- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Papix #337779 üzenetére
Szerintem ez a DMA könnyebben védhető oldala, hiszen itt éppen megnyílik a lehetőség, hogy ne kelljen a magyar lokalizációval 15 év alatt sem megbirkózó és évekkel elmaradott Sirit használni, ezzel visszafogva, lelassítva az innovációt.
Jót fog tenni a Siri fejlődésének ez a lépés. Az Apple Maps sem tartana sehol rendes verseny nélkül.
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Papix #335289 üzenetére
Nekem is volt ez, de más gondom is van... Kicsit el is kezdtem gondolkodni, h visszamegyek droidra, de ott meg csak a Pixel jöhet szóba. Egyre több szifonos ismerősöm is kezdi unni már az apple-t, állítólag nem a régi már. Én ezt 15 hónap után nem tudom, de van nekem is bajom azért... pl. ez az AI is... hitegetés az megy. És lehet h nem használnám, de lehet h igen, ha jó lenne...
-
-
-
-
-
hitchins
őstag
válasz
Papix #331408 üzenetére
Ha van folyamatban levo ugyed az apple tamogatasnal akkor ok a visszahivast kulfoldi szamrol inditjak de az sem us szam. Mindig 35 korzetbol jon (irorszag/cork)
Egyebkent miert blokkoltad, miert nem vetted fel? Mit tudnak csinalni egy bejovo hivassal? Ha nem kezdemenyezel hivast (nem hivod vissza akkor mi tortenhet?)
Lehet valami amerikai nagybacsid keresett hogy radhagyja a vagyonat. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Papix #331361 üzenetére
Androidon sem sok értelme volt ezt kapcsolgatni, például az eszközök felderítését is kilövöd vele, így nem látja a bluetooth cuccaidat.
Több értelme van átnézni, hogy milyen appok és mikor férhetnek hozzá. Utólag is átnézheted, de minden app első indításánál feldobja, hogy válassz (csak az app használatakor engeded neki, mindig használhatja vagy soha). Ha ez jól be van állítva, akkor nem tudja az engedélyed nélkül használni (de például ahol meg kell, például mindig a helyi időjárásra vagy kíváncsi, akkor engedni kell az időjárás appnak, hogy a háttérben is néha ránézhessen hol vagy).
Az a lényeg, hogy állítsd be úgy minden appnál, ahogy neked jólesik.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Papix #331333 üzenetére
Ha olyan küldőtől érkezik iMessage, aki nincs a Kontaktok között, akkor ezt kiírja a telefon és felkínálja, hogy jelentsd, mint spam üzenet.
Ezen túlmenően minden üzenet, vagy hívás esetén lehetőség van a szám blokkolására. Érintsd meg a számot ami a küldő (hívó) arcképe alatt van, utána INFO gomb és alul van pirossal a blokkolás. -
vadkörte
addikt
válasz
Papix #331248 üzenetére
Ha nem létkérdés a gyorstöltés, tehát a használati szokásaidba beilleszthető, a sima "lassú" töltő is megfelel lényeg, hogy ugorja meg a teljesítménye a gyártó által elvártat (iP16Pro-nál ez minimum 4,5W, mondjuk ilyennel azért nem töltenék).
Tehát bármilyen töltő megfelelhet, a sima Type-A kimenetű is, lényeg, hogy a kábel Lightning-os legyen. Sima lassú töltővel töltöm (napközben munkahelyen, vagy otthon éjjel) a telefont - iP16Pro - ~20%-ról 80%-ra 1,5-2 óra alatt töltődik.
#331256 HREH
Te törölted, vagy alma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest