- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz Enigma1945 #286665 üzenetére
Elméletileg 2026 ig lesz támogatva. Nyilván nem kapja meg végig a főverziókat, de biztonsági frissítés lesz.
Az iPhone 11 Pro a mai napig egy csúcs telefon, szerintem elvisz az minden játékot.
Használtan veszed? Ha igen, akkor sokmindenre kell figyelni minden iPhone esetében:
1. Aksi degradáció (beállításban % al jelezve van).
2. Képernyő: ha cserélve volt nincs True Tone
3. Hardver: Face ID, wifi, difuzor, ahh szinte minden....
4. Hálózatfüggő vagy sem
5. Black list
6. KameraA lényeg, ha nem értesz az iPhone hoz, veszélyes vásárlás lenne. És persze ne "akárki" legyen az eladó.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz Enigma1945 #286673 üzenetére
Mindenképp. És ha kétes az eladó személye, meg se forduljon a fejedben a vásárlás.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Enigma1945 #286673 üzenetére
Képeket azért tudsz kérni amik elősegítik a vásárlást. Pl akku infó screenshot, true tone bekapcsolt állapot screenshot, hálózat infó, a készüléke alján lévő csavarokról kép, ez mindig beszédes. Ha szép érintetlen, akkor nem volt hozzányúlva, ha csúnya/sérült, szabálytalan, akkor még az is benne lehet, hogy a noob otthon cserélt valamit, egy "DIY" akció keretén belül. Doboz megléte, + imei szám alpján a saját doboz, nem egy zug gsm által kapott . . .
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz Enigma1945 #313968 üzenetére
RCS támogatás majd iOS 18-cal érkezik majd valamikor ősszel.
-
Topikgazda
válasz Enigma1945 #313970 üzenetére
Biztos információ még nincs, de várhatóan igen, meg fogja kapni.
-
Kbali
nagyúr
válasz Enigma1945 #313972 üzenetére
Attól függ, milyen játék. Maga a telefon jó, de újabb játékokra már nem elég acélos.
Inkább egy 13.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is 11 van (és 13-ról léptem vissza - igen, visszalépés) -
Razzul
őstag
válasz Enigma1945 #313968 üzenetére
Teljesen jól működik, közösségi médiával nem fog meggyűlni a baja. A benne lévő A13 egy jól sikerült lapka lett. Amivel érdemes tisztában lenni, hogy a sima 11 még LCD kijelzős volt.
Stat crux dum volvitur orbis
-
Razzul
őstag
válasz Enigma1945 #317818 üzenetére
Milyen vagányabb droidos telókhoz hasonlítod a 8-as iPhone-t?
Stat crux dum volvitur orbis
-
Razzul
őstag
-
anderledani
őstag
válasz Enigma1945 #317820 üzenetére
Az iphone 8 2017-ben jött ki, az s10 2019-ben, szóval nem sokkal újabb telefon, és így még kijöhet a különbség, meg akkoriban az androidosok jobban le voltak maradva
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Krethx
aktív tag
válasz Enigma1945 #317818 üzenetére
Nagy vonalakban:
Ez abból adódik hogy az iOS-re Native App-ok vannak . Míg az Android az (Java framework / Java keretrendszer) cross-platform. (React Native) x86-ra ha feltelepítesz egy Android-ot minden eddigi app futni fog. Míg Mac-en ugyan arra Arhitectura-ra van szükség. (ARM) Tehát Intel-es Mac-en nem futnak az iOS/iPad App-ok.Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Noxy
veterán
válasz Enigma1945 #317954 üzenetére
80%-s aksival gamingra nem vennék telót. (normál használatra sem nagyon.)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
esbii22
őstag
válasz Enigma1945 #317956 üzenetére
Vegyél egy jó állapotban levő készüléket, mindegy milyen akksival, aztán cseréltesd ki az akksit egy újra valamelyik
hivatalos(!) szervizben.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Topikgazda
válasz Enigma1945 #317954 üzenetére
„Na es igaz az, hogy egy adott akksi szazalek utan vissza veszi a teljesitmenyt az iphone?”
Szia!
Nincs teljesítmény-csökkentés, a kémiailag elöregedett akkuk esetén más történik: [kép] Itt találsz bővebb információkat: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Enigma1945 #317962 üzenetére
Nem a teljesítmény csökken, hanem kikapcsol a rendszer (a leírt feltételek esetén).
-
divan
őstag
Ezzel a telefonnal nem sok sót ennél meg. Újkorában sem volt egy akkubajnok, kicsit intenzívebb használattal már estére töltőt kért, 76%-nál normál használat mellett is szerintem kétszer is tölteni kell. Komolyabb játékról ne is nagyon álmodj vele.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Le fog merülni kb ~1,5 óra alatt...
Volt 12 és 13 Minim is, inkább a 13-ra lőjj mert érezhetően jobban bírja akkuval. Vagy nézz valamit ami ~90% körül van vagy ebből akku csere lesz olyan ~80 körül, másképp nem fogja bírni szuflával.Minit nem vennék ha játszanál is rajta, hidd el tapasztalat.
----divan A14 azért annyira nem gatya még ma sem, itt az lesz a baj, hogy pici is és alapból is leszívja a játék a Miniket még újonnan is, érezhetően.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
evooo
aktív tag
Szia! Még véletlenül se vennék 76%-os 12 minit használatra, főleg nem játékra! 100%-os akksival is hulladék, tapasztalatból mondom. És még nagyon kicsi is lesz játékhoz. Vegyél rendes 12-t minimum.
-
divan
őstag
válasz Enigma1945 #317980 üzenetére
Én kizárólag az akkumulátorra reagáltam. Egy 76%-os minivel, elindítod a játékot, és már le is merült.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Enigma1945 #317980 üzenetére
Most komolyan azon gondolkodok hányszor és hány féle képpen írjam le, hogy az A14 a mai napig egy vállalható és jó SoC...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
válasz Enigma1945 #318705 üzenetére
“Nem max fenyeron, meddig kellene kibirnia?”
Erre nincs egy egyértelmű mérőszám.
Nem véletlenül szoktuk ott mondani, hogy nem kell foglalkozni a százalékkal, ha úgy érzed hogy gyenge az akku akkor kell cserélni.
Nálad ez nagy eséllyel eljött.
46%/1,5óra kicsit sok merülés egy i12-től az biztos (még tiktok/insta/fb pörgetéssel is), ennél bőven többet tudna egy új akkuval. -
bodorjanos
aktív tag
válasz Enigma1945 #318705 üzenetére
Én egy 13 minit vásároltam használtan. Nekem azért olyan 3-5 óra SOT kijön 100% merülés alatt, ha wifi-n lógok 90%-os állapotú akksival. Ha 4G-n vagyok, feleződik az idő kb. Tehát tényleg nagyon sok mindentől függ.
Illetve az alsóbb tartományban nekem is érezhetőbb már, hogy nagyobb százalékokat ugrál lefelé a telefon.
Illetve ha teljesen friss még a telefon "belakása", akkor lehet a háttérben még indexel, stb. Ez esetben érdemes pár napot várni, lehet javulni fog az üzemidőd. -
bodorjanos
aktív tag
válasz Enigma1945 #318709 üzenetére
34 bruttó a care centerben BP-n. Ez eredeti akksira ár.
Én is agyalok a cserén, de lehet megvárom, hogy alakul pár hét használat után, illetve lehet inkább ősszel, amikor hidegebb van ejtem majd meg a cserét. A melegben nyüstölöm még a régit...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Enigma1945 #318713 üzenetére
Beállítások
Mobilhálózat
SIM-ek
(kiválasztod a szolgáltatót: Telekom, Yettel stb)
Hang és adatok: 4G [kép][ Szerkesztve ]
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Enigma1945 #318713 üzenetére
Beállítások\Mobilhálózat\Mobiladat-lehetőségek\Hang és adatoknál tudsz választani.
Hidd el megszokod, bár én is csak most szokok vissza rá, keresek egyelőre én is mindent. -
veterán
válasz Enigma1945 #318748 üzenetére
Lehúzod a control centert, hosszan nyomsz a wifi ikonra és ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz Enigma1945 #320464 üzenetére
tegyél fel egy iTunes szoftvert a windows-os gépre és próbáld meg esetleg úgy.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Noxy
veterán
válasz Enigma1945 #320464 üzenetére
Hotspot bekapcsolása után, a win automatikusan az USB hálózati kapcsolatot fogja használni. ( Nem egyszer használtam el vagy csökkentettem a mobilnet keretemet töltés közben, mert elfelejtettem a hotspot-t kikapcsolni.)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Enigma1945 #320479 üzenetére
Ezek fent vannak? [kép]
Ha igen, és mégsem megy, akkor távolítsd el őket és rakd fel újra az iTunest.
Így kellene a kapcsolatnak kinézni: [kép][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest