Hirdetés

Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE

Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.

Hirdetés

Jellemzően az őszi iPhone-bemutatóval egybekötve van az Apple Watch okosórák friss generációinak premierje, idén a szeptember 9-i termékmustrán csak egy óra, a Watch Series 10 volt porondon. Az Ultra második generációja ugyan kapott egy új színt, de technikailag semmi nem változott, így most az a furcsa helyzet áll fenn, hogy a Series 10 erősebb SiP-vel van felszerelve, mint az Ultra.

Ming-Chi Kuo üzletági elemző szerint ez jövő szeptemberig biztosan így is marad, az Apple témában jellemzően megbízható értesüléseket szállító forrás szerint az Apple nem érdekelt egyelőre az Ultra frissítésében. De ugyanígy az Apple Watch Series 8 hardverét használó aktuális második generációs SE óra sem kap utódot 2025 szeptemberéig.

Korábban Kuo nyilatkozott úgy beszállítói forrásaira hivatkozva, hogy idén nem lesz Apple Watch Ultra 3, információja pedig igaznak bizonyult. Az Apple Watch SE 3 kapcsán olyan pletykák merültek fel, hogy a jelenleg használt alumínium tokozást műanyagra cseréli az Apple, erre egyelőre bizonyíték nem került elő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés