- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
Udv,
automatizalas dolgaban jovok egy kerdessel: letezik arra valamilyen megoldas, hogy adott feltetelek teljesulese eseten egy bizonyos BT eszkozrol lecsatlakozzon a telefon? Az autoban kenytelen vagyok Aux/BT dongle-t hasznalni zenelejatszashoz, es szeretnem, ha arrol automatikusan le tudnek csatlakozni, amikor hazaerek. Az auto kozvetlenul a haz elott all, igy sok esetben meg a BT hataskoren belul maradok meg egy darabig. A dongle sajat akksival rendelkezik, igy nem kapcsol ki automatikusan az auto leallitasakor. A telefon BT kikapcsolasa nem megfelelo megoldas, (arra epp talaltam lehetoseget a ShortCuts app-ban).
-
-igu-
veterán
válasz
ronin79 #326576 üzenetére
vagy 4 eve vettem egy iPad-et, felevente, ha eloveszem
az iPhone-t pont annyit hasznalom most, mint elotte barmelyik okostelefonomat (na jo, a Blackberry-t tobbet)
ora eseteben sirnek, ha nem birna legalabb egy honapig akksival
laptoptol herotom van, inkabb PC nagy monitorral, rendes billentyuzettel es egerrelszoval en nem hiszem,. hogy beszippantana
-
-igu-
veterán
válasz
#93362944 #323336 üzenetére
Emlekszem, amikor eloszor kerult iPad Air a kezembe, es elojott a kamera - suhogtattam meg tapogattam mindenfele, hogy kilepjek belole. Jol fel is bosszantottam magam rajta, es azota se tudom, hogy mi a korrekt mozdulat, ugyanugy szopok vele. Igaz, mostanaban mar csak azert veszem elo, hogy neha ratoltsek kicsit.
-
-igu-
veterán
válasz
tboy93 #323221 üzenetére
en ezt toltottem le a HEIC okan
"Description
The HEIF Image Extension enables Windows 10 devices to read and write files that use the High Efficiency Image File (HEIF) format. Such files can have a .heic or .heif file extension.
Images that are stored in HEIF files that have the .heic file extension are compressed using the HEVC format. Such files require the HEVC Video Extensions package to be installed as well. If the HEVC Video Extensions package is not installed, the HEIF Image Extension will not be able to read or write .heic files."A kiemelt resz szerint nem mukodik magaban a HEIF Image Extension - bar akkor mi ertelme van azt kulon elerhetove tenni? A parasztos logikam azt diktalja, hogy onallo fotohoz eleg lehetne, a live fotokhoz/videokhoz pedig kell HEVC Video Extensions.
-
-igu-
veterán
Koszonom a megerositest, akkor az iPhone-os kepek is jpg-kent lesznek tarolva, ahogy az elmult 10+ ev fotoi is.
Amugy teljesen nem ertem, miert nem ismeri a WIN11 ezt a formatumot, hisz hivatalosan nem kellene gondot okoznia.A Synology app szinkron problemajaba beleasom magam - az utolso kep az uj iOS verzio telepitesenek napjan kerult fel a NAS-ra.
-
-igu-
veterán
Ha HEIC formatumrol atallallitom a kamerat JPG-re, sokat veszitek?
Kb. fel ora alatt sikerult 4 fotot felimadkozni a NAS-ra a synology sajat app-javal (szerinte backup completed, megis hianyoznak azok a kepek, amik iOS18 frissites ota keszultek), a Windows 11 pedig nem tud mit kezdeni ezekkel (pedig kellene), meg a kulon letoltott kiegeszitovel sem (pedig kellene).
Azert 2024-ben ne kelljen mar file-okat konvertalnom mindenfele ismeretlen weboldalakon, hogy meg tudjak jeleniteni nehany fotot windows alatt. -
-igu-
veterán
válasz
BusinessGuy #322112 üzenetére
Ha az EU tiltja a hivastogzitest, akkor van esely arra, hogy egy EU tagallamban vasarolt keszuleken ez a funkcio nem erheto el. Es ha tenyleg tiltja az EU a hivasrogzitest, akkor finoman fogalmazva is “nem kene csinalni”.
-
-igu-
veterán
válasz
(ex)Cat #321636 üzenetére
Friss tapasztalat egy beazott sportoraval (Coros Vertix) kapcsolatban, masfel evvel a garancia letelte utan: az ugyfelszolgalat felajanlott egy 190 euros kupont uj keszulek vasarlasa eseten. A beazas egyebkent csak az erintokepernyot erinti, az ala bujt be nemi nedvesseg - emberunk a mindennapi furdes idejere se vette le az orat, mellette nyaralasok alkalmaval kapott tengervizet is.
Szoval lehet igy is, bar ezzel a viselkedessel sose lesz a ceg akkora, mint az Apple oras reszlege. -
-igu-
veterán
válasz
MikeWazowski #320598 üzenetére
Wild Tamer nekem elegge bejott - annyira, hogy 2 het utan meg a reklammentesitesre is aldoztam
-
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
válasz
tboy93 #319337 üzenetére
en epp ma helyeztem uzembe az agy melle az ejjeliszekrenyre egy magsafe allvanyt
gondom az vele, hogy az ora kijelzese megallt abban az allapotban, ahogy epp akkor volt, amikor felpattintottam a telefont
ez igy elegge nem az elvart mukodes - nem mellesleg a fenyero is soknak tunik ejszakara
valamit biztosan nem allitottam be (vagy nem jol), csak nem tudom, mit -
-igu-
veterán
Sajnos egyik reddit-es linked sem olvashato.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest