- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rio92
csendes tag
válasz
#77646080 #198492 üzenetére
Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni, mert ugyan tényleg csak bekapcsoláskor jelentkezett az eset, viszont szúrta a csőrömet. Adtam egy esélyt a teljes visszaállításnak, és most úgy látszik nem jelentkezik, pedig előtte közvetlenül megnéztem. Most többszöri újraindítás után sem. Remélem így is marad, ha mégsem akkor szervíz. Sajnos a magenta szolgáltatót nem tudom megkerülni, távol van a hivatalos szervíz.
Valaki emlékeim szerint kért fotót a hibajelenségről, de sajnos olyannyira pillanatnyi volt az esemény, amihez nem volt megfelelő eszközöm lencsevégre kapni. -
rio92
csendes tag
Sziasztok!
November óta használom probléma mentesen a space grey Xs készülékemet.
Azonban most vettem észre, hogy bekapcsolás után egy pillanatra (az apple logó megjelenése után)
teljesen random helyen egy “hangyás” sáv jelenik meg. Ha épp nem oda figyelek ahol megjelent, talán észre sem veszem, tényleg a pillanat töredéke volt az egész. Egyébként semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam még november óta, az akkumulátor állapota is 100%-on áll. Ki be kapcsolgatni sem szoktam, szóval nem tudom eddig jelentkezett e, de most emitt újraindítottam kétszer is, és újra és újra megjelent, más más helyen.
Van okom aggódni? Vagy az amoled kezelésének lehet valami sajátossága?
(Tudom tudom szervíz, de először gondoltam hozzátok fordulok, hátha volt e már hasonló tapasztalat esetleg szoftveres hibából adódóan) -
rio92
csendes tag
Sziasztok! Teljesen új befutóként csatlakoztam az ios táborba egy XS készülékkel. Sok mindennek utánajártam már de még mindig folyamatosan jönnek szembe az új dolgok. Volna egy kérdésem. Minden letöltésnél a képernyőzár gombbal dupla kattintással engedélyeznem kell a folyamatot (utána face id ellenőrzés). A fizikai kattintást ki lehet kapcsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest