Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #318663 üzenetére
Most próbáltam, de nem tiszta mikor alszik el a kijelző apple maps használatakor.
Tehát ha jól értem, ne menet közben nyomjam meg a power gombot, hanem mielőtt elindulok, de már megadtam az uticélt és elindítom a navigációt, utána power off és onnantól működik a dolog?
Illetve ez csak városon kívül működik, vagy ha a városban akár 2-3 km-t kell araszolni mondjuk egy dugóban és menet közben nem kell letérni, akkor is lekapcsolja a kijelzőt?
Google maps esetében is így kellene működnie alapból, vagy kell spéci beállítás hozzá. Google maps esetében mondja mi fog következni, de nem világosítja ki a képernyőt.
Bocs a sok kérdésért, de nem mindig autózok és akkor szeretnék felkészült lenni, hogy tudjam tesztelni rendben ;)
-
válasz
Zsolt,72 #318663 üzenetére
Így ahogy írod, így használom, és ettől kezdve a szükséges időben felvillantja a kijelzőt (jön egy átsorolás, kanyar stb., jellemzően 10km-rel korábban illetve amikor odaérsz, lakott területen kívül), és utána kikapcsolja ahogy írod. Nagyon tetszik ez a működés, én a túlmelegedés miatt kapcsoltam le a kijelzőt, és csodálkoztam, mikor magától felvillant, de nagyon megtetszett hogy így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth hangszórók
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Politika
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX04, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX03, 100% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest