Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jasszer
üzenetére
de jót röhögtem tegnap 4kor.budaörsről mentem át érd fele.finoman leszakadt az ég,közben épp mondják rádióban,hogy "mai nap napsütés várható,csapadékra nem kell számítani"
rendszámtáblára alföldön kialakult szokások vannak:pl lada ablaktörlőmotorral refi kapcsolásával, bordennel váznyakhoz kivezetve.alföldön sok az egyenes,lehetetlen kibirni motoron 90el.van ismerős,akit elkaptak a bowdenessel.2 éve megy a per.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
NINJA_V
üzenetére
Könnyű, viszonylag jól tol ...és hát a hangja áááá Könnyűnek nem könnyűek inkább elfogadható tömegűek,MT-03 hasonló tulajdonságokkal bír mint a Strada.
Viszonylag tényleg jól tolnak 3000 fordulat fölött kellemesen gyorsulnak a hangjuk is kemény,nekem is durrogott vissza minden gázelvételkor.Fogyasztásban 4-5L között elment,kezdő motornak tökéletes volt de elég hamar ráuntam,4hónap alatt kevésnek tűnt már.
Ezért is váltottam róla az SMC-re,na ez minden igényemet kielégíti,ezt valahogy nem érzem kevésnek. -
Preda
aktív tag
Na lenne egy olyan kérdés ami felvetült a szombati Egerrel kapcsolatba, hogy mi van ha esik?
-
Boci_83
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ja. Már csak azért kérdezem mert múltkor én is majd 600at mentem el az RK-val, az elég jó szerintem, és már alig van belőle..
Preda: Há' akkor én tuti nem megyek!!!

-
Boci_83
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Silcolene Fuchs-ot én is próbáltam, az is jó volt valóban. Amúgy mennyit mentek el 2 fújás között?
-
Boci_83
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ok majd megnézem, ott valóban nem is kerestem.! Biztos a tejtermékek között megtalálom!

-
Boci_83
őstag
RK láncsray-t nem tudjátok honnét tudnék beszerezni...? Égen földön keresem de nem találok...
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
igen, van és meglepően jól szuperál.
én azért veszek majd a motorline-ban stílszerűen egy hozzá passzoló fekete sidi zokeszt
azt hiszem, kesztyűt is jót vettem, nasszentos, a bőrkabát ujja pont befér és szépen szorosan rá tudom zárni, a külön csukló tépőzár is okos dolog.
a cordura nadrágom viszont egy rakás kaka..
sajnos 80nál a nulláson már ilyen időben eléggé áthatolt rajta a szél a combomon éreztem. -
SzalaiG
addikt
Trükkös rendszám: [link]
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
nna, orulok, szuper, varom mar en is!

a borruham nehany helyen perforalt, abbol kiindulva tudom, hogy mennyire fuj at a szel rajta, es nem banom, hogy nem lyukacsosat vettem, abban szerintem tulsagosan is fazott volna a labam.
ill. ha jol tudom, ennek is van az oldalan szellozo - beleizzadas esetere.
en mindig sima pamutzokniban tolom, kivetel max. hideg oszi/tavaszi ido (5 fok alatt), akkor ket pamutzokni az adag.
-
-
zsoltee10
addikt
feldobtam pár képet a túráról picasa-ra. igazából nem sok időnk volt fotózni, nem tudtunk mindenhol megállni, ahol szépet láttunk, sajnos.
mindenkinek köszi a gratulációt.

-
cochy
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A gyári kéménnyel is meg vagyok elégedve, tökéletesen megy.
A hangja is jó.. csak kiváncsi lennék, h milyen vele. Ha lesz időm, elviszem fékpadra.
Sztetek mennyit ér egy ilyen dob?
[link]. Nem pont ilyen matrica van rajta, de a típus egyezik.TayRol : Köszi a linket.
-
cochy
tag
Sziasztok!
Amikor vettem a motoromat, kaptam hozzá két sportdobot.
a márkája: IXIL. igazából többet nem nagyon tudok róla mondani, infót meg nem találtam.
Honda VTR-1000f-em van, erre tuti jó. 2 darab, egy jobbra egy balra.
Szerintetek mennyi érhet ha eladnám? vagy többet ér ha lecserélem az eredetiket és ezt rakom fel ? -
Picco
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igaz
szerelmes lettem ebbe a motorba 
max eladom
-
-
NINJA_V
tag
Hi...Én amikor apriliánál melóztam kaptam egyet használni, meg azzal is voltam a "motoros-ballagáson" is a szerelő suliban. Hát mit mondjak neked, valami fantasztikusan jól éreztem magam rajta. Könnyű, viszonylag jól tol ...és hát a hangja áááá
, az enyémen egy full akrapovic rendszer volt, nyitott programmal, 'durrogósra' állítva. Most megmutatnám a videót róla...
Jah és nekem 6.5 -7-re jött ki a fogyasztás.Íme:

-
Picco
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
szvsz egyik sem supermoto....bar ketsegtelen van bennuk egy lokettel, de nem mernem supermotonak nevezni.
sor4-esek nem tetszenek, lehet ennyi penzert erosebbet, gyorsabbat venni, de nekem nem arra kell, bar gondolkoztam egy horneten is de nekem 1hengeres vagy V2 kellene

-
golyani
addikt
már tárgytalan lett időközben.

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Van benne egy kis BKing is... Nem is kevés. Meg más is

-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na akkor meg szerencse, hogy a gumi meg a felni kerek maradt

-
[lAyCsI]
addikt

zúj RSV Tuono
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Super City? Ha mondjuk a Thököly út a város akkor oké...

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mikor derül ki hogy mész-e szombaton Aprillázni?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha nekem is a Pegaso Strada vagy a XT600X között kellene választanom biztos hogy a Yamahát venném.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
2 tiempos szunyogosz

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
nálam 749/999, persze monoposto, tehát S. Egy 1098/1198 is jöhet bőven.

-
Topiccsendőr
addikt
És erről tud valaki valamit?

-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nem fizettem meg ki, es Gyorbol hozzak le, elvileg csut-pentek, mire ideer.
A fekete perforaltat felvettem, 46-os kellett, azert kertem a sima feketebol is 46-osat (bar tuti felprobalom, mielott elhozom).
Szoval koszi, de mindenkeppen csak jovo het lesz belole, es jah, szemelyesen jobb, hatha gubanc van. -
DroneZ^
őstag
én is mennék már bandázni.. egyedül uncsi

-
-
Integra
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
nekem is az tetszik a legjobban a dukikból, 996/998

-
Integra
titán
-
jasszer
őstag
30-35 rugó körül bőrgatyára vkinek ötlete?
-
Picco
addikt
olvastam, ott irta az illeto a 11l/100-at ami elegge irrealis.
mar el van iditva a dolog, toletek erdekelt volna tapasztalat, eppen ezert mert az ilyeneknek nemigazan merek hinni
itt talalt tartostesztek peldaul kedvezo hangveteluek, de egeszseges szkepticizmussal fogadom azt is

-
jasszer
őstag
Akkor update:
18-án találkozó a Kerepesi úton, kifelé haladva az Örs (Árkád) utáni Shell kútnál, délelőtt 10 órakor. Max. fél óra jópofizás után indulás a 3-as úton, találkozó Boci_83-mal Hatvanban a Shell kútnál, 11.15-11.30 magasságában. Indulás tovább Egerbe, érkezés 13.00 körül, találkozás Preda-val és ALI_G-vel a Szeszkónál. Ebéd, miegymás, majd közös átkerekezés Gyöngyösre a 24-esen, köbö egy óra alatt. Innen fakultatív.
MOD: Telószámok jöhetnek még...
-
Gaboman
nagyúr
yamaha blokkos a pegaso is ezt én is tudom,csak hogy pont azt írják hogy mégis ég és föld a különbség a két moci között a injektor befecskendezésnek köszönhetően.
Az Aprilia ráz a Yamaha sima járású.
Az előbb olvastam el róla mit írtak,a váltót sem dicsérik rajta,gondold át inkább +1x.
Vagy kérdez tulajokat a sportmotor.hu oldalon.
Vélemény az alkatrészekről,na ilyen sem fordul elő a Yamahánál.
100-150km után a Strada sem lesz túl kényelmes úgy gondolom. -
Picco
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
ott en csak a sima strada-rol olvastam es ott az alkatresz ellatottsagot szidtak, de mint az allat.(megmondom oszinten nemigazan hiszek annak a leirasnak, azt irja h 11l/100-at fogyasztott....ami eleg fura lenne)
yamaha-n is gondolkoztam de azt irjak h 100 kilometer utan elegge kenyelmetlen...
yamaha blokkos a pegaso is

kulfodi forumon olvastam eleg jokat rola, magyarorszagon ugy tunik nincs tul sok belole.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha egy szervizes normális,rendes akkor elmondja kb mire számíthatsz.
Van jó pár ilyen ismerősöm és egyik sem tukmált volna soha rám szar motort vagy autót.Picco:Tartós tesz rovatokban olvastam már róla,hát nem dicsérték agyon annyi tuti.
Akkor inkább a Yamaha XT660X vagy MT03-at választanám ebben a kategóriában.
Ez nagyon jól néz ki és strapabíró darabok. -
Integra
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
akkor a büdös életben nem kaptam volna meg belátható időn belül a jogsim

-
Integra
titán
reggel irodába menet becaplattam a zokmányirodába, minden mindegy alapon, hogy mi van a jogsimmal. és láss csodát, kész volt

sajnos a régit kilukasztották és elvették
-
Picco
addikt
van valakinek tapasztalata Aprilia Pegaso 650 Strada Factory-val?
ervek, ellenervek erdekelnenek.
folyamatban van ennek a motornak a megvetele

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
oké

-
-
TayRol
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Chieftec
üzenetére
A kérdésedre a választ inkább egy Honda szervizestől kellene megérdeklődnöd.
Ők azok akik igazán tudják mik a jók és rossz tulajdonságai abban az évben kiadott daraboknak.
Én tudom hogy hozzájuk fordulnék ha komolyan érdekelne a motor.Más:Ismerős gépének GT650R a baja az volt hogy valaki maszekon akart rajta bütykölni valamit és a hengerfej csavarokat nem nyomaték kulccsal húzta meg.
Így az fellazult és ez végett forralta a vizet és az olaj is ez végett fogyott ki belőle,kb 125E-be fog fájni neki mindennel együtt ezt mondták a szervizbe.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Ha nem üt be a monszun akkor ott leszek 10-re a Shellnél, aztán majd meglátjuk...

sajnos 80nál a nulláson már ilyen időben eléggé áthatolt rajta a szél a combomon éreztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)