- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
válasz
classic B #339197 üzenetére
Az jó taktika, ha most nem sietős. Bár én nem szeretem a kezdeti időszakot új iPhone megjelenéskor, hogy egy alig kész iOS 26.0 verzióval érkezik és hónapokat várhatunk a frissítésekre, hogy kikalapálják, persze azt is értem miért nem akarják az új telefont előző rendszerrel kiadni. Szerencsére ez most mindegy, mert az iOS 18 se az igazi, hiába már .5-nél jár.
Másfelől most ősszel előző iPhone modelleket is érdemes lesz hamar frissíteni szerintem. Bár a liquid glass design a téma, funkcióban pótoltak régi kívánságokat:
opció híváselőzményeknél ne tárcsázzon egy érintésre
vissza swipe gesztus jobb szélhez közelebb is működik
egyszerűbb csengőhang beállítás
szundi 1-15 perc között
üzenet szelektálás -
válasz
classic B #330357 üzenetére
Én nem javasolnám, mert felesleges, hacsak nincs valami nagy gondod, mert akkor meg lehet próbálni.
Volt már bug, amire mondták több fórumon, hogy újra kell húzni, meg gyári beállítások, stb., és semmit nem ért, mert maga az iOS volt bugos és mindig is az lesz, amíg az Apple nem javítja.
Persze az Apple Support sokszor javasolja az újrahúzást, ha valami hiba van (pl. random műkdött nálam az NFC), de akkor sem javított még semmit nekem.
Amikor még 64GB-os telóm volt és az "Other Storage" mindig megtelítette, mert bugos volt az iOS, akkor időnként iCloudból vissza kellett állítanom... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
classic B #321613 üzenetére
Négy barátom is 16-ost tervez venni az alábbi érvek mentén:
- Mindig az éppen elérhető legújabbat kell venni és nem érdekelnek a tesztek, sem a specifikációk, mikor eljön a csere ideje 4 évente, akkor felmegyek a weboldalra és beteszem a kosárba a legutóbbi modellt ami belefér a büdzsébe (ősi Apple közmondás állítólag)
- Nem fizetem ki a Pro felárát és mivel nem járok utána, fogalmam sincs, hogy ennyiből vehetek tavalyi Pro-t
- Mi az a 120 Hz? Az enyém mennyit tud?
- Van fényképezőgépem, nem érdekel a +1 kamera, akkor sem ha a rendelkezésre álló pénzből kijöhetneEgyik sem tudatos vásárló, ha Apple cuccról van szó, más eszközöknél órákat képesek fórumozni, meg Youtube teszteket nézegetni, de ha Apple-ről van szó, akkor pontosan úgy viselkednek, ahogyan azt az Apple marketingosztályán megtanították nekik.
Még akkor sem tanulta meg egyik-másik, hogy ez nem jó hozzáállás, amikor befürödtek a 12 Mini-vel, amit mindenki utált a rettenetesen béna üzemidő miatt és le is cserélték idő előtt. Ilyen világot élünk.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
classic B #321613 üzenetére
Nem látom magam előtt, hogy az a személy, aki egy picit is értően olvas, vagy hallgat a hozzáértőkre, akkor az a 16-osat válassza a 15 Pro helyett, ha mindegyik telefonnál a polcról levett, vadi új, bontatlan állapot áll fenn, és közel azonos ár. A 16-ban újabb a processzor, de minden másban rosszabb: kijelző, grafikus gyorsító (ha valaki játszana), kamerák, USB töltő. Egyedül a vezeték nélküli töltés gyorsabb a 16-nál, ha jól olvasom, de ez és az újabb processzor nem ér annyit, mint amelyek az ellenérvnél vannak felsorolva.
Egyébként én tervezem a 16osat beszerezni majd karácsony körül a feleségemnek. Ő pont az a kategória, aki csak használja, nem érdekli a 120hz, sem a játékok, se az USB sebessége, se a vezeték nélküli töltés sebessége, az ég világon semmi, csak használni akarja gondtalanul és a mindennapokhoz akar egy elfogadható fotózással bíró telefont. Na neki pont jó lesz a 16.
De ha még karácsonykor lenne kifutó 15 Pro, akkor értelemszerűen azt venném neki, de addigra már kifutnak az utolsó darabok is, erre mérget veszek.
Amennyiben a 16 számottevőven olcsóbb, és a feleségemhez hasonló eset áll fenn, hogy semmi se számít, akkor ez miatt logikus lehet a 16. Egyébként közel azonos árak mellett csak a 15 Pro, szerény véleményem szerint.
-
törölt tag
válasz
classic B #313179 üzenetére
Egyelőre arról van szó, hogy 17.4-ben EU-ban bekerült a böngésző választó képernyő. (jelenlegi listán ezek szerepelnek) Ezzel kellett találkoznod frissítéskor.
A böngésző motor még mindegyiknél webkit, másik motoros böngészőt még nem adtak ki. -
Zsolt,72
Topikgazda
-
Zsolt,72
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest