- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
TheShow #159991 üzenetére
nem tőled csak a hsz-re írtam választ
Amúgy a töltőkábelre sem normális a 6-7e ft, de abból elég olcsón vannak sokkal jobb alternatívák viszont jack-ligtning átalakítóra nincs jelenleg totál bevált még. plusz a töltőkábel kezdetektől fogva totál más volt az applenél mint a többieknél de a jack elhagyása az aztán nagy innováció, amire értelmes magyarázatot nem tudtak adni.Tudom akkor nem kell i7-et venni, de hosszútávra mégis inkább ez mint a 6s.
Én azt használom ami a dobozban van de semeddig nem tart elhagyni és azért nem akarok enélkül maradni.
-
vasi89
őstag
válasz
TheShow #159974 üzenetére
Apple ide vagy oda, de nehogymá' 3500ft egy vacak átalakító csak azért mert apple
@HUTCHDB: Egyébként nekem van olyan ami nem gyári, egészen a 10.3as frissítésig működött. Ugyan ennek a gyártónak az MFI töltőkábele pedig hibátlan, úgyhogy nem értem viszont egyenlőre szerintem csak óvatosan a nem gyárival.
-
Gabesz87
veterán
válasz
TheShow #157931 üzenetére
Párom rájött, hogy a Google naptár app-on belül, ha kinyitja bal oldalon az oldalsávot, ott a megjelenített naptároknál nem volt kipipálva az újonnan beimportált
Szóval ott legalább már megjelenik, de a gyári iphone naptárban továbbra sem, de innentől kezdve les....om, nem foglalkozunk vele többet. A google legalább működik, látja. Köszönöm a tanácsokat, ötleteket.
-
Gabesz87
veterán
válasz
TheShow #157915 üzenetére
Nem tudom, szerintem látnia kéne. Saját telómnál is úgy csináltam, hogy a gépen megnyitottam a Google Naptárat, és simán URL cím alapján felvettem az újat. Egyből belekerültek az események a naptárba, és a telefon naptára is látta. Párom Google Naptárába ugyanígy URL cím alapján importáltam, szintén meg is jelent ott egyből, ellenben a telefonon nem. A letöltött Google Naptárban sem!!! Elnézést mindenkitől, de ezek után én csak az iPhone-t tudom hibáztatni.
Szerintem ha egy fájlból importálom, és nem URL cím alapján, az eredmény u.a. lesz. Akkor is a "Más naptárak" alá kerül, és nem a saját naptárakba. De kipróbálom majd, próba szerencse. -
Gabesz87
veterán
válasz
TheShow #157892 üzenetére
Fetch van beállítva, de este, ha hazajön a párom, megnézem, hogy vajon a fiókoknál be van-e állítva a Google alatt a naptár szinkronizálás is. Mert én csak a gyári naptár app beállításait néztem, és ott ki volt pipálva a Google. Kíváncsi vagyok, vajon a fiókbeállításoknál is ki van-e.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
TheShow #153713 üzenetére
Törölni nem lehet egyiket se, csak a kontaktok app ikonját ellehet tüntetni. Legalábbis én így tudom, hogy az a nagy törölgetés mégse úgy van, ahogy előszőr megjelent. Mert ugye azt eléred a telefon appból. De telefon app nélkül nem tudsz telefonálni, legalábbis gsm hálózaton. Ami azért minimum problémás ha azt nézzük hogy ez egy okostelefon.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
TheShow #153711 üzenetére
"így a Kontaktok app az lehet, hogy csak egy szimpla "parancsikon".
".
De meg is fordíthatjuk a dolgot, mivan ha a telefon app vonatkozó része csak egy hivatkozás a kontaktok appra? Nem lehetséges hogy a kontaktok tárolja a névjegyeket telefonszámokat stb, és minden app onnan éri el a rá vonatkozó infót? Így a telefon app is? -
Noxy
veterán
válasz
TheShow #153687 üzenetére
Pld ha el lopják, elveszik, elromlik, az iPhone, honnan állítod vissza a napra kész kontaktokat?
Minden új tel..szám, e-mail cím beírása után nyomsz egy iCloud mentést?
Aki csak játékra, aksi nézegetésre, tepítgetésre, vissza állítgatásra, bugvadászatra használja annak talán van ideje erre is.
Aki meg munkára, az nem fog még ezzel is külön foglalkozni.
De lehet hogy probléma esetén nincs másik iPhone tartalékba, csak droid. És ekkor mit csinál ha dolgozni akar?
Élj a mának, holnappal ne törődj felfogás azért a tízen valahány MB-ért amit a kontaktok elfoglalnak.
Igen, a kontaktok az eggyik
LEGFONTOSSAB alkalmazás. (De nem neked) -
válasz
TheShow #152462 üzenetére
Elvileg mennie kéne.
Az már más kérdés hogy mennyire fognak a túloldalon hallani,mert ilyenkor a teló a saját mikrofonját használja és az csak közelről ér valamit,messziről kb semmit.
Ha valami olyasmire vágysz,ami zenére és kihangosításra is jó,akkor ajánlom a Xiaomi Roidmi 2S nevű kütyüt.
A szivargyújtóba kell bedugni,erre BT-n csatlakozik a teló,a kütyü meg amolyan FM-transzmitterként csatlakozik a fejegységre.
A hangja teljesen korrekt,nem az a gagyi fm transzmitteres fajta.
Van saját mikrofonja,így amikor beszélsz,akkor is jól hallanak a túloldalon,plusz ez egyben töltő is,van rajta 2db 2,4A-es usb port.
Tinydeal-en most 15,79$ (~4500ft) [link]
Ismerősi körömben 2 is van és tényleg jó cucc. -
-
Aaron14
őstag
válasz
TheShow #143017 üzenetére
Nézd meg azt a telefont jobban. Biztos vagyok benne, hogy a kijelző felső részében van egy sárgás árnyalatú színelváltozás. De nézd meg a kijelzőt napsütésben és gyönyörködhetsz a "pixeles" IPS LCD-ben.
Gondoltam, hogy az SE sem lesz jobb minőségű, mint az 5S. Ugyanaz az összetákolt ház, ugyanazzal a gyenge kijelzővel, csak a belseje új.
A 6S-em kifogástalan, egy dolgot kivéve (ez tényleg minőségi összeszerelés szempontjából is), hogy ennek is van a kijelző tetején egy sárgás elszíneződés. Nagyon sok telefonnál látom ezt. Valaki meg tudja mondani, hogy mégis miért van ez?
-
hdanit610
aktív tag
válasz
TheShow #141447 üzenetére
Annyit tudsz talán tenni, hogy beleraksz egy olyan kártyát, amin nincs pin kód és van mobilnet. Így talán a bekapcsolt netre felszaladva kap valami messenger üzenetet, vagy bármit, amin el lehet indulni. Lekérdezheted imei alapján, hogy milyen szolgáltatóra függ és máris sikerül közelebb jutni a tulajához, bár a szolgáltató nem fogja kiadni az adatait, de talán felveszik vele a kapcsolatot (lökött vagyok, ott a sim kártya
).
-
tomcsi23
veterán
válasz
A találó köteles a talált dolgot a találástól számított nyolc nap alatt a dolog elvesztőjének, tulajdonosának vagy más átvételre jogosult személynek (a továbbiakban: jogosult) átadni, vagy a jegyzőnek beszolgáltatni.
[link]Na csak hogy ne legyen azzal meggyanúsítva véletlen, hogy ellopta.
-
oba
addikt
válasz
Facebook post amit megosztanak... talán valahogy eljut a tulajdonosig aki majd feloldja. Legyen a telefonról fotó és hogy hol hagyták el...stb. Ha jelentkeznek érte már csak passcode -ot kell kérned és ha valóban működik akkor megvan a tulajdonos. de ahogy a magyart ismerem naponta 500 passcode javaslatot kapnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest