Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Amikor kirakod az oldaltámaszt, akkor rúgj még rá egyszer biztonság kedvéért, hogy tutira ki legyen nyílva fullra. Én mindig így csinálom és néha még tudok rajta rúgni egy kicsit, szóval én is borulhattam volna párszor

Tényleg szopás, bukógomba minimális összegbe kerül ahhoz képest amennyit megspórolhat. Én most akarok első és hátsó kerékre is. Bajnokpityu ajánlott egy ismerősét, de a 2. e-mailre sajnos nem válaszolt, csak mondott árat. 9k egy kerék. 6k volt a blokknál lévő. Ilyen sufni fajta de van rajta, az a lényeg
, LSL az sajnos drága. -
válasz
Integra
üzenetére
Eldontes asszem mindenkivel elofordult

Mint ahogy talan irtam, en szerdan boritottam el allo helyzetben, amikor egy padkan akartam letolni, es annyira el voltam gemberedve a hidegtol, hogy szepen leraktam a kavicsra
Surgosen szerezz ra bukogombat, mert valszeg 1-2x meg lerakod a szezonban. -
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szia!
Az enyém 625cm3,a karakterikája,robbanékony,nyomatékos alulról is jól tol,de ez nem enduró hanem gyári Supermoto.
Túrákat jól bírja ha max 200-300km akarsz menni vele 1nap.
Terepezni nem szokom vele,mert a futóműve nem arra van beállítva hanem közútra.
Fogyasztása 5-6L között van neki.Chieftec:Nagyon szép gratulálok hozzá!
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
nekem se a design a lényeg, de mit tegyek, 500 júróért nem fogok venni..

itt most az ár az első és ez még legalább nem rózsaszín
de még csak nézegetek, most elhoztam tesóm uvex wing rs kupakját, az egy picit kisebb, L(59), ez alapján nézem most az ebay-t is.hát az úgy volt, hogy tankoltunk, félreálltam, hogy ne zavarjak senkit, kitoltam az oldaltámaszt a viacoloron és egyszer csak szépen lassan elkezdtem dőlni balra. faszom se érti, valszeg egyszerűen ordenáré módon béna voltam, nem húztam az első féket és szimplán visszaugorhatott az oldal sztender
szerencsére nem lett semmi baj, csak egy kis karc a blokk oldalán és a fejidomom megrepedt az indexnél (amúgy is az volt, mert a kertben már egyszer eldőlt évekkel ezelőtt). de kibaszottul ideges lettem. mindegy, olcsón megtanultam egy életre a leckét asszem.
szóval a csizma a blokk alatt volt, egy kis nyomást éreztem, de akár úgy is aludhattam volna, semmi bajom nem lett. csak hát az a kurva karcolás a blokkon
majd persu megmondja mit lehetne és hogy lefesteni rajta, meg a régi perecből a hűtőbordákat is le kéne festeni.. na, szóval a ciki meg az agyfelbaszás megvolt rendesen, hagyjuk is mert megint ideges leszek
de ez tipikus én voltam, autónál is 30 kmh-nál törtem autót, de 300-nál soha. na itt is ugyanez, de végülis inkább ezt..
amúgy kurva jó volt, marhára élveztem, a többiek lemostak én meg nagypapi módra hátul durrogtattam, aztán bevártak

-
Chieftec
őstag
Kosz fiuk!! Jo allapotban van a gep! Elso fekbetet meg teloszimeringek kellenek ra! Tobbi okes. Direkt ilyen sargaba akartam, Sarga Berik cipot mar megvettem hozza elore!
De beteg 1 gep, 125 os NSR utan, leirhatatlan. 6. ba probalgattam kicsit hazafele mit tud, elso fel gazos gyorsitasnal: ahhhh milyen vadallatot vettem.
Jah Veszprembe korom sotetbe jovunk haza este, kb. 5 ember mondta h huzogassam a gazt pirosnal, mondom koszi, most vettem.
Rohadt feltuno egy jelenseg. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Szia
Hány ccm-es a tied? Milyen a karakterisztikája? Hosszabb túrákat jól bírja? Terepen hogy viselkedik? Mennyit fogyaszt?
Ezek érdekelnének, nézegetem az endurókat, valami olyan kellene ami terepen is megállja a helyét, de lehet nyomatékból is motorozni vele, és elfogadható a fogyasztása

Köszi a választ előre is

-
TayRol
nagyúr
válasz
Boci_83
üzenetére
puccos hely kizarva, en a banda miatt megyek, meg amugy sem vet fel a penz ezekben a valsagos idokben

egy egynapos dunantuli tura, ahogy Zsolti is mondta pl. Balcsifelvidek valamikor majusban?Integra: csizma hogy szuperalt? azt a gumibakot en is nezegettem, mikor dobot meg az osszekotocsovet szereltem, es a vegen jottem ra, hogy meg szerencse, hogy megoriztem.

-
Holnaptol szerdaig vigyazni, megint razzia van.
-
DroneZ^
őstag
na csusztam egy picikét a supermotoval. cseppet idegbeteglettem mert fehérre polirozott aszfalton kanyarban történt a dolog. szerencsére szinte semmi sérülés nincs rajta. viszont most elhatároztam hogy telerakom gombákkal meg mindennel. miket javasoltok?
kormányon körbegumis a markolat, szóval szerintem új markolat is kellene, meg kézfejvédő is a markolatok elé.. tudtok ajánlani 1-2 helyet ahol ezeket jóáron betudom szerezni?

-
Picco
addikt
ugy az egesz motorba, rengeteget olvastam rola (szvsz tobbet mint az egesz felevi tananyagom
) es ugy dontottem h nekem ez kell.csak kompresszio gyurut?
hat en meg ilyenrol nem hallottam, szvsz furas dugo+gyuru, bar nemtom...nem vagyok szakerto 
-
zsoltee10
addikt
jók a képek

én is sajnálom, hogy nem tudtam menni, ha ráértem volna, akkor meg bajban lettem volna, mert az er6.hu-s kollégák is szombatra szervezték az évadnyitót.
de inkább veletek gurultam volna, jópofa dolog megismerni embereket az avatar mögül. 
a dunántúli mókát támogatom.
balcsifelvidék nagyon szép, már sokszor motoroztam arra, de mindig vissza vágyom.
-
Integra
titán
válasz
Boci_83
üzenetére
nekem is bejött, jól laktam, és a pácolt csirke is rendben volt.
mehettünk volna puccos helyre is, de szerintem ott a lehúzáson túl ugyanilyen kaját kaptunk volna
max nem szocreál a bódé, ennyi.
majd a ha dukátival nyomja mindegyikőnk, akkor menjünk olyan helyre
jut eszembe, persu!
tudod miért ért bele a közép sztenderbe a váltó rudazat?
a másik oldalt a kipuffra van hegesztve gyárilag egy csonk, amiben -feltételezem- egy gumibak volt becsavarozva, vagy dugaszolva és annak csapódik neki a sztendert és nem a lábtartónak bal oldalt. és az ott nem volt meg. ma reggel vettem észre. gyorsan házilag becsavaroztam egy másik gumibaokt a helyére és már nem ér bele, absz tökéletes a váltás újra
de azért majd egy gyári belevalót berakatok oda, ha viszem műszaki vizsgára -
-
ALI_G
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Cím : 3300 Eger, Egészségház utca 11
Annyira nem egy nagy was ist das, Pesten nyugatinál valami kis utcában ettem igazán jót. Csak a címet már nem tudom, pedig felírtam, csak a PDA-mat eladtam amibe beírtam
Esetleg valaki tudja? 
-
Integra
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
én este 10 után még vígan döngettem, a legkevésbé se fáztam

-
Gaboman
nagyúr
Kellene egy kis segítség mert én ilyent még nem hallottam.
A Hyo GT650R mocin a 2dugattyún a kompressziógyűrűk elkoptak és ott ette el az olajat 12000km van benne,azt mondta a srácnak a szerelő hogy elég csak a 2 kompresszió gyűrűt kicserélni újra a másik 4-et nem kötelező.
Én ilyenről még nem hallottam és hülyeségnek tartom,erősítsetek meg létszíves hogy ez igaz és jó megoldás szerintetek? -
jasszer
őstag
Van vkinek ismerőse, aki zártszelvényt méretre vágna, hegesztene megadott ábra szerint, meg vmi acéllapból kivágna egy ilyet vmi baráti összeg fejében?

-
ALI_G
veterán
Persunak kellett volna még hozza a felapplikálható kamerát

next time hozzad!
-
-
TayRol
nagyúr
-
válasz
TayRol
üzenetére
En meg egyreszt sajnalom, hogy nem hasalosabb motort vettem, nekem az bejonne, masreszt meg orulok, hogy pont ezt a CBF-et sikerult beszerezni -- egyszer mar hasznos volt a bukocso, az ABS meg legalabb ketszer segitett megfogni a gepet (kis sebessegnel, poros-zuzalekos uton).
-
válasz
TayRol
üzenetére
TayRol, nem akarunk szervezni egy zalai turat?
Szerintem meg valami szallast is tudnek intezni, ha nem akar megfordulni a tarsasag egy nap, mondjuk le lehetne menni a Balatonfelvideken, le Zalaba, fel Vasba (mindket megye tele van dombokkal, auto alig), aztan valahol eszakabbra vissza Postre. -
ALI_G
veterán
válasz
NINJA_V
üzenetére
Te hibád, miért csak most szólsz?!?!
én mentem volna. Minden ingyenes oktatás érdekel, na meg az ingyen pályázások
Tudom, itthon jutott eszembe, pedig Mátraházán is együtt álltunk.
De másnak is volt fényképezős mobilja, cochy-nak ott volt az n95, az nem csinál rossz képet. Irgum burgum neki is.Te voltál kint kecsuringen?
-
SzalaiG
addikt
Hol van ez a gyros-os?
Lesz túra a Dunántúl felé? Mert nekem csak Eger 250km...
-
Preda
aktív tag
Simán jó gumi
. Na majd az új gumira kíváncsi leszek , mert ezen van 2 lyuk is ugye. Nem vágom amúgy szokott csúszkálni, de most nem volt semmi parás dolog. Mondjuk ennyi idő alatt jól bemelegedett meg lejött róla a dzsuva.
Nagyon neccesen értem haza mert durván kezdett sötétedni úgyhogy végén eléggé mentem és én is találkoztam egy idióta fekete mercivel, de nekem mákom volt és én mentem mögötte így nem volt sok gondom, de fékezni azt nem tudott mert össze vissza ment. Másik motoros el akart menni mellette és köcsög volt nem engedte el. Végül városban meguntam és elhúztam mert felbaszott az össze vissza fékezése. -
ALI_G
veterán
válasz
jasszer
üzenetére
A GS-en neked a hátsó rugózáson lett állítva, vagy gyárira van rakva?
Egyik kedves barátomnak is ilyen van és 1 év kellett mire rávettük, hogy fent a hegyekben keményítsünk rajta legalább 1 fokozatot, mert hintázik a gödröcskékben, meg a hirtelen mozdulatoknál. Na mindegy, jobb is lett neki végül. Neked is ajánlom, hogy próbáld ki, hogy keményítesz rajta, ha még alapon van.Preda azzal a gumival frankón tolta, hazafelé megálltunk gumiba fújni, kérdezem preda-t,hogy te nem nézed meg?
-Á, ha tapadt a kanyarokban akkor minek b@sszam el
Fogalma sincs milyen nyomás van benne
boci: meg van mindenki
8 motor, 9 fő. -
Boci_83
őstag
-
Sracok, a Finster dobokrol tudtok valamit?
-
jasszer
őstag
Engem abszolúte meglepett hogy az asszonnyal tudtátok tartani a tempót. Vagy a GS instabil utassal, vagy én vagy gyakorlatlan, de az tuti hogy ilyen túrára nem hoznék magam mögé senkit, gyötrelem lenne minden kanyar, sz'al respekt.
(meg hogy hazafele menet sem sikerült otthagyni a fogatokat)Már írtam hogy Boci meg Preda nagyon verték neki, bár Bocinak vmennyire hazai pálya volt, de ahogy mondtam is egyszer majdnem amiatt frakkoltam el, mert azt néztem hogy Preda mennyire rakja le a kanyarban a CBF-et, nem tettem volna az ujjam a vas meg az aszfalt közé...
Integra is jól karikázott, én sztem fél év után mentem így... (bár presszió alatt jobban fejlődik az ember
)Laycsinak is bónuszpont a marcona testtartásért, kilóötvennel nyújtott karral a naked-en.

Lényeg a lényeg: g*cijók vagyunk mindahányan, ennyit akartam mondani köszönömszépe'.
-
Integra
titán
na itt, most ertem haza

jo volt nagyon, a csapnivalo motorozasom leszamitva, de jovo hetvegen megyek vissza ugyis egerbe
orulok, hogy talalkoztam ismert es uj arcokkal, megtisztelo volt, folyt kov
-
Na, kovetkezore garantaltan elmegyek, ezt nem hagyhatom ki.

-
ALI_G
veterán
válasz
jasszer
üzenetére
Azért te se voltál kutya, minden elismerésem, kb kimotoroztad a GS 500-at. Kanyarban jobban mentél mint én két személlyel.
Integra előtt is le a kalappal, már gyorsabban megy a kanyarokban mint az autók többsége (aki le akart dúrni hátulról, azt kanyarból kijövet mindig lehagytuk), idővel jön a tapasztalat is.
Hazafelé lenyeltem egy bogarat,...orron keresztül
Szolnokról kifelé egy csőrős kamion húzta rám a kormányt, csak a teligáz mentett meg, aztán ki akart jönni rögtön utána elém egy csóka mikor már jól begyorsultam menekülvén a kamiontól, szerencsére a satufék velem volt
Aztán rá 5 km-re lejöttünk a 4-esről a 46-osra, olyan 120-ról lassítottam egy fullos merci miatt ami előttem lelassított 60-ra! közben baszott nagy fékcsikorgás, belenézek tükörbe és egy 2 tonnás Vito 4 blokkoló kerékkel közeledett felém, közben mintha kicsi Massa fékezte volna állóra kerekeit és félméteres füst tört ki a kerekről
volt ám csokiszelet, húztam egy kis gázt, de olyan 20 méterre mögöttem felengedte. Ekkor balfasz merci előttem már kb. 40-re lassított, de ez egysávos itt szembejövő sáv nélkül. Amint ráértünk a 46-osra elmentem ürge mellett (aki egy szöszivel társalgott) 1-esben tiltással. Kicsit morci voltam rá 
-
Preda
aktív tag
Na látszik azért én értem haza legkésőbb
. Ja fasza volt ezt majd meg kell ismételni máskor is. Mondjuk én már hulla vagyok nekem volt 600km. -
cochy
tag
Én is hazaértem. Tényleg jó banda , megyün máskor is...
volt hegyes völgyes móka, meg alföldi is. Néha odahuztuk neki, de sztem senki nem lőtt túl a célon. Szóval. jó volt. -
ALI_G
veterán
Itthon vagyunk egyben!

majd jövök este olvasni, meg feldobom azt a pár képet. -
Boci_83
őstag
Nah Srácok, én hazaérkeztem a motorozásból! Jó volt, jó kaját ettünk, jó banda!

-
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Na jó...azért ez sem teljesen igaz, ebben a formában.
A végén még Ghostrider-t csináltok belőlem.
Félreértések elkerülése végett....nem megyek én sem mindig ennyivel. Nagyobb forgalomban és nem kedvező körülmények esetén 140-150-160. Amikor ez az ominózus 220-as tempó megtörtént, alig volt forgalom, szélcsend, és minden körülmény adott volt a nagy tempóhoz. Volt hogy be volt állva a 2/a és 120-nál nem tudtunk gyorsabban menni. Ha nincs lehetőség nem eröltetem a dolgokat.
Sokakban ez nincs összhangban, és ha kell, ha nem, folyamatosan tépik a gázt. -
.mf
veterán
-
Kasza08
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Filmgyűjtés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi az infokat 

kormányon körbegumis a markolat, szóval szerintem új markolat is kellene, meg kézfejvédő is a markolatok elé.. tudtok ajánlani 1-2 helyet ahol ezeket jóáron betudom szerezni?
hat en meg ilyenrol nem hallottam, szvsz furas dugo+gyuru, bar nemtom...nem vagyok szakerto 

. Na majd az új gumira kíváncsi leszek , mert ezen van 2 lyuk is ugye. Nem vágom amúgy szokott csúszkálni, de most nem volt semmi parás dolog. Mondjuk ennyi idő alatt jól bemelegedett meg lejött róla a dzsuva.

)