- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #318663 üzenetére
Most próbáltam, de nem tiszta mikor alszik el a kijelző apple maps használatakor.
Tehát ha jól értem, ne menet közben nyomjam meg a power gombot, hanem mielőtt elindulok, de már megadtam az uticélt és elindítom a navigációt, utána power off és onnantól működik a dolog?
Illetve ez csak városon kívül működik, vagy ha a városban akár 2-3 km-t kell araszolni mondjuk egy dugóban és menet közben nem kell letérni, akkor is lekapcsolja a kijelzőt?
Google maps esetében is így kellene működnie alapból, vagy kell spéci beállítás hozzá. Google maps esetében mondja mi fog következni, de nem világosítja ki a képernyőt.
Bocs a sok kérdésért, de nem mindig autózok és akkor szeretnék felkészült lenni, hogy tudjam tesztelni rendben ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged