- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Martin107 #159800 üzenetére
Volt 5S a családban, aminek ugyanilyen problémája volt. Hardverhiba lesz. Ha garanciás, cserélik, csak nyomatékosítani kell, hogy semmi nem oldja meg, nekem 2x kellett visszaküldenem, mert csak szoftvert frissítettek. Egyébként kamera flex hibája, ha nem garis, ezt kell cserélni.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Digital #158529 üzenetére
Szerintem meg lehet oldani, csak kell hozzá egy androidos telefon. iCloud webes felületén megnyitod a kontaktokat, bal alsó sarokban fogaskerék -> összes kijelölése -> vCard exportálása. Így kapsz egy .vcf fájlt a kontaktokkal, ezt beimportálod egy olyan Google Contacts fiókba, amivel be tudsz jelentkezni az androidos eszközön. Az leszinkronizálja magára, onnan meg át lehet másolni sim kártyára.
Most nem jártam utána, de nekem 1-2 évvel ezelőtt sikerült úgy megcsinálnom. Sok sikert!
-
szombatitomi
senior tag
válasz
motoflug #150543 üzenetére
Letöltöd valamelyik File Manager nevű appot, és azon belül a saját böngészőjében töltöd le zippyről. 10-ből 9 ilyen fájlkezelő program tudja ezt, maximum guiban van különbség. (A zene továbbra sem fog megjelenni a zenegyűjteményedben, csak az adott fájlkezelőben, de legalább le tudod menteni a telefonra.)
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Roland93 #149286 üzenetére
7 Plus Jet Black, egy hete van nálam, fóliából kibontva azonnal gyári szilikontokban, ma kivettem, összefogdostam, a pulóverem belsejével áttörölgettem, napsütésben sincs semmi mikrokarc. Ha vigyázol rá, nem vészes.
Tok nélkül viszont óhatatlanul is megjelennek a mikrokarcok pár nap alatt.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
pinnacle #148760 üzenetére
Újraindul. Az én 6-omat kétszer cserélték, mindkétszer újraindult. Attól is függ, hogy magyar hivatalos helyen vásároltad, vagy sem. Ha igen, akkor újra kell indulnia, de sokszor bepróbálkoznak vele, hogy nem. Fogyasztóvédelem megemlítése általában változtat az álláspontjukon.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
LordAxwell #148687 üzenetére
Egy kicsit még várok vele, valahol azt olvastam, hogy a hissgate idővel csökken majd, meg ha most visszaküldöm, egy ideig biztosan nem kapnék másikat, így is csodálkoztam, hogy kiküldték, miközben az Apple oldalán még 6-8 hétre vállalják a Jet Black plusok szállítását.
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok!
Nekem tegnap hozták meg a 7 Plusomat, ma tudtam kibontani, megnyomogatni kicsit. A hissgate nálam is jelentkezik, ha a kamerát megnyitom, 10 centiről kb már hallom. Volt még egy érdekes dolog, az előlapi kamerával akartam csinálni egy 'vakus' fotót, de azt írta, hogy le kell hűlnie mielőtt a vakut használhatnám. Kb negyed órája volt bekapcsolva mikor ez történt, semmi komoly alkalmazás nem futott, de a telefon felső harmada tényleg elég forró volt. Ilyennel találkozott már valaki?
-
szombatitomi
senior tag
válasz
func93 #147572 üzenetére
Nekem a 8. munkanapon jött meg múlt hét pénteken.
20-án, kedden beadtam, következő péntekre itt volt a kicserélt telefon. A munkalapra egyébként rá is írják a kiadási határidőt, ami két hét (Fórum Telekom).
Keress rá amúgy a sorozatszámra, ha azt írja, hogy ez egy kicserélt terméké, akkor onnantól 2 napon belül megérkezik.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Parson #145216 üzenetére
Elvileg igen, bár ez nem volt széles körben elterjedt probléma. Az enyémnek a portja kopott ki, beledugtam a csatlakozót és szinte lötyögött benne, ha már egy picit mozdult, vagy a telefon vagy a kábel, nem töltött. 11 hónapos volt a telefon. Cserélték, de a Telekomnál azt mondták, még nem találkoztak ilyen hibával.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
stvnppp #145200 üzenetére
A kulcsos karcolás után durva, hogy hogy eltűnt. A többin nem lepődök meg, bár azt hittem a kameralencse és a home gomb zafír.
Viszont az érdekes, amiről 4 perc környékén beszél. Pont nem tartoztam azok közé, akik sírtak a jack elhagyása miatt, viszont ez nem jutott eddig eszembe, hogy a Lightning port gyorsabban elhasználódik, pedig az előző i6-omban ez volt.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
ujhelyiferi #144897 üzenetére
Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Elérhetőség, nézd meg, nem kapcsolódott-e ki. Ha be van kapcsolva és mégsem működik, próbálj egy hard resetet.
-
szombatitomi
senior tag
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Balázs0916 #144849 üzenetére
Igazad van, spotlight search-ben tényleg nem lehet szerkeszteni. Eddig magára a névjegyre mutatott egy hivatkozás ott, most pedig bele lett integrálva az ui-ba úgy látom.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Balázs0916 #144840 üzenetére
Jobb felül kell lennie a szerkesztésnek, megnéztem, működik a 'Telefon' alkalmazásból is. Próbálj egy hard resetet. (Home+Power hosszan egyszerre, amíg el nem sötétül.)
-
szombatitomi
senior tag
válasz
func93 #144656 üzenetére
Erről jut eszembe, crescentgate-es garanciális tapasztalata van valakinek? Viszonylag nagy mértékű az elcsúszásom, nagyobb, mint a neten látható képek többségén, viszont még épp nem lóg bele a képbe. Van még egy pár hónap garim, szeretném cseréltetni, nehogy tovább csússzon. Szolgáltatói telefon, Telekomhoz vinném be, amikor tavaly a tápellátásával volt baj, korrektek voltak, de nyilván ez nem rajtuk múlik.
(#144668) B-L-A-C-K: Mármint ezt a sajátomra írtam, az övét láttam, hogy már megválaszoltad.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
zaskar #144582 üzenetére
A beállításokban menj az Általános -> Kisegítő lehetőségekhez, kapcsold be az AssistiveTouchot. A kijelző sarkában megjelenik egy kör alakú "gomb", ha megnyomod, bejön a panel, válaszd ki az Eszközt, és itt van Hangerő fel és le is. Hívás közben is el tudod érni, működik a hangerőállítás is.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
l.sebestyen #144576 üzenetére
-
szombatitomi
senior tag
-
-
szombatitomi
senior tag
-
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Newyorker #144257 üzenetére
Nem nem, az is magas fényű.
Én is beleszerettem a Jet blackbe, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy inkább black lesz. Annak nincs értelme, hogy megveszi az ember, mert szép, de tokban kell tartani ergo semmi nem látszik a hátlapból.
Átlátszó tokba sem merném rakni egyébként, mert az alá kerülő porszemek is megkarcolnak egy ilyen érzékeny felületet. Bársony belsejű Apple tok kell ennek. -
-
-
szombatitomi
senior tag
válasz
univerzita #144147 üzenetére
Ezek brutálisan jó képek szerintem.
Főleg az ötödik.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Bagan #127252 üzenetére
Hát nem tudom, ilyet hol csinálnak Debrecenben, itt nem is foglalkoztak vele, csak küldték gyártói szervizbe.
Egyébként kezdek megnyugodni, megnéztem a sorozatszámomat az Apple oldalán, reggel még rendesen kihozta az információkat, most pedig már a következőt írta ki: "Sajnáljuk, de ez egy kicserélt termék sorozatszáma."
Szerintem ez jót jelent.
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok!
Másfél hete adtam be az iPhone 6 készülékemet egy telekom üzletbe, mert a lightning portjával volt valami gond. A kábel nem ugrott be szépen a helyére, olyan volt, mintha lötyögne benne, könnyen kimozdult, szinte a telefon fél centis mozdításával már nem töltött (nem poros csatlakozó) és így a töltés és szinkronizálás is nagyon nehéz volt. Az üzletben kipróbálták saját kábelükkel, ugyanezt csinálta, az ügyintéző rá is írta a lapra, hogy ő is tapasztalja a problémát.
Valakinek volt ilyesmi problémája? Esetleg tapasztalat, hogy ilyenkor ezt javítják, vagy cserélik az egész telefont? (Igen, még garanciaidőn belül történt.)
(#127226) Kommy: Sajnos nem, belenéztem fénnyel, nagyítóval, nem volt ott semmi, meg tövig bemegy a kábel, csak oldalirányban tudom benne mozgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest