Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Lacpac #288665 üzenetére
Szia!
rasky tanácsait követtem én is és nyomtam egy reset all settings-et, és ez nálam is megoldotta a problémát. Legalább is 2 napja nem volt szakadás olyan 30-40 hívásból. Előtte percenként szakadt a hívás, bár csak a vodás kártyámmal. Telekomossal nem volt gond. Na mindegy, volt SIM csere, majd maradt ez a megoldás, de ez nem a teljes alaphelyzetbe állítás, így csak pár beállítást buksz el a telepített appok megmaradnak rendesen.
Én ezt csináltam és az IOS beállítások egy részét buktam csak el. Az órával való párosítást és minden egyéb megmaradt. Készüléknév, értesítési beállítások, IOS app beállításai, ébresztések, stb. mentek a levesbe.
Az appok megmaradtak, a bejelentkezéseik is azokban, de indításkor az értesítési, GPS használati dolgokat be kellett állítani.
Kb. ennyi ment el, de legalább újra lehet telefonként használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest