- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
-
Wajk
addikt
válasz
i-sti #203312 üzenetére
Musemage kamera appot használom erre. Videó közben is lehet vele változtatni a fókuszt. Szokott ingyenes lenni, én akkor húztam be.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
i-sti #203216 üzenetére
Én már egyáltalán nem számítok újnak ezzel a fizetéssel. Azt észrevettem viszont, hogy nagyon gyors ütemben terjed, hogy így is lehet fizetni. Elég rég tapasztaltam, hogy az eladó bután nézett volna rám, mert a telefont, vagy az órát akartam a terminálhoz érinteni. De, ahogy írod is, a mögöttem állókból 10-nől 8 az kib...ott bután tud nézni még, hogy azmegmicsinálott?
-
aujjobba
addikt
válasz
i-sti #203149 üzenetére
Akkor viszont a jelszó tárolásra/hash-re nagyon figyeljetek oda.
Kedvencem amikor regisztrálok valahova, majd később jön egy e-mail, hogy “ezzel a név/jelszó párossal regeltél köszönjük”.
Érted, nem lenne szabad tudnia a backendnek a natúr jelszavam, ha ilyen e-mailt tud küldeni akkor valahol plaintext van tárolva náluk a jelszavam vagy nagyon gyenge titkosítással és helyben van a kulcs hozzá. -
aujjobba
addikt
válasz
i-sti #203147 üzenetére
Az ios rendszer szinten védi, eleve nem ad lehetőséget erre.
A saját custom gombos megoldás jó, mi is így csináljuk PIN bevitelnél mobilbankon, de a 2fa lenne az igazi, legbiztonságosabb.
En már nem is szívesen regelek olyan helyre ahol nincs 2fa, ahol lehet bekapcsolom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest