- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Revolut adat e-simel külföldön? A konkrét hely Albánia lenne. -
joebacsi4
tag
válasz
Stauffenberg #338417 üzenetére
Köszönöm, ez egy hasznos tipp.
-
joebacsi4
tag
válasz
burgatshow #338415 üzenetére
Én sem gondoltam rá, és valóban ennek így van értelme.
-
joebacsi4
tag
válasz
burgatshow #338413 üzenetére
Meglett a megoldás.
Úgy volt beállítva a jegyzetek, hogy Face ID szükséges a megnyitásához. Amint ezt kikapcsoltam, tudok widgetet kirakni.
Köszönöm mindenkinek, hogy segíteni próbált -
joebacsi4
tag
válasz
Zsolt,72 #338409 üzenetére
Igen, fent van az app. Kényszerített újraindítás is megvolt.
Lehetséges, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdésem.
Egy adott jegyzetet szeretnék kirakni képernyőre, hogy szem előtt legyen, így nem feledkeznék el dolgokról.
Maga a jegyzet app a képernyőn van egyébként. -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Miért nem tudok jegyzet widgetet kirakni képernyőre? Korábban úgy emlékszem, hogy lehetett, de most nem találom a listában. -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a hasznaltalma.hu?
Nézegettem náluk a telefonokat és szinten mindegyikhez 95%-os akkumulátor van írva. Kicsit fura. -
joebacsi4
tag
válasz
Eagl3 #332609 üzenetére
Pontosan ahogyan MasterMark írta.
Nekem a fejegység CD-tár bemenetébe van bedugva és ennyi. Mivel már volt tapasztalatom a fejegység kiszerelésével, így nekem kb. 5 perc alatt kész volt. A kormányról is tökéletesen tudom vezérelni. Nézd meg az oldalon, hogy a kocsid típusához megfelelő létezik-e. Évekig szívtam fm transmitterel, de hála már annak vége. -
joebacsi4
tag
válasz
szabonagyur #330709 üzenetére
Neked is köszönöm.
Számításba vesszük a 14plust is. -
joebacsi4
tag
válasz
Oldman2 #330707 üzenetére
Köszi még egyszer a segítséget.
Páromnak lenne, mert jelenleg egy 7plust használ ami már több mint 7 éves.
Nekem is PM van, 89% akksival és imádom, csak nem vagyok képben a mostani használtpiac árakkal azért érdeklődtem. Én úgy számoltam, hogy egy akku cserével is jó vétel, mert akkor is olyan 230.- körül állnánk és ez a teló még 3-4 évig tökéletes lesz. -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
13pro max, 256 gb, 83%-os akksival 190e.- megér?
Tudom, már nem sok van akku cserékig. A telefon egyébként kifogástalan esztétikai állapotban van. -
joebacsi4
tag
válasz
SoulReaver #309806 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Fórumba van istyle.
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Nálatok ébresztésnél kiírja az időt? Régen úgy emlékszem, hogy kiírta, de jelenleg nem, csak a leállít és a szundi felirat látható a kijelzőn. -
joebacsi4
tag
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Lehetséges Huawei órára kitenni a navigációt iPhoneról? -
joebacsi4
tag
válasz
Daryl Dixon #286250 üzenetére
Nem mondom, hogy nem fogja tok nélkül, de én nem merném úgy használni, rázós úton.
crue: igen, viszont a ventillátor csak akkor megy, ha a telefon rá van rakva. Igazából engem este sötétben nem zavar a fénye.
-
joebacsi4
tag
válasz
Daryl Dixon #286236 üzenetére
Szia! Nekem HaloLock™ Wireless Car Charger with CryoBoost™ van. 13promaxot megtartja. Tok nélkül viszont nem az igazi, nem is merem tok nélkül rárakni.
-
joebacsi4
tag
A kiinduló hozzászólást gondolom nem olvastad.
Nem a banki app-ban van beállítva 23-nak, nem is lehetne, mivel ez a kártya típus csak 18 éves korig használható. Eleve ha valaki betölti a 18-at, akkor automatikusan átvált a Revolut normál bankkártyára.
Köszi, megnézem az ajánlott topikot. -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Használ valaki Revolut 18 bankkártyát? Olyan problémám lenne, hogy nem tudom a gyerkőcnek beállítani, hogy telefonnal tudjon fizetni, nem tudom a tárcához hozzáadni. -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Most érkezett meg az ESR tok a telefonomra. Az lenne a kérdésem (még nem használtam magsafe tokot), hogy a gyűrűről le kell húzni a fehér réteget vagy azt rajta kell hagyni? Az normális, hogy a szövetnél egy picit jobban kiáll a magsafe gyűrű, illetve a gyűrű nem fog így idővel nyomot hagyni a telefon hátoldalán? -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy airpods 2. Biciklizés és edzőtermi edzés közben szeretném használni. Akinek van, mennyire van vele megelégedve? Mennyire áll stabilan a fülben? -
joebacsi4
tag
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni TWS fülhallgatót. Blitzwolf bw-fye6 néztem ki, de azt olvastam, hogy nem kompatibilis iPhone 11-gyel (gondolom akkor 11 proval sem). Igaz még 7pluszt használok, de szeretnék nemsokára cserélni.
Tudnátok ajánlani valami normális TWS fülest?
Nekem megfelelő a gyári fülhallgató hangzása, csak a vezeték sok esetben zavaró, ezért is gondolkoztam el airpods2 vásárlásán is, de az én használaton mellett egy kicsit sokallom az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest