- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Lacpac #288665 üzenetére
Szia!
rasky tanácsait követtem én is és nyomtam egy reset all settings-et, és ez nálam is megoldotta a problémát. Legalább is 2 napja nem volt szakadás olyan 30-40 hívásból. Előtte percenként szakadt a hívás, bár csak a vodás kártyámmal. Telekomossal nem volt gond. Na mindegy, volt SIM csere, majd maradt ez a megoldás, de ez nem a teljes alaphelyzetbe állítás, így csak pár beállítást buksz el a telepített appok megmaradnak rendesen.
Én ezt csináltam és az IOS beállítások egy részét buktam csak el. Az órával való párosítást és minden egyéb megmaradt. Készüléknév, értesítési beállítások, IOS app beállításai, ébresztések, stb. mentek a levesbe.
Az appok megmaradtak, a bejelentkezéseik is azokban, de indításkor az értesítési, GPS használati dolgokat be kellett állítani.
Kb. ennyi ment el, de legalább újra lehet telefonként használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest