- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Whysperer #305872 üzenetére
Alkalmazás adatok természetesen nem kerülnek át. Megnézi, hogy mi van meg iOS-re, és egyszerűen csak telepíti azokat. Nem kell neked egyesével.
Persze nem csak erre jó a move to iOS, ezt az alkalmazásokra vonatkozóan írtam. Ezenkívül átviszi az üzeneteket, képeket, névjegyeket. Ez utóbbit csak akkor vidd, ha nimcs szinkronizálva mondjuk a Google fiókhoz. Ha igen, akkor azokat ne költöztesd, hanem szinkronizáld majd le a Google fiókból! -
-
Süvi
őstag
válasz
Whysperer #266934 üzenetére
A napokban jött ki egy új Apple reklám, ami bemutatja, hogy a Series7 már sokkal erősebb. Meg sem kottyannak neki, az olyan komoly ütések, mint amikor a kutyus megnyalja, vagy autómosás során a hab ráfröccsen....
(Espresso Mini kávéfőző elromlott. Javítása 14.999+4990 szállítás. Új készülék 24.000 Ft 12.000 Ft értékű ajándék kuponnal)
-
válasz
Whysperer #266937 üzenetére
igen, annyit, egy pici lego fogaskerék forog benne - ha csak az romlott volna el, akkor 2.990ből megúszod a javítást
te se gondoltad komolyan remélem az autós hasonlatot
azért ennyi, mert 1) alig van hozzá alkatrész 2) kevesen értenek hozzá, mert nagyon nehéz javítani 3) nem is éri meg javítani, ezért felejtsd el
amúgy ír rá, hátha tud segíteni, szokott lenni rá ajánlata: [link]
-
csaba1203
addikt
válasz
Whysperer #203677 üzenetére
Régi megbízható Vaterás-nak tűnik.Megveheted tőle ha gondolod de az előéletével kapcsolatban pár dolgot tisztáznék azért.
Sokat Vateráztam anno és bele lehet szemét emberekbe futni rendesen!
Ára ha rendben van nagyon ok szinte irreálisan olcsó.Lehet a színe miatt nem tudom. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Whysperer #203650 üzenetére
A párod még nem gondolkozott el azon, ha ennyire elejtegeti a telefonokat, akkor felrak rá egy TG-t meg egy olyan tokot, ami a sarkoknál véd leginkább?
Mert ezeket pont azért találták ki, hogy elnyelje a becsapódás nagy részét.
A 6s meg pont ilyen, 10-ből 8 az tuti sarok lesz, onnan aztán pattog tovább.
Ha úgy esik még a kamera üveg is megreped, tudom, mert az egyik kislányomnak most cseréltettem teljes házat meg kamera üveget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest