Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
most prószáltam ki a górém F650GS Dakar-ját,
ne vegyetek...
-
-
-
ALI_G
veterán
motorshow1-ről nem hívtak vissza.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Lecserélted már azt a gumit, vagy a szöveten menni trendi?

-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
az azerzt tenyleg durva,h olvasni se tud,es megis kap jogsit.hogy megy at kreszbol????
en nem tartom magamat nagy tudasu motorosnak,de a forgalmi nem izzasztott meg.a rutinnal is a legnehezebb a leghatso megfordulas volt.az is csak azert,mert az FZR nem arrol hires,h kis ivben forduljon.miutan a seggem ala tettek egy Gs500-ast,v mit,nem volt gond.
en szemely szerint elvegeztetnek egy pszichologiai vizsgalatot a jogsi szerzokkel.ki hogy reagalna eles helyzetekben.rogton megmutatna,ki az alkalmas a jogsira.+ az orvosi vizsgalatot szigoritanam.nem hinnem,h a 90 eves bacsi meg mindig kepes lenne minden szempontbol hibatlanul vezetni... -
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Most vagyok motor (pontosabban robogó, de én sosem tettem különbséget) vásárlás előtt. Mint általában amit már nagyon várok és használt, sosem veszem észre a hibáit és egyből beleszeretek mindenbe.
Mit kell megnéznem ahhoz, mind az álló motorban mind a próba úton, hogy meggyőződjem arról, hogy ez jó motor? A próbaúton hány km az ajánlott?
Köszi előre is
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
szokeherceg
üzenetére
hát fater, ha megkérdeznéd ott is, lehet kiderülne, hogy nem is gyökerek vannak ott.
-
Gergello
addikt
válasz
szokeherceg
üzenetére
Tényleg ilyen gyökerek vannak ott?

-
Integra
titán
Meghalt egy motoros a Váci úton
MTI
| 2008. 07. 10., 16:34 | Frissítve: 43 perce
Motorkerékpár személyautóval ütközött a főváros IV. kerületében, a Váci úton csütörtökön; a motoros a helyszínen meghalt.A Váci út és a Zsilip utca sarkán történt karambol miatt a Váci út egy szakaszát a helyszínelés idejére le kellett zárni a forgalom elől. A helyszínelés befejezését követően, négy óra tájban a lezárást feloldották.
A sajtóügyeletes a baleset részleteiről egyelőre nem tudott beszámolni.
mint a legyek

-
TayRol
nagyúr
válasz
szokeherceg
üzenetére
Robikhoz nem ertek (motorokhoz sem nagyon, de nem hangoztatom inkabb
), szoval szerintem Gianelli dob szokott lenni a legtobb tipushoz. -
szokeherceg
tag
Sziasztok vettem egy honda svc 100 lead 4T robogót kb egy hónapja, teljesítményével nincs baj, viszont a hangja elég gyerekes.. Vmi tuning dobot tudnátok rá ajánlani LeoVince 4roadokat nézegettem, de nemtaláltam a motorra passzolót..
Tudom h ez nem robogós topik, de ott meg olyan gyökerek vannak h azt se tudják h mi az h kipuff..
-
Nightmare
senior tag
Attól még ez a kérdésem fennáll

Árt a motornak a betolás?
-
Nightmare
senior tag
válasz
TayRol
üzenetére
Igazad volt!
30. Az 5 éve 'B' kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező járművezető 'A' korlátozott kategóriából szeretne vizsgázni. Az új vezetői engedély kezdő vezetői engedély lesz-e?
Nem, mert a vezetői engedély csak a vezetési jogosultság első alkalommal történő megszerzésének (jelen esetben a 'B' kategória megszerzésének) napjától (a vizsga napjától) számított 2 évig minősül kezdő vezetői engedélynek. A kezdő vezetői engedélyre vonatkozó rendelkezések nem vonatkoznak az 'M' (segédmotoros kerékpár), 'T' (mezőgazdasági vontató), 'K' (kerti traktor, állati erővel vont jármű hajtó), 'TR' (trolibusz) és 'V' (villamos) nemzeti kategóriákra.Tehát a kezdő vezetői engedély a vezetési jogosultság megszerzésétől áll fenn. Tehát akinek előbb B, akkor attól 2 évig, akinek A, attól 2 évig.
Te tudtad jól!!!

12675...amúgy ebben igazad van.

-
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
válasz
TayRol
üzenetére
Sztem kategóriára van bontva. Magyarul hiába van 30 éve B-s jogsid, attól még motoron kezdő vagy 2 évig. Vagy rosszul értelmezem?

Vagy most ez hogy van? Az első jogsi megszerzésétől 2 év, vagy a külön, utólag megszerzett kategóriák mind 2-2 évig kezdőnek számítanak?
Mert a jogsimban nincs benne, hogy kezdő meddig szól, már a kártyás van, a régiben benne volt...
-
Nightmare
senior tag
válasz
TayRol
üzenetére
Ezt hol olvastad?
Mert én ilyet sehol nem látok.
Azt igen, hogy 2 évig kezdő...bla bla, kocsival nem vontathatsz, motoron nem utashatsz, de hogy a kettő hol van összefüggésben azt nem látom. Magyarul...hol van az, ha 2 éve van B jogsid, akkor azonnal vihetsz utast motoron.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Nightmare
üzenetére
Igazabol minden benne van abban, amit irtal.
Ha nincs 2 eves az autosjogsid, nem vontathatsz, a nincs 2 eves a motorjogsid, nem vihetsz utast. De ha mar megvan 2 eves az autosjogsid, de a motor meg nincs 2 eves, akkor vihetsz utast.
Tehat valamely kategoriadnak meg kell lennie ket evnel regebb ota, s maris mehettek ketten motorral. Remelem ertheto voltam. Esetleg egy jobban hozzaerto majd pontosabban leirja.p.s.:ez a mai harmadik eset, mi tortent, front van?

-
Nightmare
senior tag
válasz
TayRol
üzenetére
Ki számít kezdő vezetőnek, és milyen szabályok vonatkoznak rá?
A vezetési jogosultság megszerzésének napjától számított két évig a járművezetőnek több korlátozó előírásra is tekintettel kell lennie. A kezdő vezető motorkerékpáron nem szállíthat utast, illetve a gépjárművel - a fegyveres erők kezelésében lévő járművek kivételével - nem vontathat pótkocsit . A "kezdő" minősítés két éves próbaidejének számolása a szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott eltiltás, illetve a vezetői engedély ideiglenes visszavonásának letelte után nem folytatódik, hanem újrakezdődik . A kezdő minősítést harmadszorra már nem lehet meghosszabbítani - ebben az esetben a tanfolyamot és a vizsgát meg kellett ismételni.
Ennek értelmében nem helytálló, amit írtál...

-
Nightmare
senior tag
Most akkor mi is van a személyszállítással? Fentebb olvastam a beszélgetést, de nem igazán lett világos, hogy ki és mikor szállíthat utast motoron...

-
Nightmare
senior tag
Rövid kérdés!
Árt a motornak a betolás?
-
--TIKI--
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
és még azután kell levizsgáztatni nagy motorra?és akkor ugy lehet már vinni utast is?
elöre is kösszi
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jogos. En is 9 ev auto utan tettem le az A jogsit, s nekem nem volt nehez. De ez en vagyok. Ellenben most kaptam az uj banditomhoz ket napos hugaroringes oktatast, s ugy orultem ennek, mint majom a farkanak. S paromat is beiratom majd egy masikba. Szerintem ez tobbet er, mint a te altalad is emlitett alapoktatas (semmi).
p.s.: azert amit a rendormotorosok muvelnek a sajat oktatasaikon, az nem semmi

mod: en a jogsit azert ajanlom, hogy nyugodtabban motorozz.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
igen..
én pl amit motoros jogsira költenék, vagyis a nagy büdös semmire, azt motoros iskolára fogom költeni, sőt még többet is. én motorozni akarok megtanulni profiktól és nem jogsit.
szóval kell a jogsi, megoldom, de érted mire gondolok.
egyébként meg ha 12 éve vezetek autót, akkor talán nem kéne végigszopkodni a bránert, mint aki életében nem ült sem autóban sem motoron..
de ez csak az én véleményem. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
En csak remelni tudom, hogy egyre tobben hasznaljak ki a kulonbozo motoros kurzusokat (itt nem az alap rutinra gondolok), nagyon nagy szazaleka mashogyan motorozna, s ha minden emberi butasagbol adodo baleset nem is, de egy resze sikeresen elkerulhetove valna. Ez a mai ket baleset is egyszeru butasag miatt tortent. Raadasul nem ezres sportgepekkel, hanem robogokkal.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
szomorú.
sajnos minden napra jut egy motoros már.
mondjuk én ebből nem vonok le semmit, mert a motorosok száma is drámaian nő ugye, bár most ez az új regadós szopatás...
szóval inkább a statokat nézném meg, hogy hogy változik az ezer főre jutó motoros balesetek és ebből a halálozások száma, az utolsó 15 évre.
még az is lehet hogy az egyre több hír ellenére csökken.
de, hogy az ilyen balesetek szerintem fele elkerülhető lenne, mert emberi butaságból történik.. gondolok itt arra, hogy meghúzod ott ahol nem kéne, akkor az ilyen vonatba jól beledurrantok... etc...
-
Integra
titán
azt hiszem ez volt az..
most hogy olvasom, fordítva volt, utas halt meg. elnézést. -
válasz
feca81
üzenetére
Egyszer Londonban a taxisok betűre betartották, és bedugult a váos
Az a baj, hogy az emberek nem tudnak... hogyismondjam... spontán cselekedni. Mennek mint a birkák, állnak a sorban, meg nem mozdulna, ki nem engedne, csak áll, mint a birka. Ha mindenki egy kicsit ésszerűbben fogná fel a szabályokat, akkor lehetne normálisan közlekedni.Én továbbra is azt vallom, hogy a jogosítványt, azért hívják, így, mert (mint neve is mutatja ugye) feljogosít arra, hogy a forgalomban részt vegyél. Ha valaki sokszor bukik forgalmin, akkor miért kell mindenáron jogsit dugni a kezébe? Sok kretén faxt kiengedik az útra, és hello. Ilyen alapon követelek magamnak egy repülős, meg egy hajós jogsit is. Röhely.
Mit hall minden nap az ember? Elmegyek, megszerzem a jogsit, lerakom a jogsit, megcsinálom a jogsit. Mintha egy rossz kurva lenne a jogosítvány. Nem az, hogy elmegyek tanfolyamra, megtanulom azt amit meg kell, aztán majd lesz valahogy...
Az meg, hogy a kisebbségi (nem a napon barnult) hülyegyerek a 6 általánosával, teljes analfabétizmusával is jogosítványt kap, nos, ez az eset mindennél jobban bemutatja a magyar valóságot.KABARÉÉÉÉ

-
feca81
aktív tag
válasz
üzenetére
ha midnneki betartana a kreszt betu szerint (feltetelezzuk az esszeru szabalyok betartasat),sztem kozel semm lenne ennyi baleset,mint most.
jo,teny,h stop tablanal en se allok meg mindig,de legalabb lelassitok olyan sebessegre,ahonnan konnyeden megallok,ha latom,h jon vmi (ertsd 10-20km/h)
a piros lampan soha nem megyek at,kivev,ha nagyon lenduletben vagyok,es epp akkor valt at.ez kb 10bol 1 eset.es meg akkor is ovatosan.mindig fosok,h elutnek.mindnekit hazavarnak -
feca81
aktív tag
válasz
--TIKI--
üzenetére
a vilagon semmi kulonbsge nem lesz.marad a 40,buko,lampa orokke, egy szemely.max a biztositas ugrik meg jo magyxar szokas szerint,de ez csak a sajat velemenyem.
ami valtozas:fizethetsz atirasert,rendszamert. tippunk szerint oylan 30E pez lesz.
amit viszont ne mtudok:vajon muszaki is kell majd ra?v az a kovetkezo lepcsofok?mert sztem akkor a simsonok 2/3-a kiesik. -
feca81
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
en nem ertem,mi van,midnenki megorult?ha piros,akkor tilos! oszinten meg ha nagyo nsietek,akkor se kockaztatok egy vasuti atjarot! nem sokat er az eletem,de ennel tobbet,az tuti.raadasul utassal.tudom,meleg van,meg minden,de akkor is.lehet esszel is motorozni.
mellesleg en is epp most olvastam,h szekszardon,v hol egy teherauto kikanyarodott egy yamaha ele.langlovagok,hu-n. a sracnak csak a torzset takartak le.remelem nem amiatt,mert nyitott... temrezsetesen meghalt

-
--TIKI--
tag
hello!
bocsi hogy ide irom de itt mintha hamarabb kapo választ
jövöre már a robogok is rendszámmal jönnek ki.És azokra milyen sebbeség korlátozás lesz?Rendszám miatt ott is 50/90 km/h és vihetek is utast?
vagy h lesz ?
elöre is kösszönöm -
-
Levi123
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
6,hanem 12ezrenként kell olajat cserélni.kiváncsi lennék mi marad az olajból 12ezer után egy 14ezret pörgő blokkban
Hidd el bír az sokkal többet is és semmi baja nem lesz a blokknak.
Ezek az előírások csak azért vannak, hogy fogyjon az olaj (legyen aki megvegye).
Sok okostojás azt hiszi ha már sötét színű az olaj az már nem jó, hát de mekkorát téved.. pár üzemóra után is fekete lesz, de ez így is van rendjén. A viszkozitását egy jó minőségű olaj nagyon de nagyon soká veszíti el (nem egyszer megmértük már
) -
válasz
Integra
üzenetére
4 éve hallottál arról, hogy egy Stilo-s srác, a haveroknak feszített, mellette a nője, versenyt futott párhuzamosan a vonattal, hogy ki ér előbb az átkelőhöz. Meg is nyerte volna, csak nem számolta bele, hogy a kanyarodáshoz lassítania kell. Mindketten meghaltak.
Hülyék mindig voltak/vannak/lesznek
Pedig milyen érdekes. Pont a vonatot lenne a legkönnyebb kikerülni 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Boci_83
üzenetére
1 oka van,h könyvezem.ha valaha eladom,sztem fogok olyan embert találni, mint én,akinek ez a minimum.valamint ha megnézed a piacot, a CBRek szinte mint 18-25ezer közötti óraállással eladók.és ha meghirdetném,nem lenne másik szervizkönyves,és függetlenül,h enyémben épp 45ezer van,én még mindig inkább ezt választanám.
a buzukin minden szervizt magam csinálok (na jó,amire van időm),és alapban szeretek szerelni.ami könyves(simo,ETZ125,ETZ250,CBR600F2 volt előtte,mindent 1 nap alatti műtétet megcsináltam).szal nem lustaság miatt teszem.
-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az szép dolog hogy szervizkönyvezed a motorod. Grat!
Brutto 12 a Shox-ban!
-
bajnokpityu
félisten
-
Integra
titán
hallottátok hogy ma meghalt egy motoros aki a piros sorompónál ment át a síneken???
elbaszta a vonat. az utasa meg életveszélyes állapotban kórházban... -
Boci_83
őstag
Most néztem egy 929-es Honda hirdetését, azt irják hogy fokozat kijelzős. Ez elvileg 2001-es. Miben különbözik az én 2000-emtől? Mert én nem tudok róla hogy az enyém kiírná...!?

-
ferkoboy
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nittelőssel még nem volt dolgom.
Patentszemesre vonatkozott a megállapitásom.
12e tényleg nem drága. Bár minősége? Látni kell.
Márkás szerszámot 30-35e körül láttam én hozzá. Ehhez mérten ha jó a cucc, akkor 12e-et megérhet. -
ferkoboy
senior tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Azon véleményen vagyok, hogy akinek van pénze egy 600-1000ccm-es sport/tura, vagy akármilyen gépre, + fenntartani, az szánja rá azt a 10-12e ft-os összeget olajra - olajszűrőre is. Nem nagy vész 6e km-enként.
Tudod, pályázni van lóvé elmenni, ökörködni ugyszint, de olajra meg nincs... NC -
-
TayRol
nagyúr
válasz
CyB0RG
üzenetére
Igen, nagyon valoszinu, hogy ha lenne garazs, nem kotottem volna. Megiscsak ket es felszeres a csak torescascohoz kepest.
Amig az A jogsi nincs 3 eves, addig +25 szazalek jon ra a cascora, mint `kezdo motoros dij`. Tehat lehet a jogsid 2 es fel eves, vagy meg sincs meg, addig lesz a tobblet, mig meg nincs a 3 ev.
De telen viszem haza videkre garazsba, csaladi hazba, s lemondom a cascot arra a par honapra, igy ott sokat sporolok. Ezert mertem bevallalni.Udv.
TayRol -
CyB0RG
csendes tag
válasz
TayRol
üzenetére
De ha garázsban tudnád tartani, akkor nem kötöttél volna? Mert gondolom elsősorban akkor van para, ha kint kell hagyni hosszabb távon az utcán (tehát >1 nap...)
De ezek az összegek iszonyatosan magasnak tűnnek nekem. Mennyi lenne nekem jövőre, ha még 1 éves sincs az A jogsi?
-
Boci_83
őstag
Nincs valakinek eladó láncszerelője, vagy hirdetésben nem találkoztatok ilyennel? Shoxban találtam 12 K körül, de nekem használt is jó lenne, ha olcsóbb lenne valamennyivel.

-
TayRol
nagyúr
válasz
CyB0RG
üzenetére
Csovi!
En most vettem egy 650-es banditot, s mivel eppen koltozunk, s nem lesz garazsom ill. ismeros se, akinek lenne garazsa, ezert kotottem egy full cascot, de kulon a hiteltol, hogy telen ne kelljen fizetni.
Nekem meg sajna nincs 3 eves az A jogsim, ezert a csak tores casco 10000, a full 24000/negyedev. Ez 30 szazalekos onresznel van, de szerintem a motor 2-3 eves koraban lemondom, akkor megyunk garazsos hazba (persze ha meg meglesz akkor a motor).
Egyebkent azert kotottem full cascot, mert jobban alszom. De tenyleg. Draga, de bevallaltam
-
bajnokpityu
félisten
válasz
CyB0RG
üzenetére
használtra szemléztetni kell,és borzalom drága.nekem 5öt mondtak havonta 30% önrésszel.és megkérdeztem mit ér szemükben a CBR(1000e),és kiderült ezzel is lehúznának lopás esetén.igy bizom a HISSben,meg karnyi láncot betonoztam le.HISS megdrágitaná az újra felhasználást.
főleg terepmotorokat,meg pályamotorokat lopnak amúgy,valamint alkatrésznek a fiatalokat.
és minden olyat,amit könnyen el lehet guritani. -
ALI_G
veterán
válasz
CyB0RG
üzenetére
Szerintem ami lopásra is jó, az drága, meg amúgy is CASCO-nál van önrész. Gondolom biztosító válogatja. Viszont van olcsó CASCO, talán 3000 Ft negyedév (de lehet havi), vagy hogy...az még talán megérheti, de inkább csak újra.
Nekünk a kocsin addig volt, amíg be nem töltötte az egy évet.Mert neked mire lenne? 250-re rárakod aztán bezúzod és jujj, ellopták?

egyébként nem rossz ötlet, ha a biztosítók lehúzhatnak minket, akkor mi is őket
-
ALI_G
veterán
Megrendeltem a légszűrőt, már csak 18000 az ára
péntekre itt van. -
CyB0RG
csendes tag
Ti hogy álltok a CASCO-val? Érdemes? Vagy csak újnál, használtnál nincs értelme?
És csak lopásra, vagy törésre is jó ha kiterjed? -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
akkor lesz 6000. olajcsere, szűrő, légszűrő csókolom

ja igen azok airboxosok, de ez nem, meg pont ezért is az enyémen hátrafele van a nyílása és egy oldalidom mögött van,szóval oda (ahogy mondta szerelő haver is) levél meg fadarab meg féldöglött madár nem kerülhet
Csak por, de poros úton nem megyek, nem offroad 
-
bajnokpityu
félisten
mindig olyan alakú,méretű szűrőt vettem,mint a gyári,hasonló harmonika alakút,csak a KnN nem papir,hanem pamut.és ezen nem lehet átlátni.nem szabad hajszáritóval száritani (akkor lesz lukacsos),meg van pár szabály,hogy melyik irányba menjen a vizsugár,stb...
1500az fölösleges,még a robikon is elég ezrenként(tenyérnyi szivacs).a 10ezer elvileg elegendő,de mint irtam 6ezrenként szokás ezeket takaritani,olajozni.egyébként 6ezer után az F2esben még telipiros volt az egész,tehát szűrt.F4 meg túlnyomásos(de pl 929,954 sem az,meg a hornet sem),itt ugye jóval nagyobb sebességgel áramlik a levegő,tehát könnyebben leszedi az olajat,ezért biztos ami tuti,duplán takaritom. -
Nippon
őstag
Feleleveníteném egy régi hirdetésemet:
Eladó egy Spool SP-11-es protektoros bőrnadrág. Nagyon szép, egyszer sem áztatta el eső, kívül-belül tiszta, vékony alsóruhával hordtam csak párszor. De ez látszik is rajta.
52-es méret. Összezippzározható (van hozzá ellendarab amit bármelyik kabátba bele lehet varrni.)Legutóbb 25 ezerért hirdettem, de biztosan megegyezünk.
Íme:
[link]Valamint van egy 120/70-es Bridgestone BT014-es első gumim 6800km-rrel, 4mm-res mintával. Defektmentes.
Ha valakinek kell csak mondjon rá valamit és viheti... -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
sport alatt én is a nyitott szűrőt értem, na az ami nem kell. De egyébként erre a k&n-re is az van ráírva, hogy "opened", de nem hiszem, hogy ez úgy nyitott mint a hagyományos sport szűrő amin a még a szúnyog befér

K&N-nél ti hogy tudjátok, hány km-enként kell tisztítani? Hondás csóka azt mondta, hogy neki a transalpban 1500-anként kell tisztítani
A honlapjukon viszont 10000 km van írva. Most akkor ki mond igazat?!Hondások mondták, hogy akkor megy a pecsét, de a honda könyvbe nem elég, ha egy normális szerviz pecsétje van benne, mint a Bátszi motoré?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
rittig elirtam...
no,azért a lényeg remélem érthető. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Boci_83
üzenetére
anno,nekem F4i-n mikor vettem,egy közepesen elkoszolódott papirszűrő volt benne.gyári került 14be,KnN meg 16ezerbe,tehát KnNt vaktam bele.és érezhető volt a változás,könnyebben pörgött föl.az injektor meg kb 100km alatt átállitotta magát.eleinte füstölt 10e -nél,aztán 100km alatt abbahagyta.
Ali:ha sportszűrőt tennél bele,akkor ha a hondásokkal teteted bele,akkor van rá esély,h beleirják a könyvedbe,egyébként soha rá nem néznek. légszűrőcsere ugyanis nem feltétele a pecsételésnek.sokan félnek a sportszűrőktől( valszeg a sport szó miatt),de én szerintem ez teljesen alaptalan.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ferkoboy
üzenetére
z ebben a formában nem igaz. az olajos szűrőt apáink,nagyapáink is hazsnálták,sokkal gagyibb olajakkal,mint mostanában vannak.a sportszűrő(nem direktszűrő) tudtommal legalább olyan jól szűr,mint a gyári papir,csak kurta sok nyűg.torlónyomásos gépnél 3ezrenként,simánál 6ezrenként le kell bontani a tankot,nekem tankbőrt,stb...
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)