Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
-
.mf
veterán
Srácok, engem is megvisel ez a "gyönyörű" időjárás (főleg, hogy még terveztem jópár túrát, meg igazából csak ezután tudnék majd elmenni "nyaralni"), de nyugi, nem kell egymást szétszedni.
-
runner 125
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Még véletlen sem szurkáltalak!
Meg senki nem mondta hogy ne vegyél 1000sporgépet,engem nem érdekel mivel mész,nem is azért írtam hogy nem használod ki,oda már tapasztalat kell csak ezért,senki nem mondta hogy hülye vagy és hogy mit vegyél,nem mondtam hogy SMet vegyél helyette még véletlen sem.Én nem akarok bizonygatni semmit sem.Nekem ez jött be jobban mert felénk ilyen a környék ahol ezek érvényesülnek.Ha olyan helyen laknék mint te lehet nekem is 1000 lenne,vagyis volt,de több hátrányom volt belőle mint előnyöm.Kicsikét túlreagálod a dolgokat több esetben is,megsértődsz,sírsz itt mint egy pisis,pedig senki sem bántásképpen szólt hozzád.Nem értem ezt a hirtelen felindulásaidat és ezzel nem vagyok egyedül. -
Integra
titán
ne bánkódj, kurvára rühellem, mikor belémkötnek kurvára feleslegesen és megpróbálják megmondani, hogy nekem mi a jó, mert neki az a jó. a faszomat, azt.
te is morognál ha állandóan azt mondanám neked, hogy hülye vagy, mert nem supermotot veszel... nem??? hát ilyen egyszerű történet.
mi köze van ahhoz hogy ezresre fogok egy nap ülni? semmi. tényleg bosszantó. mondtam én valaha neki hogy a supermoto egy fostaliga? teljesen érthetetlen, hogy miért van benne állandóan ez a bizonyítási kényszer. vagyis vágom, de nem írom le inkább. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
szóval te most engem miről akarsz meggyőzni? mert ez nem teljesen tiszta még mindig
Az ég világon semmiről,én téged,hiszen te mindenkinél jobban tudsz mindent!

Csak hogy kinek mi jön be ennyiről volt szó,neked ez a stílus tetszik nekem meg más,ennyiről volt itt szó!hogy te nem veszel hatszázast mert neked mi van
A kettőt ne keverjük össze,teljesen más stílus.
Picco Tőle már megszoktam az ilyenfajta megnyilvánulást úgy hogy már fel sem veszem ha ilyen hangnemben ír.
-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
a 600-as gép szerintem egyszerűen kell a tanuláshoz, mert annyival nyugodtabban jön a nyomaték (később), könnyebb vele tanulni, egyszerűen biztonságosabb.
mire pár év múlva ezresre ülök, addigra lesz mellé valami disznó kanyarmasina is, nem fogok sokat agyalni ezen a kérdésen.
addig meg tanulok tovább motorozni keményen betyárbecsülettel.
szóval az, hogy te nem veszel hatszázast mert neked mi van, meg neked az élet nem 8000 felett kezdődik, hidd el, ez engem olyan szinten nem érdekel, hogy elmondani nem tudom. te nem veszel, tök jó, hurrá, taps, én meg igen és a legkevésbé se bánom, mert brutálisan jó kis gép, életvidám, kipörög a világból lelkesen, kanyi baja nincsen és a gatyámat sem eszi le semmilyen tekintetben.
szóval te most engem miről akarsz meggyőzni? mert ez nem teljesen tiszta még mindig
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Tudod egy 1000 sportgépnek az erejét valójában csak az egyenes útszakaszokon fogod kihasználni.De kanyargós útszakaszokon biztos nem csak töredékét annak amit tud.
A Fazernél is ez volt,egyenesben igen ott bámulatos volt ahogy ment,kanyarokban meg lassabb voltam vele mint egy harmada olyan erős motorral,mert azt ki tudom ott is motorozni ellenben a 150LE géppel.
Az más kérdés hogy a 600 sportgépekkel ellentétben az 1000már alacsonyabbról húz.
Ezért nem vennék sohasem 600speed gépen,nálam nem 8000fölött kezdődik az élet. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
mert megteheti.

-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
igazából 250-nél se kéne soha több senkinek racionálisan, egyértelmű.
ez nem erről szól.Hát nem mondod komolyan,a fene gondolta volna.

Én úgy vagyok vele hogy egy 50-60Le gépnél nem kell több,mindenhol tökéletesen ki lehet használni az erejét.Mostani motorom is ezt nyugtázza. -
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
800km-t
az szép. nekem már 200 után fájt a seggem, pedig egyszer meg is álltam közben
vagy szarul ülök vagy ilyen kényelmetlen a moci. sztem szarul ülök, hátizsákkal egyenes háttal kell ülnöm, mert nehéz, másképp fáj a hátam annyira húzza, táska nélkül biztos jobb lenne 
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
szerintem sem, 800 km-t simán letekerek az rr-rel egy nap, pedig az már keményen hasalós. szóval a busa csak kényelmesebb lehet ennél. megkell tanulni jól ülni a motoron.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
itt agyon szídják őket, meg persze 600-700 euros szervíz számláik vannak félévente a tulajoknak. persze bmw, vágom, jó motor, csak hát a fenntartása egy vicc.
eljártam sokat itteni motoros klub srácokkal és akinek bmw-je volt, egytől.egyig hümmögött, mikor ezekre a kérdésekre került a sor. -
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
igazából 250-nél se kéne soha több senkinek racionálisan, egyértelmű.
ez nem erről szól.
ez arról szól, hogy meghúzod és meglódul mint a disznó, nemtom másképp mondani, autópályán döbbenetes. és jóval nyugodtabb motor mint a 600-as. persze, erre majd pár év múlva fogok visszatérni, még van mit tanulni bőven

-
dízelracer
őstag
Yamaha DT 80 LC2 -vel van valakinek tapasztalata? Alkatrész ellátása megoldott? Elég öreg motor már.
-
Djuree
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
túrázni egy busával?
kényelmes lehet az arra, nem túl hasalós? 
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
kurva jó arany középút a 600-as szerintem is.
bár néha kéne több póver..
-
bajnokpityu
félisten
legsűrűbben:kormánycsapágy,és kettes váltóvilla
mindkettő a kerezéstől.többiekkel ellentétben meg tudom érteni a busa vásárlókat,túrázni nagy királyság.túratempónál teljesen jól döntögethetők borzalmas súlyuk ellenére.
ezzel együtt per pill a kicsi könnyűt szeretem.ssp600 a tuti

-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
nem erről van szó.
gondold végig. motorozol, tankolsz. 1 litere plusz-mínuszon semmi nem múlik.
az örömtől fosztod meg magad, érted? hidd el, semmi értelme a 100-as benzineknek, sokszor nem is azok, iszonyat függ attól, hogy hol tankolsz, az adott kúton milyen gyorsan pörög ki az áru, milyen állapotban van a tartály amiben az üzemanyagot szállítják, a tanker kamion tartálya milyen állapotú (kb soha nem megy kétszer ugyanaz a tanker egymás után ugyanoda), annyi tényező játszik ebbe bele, hogy teljesen esélytelen vagy még akár ugyanazon ahelyen is ugyanazt a minőséget kapni kétszer egymás után. ráadásul szinte mindig ugyanonnan hozzák az üzemanyagot, az urban legendekkel meg ne foglalkozz, mert nem érdemes. szóval ez nem sparen, ez tök felesleges ideg őrlés. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Sajnos amíg 3-ad 4-ed annyit keresek havonta mint Te (remélem már nem sokáig), igenis meg kell gondolnom minden kiadásomat, és sajnos vanhogy azért nem megyek el egy túrára mert nincs 10-15k-m benzinre.

De mihelyst 300-400k-t keresek havonta fullratolom minden egyes benzinkútnál superüberextra benzinnel, mert nem fog érdekelni... de addig sparen sie bitte.
-
Integra
titán
-
alvaro
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nekem az eddigi legjobb fogyasztásom carrera100-zal jött ki, de ez egyáltalán nem biztos, hogy a benzin érdeme, mert a körülmények is ideálisak voltak (60km-nél nem rövidebb utak, meleg nyári idő eső és szél nélkül, egyszemélyes menet, hülye zsúfolt forgalom hiánya, így nyugodtan gépészkedhettem). Így másfél decit vert a második legjobb átlagomra (2.38 vs 2.53l/100km). A harmadik legjobb (2.55) pedig legendákban emlegetett osztrák benzinnel született, szintén remek körülmények között: egy személy, szép nyári idő, hegyes-dombos környék... ráadásul pár kilométer lejtmenettel kezdtem a tankot
Szerintem csodákra ne számíts 
(1/3 etanollal ellenben nagyon pocsékul ment, és több is fogyott belőle. Nem egy moddolatlan F650-nek találták ki az E85-öt, felesben már 50 métert nem lehetett megtenni vele lefulladás nélkül...) -
Ferdzsoo
addikt
Nah tankoltam egy tele tank carrera 100-at, most minden kiderül, tényleg kevesebbet eszik e vele a moci. Egy full tank 500Ft-al több így mint egy sima alap 95-ös, kiszámoltam ha fél literrel kevesebbet eszik ebből akkor 0-án vagyok már, illetve pluszba, mert jobb naftát kapott.
Nah nagyon kíváncsi leszek...
-
Gaboman
nagyúr
A baj velük a fékrendszerük,iszonyat hogy a világ leggyorsabb utcai motorjának szinte a leggyengébb fékjei vannak.Én le voltam döbbenve rajta hogy húzom,húzom a féket és alig akart megállni.Amikor voltam kipróbálni nagy elvárásaim voltak vele kapcsolatban,mégiscsak a sokak által ajnározott Hayabusát mentem vezetni,csalódás volt számomra.A Fazer 1000gépem egy műszer volt hozzá képest.
-
kpal
nagyúr
Haver nem rég vett suzuki hayabusa mocit 2004év és arra lennék kiváncsi van ezeknek valami bajuk vagy mi szokott sürübben megibásodni ?
-
Gergello
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Hát ezt hamar rövidre zártam, megnéztem a gyártó honlapján lehet e itt kapni és kidobott egy helyi boltot.
De az semmi elmentem, és volt is nekik!
És micsoda akcióba hoztam el, ott porosodott náluk szerintem pár éve, mert nem is láttam az árát mondom a srácnak (mondjuk ismertem régebbről) "5k-ért árulják ezt máshol neten" - erre:
"annyiért el is viheted"... Mondom Ok. El is hoztam. Amúgy 6.800ft volt az ára cédula szerint.Ki is próbáltam, nagyon pöpec cucc látszik rajta a német minőség na. És micsoda szűtyőt kaptam hozzá

Rögtön ki is derült hogy laposabb mindkét gumim az előírtnál (első 0,15 hátsó 0.1 bárral, így megyek is fujatni beléjük...)
Nekem ennyit a nyugodtságom megér hogy 3-4 naponta 3 másodperc alatt a hűs garázsban rámérek. -
F1DO
senior tag
-
Lui76
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Hát egy Römer sisak , elég könnyű trikompozit , meg van rajat egy kis szélterelő perem hátul fent.
Egy idom nélküli öreg 750-es Kawa Zephyrem van - pontosabban egy puig plexit raktam rá , de az bújósra van állítva. Vége nemsokkal 200 fölött van a gépnek. -
runner 125
nagyúr
Tápos vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
..vagy szintúgy szar a sisak. Tapasztalatból mondom, volt egy Grex sisakom, az 80-ig volt jó. A zajt és az autók által keltett örvényt is beleértve. Arról nem is beszélek, h amikor egy kamion ment előttem, mennyire kellett feszengenem...
A mostani Nolan-t nagyon nagyon ritkán tekeri meg 1-1 kamion, de az is csak akkor, ha pont szélárnyék utáni ponton megyek. -
alvaro
senior tag
Hosszabb, főutas vagy pályás útra mindig füldugóval megyek, nekem hosszabb távon már 90-nél is elviselhetetlen a szélzaj. Legközelebb talán csendesebb lesz a sisakom... a motort viszont szinte sose hallom, egész egyszerűen elbújik a szél közt a hangja, és ez így jó nekem: én közlekedni akarok, nem nagy hangon hirdetni, hogy erre járok... más is jár erre, és? (hajnal fél 6kor munkába menet különösen nem lenne előnyös)
-
TayRol
nagyúr
na, 170-es atlaggal toltam vegig a palyan Balatonszentgyorgytol egeszen addig, amig ki nem urult a tank, a velencei tonal. 205 volt a max, amivel mentem, es 190 volt az utazom.
sorry, de sietnem kellett vissza pestre, tudom, hogy felelotlen volt a szaguldozasom.
rajottem, ha kicsit lehasalok, sokkal konnyebb gyorsan motorozni. szoval jo a csupasz motor, csak edzeni kell ra. ja, es fuldugo rulezz, semmi zavaro hang nem volt. -
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Nekem inkább a szélzajjal vannak problémáim.
90-100 körül elkezd elég erősen visítani a szél. 120-130 már alig hallom a motort a szélzajtól. Eddig 170 volt a legmagasabb, amivel mentem, de ott sem a szélnyomás, hanem a szélzaj volt iszonyatos, meg is jegyeztem magamban, hogy legközelebb csak füldugóval indulok el túrára... Minden szellőző zárva volt a bukón, plexi is teljesen lent. HJC ZF-9 amúgy. Teljesen nem bújtam be a plexi mögé, mert hátizsák volt rajtam (Djuree, ha a zipzárját teljesen az egyik irányba húzom, nekem atomstabil).
Vagy ez normális? Metálkoncertek első soraiban edződtem, meg játszottam már pár izomból játszó dobossal, de ez még nekem is sok volt
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
hát akkor lehet szarul ülök vagy ilyesmi, nemtom

-
runner 125
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Az, de előtte cordura volt, és azzal sem volt baj. Mellesleg ha a codura jó rád, nem 2 számmal nagyobb, nem szabadna "leszabnia"...
(Szigorúan normáé időjárásról beszélek, nem szélviharról..)mod.
Nem akarok belefolyni a dologba, de néha olvasd vissza a hsz-aidat.., nem egyszer keveredsz ellentmondásokba, meg ugye a taigetosz kérdések...
No písz
-
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
qrvára nem tudtad úgylátom egyik hsz-em sem értelmezni

120-nál gyorsabban nem szoktam menni, kipróbáltam egyszer mit megy, felmentem 160-ig, ennyi, nekem elég is volt, nem akarok meghalni. itt se az utak se a közlekedési morál nem alkalmas a száguldozásra
sok idióta motoros néha elhúz úgy mellettem mint az állat, meg is ilyedek sokszor, na az ilyet le kéne csukni egy időre meg elvenni a jogsiját 
azért mentem harmadikban 100-at mikor megvettük, mert mint írtam nem volt még sosem ilyen motorom, honnan tudjam hogy kell vele menni. azt meg hogy zúgott-e vagy nem nem hallottam a sisakban
persze te tökéletes vagy, biztos motoron születtél és egyből tökéletesen mentél. idióta.....
amúgy no offense....
-
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
1. nem mondtam soha, hogy én bizony nem megyek gyorsan.
2. teljesen legálisan mehetek nyélgázon, mert törvényileg engedélyezett.
szóval köze nincsen a válaszodnak az eredeti témához, ennek megfelelően sikerült is csacsiságokat összehordanod. ellenben te folyamatosan arról beszélsz, hogy te csak 100-zal mész, meg, hogy gyorsan sose, aztán itt írogatod, hogy mi van 140-nél meg, hogy felette nem megy.. azért megsúgom az a fazer 2 személlyel is atomstabilan megy 170-et..
meg harmadikban mentél csak 100-at, hogy ne menj gyorsabban, de közben remélted hogy a rendőrök nem figyelnek fel a bőgő motorra.. szóval egyrészt tök hülye vagy, néha egész elképesztően az, vagy skizofrén, vagy te vagy dragonfx reinkarnációja, csak éppen 2 keréken.. most vagy tényleg ennyire debil vagy, vagy tudatosan rájátszol erre a szerencsétlen flótás szerepre.. mindkettő gáz.
no offense, tényleg nem bántásból mondom, de nőjj már fel könyörgöm.
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
ha bebújok a plexi mögé tudok gyorsabban, de mivel mindig hátizsákkal megyek, így nem tudok, mert ha lehajolok akkor repül ki minden a táskámból

majd beszerzek túraplexit, de már csak jövőre...Integra: ezt már kitárgyaltuk nem? nem is megyek gyorsabban, mert mint mondom leszed a szél, max 120-al tudok ahol még aránylag elviselhető a szél. aki meg 200-al száguldozik sztem ne beszéljen
magát meg másokat is veszélyeztet... -
TayRol
nagyúr
penteken hazaugrottam Zeg-re motorral, ma megyek vissza, de itt annyi eso esik, mint Pesten 5 ev alatt. szornyu. remelem ma hazafele nem azom szet.

amugy 150-160-as utazot tudok menni, 190 felett mar le akar szedni a szel nagyon. es pont 5 liter lett a fogyasztasom 250 km-re. -
Lui76
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
akkor kezdődött
a végére kb megharmadolta közelgő vihar a résztvevőket ,akkor már jobban elfértünk ,de nekem eddig sem volt rossz tapasztalatom.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Hringen 65 korul van a max felengedheto motorosok szama. A 80 persze sok, de 60 meg turheto, ha nincs oriasi tempo elteres a palyan levok kozott. 40 embernel ha kb 10-15 secen belul vannak, akkor mar olyan mintha alig lenne valaki a palyan.
Sajnos ezen az ingyenes tomeg rendezvenyeken egyutt mennek a 2:00 meg a 3:00 tempojuak, ami rettenetesen nagy tempo kulonbseg. Ez az igazan veszelyes, mert a gyorsak koronkent 20x kell elozzenek osszevissza kacsazo embereket.
Kint voltam tegnap enis, de csak kb 16-ig utana huztam haza.
-
.mf
veterán
Tegnap én is elindultam lájmpartira, de sajna nem jött össze, nem tudtam előtte kicseréltetni az olajat, és első óra után éreztem, hogy hiába pihentem az utóbbi pár napban, nem gyógyultam még meg, szédelegtem-émelyegtem

Kicsit bővebb kopipaszta sportmotor kawa fórumából:
Hát ez a nap, vazze...
A terv az volt, hogy reggel elmegyek az olajért, azon frissibe kicseréltetem, majd megfeszíttetem a láncot, majd délután Lime Party. Persze, terv. Csakhát ez az egész csírájában elbaszódott, amikor szóltak, hogy az olaj ma csak Szentendrén átvehető, én meg átterveztem a napot délutánra; aztán hülye voltam (miért az alsó rakparton indultam el a pénteki dugóban, miért?!), béna (miért zabáltam teli magam indulás előtt?), szerencsétlen (útban Szentendrére láttam pár szervizt, gondoltam ott gyorsabban elintézem -- lófaszt -- elsőnél megszűnt a szerviz, csak a tábla maradt kinn; utána negyed óra gyaloglás teljes szerkóban, mire meglett a "közelben" lévő következő, ami ahány embert kérdeztem, annyi választ adtak; aztán kiderül, hogy náluk nincs szűrő; vissza első helyen van húszféle szűrő, csak az nem ami nekem kell; következő helyen biztos lesz, adták a tippet, csak az addigra pont bezárt ); de legfőképp még mindig beteg voltam, az első óra után egyszerűen elhagyott az erőm, szédelegtem, émelyegtem . Agyam eldobom, pont ezért nem csináltam semmit és pihentem tegnap és tegnapelőtt, hogy mára már használható állapotban legyek. Úgyhogy szégyenszemre a sikertelen szűrővadászat után visszafordultam, és nem mentem a lájmpartira. Nem vagyok olyan tökös, mint CrazyJoe, aki olyan csigolyákkal még gyósul
Na mindegy, majd legközelebb. Lehet kicsit sok is lett volna másfél hét motorozás után egy ilyen gyors pálya, s inkább valami technikásabb pályán kéne még gyakorolnom, mint pl. Kakucs, de azt is csak még x ezer km tapasztalat után. -
Lui76
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Tényleg jót szól !
- tegnap voltam párszáz Kawással !Tegnap voltam kint a Hringen Kawasaki Lime Party-n.
2x jutottam ki csak a pályára sajna mert bedugultam a belvárosban.
Annyira felhevült a moci (lég/olaj hűtés), hogy vhonnan füstölgött a blokk, gondolom kartergázként jutott ki.
Erre még kapott egy óvatos 2x 20 perc pályázást , meg ma reggel még 200 km autópályát igaz végig vízhűtés volt pluszba
, asszem le kéne cserélni az olajam mit gondoltok(kb 5ezer km van az olajban) ?
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- darkFlash CF8 Pro
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak csúszik mint a rosseb ha rámész 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az szép. nekem már 200 után fájt a seggem, pedig egyszer meg is álltam közben
vagy szarul ülök vagy ilyen kényelmetlen a moci. sztem szarul ülök, hátizsákkal egyenes háttal kell ülnöm, mert nehéz, másképp fáj a hátam annyira húzza, táska nélkül biztos jobb lenne

de nem kockáztatok inkább
amúgy no offense....