- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
Integrale #144122 üzenetére
Ezek nem veszélyes dolgok.
Lehet megcélzok egy 2018-at, addig meg beleasom magam ezekbe, majdnem 1-1-ben kijönne a civicből, bár ezt most idén biztos használom még.Tsebacsi: egyszer vezettem...
Csak nem most volt.
Most is szeretném.Mod: nincs senkinek a ph-n giulietta?
Vagy ismerősnek. -
-
tresh
veterán
válasz
Integrale #144099 üzenetére
Persze ez is igaz.
De sajnos az emberek többség ezt keresi hogy olcsó legyen és egy fillért ne kelljen rá költeni. Mindig vannak jó vételek de azt az veszi meg aki tudja mit keres nem az átlag user. Vettem én is havernak motor hibásnak mondott, patika állapotú megane 1-et aztán 100 ezerből lábra tettük azóta is röhögve megy és csak kopó dolgokkal foglalkozunk rajta.
Ettől még sajnos a piaci átlag azt mutatja hogy ebben az árkategóriában inkább csak hulladék van mint sem autó. De kivitél mindig van.
-
válasz
Integrale #144084 üzenetére
A sznobság távol áll tőlem. Szeretem a minőségi termékeket, de a hivalkodás nem az én asztalom.
Mire a konkrét példányomnak 1M alá megy az értéke, remélhetőleg már csak boldog emlék lesz csupán.Hogy témába is vágjak.. biztos van olyan, hogy a beteg mamát naponta el kell vinni a kórházba és a betegszállítás Mucsalyröcsögén eléggé problémás, viszont nem futja többre a két hízó eladása után sem..
De azért az a jellemzőbb, hogy sokszor megideologizáljuk magunknak, hogy miért lenne jó a kocsi, miközben tömegközlekedéssel is kényelmesen tudnánk járni. Ha meg kell, akkor a taxi még mindig olcsóbb heti 1-2 alkalommal, mint egy autó fenntartása. Vagy akár nyaralás alkalmával kocsit bérelni, ne adj isten elkérni valakitől a rokonságban. És akkor eltelik egy év, hopp, félre tudtunk tenni a meglévő 500e mellé még egyszer ennyit és akkor már sokkal boldogabban tudunk kocsikat nézegetni. -
-
válasz
Integrale #144077 üzenetére
Ha megnézem, hogy az emberek túlnyomó többsége mennyire igénytelen önmagára és a környezetére (az ízléstelenségről nem is beszélve), akkor nem lepődök meg azon sem, hogy sokaknak ezek a lefingott szarok még autónak számítanak.
Évekig vonatoztam, buszoztam, metróztam, villamosoztam, sokszor marha nehéz táskákkal, mert nem voltam hajlandó egy fosba beülni, pedig mennyivel kényelmesebb lett volna.. de végül megérte az áldozatot.Na abbahagyom a fröcsögést, mert úgy is kisebbségben vagyok/leszek a véleményemmel.
-
Declare
őstag
válasz
Integrale #143478 üzenetére
Valami szinte mindegyiknel elöjöhet. Nekünk a ceges A4 audi az a 2.0 tdi volt es nem volt vele különösebben baj. A kollegamnak ugyan csak ilyen 2008 körüli A6 van a 2.7 tdi vel, annak elektronikai gondjai vannak, meg turbo, de ezek inkabb a korabol es a futott km böl adodnak.
Ugyanakkor insignia meg a J astra eseteben is vannak/voltak/lehetnek gondok, csapaggyal, turbocsövel....H astra eseten a 6 os valto szeriahibas, ha nem volt javitva 200k körüli moka....szoval igazabol mindenhol van azert valami.
-
gooool
őstag
válasz
Integrale #143472 üzenetére
Így van, én adtam el májusban a gépet, ami előtte szintén PH-s fórumtárs autója volt. Szerettem, de anyagi megfontolásból dízelbe kellett ülnöm (napi 100-110 km utazás munkába járás miatt). A kötelezőn kívül egy 3000 ft-os ricnis tengely okozott fejfájást, mert elment tőle a hajtás (típushiba, 1 óra alatt javítható), illetve a fűtőradi lyukadt ki, de az is nagyobb bontás nélkül cserélhető. Azon kívül mutatós, nagy és kényelmes autó a mai napig.
Most 2-es Lageszom van, 1,9dCi, szóval kb. minden tekintetben a legjobban köpködött, és minusz 10-ben is elsőre indul, 5 körül/alatt fogyaszt és mindent tud, amit egy autótól elvárok (ülésfűtés mondjuk hiányzik).
(Egy része nem Neked válasz már, bocsi.
)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Integrale #143139 üzenetére
Futómű felújításnál amúgy sem a bal és jobb oldalra osztunk, hanem előlre és hátra. Bármit kell cserélni a futóműben, azt célszerű megejteni mindkét oldalon egyszerre. Aki nem így tesz, fizetheti a beállítást és a szerelést 2x és soha nem lesz stabil az úton. 1x ha megcsináltatná rendesen, sokáig jó lenne, de az drága. A másik oldal is végig ki van fizetve...
Na, ilyen hozzáállással lesz minden autó szarkupaccá. Már vételnél elkövetik azt a hibát, hogy az ár és a futás határozza meg, hogy mennyire jó vétel. Pedig inkább az állapotát kellene megnézni.
-
Kornel
veterán
válasz
Integrale #143137 üzenetére
Nem róla beszélek, hanem általánosságban.
Van is másik forumtars is, akinek már eladó az alfaja.Mondjuk nagy része ezeknek tényleg nem alfa specifikus probléma, hanem úgy érvényes az osszes modern dizelre 300k km felett.
Persze a gond akkor van, amikor azt hiszi a user, hogy az ovebe 150 van 😉 -
rbalint88
addikt
válasz
Integrale #143125 üzenetére
nem sok szívás van vele, hanem egy nagy, de az is inkább időben. mondjuk pénzben is kurva sok lesz, de hát semmihez nem olcsó egy olyan kör, amiben a következők vannak: 4 új gátló, kapcsolt részek cseréje, új turbó, kettőstömegű, kuplung, hengerfejjavítás. eből azért látszik, hogy a nagyja kopó-fogyó cucc, az egyetlen hiba a vízfogyasztás, ami erősen hengerfejproblémára utal.
ez így összegszerűen 7-800k között lesz, minden frankóra megcsinálva, minőségi alkatrészekkel-, viszont remélem olajcseréken és pár apróságon kívül a következő pár évben nem kell rá költeni. eddig legalábbis nem volt gondom vele, most meg összejött minden egyben, ez van.
egyébként kb úgy vagyok vele, hogy most fizetem meg a vételárban jelentkező 4-500ezer forintnyi árelőnyt
asszony német (és svéd) autó párti, olaszból csak a Maseratik tetszenek neki, aztán viszonylag kevéssé meggyőzhető arról, hogy egy V6-os benzines 166 az nagyon jó lesz nekünk, mert szép, szép a hangja és különben isegyébként ha lenne neki is egy szívecsücske autója és adottak lennének a körülmények, nem lenne gondja vele.
ha lesz valaki hülye, aki jó árat ad a 156-ért, még akár át is ülnék egy 166-ba, de nagyobb a realitása annak, hogy megmarad a 156, pár évig használom napi járósnak, valamikor kap egy Q2-t és játszós autó lesz belőle, ha jön helyette egy Giulia. -
lenko
aktív tag
válasz
Integrale #142897 üzenetére
Nem tökéletes egy elektronika sem, ha ki van kapcsolva, akkor meg a sofőr sem az, hogy éppen leforgás határon tudja tartani. Én sosem indulok fordulatról, picit nagyobb gázzal kuplung egyidőbeni felengedésével, majd kb. 1200-t elérve padló, Ide nem kell se elektronika, se gépészkedés, csak teszi a dolgát, ami ettől kitellik, mert éppenhogy annyi erő van pont, hogy nem forog el jó gumival.
(#142898) hobizoli
Ez egyértelmű... -
lenko
aktív tag
válasz
Integrale #142869 üzenetére
Tisztában vagyok ezzel is, de csodák nincsenek, ha a turbost a végére hangoljuk, túl sok minden az elején nem fog történni ekkor, ahogy a szívót előrébb, ott meg fordítva, ezért lett visszatéve a gyári program nekem. Túl hamar megindult 2e helyett kb. 1600-tól onnan is jobban minimálisan mint előtte 2e-n, 4-eig oké is volt utána kezdett elfogyni, még 5-től semmi nem történt.(nem kell kiforgatni a szavakat senkinek a megindul itt azt jelenti ami a motortól elvárható)
(#142868) Tsebacsi 162Lb/ft, ami nm- ben 220 kb. ami a gyári adat is.
(#142871) Declare Szerintem, ez már a használható kategóriájú szívó, és ez sem kér így télen sem 9l-nél többet. Akinek ez fáj a 6l helyett, az nyilván nem vesz ilyet, de itt nincs turbo stb. kevesebb a hibalehetőség.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Integrale #142822 üzenetére
Alapból volt vagy sem nem tudom, neki van benne manuális klíma, illetve az általad említett ülésfűtés is.
Nem mondtam biztosra, csak annyit írtam, hogy úgy tudom. Minden esetre kényelmes kisautó a méretéhez képest, nekem csak a csomagtartó méretével van gondom (5 ajtós).#142823 batai15: szerintem teljesen reális.
Nem tudom, hogy ez elrettentésnek vagy inkább bizakodásra ad neked okot, de még emlékeztem egy ilyen bejegyzésre. -
Wiz Khalifa
veterán
-
spiky03
veterán
válasz
Integrale #142460 üzenetére
Közben kiderült, hogy vaklárma volt.
Nem vártam eléggé. Úgyhogy leteszteltük, most, hogy már sötét van.
Szóval semmi pánik nincs, okos ez az autó.Ha rajta hagyom akkor nem szól semmit sem, viszont egy kis idő után magától lekapcsolja. Olyan hazakísérő fényként.
Ha meg kinyitom a központit, utána felkapcsolja, mert ugye úgy lett hagyva. De ha nem ülök be rögtön, akkor szintén pár perc után lekapcsolja.
Szóval megnyugodtam, hogy minden rendben van.
-
footy
addikt
válasz
Integrale #141724 üzenetére
159-nek semmi köze a Cromahoz
Ez igaz, rosszul emlekeztem, az remlett hogy az Insignia/159-cel kozos alapokra epul.
A 159 az Epsilon 2-es padlolemezre epul, a Croma pedig az 1-esre, szoval annyira tavol nincsenek egymastolsemmi más modell nem épült a platformra, nem/nem eléggé térült meg a fejlesztés.
De a Vectra C/Signum, Saab9-3, Cadillac BLS is ezen volt. -
lenko
aktív tag
válasz
Integrale #141634 üzenetére
Ültem már ilyenbe, nem mondom, hogy a legjobb, de nem is rossz.
Egyébként meg lehet mondani igen nagyjából. Néhány gyártó a vállnál is kikerekíti az ülést, előrenyomva a vállat, amibe felveszel egy görnyedt tartást, félóra után minden bajom van azokba, de ez is alkat függő stb.
Ami nekem jó az neked lehet nem lesz. -
Nestor16
senior tag
válasz
Integrale #141276 üzenetére
Köszönöm, hasznos amit írtál.
Peugeot 306 Break is tetszetős.
Golf III 1.6 Twin Spark, erre gondolsz, ugye?
Megane II alatt az évjárat értendő? 2002-2008? Csak mert nem lehet külön modellként kijelölni Hahu-n.A Fiat Stilo még tetszik is (ez a márka sem jött be, általában csúnyák), mondjuk a Bravo pont nem tetszetős.
(#141282) kelly416: Köszi neked is. Szép Mazda.
Egyébként 1.6-nál már nem kéne több, gondolom a biztosítási díj már számottevően nő (számszerűen kW-tól). Erre kalkulátort esetleg tudtok?
-
-
Declare
őstag
válasz
Integrale #141263 üzenetére
Allitolag az önmagaban nem baj....a fordulat egy dolog, ha nyomatek is nagy parosul hozza, azzal van a baj....talan összessegeben is jobban jar a motor ha elöbb bemelegszik es annyival nem forog többet....nem tudom
Annyit en is megszoktam tenni, hogy beülök, elinditom, bekapcsolom az ablak fütest, es addig körbe kaparaszom a kocsit. Jobbara ez azert van, hogy kilassak
(#141264) hobizoli passz...ilyen szinten tenyleg nem tudom a dolgokat, de annyira nem is erdekel, hogy beleassam magam
Nagyjabol megvan a teli rutinom, ezzel sokat nem artok semminek az biztos, allo fütes kiraly lenne, de utolag nagy macera es annyit nem hozna nekem. Meloba kb 5 perc alatt bent vagyok
-
tresh
veterán
válasz
Integrale #141228 üzenetére
Igen ez így igaz. De igazából a lényeg azon volt hogy anno pd még abszolút jó döntés volt fejlesztési szinten.Tudta a cr-ek szintjét, csak még a CR-t lehetett tovább fejleszteni addig a pd fizikai korlátokba bukott. Egyik kedvenc motorom az ARL, 2000-től szerelték 150poni 320 nyúlmókus 1900-as fordulaton szerintem ez mai napig bőven megállná a helyét
(#141227) hobizoli : annyira azért nem vészes, de tény hogy van pár variáció főleg a kereszt/hosszmotorok végett.
-
Kornel
veterán
válasz
Integrale #141181 üzenetére
Megane szerintem nem log ki alulra a kompakt osztályból, főleg az akkori kinalathoz hasonlítva. (Civic 7gen jóval kisebb volt pl.)
Golf szint méretben, nagy csodák nincsenek.
Ha kompaktban kell valakinek nagy belső tér, és viszonylag kényelmes ülés és ulespozicio, akkor civic 8 gen UK, fél számmal a többi felé log ki. -
tresh
veterán
válasz
Integrale #141140 üzenetére
Eu normákat dízel esetén kár feszegetni mind bukó. Ettől függetlenül tény hogy eljárt felette az idő, de én hamarabb vennék egy jó pd-t mintsem egy cr-t.Legyen az renault,digo,vw ect. Nekem tetszik hogy "dízelesen" jár és azért egy jó állapotú pd nem igen kalapál/csörög zörög. Szerintem kulturált teljesen. Teljesítményre meg igen csak derekasan helyt állnak mai napig, sőt! De az tény hogy ez már nem volt olyan hülyebiztos konstrukció mint anno a TDi-k. De ha volt/van gazdája egy pd-nek (1.9) akkor röhögve kimegy az is világból 2szer is ha kell. Kb mint a digok 1.9 8v jtd-je. Aminek csak a körítésének vannak bajai, motorikusan kiváló.
-
8th
addikt
válasz
Integrale #141137 üzenetére
Nem sarkítás csupán arra akartam utalni, hogy hiába csinál valaki egy jónak mondható motort ha azt leszámítva az egész autó egy rakás kula. Olasz autógyártás a nyolcvanas évek vége felé volt a mélyponton. Konkrétan semmilyen olasz autót nem vennék abból a korszakból, inkább egy szitává rohadt de még így is klasszisokkal jobb japánt vagy dög unalmas németet. Cromából és themából is rengeteg futott még az ezredforduló környékén. Hol vannak ezek ma?
-
8th
addikt
válasz
Integrale #141099 üzenetére
Majdnem. Az egyik angol a másik talán francia találmány bár utóbbiban nem vagyok biztos. Lehet szintén angol az is. Az angolok valamelyik hadihajójuk motorját etették így először még az 50-es években. Az, hogy mindezt az olaszok hozták be elsőként az autóiparba az csak egy dolog. Másolták, lopták, koppintották a megoldást. Nem az ő találmányuk.
#141100: Ja, csak épp autót nem tudtak gyártani a motorhoz, mert a Croma egy nagyon de nagyon rossz vicc volt, nem autó.
mod: Apropó hol vannak most ezek az istenkirálycsászár digó szuperdízelek? Vagy 10éve nem látom őket a forgalomban pedig 1996-ig gyártották őket.
-
válasz
Integrale #140893 üzenetére
Igen (céges). Megjött a kereskedésbe az autó, másnap kiszerelték az ECU-t, ment DHL-lel Németo-ba, megírták az EDS-nél; visszajött DHL-lel, ment vissza az autóba; közben forgalomba helyezték. A megérkezéstől számított egy (bő?) héten belül átadták az megírt ECU-val. Tavaly 7 napot vártam a telibe kifizetett Golf átadására, még mosást se kértem, nehogy összecsesszék a fényezést (Porsche Buda).
Szerk. Nagyon jó az a Vectra, tavaly, ill.3 éve is, 2 autó között kölcsönkértem egy-egy hónapra. Nagyon megy még mindig. Anno GPS-szel 228-at (órán 240-et) tudott; kis lejtőn + 16" téli kerékkel órán 250 - és 1.9 dízel.
-
válasz
Integrale #140763 üzenetére
Ha már Fiat, nekünk is van egy 2007-es gyártású Fiat Albea , teljesen újként vásároltuk. Mai napig teszi a dolgát, megkap mindent ami gyári. De már az elejétől fogva már az alján látszott hogy elkezdi a rozsda az uralmát kiterjeszteni.Annak ellenére hogy minden autónk garázsba van tartva.
Így az első dolog az volt hogy alvázvédelmezésre elvittük. Rá a garancia lejárta után a kipufogó a motornál a hajlatnál szó szerint ketté tört, ezáltal kb ha 50-es sebességre volt képes az autó. Ez az M6-on nagyon jól esett...Után gyártott nincs, a gyári pedig 70,000 lett plusz munka díj. Jó ez is meglett. Azóta már az egész kipufogó rendszer le lett cserélve, mert egyszerűen szét rohadt . Az új kipufogó szettel, semmi gond nincs, és hozzá se kellett nyúlni az autóhoz. A benne lévő motor a már kiforrt 1.4 8V-es.Tervbe vettük hogy jövő tavasszal megválunk tőle. És ezáltal jó száj ízzel gondolunk vissza rá. Ha a Fiat a rozsdavédelemre fordítani legalább annyi fejlesztést mint anno az Opel G és a H Astra esetében, akkor ugyan úgy nőne az emberek szemében a márka neve.
De tovább megyek.Családban volt Daewoo Tico (Városi roham kávédaráló) Az is nagyszerű autó volt, de azt is ette a rozsda, meg hajlamos volt elrepedni az első fényszóróburkolat. Utána pedig volt Daewoo Lanus 1.6 ami mai napig szolgálatot teljesít az utcabelinél. És egy rozsda nincs rajta és most van 290,000Km-nél.
És az utolsó egy G Astra 1.6 (olaj majszoló) Azzal sem volt baj soha, azon kívül hogy ette az olajat.Ha pedig az egész családot nézem plusz baráti kört akkor a hiba arányt nézve a német és japán autókkal vannak komplikációk. De az olasz & francia párossal pedig azért jóval több.
Jelenleg pedig egy H karavánom van szeptember óta, túl sok tapasztalat nincs, de az első benyomások jók. De az idő igazolja. És hogy mi lesz a Fiat után? Az pedig a jövő zenéje. De tippeket mindig szívesen olvasok.
-
roberto211
őstag
válasz
Integrale #140763 üzenetére
A vég]én még engem is rabeszelsz valami olaszra. .
punto I rol mesélj nekem mert muszáj valami autót vennem zasszony meg magam miatt is amíg Magyarországon leszünk ez lenne kb (9-10honap ) és ezek vannak elég jó áron. .
Mit kell tudni mit nem kell tudni mik lehetnek esetleges hibák s mire kell figyelni vásárláskor pld (tipusjellemzok )?
lenko : szerinted 1,2m t ad valaki egy 4es 1.6os golf ért? Tudom h das auto de 1,2bol azért már lehet válogatni ebben az evjaratkategoriaban más gyartoknal is.
-
Kornel
veterán
válasz
Integrale #140618 üzenetére
Nem kell a flame, egy a lényeg, ez a francia motor nem rossz, nagyon nagy nyugje nincs.
Mondjuk a haldokló gyújtótrafónak hogy semmi jelzése ne legyen, az vicces, check engine se gyulladt ki, cserébe a végére már 3 hengerezett, valószínű a sok elégtelen üzemanyag meg kinyirta a katalizátort is... -
roberto211
őstag
válasz
Integrale #140193 üzenetére
Nem gondolkoztal egyébként marketing/ügynök /host(ess) munkán valamelyik francia vagy olasz markanal?
Nagy eséllyel gyanítom h rohamosan megnövekedne az eladás ahogy pld egy új Peugeot mellett állva a tescoban pld megallitanad az embereket és rabeszelned őket. Szerintem menne neked. .Nekem specko egy Opel markaszervizben dolgozó emberke mondta szó szerint "Igen a japánok nem olyanok mint régen de valamit mindig kitudnak találni h jobban osszelegyen rakva mint más nemzetiségű autó ". Ezt nem vitaforraskent írom sőt az újabb németeket kedvelem is de......nem egy mai szervizes gyerek mesélte. .
-
Kornel
veterán
válasz
Integrale #140137 üzenetére
Ford kent engine, OHV.
Nem mai fejlesztés😉 -
w333
félisten
válasz
Integrale #139395 üzenetére
Igaz ... ennyiért már ott az OPC Insignia is !
(#139397) runner 125
IS250 nem rossz csak sokaknak kicsi a belseje és nem egy versenyautó, dinamikusnak dinamikus de akkor sem egy erőgép, számomra az volt az elszomorító hogy a fedélzeti komp. megadta magát és újonnan valamivel több mint 1 milla lett volna !
-
Nordik
őstag
válasz
Integrale #139274 üzenetére
Hát szerelő motorgeneralt mondott neki. Gondolom ténylegesen szükség is van rá akkor.
Kilométer azt ő se tudja pontosan, volt benne óra cserélve még az előző tulajnal. 200k körül lehet. Nála 110nel áll a jelenlegi óra szerint.
Tényleg szép állapotban van és foglalkozott vele, csak felek, hogy ha már belenyúltak a motorba az már sose lesz az igazi és lehet még problémám vele...
-
Nordik
őstag
válasz
Integrale #139272 üzenetére
Annyit mondott, hogy mikor tapasztalta a hibát akkor egyik henger valószínűleg nem ment dadogott stb illetve a karternal kinyomta az olajat talán. Azt tudom, hogy csapagyak, gyűrűk minden cserélve lesz szóval talán nem osszedobott munka lesz. Illetve csak azután hirdeti meg miután ment vele a következő 1000kmes olajcsereig.
Futómű elvileg rendben lengokarokat cserélt már azt hiszem. Ahol rozsda volt megcsinaltatta. Szóval elvileg rendbe tartotta, ő személy szerint nemhiszem, hogy gyötörte volna és nem foglalkozott vele, mert egyébként szép állapotban van. Csak ez a motorgeneral... -
Nordik
őstag
válasz
Integrale #139183 üzenetére
105 lovasrol van szó. Igazából egy kolléga árulja majd miután rendbe rakatta a motorját mert ette az olajat, bovebben nem beszéltünk rola, de gondolom motor generál lesz. Nem tudom érdemes e egyáltalán vele foglalkozni.
Az alkatrész árakat a B Corsahoz neztem. Csak néhány alkatrészt néztem meg pl. Féktárcsák, lengéscsillapítók, kuplung szett stb de minden a duplája volt árba vagy több.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest