- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
McLee #334610 üzenetére
Nálam a riasztóban egy prepaid SIM van. Nem a netet biztosítja, hanem GSM hálózaton a kapcsolatot. Probléma esetén SMS-t küld, a megadott számokra, (vagy a távfelügyeletre,) hogy melyik zónában milyen gond van, vagy pld elment az áram és aksiról üzemel. Ez a funkció nem állandóan aktív, csak gond esetén aktiválja magát. Magyarul, a SIM csak ilyenkor aktív, a GSM hálózaton.
Valszeg ahhoz, hogy nálad működjön a 2 db multi e-SIM, kell egy aktív normál fő SIM is, amihez a 2 db multi eSIM van kötve. Ez meg nálad a risztóban van (volt).
Amúgy ez a megoldás nekem eszembe se jutott volna, mert baj estén soha nem kaptam volna a saját tel.. számomról, a saját tel.. számomra SMS-t.
Ettől függetlenül a te rendszered másképpen működhet, csak próbáltam magyarázatot találni a problémádra. -
McLee
csendes tag
válasz
McLee #334596 üzenetére
Nos, visszatérve a Telekom üzletből íme az eddigi összes feltételezéstől némileg különböző "tényvalóság" - Norbi rulez
- mindenki okulására (s a témában utoljára):
Valóban összefüggött a simkártyával, de nem annak meghibásodása okozta a bejövő hívások megszakadását egy csengetés után, hanem a kártyák száma!
Mivel van lehetőség multisimet kérni (esetemben 2 db-ot), így éltem a lehetőséggel, és korábban kértem egyet, amit a riasztóközpontom tartalék net-jét hívatott biztosítani.
Eddig semmi gond.Amikor megvettem a Iwach ultra2-t a múlt héten, a kislány kérdezte, hogy kérek-e bele e-simet, mert ahogy látja, még egyet kérhetek, mivel egy már van, az órába meg pont jó lesz a másik. Mondom persze, hogy persze, mi baj lehet?!
Nos lett baj, mert ez okozta a galibát a bejövő hívásoknál. Hogy pontosan technikailag mi a gond, az nem derült ki, de az igen, hogy az egy számhoz tartozó 2 aktív multisim nem oké, hiába jár, ellenben nem működik rendesen a hanghívás fogadása, sőt majdnem sehogy sem. Egy csengés, aztán kuka.
Abban a pillanatban, hogy deaktiváltuk a riasztóban lévő simkártyát, a hívásoknál tapasztalt probléma megszűnt, minden működik rendesen újra.
Ennyi a lényeg. -
McLee
csendes tag
válasz
McLee #334509 üzenetére
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy pár napja (gyanús, hogy a legutóbbi ios frissítés óta, de nem 100 %) a 11 Pro azt játssza, hogy bejövő hívás esetén egy csengés után (néha még azt sem várja meg) megszakítja a hívást, érkezzen az bármilyen számról. Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit ellenőrizzek?
Nem állítgattam semmit, a jelenség csak megjelent.
Kikapcs, bekapcs. többször megvolt, rep.mód ki/be szintén, helyzet változatlan. Az e-simes watch ultra2 dettó ugyanezt csinálja, akár ki van kapcsolva a telefon, akár nincs... Ugyanez a helyzet, ha az óra van kikapcsolva. Mi lehet ez?
Ne zavarj mód, bármilyen fókusz nincs.
Letiltott hívók nincsenek.
Kimenő hívások rendben vannak.
Segítsetek, légy szi'...! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest