Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
hujj, jaja, asszonnyal még inkább. mondjuk én csak egyedül motorozok (még), asszonyjelölt híján

jaja, csomó ilyen van nekem is a fejemben, hogy ha csak egyet esek és mondjuk csak egy picit is bajom van, de kiesek 3 hétre a melóból, kimarad egy munkaút.. nekem nagyon nem éri meg.
de tény, hogy itt nagyon hozzászokok a nagy sebességhez, heti szinten tartósan húzom pályán és meg se kottyan, figyelni kell, nehogy ellaposodjon a figyelem, minden alkalommal ugyanúgy kell koncentrálni, vagy legkülső sáv, beállni 130-ra és akkor semmi se lehet, mert ott csak a papik meg én közlekedünk. főleg akkor járok legszélsőben, ha villog a benyamutatóm és imádkozom, hogy elguruljak a következő benzinkútig
megyek majd még aug elején még egy kanyar tréningre, 1 km-es pálya, csak kanyar, zéró egyenes, marha jó lesz
-
Daywalker
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Rám sem jellemző a tartós 150 feletti hajtás, csak párszor kipróbáltam. Általában autópályán max. 140-160 között tolom. Nálam jobban senki sem vigyáz, elhiheted, mert az esetek 80%-ban az asszonnyal ketten ülünk a motoron, rá meg pláne vigyázok. Csak semmi hülyeség. Öreg vagyok ahhoz, hogy kiessek a munkából egy hülye hiba miatt.
-
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
de, sokat számít, hogy nevelkedsz, megkapod azokat az értékeket, a felelősség, és bizony az is számít hogy a cégnél nagybetűvel írják e hogy safety first vagy sem.. ez a tapasztalatom.
az én autóm 240-250 között elhal, de van haver akié 300 felett akad ki jóval. nem is nagyon lehet megszokni mert annyira keveset lehet ennyivel menni. de olyankor jó dolog

200 az dögunalom autóban. -
Djuree
félisten
most nézem a híradóban, hogy csak 4 év börtönt kapott az a motoros, aki nekiment egy másik motorosnak és meghalt a vétlen mocis. hihetetlen mekkora fos ez az ország, mindig meglepődök pedig már megszokhattam volna. vicc az egész ország. kapjon vagy 20 évet minimum

-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
nemtom, lehet hogy neveltetés, munkahely etc, de nekem azért beletelt jó pár ezer km motorozásba, amire stabilnak éreztem magam 150-nél etc.. másra helyeztem a hangsúlyt, kanyar, fék, tekintet, nem húztam, most már húzom is, lehet, de van is alapom hozzá már.
autóval persze nyomtam mint a meszes, ott 250-300 nem gáz, de motoron egyszerűen gyáva voltam hozzá nagyon sokáig. és legkevésbé sem bánom. -
Djuree
félisten
bp lenne a legjobb. én mondjuk 170-km-re vagyok, de úgyis menni akarok majd fel 2-3 hét múlva
az ország közepe, van millió beülős hely is... -
válasz
Daywalker
üzenetére
Az a baj hogy aktív tag max így ahogy én látom ilyen 15 fő ből áll ami nem túl sok viszont kevés

Kéne valami központibb hely ahova akár be is lehet ülni és meginni valamit vagy kajálni,hogy legyen idő beszélgetni...
Az az érzésem úgy sem lesz olyan ami mindenkinek jó

De ha megyünk én tayrolal megyek ő itt lakik egy köpésre

-
Daywalker
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Tényleg jó lenne egy tali valahol, ahol nagyjából mindenkinek jó. (A 17-re egy börzsönyi gurulás van betervezve, tehát az kiesett).
Picco: ez így van. Én is azt mondtam, hogy nem fogok az elején gyorsan menni és az autósorok között csalinkázni. 1 hét után már a 200 simán megvolt autópályán és a dugóban is előre mentem. Egyszerűen az ember meghülyül, ha motorra ül. Ez van.
-
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
alszent: OFF

hmm, en is "szaguldoztam" 240+ tempoban(no nem ugy mint ezek, hanem kihalt, jol belathato utszakaszon odarantottam haverom ezredesenek), hajtott a kivancsisag, az adrenalin, de rajottem nekem sem okoz kulonosebb oromet.
ellenben kanyarogni szeretek az XT-vel nagyonis. akkor is amikor mar leer a tamaszto
nem kell mindig igy menni, de neha azert eleg jo, biztos neked is el fog gurulni a gyogyszered idonkent. foleg ha nincs mogotted utas es picit jobb minosegu utszakaszhoz ersz. persze mindig tudni kell h mit vallalsz, en megszivtam egyszer olaj miatt, de azt nem is lattam...az a sav mindig fekete volt a matraban, igaz ha lassan megyek, lehet h eszreveszem h akkor egy fokkal sotetebb volt. -
TayRol
nagyúr
tenyleg, valamikor egy PH!-s tali valahol?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk a motorozással kapcsolatban,én sem szeretem az őrült száguldást,ez nem azt jelenti hogy néha nem csapok a lovak közé,hogy ahol láthatóan lehet gyorsan menni ott néha nem húzom a gépnek,és az ismert kanyarokban nem teszem le majdnem bukógombáig.Persze esztelenül nem hajtanék semerre és másokat nem veszélyeztetnék.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
Sehogy, vizsgán még szinte mindenki normális.
Utána bolondulnak meg. 2 arcal is voltam azóta motorozni hogy együtt végeztünk.
Többet nem is fogunk menni,. nem egyezik a stílusunk. Én nem arra hajtok hogy a lábtartó leérjen meg attól fossak hogy hol lesz egy kis homok az úton, mert 110-el megyek a hajtűkben. Számomra nem ez okoz örömet a motorozásban.
Engem sokkal nagyobb örömmel tölt el hogy a barátnőm fent ül mögöttem és motorozunk a naplemente felé, vagy hogy reggel az első napsugarakban suhanok a pusztában. És érzem a bőrömön az időjárás minden szépségét.
Eleinte nekik sem az okozott örömet hogy nem voltak benne biztosak beférnek e még a kocsi elé a kanyar előtt.
Mostmár sajnos az. Be is vallják hogy ezért motoroznak és ez okoz nekik örömet, fosnak is valamennyire, de nem eléggé ahhoz hogy ne 200-al menjenek.
Ez van.
-
Djuree
félisten
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Nekem is probiker cuccom van, sokan lehúzzák, igaz nem egy vanucci, de ár érték arányban jók.
Minőségbeli problémám egyedül hogy a belselye 2 hónap alatt kibolyhosodott, mert a tépőzárak folyamatosan rátapadtak a belső bélésre.
Esőben egy ideig bírja, bár nem sokáig, nekem a karjánál illetve a medencémnél ázik át, egy idő után. De egy kisebb záport kibír.
Barátnőmé pedig ki sem bolyhosodik...
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
ja persze, a lényeg.

A kabát 31k volt, a nadrág 35k. mindegyikben van kivehető thermo bélés, mindegyiken van működő szellőző rendszer, ami már 50-nél hatékony. Ezen kívül a nadrágon is van vese védő rész, és a kabáton is, jól illeszkednek, ráadásul össze lehet cipzározni a kabátot a nacival. ezzel pedig teljesen feleslegessé vált a folyton elmozduló vesevédő. ja és a kabátba a gyári szivacs helyett került egy gerincvédő, ami hasonlít a Forcefield gerincvédőm anyagára. szépen idomul, de mégis elég kemény.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
igen azaz, a legujabb. az ulest nem tudom, de szvsz par centit biztosan lehet mozgatni.
OFF: aki meg nem latta, TomTom GPS Darth Vader hangjaval, zsenialis.

-
zsoltee10
addikt
Mint ahogy azt sejthető volt, Kata a párom, csak most kivételesen név szerint írtam be.

Igazából a hsz lényege az volt, hogy csajnak ez a Probiker szett tökéletes, és nagyon jó az ár/érték aránya. Tartósságról még nem tudunk mit beszélni.
-
TayRol
nagyúr
ma ultem egy uj ducati multistradan. hat, ize... lehet hogy azt valasztanam az 1200 gs helyett.

-
ALI_G
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Hű, de 15+ évesen? ott már lennie kellett mindennek. Nyilván ha egy pár LE-vel kevesebb meg kicsit zörög az még oké, de fogalmam sincs, hogy ha megveszem, nem költök rá még1x ennyit, ami már borsos és annyiért sokkal fiatalabbat lehet kapni.
igazság szerint rendszám nélkülit szeretnék, de se kocsim, se utánfutóm

Djuree: szerintem vicces volt
Amúgy én se tudom ki a Kata, de gondolom a barátnője. -
Picco
addikt
vasarnap felszaladtam ismeroshoz matrafuredre fagyizni(~6km). meg csak 1 eves a jogsim, utassal voltam, nameg zarovonalon elcsorogtam egy idegesen mocorgo, lassitos-gyorsitos auto mellett) 65-el, pont fured vege elott rendorok, na mondom szupi.
meglepodtem h a 15-20 autobol egy sem villogott
motoros rendorok voltak, nem trafiztak de kapok egy szabalysertesit a fent leirtak miatt...

sikerult kifogni a legnagyobb paraszt rendort....o volt az aki tavasszal a locspocsba a full gyari aprilia SR50 ala majdnem befekudt h "biztos h 50-es?" mert 120-ig van irva a gyari oraja....meg a kollegainak a nagyresze is kop a neve hallatan....ez van, szabalytalanul mentem az teny, kivancsi vok mekkora lesz a bunti

-
zsoltee10
addikt
No, mi megjártuk ma Pestet, a Bázismotornál sikerült venni Katának ruhát. Probiker Lausanne dzseki lett, és hozzá való nadrág, meg vettünk vanucci kesztyűt. Nagyon kellemes meglepetés, hogy a szellőző rendszer hibátlanul működik a kabáton meg a nadrágon is.
-
runner 125
nagyúr
Fu ma jól beszoptam, bár csodát nem várhatok az tény.
Ugye írtam, h lejárt a gép műszakija. Felhívtam a legközelebbi szervizt, h mikor tudják vizsgáztatni, stb. Adtak időpontot.. gondoltam ma azért elmegyek kocsival, megkérdezem a xenon-t. A fickó azt mondta, ha még csak nyomát is látják a xenonnak, vagy éppen bent van, de a másik világít helyette, akkor sem megy át.
A sportkipufogóról nem is beszélve.Úgyhogy most szoptam 1 órát, míg visszaraktam a gyári dobot és megbontottam az elejét.
A gyári izzókat visszaraktam volna, de ahogy néztem a xenon izzó egybe van az egész vezetékkel, és csak úgy simán "lehúzni" nem lehet. Ahhoz, meg h kikössem az egészet kb. az egész motorról le kell bontani az idomokat.
..úgyhogy gyorsba telefon, egy másik helyen egy kis ellenszolgáltatás fejében átengedik xenonnal.
Mást sajna nem tudok csinálni. 
-
Gaboman
nagyúr
Régiek már persze,de az LC4 blokktól nem kell félni,a világ legjobb 1 hengeres erőforrásaihoz tartoznak,ő húzta ki anno KTMet a csőd elkerülésétől.
Nagyon jó igénytelen blokkok,ez azt jelenti hogy időtállók,olajszintre odafigyel a tulaja,sok gondja nem lehet vele.
Ezek a motorok pályázni,esni,kelni,megtanulni stoopizni,kerekezni,kanyarban csúsztatni teljesen ideálisak lennének. -
Daywalker
addikt
válasz
Nippon
üzenetére
Csak annyit, hogy én is a Prop-Tech-es srácokhoz járok. Pont ma vittem oda a gépet szelephézag állításra.
Képes vagyok oda járni Pestről, mert jó áron és jól dolgoznak, totál korrektek. Akkor esett le az állam először és járok oda szervizre, amikor a lánc, lánckerekek, olaj, olajszűrő és fékfolyadék cseréért elkértek 8 ezer forintot - máshol csak a lánc cseréje 10-12 ezer, ami rohadt nagy lehúzás. Nem sok helyet láttam, ahol nyomatékkulccsal és menetrögzítővel huzigálják a csavarokat...na náluk igen.
Ja és persze jól fel vannak szerelve, homokfúvótól a centírózó gépen át a ram air-es teljesítménymérő padig. Nem riadnak meg, ha hozzá kell nyúlni a blokkhoz vagy az elektronikához, nem csak az olaj- és fékbetét cseréhez értenek, mint rengeteg helyen.
Marha sok melójuk van, gyakran egy héttel előbb be kell jelentkezni.
Szóval nagy
a Prop-Tech-es srácoknak. -
Nippon
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Nem, ez nem az esztergomi cucc!! Az a cég a Prop-Tech a kütyü neve pedig Gear 2 Dash.
Korrekt kis cucc, a környezetvédelmi kiiktató jelenlegi változatával már működig a gyári fokozatkijelző is.
GSX-R 1000 K7-K8-nál 1-2-3 ban +18 LE a 750-nél olyan 4-5 LE amit hoz.A Prop Tech-es srácok nagyon korrektek, és segítőkészek. Hetekkel ezelőtt Esztergom felé motoroztunk egyik vasárnap és láttuk, hogy mozgolódás van náluk. A barátom motorja meg szarakodott, néha gázadásra megfulladt. Bementünk hozzájuk és belőtték a kipufogó szelepet (K6 750), feszes volt a bowden. Nem kértek érte pénzt, és alig akarták elfogadni amikor adni szeretett volna nekik.
Magyar cég, rendes műszerekkel, saját fejlesztésű elektronikákkal, végtelenül korrekt hozzáállással.

-
válasz
yodamastah
üzenetére
Majdnem tök mindegy, hogy van-e benne valami, vagy nincs.
Pofátlan lehúzás így is, úgy is.
Adnák 2ezerért, semmi probléma nem lenne vele. -
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
ezek az esztergomiak?
-
yodamastah
őstag
Ismerem a ceget aki ezeket gyartja. Ez a doboz egy olyan kutyu ami arra szolgaltatott, hogy a motor azt gondolja hogy folyamatosan 4.ben van a valto es igy maximalis teljesitmenyt ad le allandoan. (ez motoronkent valtozhat, de pl suzukin igy van)
Ehhez 1 darab ellenallasra van csak szukseg. Nyilvan igy is szep lehuzas, de nem arrol van itt szo, hogy a semmit adjak oda 15ezerert. Egyszerusen csak csinaltak a par szaz forintos ellenallasnak egy kamu dobozt

-
ALI_G
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Szeritnem jó. Elég erős, ügyelni kell, hogy ne ejtse rá az ember, mert koppan elég komolyat
Általában nem karcolják, bár mikrokarcok keletkeznek.
Ha nagyon pro vagy akkor ragasztasz oda átlátszó fóliát (öntapadós), kb. minden motoros boltban árulják. Nekem nincs, és 3 után se látszódik a nyoma, igaz elég ritkán használom. Ajánlott felhelyezés előtt tisztára pucolni a tankot és jól kikötözni (feszesre) a kormányhoz, ami része szerintem mindnek. -
Djuree
félisten
ez a mágneses tanktáska mennyire jó? elég erős a mágnes? nem karcolja a tankot? kéne egy ilyet is vennem...
-
ALI_G
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Ezek nem nagyon régiek már? Mondjuk konkrétan azt se tudtam, hogy lc4 ilyen régóta létezik, de jó tudni.
Ezekben mi megy tönkre leghamarabb?
Djuree: nekem nem kellett fúrni, cserébe elég formányosan van felcsavarozva a konzol, de gyári (nem honda, az horribilisen adná). Így se volt olcsó.
Itt feltudod mérni a helyzetet: [link]; [link] -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
altalaban a hatso kapaszkodo es a hatso labtarto kornyeken vannak a gyari felfogatasi pontok. eleg gaz lenne, ha furni kellene.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
600-as yamaha fazer
én is attól félek hogy ki kell fúrni
-
Meglestük a Honda új zászlóshajóját, az 1.2-es vfr-t.
Ennyit tudok rá mondani:
Gyász...rip Honda
-
GabN73
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
áá,csak jövőre

addig is gyakorlok sokat

köszi a segítséget

-
Djuree
félisten
venni akarok hátsó dobozt a motorra. ez hogy megy? venni kell külön szereléket meg külön a dobozt? vagy a dobozhoz jár szerelék? és ezt a szereléket hogy kell rögzíteni? át kell fúrni a farokidomot? remélem nem....
ha külön van a szerelék hol lehet kapni? rendelnék azt is....
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Jövedelem
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
78K 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy én se tudom ki a Kata, de gondolom a barátnője.
nemtokmindegy?
a Prop-Tech-es srácoknak.