj elvileg.
Nem azzal igazolod hogy kirakod a tankra és lefújja a szél.
Hanem az alját leszakítod, és az nálad marad.
Ha jönne az ellenőr mindegy a motoron van e valami, de azzal igazolod hogy nálad van az alja a jegynek.
Ebben a logikai hiba, hogy ugye csak akkor tudja elkérni tőled az ellenőr ha ott vagy. Viszont megvárni nem fog, emiatt kijátszható a rendszer. Ha látod épp a motordnál van akkor ne menj oda mert akkor elkérheti...
Meg ugye sms-ben is lehet parkolni azt meg rendszám alapján onlány ellenőrzik azt nem fújja le a szél szóval ez nem indok.
Összefoglalva: nem kell parkolójegy, de ha épp ott van egy ellenőr ne menj vissza a motorodhoz várd meg míg elmegy... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
pityaa23 #57295 üzenetére
Én ma csak 134 km-t mentem feszültséglevezetésképpen, de gyanúsan hamar megjártam a Kalocsa - (Szekszárd) - Paks - Dunaföldvár - Solt - Kalocsa útvonalat. Még a szokásos 3/4 óránkénti nyújtózkodásra/cigire/ pössentésre sem álltam meg, igaz, most valahogy nem kívánok ülni, állva gépelek jelenleg is...
Akkor én vagyok a kivétel: kifejezetten egyedül szeretek motorozni. Ha kedvem van akkor cihopata
módon hajtok, ha elfáradtam, akkor meg 70-nel fostorgok, de nem rohanok senki után.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest