Hirdetés
Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jajóva', a korábbi hsz alapján már azt gondoltam vmi mást is láttál/hallottál. Legközelebb viszont felkérnélek egy diagnosztikai körre ha nem gond, hátha kiszúrsz rajta vmit amit én összehasonlítási alap híján nem tudok... (miután a gázproblémát kiküszöbölte a szerviz)
MOD: amúgy a gáz problem városban zavaró igazán, túrásan közlekedve elég jól tervezhető. Hallottam vmi olyat hogy pályamotorosok koppgázon jönnek ki kanyarból úgy hogy mellé fékeznek hogy ne csapja ki a seggét, hát ez is vmi ilyesmi.

Kasza08: HJC/Lazer bukó, Probiker csizma, Spool cordura kabát+nadrág, Shox bőr kabát+nadrág, 2 Spool és egy Probiker kesztyű. Kivétel nélkül beugrószintű cuccok, erre volt/van keret. Ha kell írok típust/árat...
-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Aha, kösz.
Sajna a város túlvégén vannak, kb 1-1.5 óra bkv-nyire tőlem; és az elsősegélyvizsgával + orvosi kivizsgálással már hasonló áron vannak, mint mások (bár gyorsabbak még lehetnek). Csiga van a kerületben, ma is láttam egy csoport csiga-motorost elmenni az utcában
már csak azt kell kiszednem belőlük, hogy a "gyorsított tanfolyam" napban mennyi. -
ALI_G
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
Én majdnem mindent itt vettem, mert ismerősé a bolt és beszerzési áron kaptam probiker bőrkombi ruhát 56k-ért, előtte szintén tőle vettem 2 éve egy Cafe racer bőr ruhát, az még 50k volt. Kesztyű Büse, 4k volt 2 éve, csizma Yamahánál vettem Axo primato 36k, gerincvédő 8k szintén az ismerőstől.
+ asszonynak vettem egy kabátot 18k-ért (cordura), gerincprotektort bele 4k-ért.
Többnyire louis terméket engedhetek meg magamnak, ezek olcsók és elfogadhatónak tartom a minőségét. A mostani probiker ruhám azért már elég jó, full protektoros, kívül is vannak rajta mittomén milyen anyagok
látszatra kevlár vagy mifos, de lehet csak álca.
Ja még sisak az Lazer, 60-ról leárazott utolsó darab 29k-ért, pont az én méretem
mák. -
Kasza08
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Erről van itt szó kéremszépen

Egyébként arra a kérdésemre nem érkezett válasz, hogy ti hol és mennyiért vettétek a gúnyátokat?
-
God Vazzeg
veterán
Gyérékek!! Nem egész 25-ért át lehet vizsgázni A1-ről Ak-ra!
Innentől kezdve felejtve a 125-ös, inkább valami 400-600 körüli lesz, ha minden jól megy

-
Integra
titán
válasz
jasszer
üzenetére
mint kiderült kb...
ugyanis legnagyobb meglepetésemre ma egy nagyon régi jóbarátom volt a boltban, aki korábban a pardinál is dolgozott, csak mivel megszűntek hondaszervíz lenni, ő is eljött.
szóval ő vette ma fel a telefont (nem tudtam) és nagyon úgy tűnik, ő is intézte el azonnal.
de ezen nem csodálkozom, mert talpig tüchtig vevő orientált srác!!
kérdezi, hogy ezt még az xy vette fel nekem rendelésre? mondom, valszeg igen. erre csak egy grimaszt eresztett meg. valszeg nem lepte meg, vagy nemtom. mindegy megvan végre ez is. -
Integra
titán
ment volna kevesebb idő alatt is, ha végre valamelyik vizsgabiztos vette volna tavasszal a fáradtságot, hogy dolgozzon...
erre még jött 4rugó okmányirodás perkálás is az új jogsimért
hartman ádámnál -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
#22649 - Ilyen műszaki állapot alatt mit értesz a gázon kívül?
-
-
Topiccsendőr
addikt
Jók ezek a power nyitásos sztorik, de én úgy tudom nem a power miatt ilyen a karakterisztikája egy kétüteműnek. A power szelep arra jó, hogy alul nyomatékosabb legyen a kétütemű, tehát nem a power szelep nyitásának köszönhető a hátbarúgás. Ha az sem lenne akkor még idiótább lenne az egész teljesítményleadás.
-
Integra
titán
ennyi
a rendszámtábla is természetesen szabályosan volt felszerelve.. -
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
Boci_83
őstag
Az Organisation Kft.rendezi..

Elég hiányos az oldal, én sem találtam róla semmit sem, és költséges is, 13K.
De nem nagyon van más lehetősség a Hringen pályázni, vagy még marad a MERSZ pályaest, az 18-20 óráig ugyan ennyiért.
Érdemes amúgy olyan napokat keresni mint pl amin én voltam tavaly, Honda napon, akkor 5K-ért lehet felmenni, de cserébe annyian vannak mint a szemét. Írtam is hogy abba a csoportba felengedték a csoppereket is amiben én voltam, ilyen 3 méteres antennákkal meg zászlókkal... Mondanom sem kell hogy mit éreztem akkor.

persuader: délutánra foglaltam helyet
Kb délben már kint leszek, nézelődni bárki kijöhet akinek kedve van...13:20 - 13:45
15:05 - 15:30
16:50 - 17:15 ebből le kell vonni a felvezető és a levezető kört, tehát kb 20 perc amit aktívan lehet menni. -
Boci_83
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Jaa, Te most kezdted?
Mondjuk nekem ez egy olyan "3-4 év múlva, ha" dolog. De szeretnék azért képben lenni addig, hogy mivel jár. Leginkább veszéllyel, ez az ami aggaszt, hogy az autósok nem is figyelnek a motorosokra, a másik meg hogy a sok állat módjára közlekedő miatt még inkább negatívan állnak hozzájuk/tok. Ezért kell kicsit előbbre gondolkodni, meg mindig védett helyzetet kialakítani, hogy legyen hova lépni, ha baj van. Persze van ellenpélda is, 2 haverom van, aki motorozik, városban mindketten kulturáltan közlekednek, nem állatkodnak (igaz egyikük még robogós korszakában chippelte is azt, egykeréken közlekedett, bárhova ment, de kinőtte, most az sv suzukijával normálisan közlekedik). -
szatocs
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Mennyiben van egy korlátlan A?
De azért gondolom olyan szinten van lépcsőzés, hogy nem egyből egy 750-esre ültetnek rá
Rutin pályán és forgalomban is jó lenne azért gondolom, ha alulról kezdenék, az viszont igaz, hogy egyben valószínűleg olcsóbban jövök ki.(#22663) Picco -
Ilyesmire gondolok, de nincs még kikövezve semmi
-
Picco
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
milyen tipusu motort szeretnel?
ha valami gyorsasagit akkor kell tobb lepcso mert ott a 600as kb 100 lo, de ha valami tura endurot vagy valami hasonlot es bizol magadba akkor a kovetkezo lepcsofokot kihagyhatod mert ott a 4-600asok is csak 50 lovasak es konnyen kezelhetoek.amugy elso megallo egy 50-80ccm 2t vagy 125-250ccm 4t legyen ami nem tul eros, lenyeg h valto legyen rajta szerintem.
de a tobbiek ellatnak majd tanacsokkal en 50 utan 500ra ultem....szerencsere nalam ez a hirtelen ugras nem volt karos az egeszsegre

250 yz, haver motorja volt, ugy odacsaptam magam h orom volt nezni: 1, 2, 3na mondom itt mar huzhatok egy kis gazt,(power nyit) kovetkezo pillanatban a foldon talaltam magam

-
-
jasszer
őstag
válasz
szatocs
üzenetére
Meddig? Sztem bármeddig. Bár nyugdíjból mondjuk nehezen jön ki a fenntartás. Jogsi ha elmúltál 21 már lehet fullos "A", azzal bmit vezethetsz korlátozás nélkül (lépcsőzős rendszer nincs, legalábbis futott km alapján). Kezdésről megoszlanak a vélemények, de a fokozatosságból még senkinek sem lett baja...
Tayrol: akkor nincs parizer meg csirkefarhát, minden megy a benzinre.

-
zsoltee10
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
motorozást sosem késő elkezdeni.

érdemes egyből korlátlan A-t csinálni, ha nincs jogsid, mert úgy a legolcsóbb. előtte robogózz, vagy inkább valami váltós kismotoron gurulj egy szezont.
a teljesítmény lépcső sztem kb úgy optimális, hogy kismotor-250-600. ennél gyorsabban veszélyes lehet feljebb lépni, mert nem tapasztalod meg az érzést, hogy ura vagy a motornak, és kimotoroztad a tudását. egy 600-ast pl. soha nem fogsz kimotorozni. -
TayRol
nagyúr
16-an megyek veegre H.Ringre. Sikerult idopontot egyeztetnem.
Ugyhogy ne arra a hetvegere szervezzuk a next talit.
-
szatocs
őstag
Helló Mindenki! Csak elméleti szinten:

Meddig nem késő elkezdeni a motorozást?
Hogyan van most a jogsizás rá? Valamilyen kategória lépcsőzésről tudok, kb 600-700-ig érdekelne, hogy miket kell átlépni, miket kell teljesíteni, mivel mennyit kell menni?
Mivel érdemes kezdeni, és hogy érdemes feljebb lépkedni, kb. milyen kategóriánkénti megtett km számmal? (robogótól a 600 körüli nakedig
)
Egyelőre ennyi, aztán majd jön a többi kérdés, ha jön.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szombat? talán délután jó.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az LSL ilyen, ráadásul nem is hagyja, hogy átforduljon a motor. Állítólag valahogy leragasztja az aszfalthoz és csak csúszik, meg nem kezd el pörögni egy helyben a motor a gombán. Bár a többi márkát nem ismerem.
persu, pedig "úgy" hirdetik, hogy le kell törjön ha akkora erőbehatás éri, hogy megcsavarná a vázat. Bár lehet, hogy az amúgy is közel van már a gazdasági totálkárhoz.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szerintem is különbözetit csináljál. Ahogy nézegetem az árakat egyáltalán nem drága.
B+ amúgy, de csak irígykedem.

-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gondolkoztam a gumi dolgon, vszeg tényleg nem rossz ez a gumi, csak lassan melegszik be, a kanyargós szakasz elején nagyon gyorsak voltatok hozzám képest, utána viszont abszolút vállalhatóvá vált a tempó.
Ilyen műszaki állapot alatt mit értesz a gázon kívül?

Boci_83: Szerintem ezen unatkoznál.
-
Boci_83
őstag
Pálya oktatás 15K Pannónia ring.

Bár ez a nagyon kezdőknek való, még előzés sincs a pályán...

-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
van honda (autó) szerelő ismerősöm, érti is a dolgát, de ahogy dolgozik, hogy nem hív vissza etc.. szóval a körítés miatt a büdös életben nem dogloztatnék vele..
lehet valaki amúgy nagyon ügyes, ha nem tudja eladni magát és nincsen szolgáltatás mögötte, vagy ha van is, több a morgás, mint a végeredménynek való örülés.
sajnos
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
en ezert tetettem ra bukocsovet, azert az nem csak egy ponton terheli meg a vazat, ha dolne.
-
God Vazzeg
veterán
Őőőő 10-11L-t eszik? Az enyém evett vagy 5L körül
Honda MTX 125
Na mindegy, meglátjuk, de erősen hajlok hogy tényleg különbözeti vizsga lesz, oszt gyááá 
-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem több mint egy hete nem is válaszol... Jött az üzi hogy elolvasta, de ennyi. Bementem a Motorline-ba, és vettem egy párat 5K-ért.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Chieftec
üzenetére
Milyen motorod volt előtte?
És hogy hogy gyorsasági motor mellett döntöttél,mire szeretnéd használni?bajnokpityu:1 éve amikor én is vettem a gépet 1450000 hirdették,helyett elhoztam 1300000-ba,aztán utána néztem csak hogy mennyire jó áron jutottam hozzá mert 1.5 alatt nem is volt ilyen gép,amit láttam fent 1.7-be adták volna.
Nagyon megörültem neki akkor,és eddig nem is csalódtam benne. -
Gaboman
nagyúr
Nem meglepő adatok ezek egy 2T Poweres motoroktól,egy 250 2T pl
R250,KX250,YZ250, 100km 20-25L is megeszik ha tényleg adagolják neki rendesen.
De mellette nyújtanak is olyat hogy az nem mindennapi.jasszer:Jó hát a GS persze hogy nem kajál sokat,a 4T motorok a töredékét sem eszik a 2T-nek.
De nem is nyújtanak akkora feelinget mint amikor nyit a Power.
Kint voltam edzésen múlt héten egy 125cm3 YZ csókát az egyenesekbe nem fogta be a srác a 4T CRF450-el.Ennyire mennek ezek a kis szutykok de mellette esznek is rendesen. -
Chieftec
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem ez rendes rendszamos. Hat jah eleg olcso volt, rendes aruk olyan 1,2-1,3. Gyerek gyorsan el akarta adni mar, jott a gyerek, meg fel eve nem is hasznalta mar. Meg ugye azert 1-2 dolgot megkell rajt csinalni ahogy fentebb irtam.
-
bajnokpityu
félisten
nemtom,h Tominak miért tart sokáig mélt irni.5 éve is ilyen tetű volt.de cserébe a gyártás is hasonlóan lassan megy.szezon végére azért összejönne

nekem csak 1 bajom van a gyáriakkal:ha mondjuk nekizuhan a padkának,akkor ha túl merev a nyele(gyáriak túl merevek),akkor elhúzza,csavarja a vázat.mármint ha nem a blokköntvénybe van belecsavarva.Tomi elég sokat esett,meg vagy 50motort biztosan felgombázott,ezek zömén ki is próbálták a gombát.ezért ha nem a blokkba csavarja közvetlenül a csavarját,akkor mindenképp perforálja. -
-
Chieftec
őstag
válasz
Integra
üzenetére
NSR nel fenyevekkel jobb de azert vmi emelt fenyu halogennel faszabb lenne.
Visszaterve a szervizre, fekbetetekbol milyet erdemes venni? Regi mocimnal bementem Hondahoz aztan megrendeltem bele a gyari szimeringeket meg beteteket. Munkadijjal egyutt megallt 20 ropi korul. 30 bol akkor ki kellene jonnie ennek is nem?
-
Picco
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
yamaha yz 125 12l/uzemora....de cserebe megy mint az allat

-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az a 6L amit zsoltee írt neked egy poweres 125 2T-nél felszökhet átlagban 11L-is.
Ismerősnek is Aprilia Tuareg 125-ös van dupla kőrlámpás simán 10-11L bevág neki ha keni a gépnek. -
zsoltee10
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
6L simán. pörög, mint a disznó+power szelep.

én inkább letenném a jogsit korlátlanra, és normális motort vennék.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
A 30.000 teljesen korrekt
A sokat zabál mit jelent? Mégiscsak 125-ös, olyan nagyon sokat nem ehet 
Vagy fogyasztás szempontjából érdemesebb volna fentebb nézelődnöm, 4 ütemben?
Kasza08: köszi a választ neked is

Szívem szerint csak Hondát vennék, nagyon szerettem a motoromat, és egyszerűen szétnyűhetetlen volt, pedig amit az kapott....

-
zsoltee10
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
egy havernak van tuaregje, 125-ös dupla körlámpás. zabál, de megbízható. ha sok a kili, egy vagyonba kerül a teljes felújítás. ha patent állapotban van, akkor 30000-et elmegy egy henger-dugó szettel.
-
Kasza08
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem jelenleg egy Aprilia SR-em, van, egy rakás szar, pedig Yamaha blokkos.
Egyébként megkérdeztem más Aprilia tulajokat, ők maximálisan meg van elégedve a gépével, ismerek is egy Tuareg-est, ő jó véleménnyel volt róla.
Neki a dupla kerek lámpás van.
Egyébként meg öreg motor nem vén motor
mod: Amilyen a második linken van, olyan van neki.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Még nem tudom. Nekem csak A1 vizsgám van jelenleg, ezért találtam Aprilia tuareg-et, 125-ösben, ehhez nem kellene vizsgáznom. A céljaimnak megfelelne, csak nem tudom mennyire lehet strapabíró, nem ismerem a márkát

Itt van: [link] Tudom hogy öreg, de ezeknél inkább az állapot ami fontos nekem, volt egy Honda MTX 125-ösöm régebben, az is régi volt, de nagyon szerettem. És ez helyben is van

Vagy ez is érdekes: [link]
-
zsoltee10
addikt
az koptató, de véd is valamennyit, de első sorban azért van, hogy a ringen ne a gatya kopjon. amúgy én messze vagyok attól, hogy leérjen a térdem, mert ahhoz olyan gumi is kellene, amit le lehet dönteni addig, de előbb fogy el a gumi széle, minthogy a talajt érintsem. viszont pénteken lemostam a csizmát, és meglepetten konstatáltam, hogy a csizma koptatója viszont le van dörzsölve. szal a csizmám széle leér.

-
ALI_G
veterán
TayRol: na hát akkor nekem ilyen nem lesz
Majd a következő ruhámhoz adni fognak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Milyen típust szeretnél venni az Apriliaból?
-
-
ALI_G
veterán
Térdkoptató az tényleg csak koptató, vagy az véd is esésnél? Mibe kerül egy pár? Sajnos nem járt a ruhámhoz, nemhiába volt 56k (igaz ez beszerzési ára volt, mert ismerős a boltos).
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ha mentél itt két kanyart, ismered mindet
Szerencsére csak 1 vagy 2 kanyar van összesen ami szűkül, de azok se nagyon.
Thx
Dia már gyakorlott hátul, 2 éve utazik mögöttem, tudja hova kell ülni, hogy a legkevésbé vegyem észre, csak hát kiülni így nem lehet. Viszont kellő ráhagyás volt még, nincs életbiztosításunk
+ő nincs úgy felöltözve mint én, csak gerincprotektora van, most veszünk majd új kesztyűt meg vállprotektort neki. Ja a térdén még van valami protektor.emvy: én úgy tudom, hogy a komplett tengely helyett rakják be ezt, csak annyi a különbség, hogy a két oldalán kilóg egy műanyag vég, ilyen gomba alakú

-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Endurókból is attól függ milyet érdemes venni hogy mennyire keményen akarod neki tolni.
Ha Hardendurózni szeretnél akkor az ilyen 600-as gépek már nem igazán jók hozzájuk,nehezek és túl erősek oda.
Inkább egy 400-450-es gépet nézzél,ha terepen szeretnél menni de inkább csak túrázgatni akkor jól az általad nézegetett motorok. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
a mintat nem azert irtam, hogy divatozz meg minden, megertem, hogy nem akarsz kiadni annyi penzt, teljesen jogosan...

en is dontottem el a motort, de meg megfogtam, bar a bukocso leert. nemtudom hogyan, de azzal a mozdulattal visszallitottam egyenesbe, valoszinu a hirtelen ijedes altal termelt adrenalinnak koszonhetoen volt erom.

de az en legbosszantobb sztorimat mar meseltem: hazaertem delben Gyorbol a reggel atvett motorral, bementem a Lehel uton az Euromotorba, ahol par perc mulva kerdi az elado, hogy kie a kek motor kinnt, mert eppen most allitjak fel. Egy taxis elmerte a tavolsagot, es olyan kozel allt meg, hogy kiutotte az oldalsztenderemet, a motor meg ra a kisbusza elejere. Nem voltam ideges... pedig vagy 130 kilos volt a sofor.
orom az uromben, hogy nekem egy kis karc latszik a gepen (lehet enis megkerdem Persut, mit lehet tenni vele
), a kocsi eleje meg rendesen behorpadt.mod: a legkozelebbi talin majd gurulok veled hatul, a forumban asszem en vagyok a masik kezdo (bar ahogy hallom a tobbiektol, te mar nem vagy az).

Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Byski Áramláskijelző.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már csak azt kell kiszednem belőlük, hogy a "gyorsított tanfolyam" napban mennyi.
látszatra kevlár vagy mifos, de lehet csak álca.

8kor onnan soha nem érnék haza
B+ amúgy, de csak irígykedem.