- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kerio #272004 üzenetére
Én most 14 pro max-ra vadászok magsafe tokot ami vastagabb (tehát jobban véd, de mégsem ilyen UAG szörny), de a fogása jó. Nem csúszik, hanem rendesen érzi az ember, hogy stabilan tudja fogni. Akár valami recés oldallal. Aki tud ilyet ne tartsa magában kérem.
Nyilván minden olyan tok jó ami előző pro maxokon bejött valakinek, biztos van új verzió belőlük.
-
válasz
Kerio #271998 üzenetére
Akkor nem kell levenni
Csak viccelek.
Nekem nem karcolta össze, a kameránál levő sarkot pattintottam le mindig majd aztán alul ugyanazon az oldalon és óvatosan le. Ettől simán elhiszem, hogy karcol, mert olyan szoros és paszentos, hogy ha ott van valami homok,kosz,akármi akkor az ott biztosan kifejti a hatását.
-
atirag
őstag
válasz
Kerio #232563 üzenetére
Ez elég fura. Nekem sajnos van egy fura bajom
Vagy a távirányító akksi fedelével játszom(az már oda is van
) vagy a pitaka tok pattogtatásával a telefon kamera részénél . Tényleg igazán sokat. De semmi ilyesmi nincs. Nem makulátlan ,de csak teljes rávilágításnál látszik. Hál isten akkor szerencsém van.
-
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
Kerio #172045 üzenetére
Akkor fogod, letoltod az ipsw fajlt innen, a telefont DFU modba rakod igy, es teljesen ujra lesz huzva.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Kerio #152720 üzenetére
Én is szívtam már ilyennel. Jó ez a kétlépéses hitelesítés, de ha csak egy apple eszközöd van belefuthatsz ilyen bakikba.
Ha van több eszközöd, + a mobilra sms, úgy viszont már jól működik, nem tudsz belefutni ilyenbe.
Ott csak arra kell ügyelni, hogy ha eladod az egyiket, hiába csinálod meg az eladás előtti teendőket, manuálisan is törölni kell az icloud/eszközök -ből, mert nem törlődik magától. (Hacsak nem javították azóta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest