Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
a fovarosi autopiacra erdemes kinezni, ha olcso elsoautot akarnank venni? Milyen ott a felhozatal?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
keresek 1-2 főre valami kicsit, napi 2x25 km + városon belüli járkálásra. olyan 1M környéke, eddig a 2003 utáni Honda Jazz a legszimpatikusabb. lehet unalmas autó, csak legyen megbízható, etc.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
1-2 emberre, főleg dolgozni járni (napi 2x40 km sima vidéki úton) + Bp-n belül bevásárlás, mi ajánlott? a keret + járulékos költségek mondjuk 1.6M. preferencia lenne a biztonság, és ne a legkisebb autó legyen (régebbi punto, corsa és tsa off)
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
győrben/környékén van ráérős PH-s, aki ért az autókhoz?
(pm)
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
első autónak, nem hosszútávra ez milyen vétel lenne? (normális képek, és helyesírás van a hirdetésben, azért néztem ki)
[link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog #144660 üzenetére
"nem dohányzó"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog #144637 üzenetére
igen, igen. lásd még hummer, ott a létraalváz szilárdsága miatt fellépő lassulás öl
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog #144524 üzenetére
volvo 440/460 a biztonság miatt, amit a cikk is említ.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog #144521 üzenetére
hát mennyit kellene rááldozni? mondjuk max. 30-50k, passz.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
első (saját) autót szeretnék venni, ha már megvan a jogsim már 1,5 éve. első körben benzines kockavolvókat néztem, swiftet nem akarok, hiába olcsó a fenntartása, láttam épp eleget összetörve, hidraulikus vágóval kinyitva balesetnél.
szóbajöhet más márka is, vételárban olyan 300e-ig mennék el maximum, de inkább 200e, mert nem hosszútávra tervezek vele.
-
Mr.Csizmás
titán
ez tök jó lenne, de sehol nem látom, hogy meddig érvényes a műszaki
illetve a J-s rendszám is felvet kérdést, vagy feltámasztott újraműszakiztatott, vagy behozott autó.
mdani01-el ismerjük egymást
(#139602) B-L-A-C-K mi oka lehet, hogy nem írja be a hirdetésbe?
mondjuk egy hét múlva lejár, ergo ma érvényes még.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
CsakEgySrác #139595 üzenetére
ne feledd, ha népszerű autó, akkor kell hozzá alkatrész is, előbb fogják ellopni, mint egy ritkaságot, mert behúzzák, szétdobják, és mindig van rá kereslet.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
Xantia 16V X2, 99-es, 112 lóerős. 200k-ért, 2 faluval odébbról. valakinek van tapasztalata vele? ja, ad egy donorautót is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
B-L-A-C-K #139491 üzenetére
rosszul fogalmaztam, idegenkedek a kicsi autóktól.
meg nem is hosszútávra terveznék vele, max 1-1,5 év. 1 éve van meg a jogsim, de a céges járműparkon kívül kb. esélytelen vezetnem, amúgy meg irodában dolgozok, szóval ez se gyakori annyira.
hozzáértő munkatársak mondtak kockaladát, golf 1-est, stb...
na mindegy, ez csak ilyen elméleti tervezgetés még.
(#139494) kelly416 igen, ilyesmire gondoltam.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
lassan megvenném életem első autóját, a harmadik X-et kezdve.
- benzines (pl. városban 5-10 km esélyes sokszor)
- legyen biztonságérzetem
- swift, maruti, corsa, meg ilyen minimazsolák nem szimpi nekem sajnos
- árban a minimális (100-120-150-200?)
- külső kb. nem érdekes, csak menjeneddig nézegettem a hirdetéseket, de lelakott, és/vagy messzi van, egyik fórumtársnak van egy eladó dízel Ford Sierrája, ott is csak az öreg Ford dízelmotor a kifogásom.
-
Mr.Csizmás
titán
pici off: adblue pumpára lenne szükségem, fémmentes kivitelben, hol tudok ilyet venni?
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FoBCRaistlin #30348 üzenetére
és dízellel
-
Mr.Csizmás
titán
-
-
Mr.Csizmás
titán
urak,
merci 190d-t javasoltak nekem első autónak...megéri? olcsón valami elhervadós autó 1-2 évre max.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
LaptopSystem #28373 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #28301 üzenetére
privattól akarok venni, H-s rendszámra meg súlyadó, regadó, mindenféle izé, kb. ha x értékben akarsz kocsit venni, akkor kb. 1,6x-et kell költeni, hogy a tied legyen, és mehess vele.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #28298 üzenetére
még szerencse, hogy életemben nem akarok H-s rendszámos vasat saját tulajdonban...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #28296 üzenetére
mondjuk egy x idővel a piacra kerülése után, az adott példánynál mindig hatványozottan nő a gyanúja annak, hogy tekert, vagy újratákolt, vagy éppen túlárazott.
(98%-ban) a jó használtautót onnan lehet megismerni, hogy rögtön megveszik
-
Mr.Csizmás
titán
mit ne vegyünk kategória győztese a héten: [link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #28126 üzenetére
a színe. ennél még a suzukis kopogósfekete plasztik is jobb.
a krvákról meg annyit, hogy a múltkor két hasonló egyed állt mögöttem a boltban,kipakoltam a kézikosárból, tenném le a szalag elé, közben beálltak mögém, na akkor kb. fél percig néztük egymást, mire diagnosztizálták, hogy ez a csóka most errefele akar mozdulni a kosarával
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #28123 üzenetére
az a színrefújt középkonzol elég bazári jellegű.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FoBCRaistlin #27974 üzenetére
btw. a városban bekötni dologra egy ritka érv: kisebb eséllyel rángatnak ki, és veszik el a kocsidat, a'la GTA
-
Mr.Csizmás
titán
köszi
86-os vagyok, annyira nem fiatal
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
[link] ismi véleményeztetné...sztetek?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #27349 üzenetére
ezt az IFA hűtőrácsára kötném legszívesebben
-
Mr.Csizmás
titán
most mindenki matricával gyorsít/teszi gazdaságosabbá a ládát?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #27158 üzenetére
tipikus, mint a pc-vel, te értesz hozzá, nézzél már rá, amiből backup, win reinstall, és egy eltoszott délután lesz.
előre meg kell kérdezni, hogy mennyit jattolna érte, ha nem tetszik neki, DIY
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #27042 üzenetére
részvétem. a helyi elektro közszolg. (vagy aki dirigálja a lámpákat) nyilatkozott már?
-
Mr.Csizmás
titán
sötétlila autót venni mennyire látens b*ziság?
-
Mr.Csizmás
titán
meg arra jó, hogy a 90 éves nyugger a 80-as táblánál 40-el tötyörög a 200+ lóerős nagygéppel, mert a jogsi nem jár le orvosilag.
a hummer barom meg osztrák volt éppen, csak D-s rendszámmal. viszont ilyen erőszakos barmok mindenhol vannak, lásd a kopasznyakú-ujjvastagságú fukszos khm....embereket.
-
Mr.Csizmás
titán
ha már kibocsátás, az euro1 norma mennyire szutyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest