- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
-
waces
aktív tag
válasz
sEtuke #116118 üzenetére
azért a fogyasztóvédelem, bár viszonylag gyors hatóság, nem azonnal fogja visszautalni a pénzt. ott számolhatsz nyugodtan x*30 nappal. és így nézve lehet kicsit drága tanulópénz ez (főleg, hogy ha a boltban bekapcsoltad volna, akkor már ott kiderült volna a hibája és rögtön elállhattál volna a vásárlástól).
a két hét elállás csak online vásárlás esetén létezik. "oofline" vásárlásnál van, hogy x napig visszaviheted indok nélkül (ez volt régen 3 nap, most nem tudom fejből mennyi), illetve a hibákra vonatkozik a garancia. ami használt készüléknél a bolt által vállalt 0-6 (12) hónap lehet. de ott a bolt fogja intézni és nem a gyártó (vagyis ha pl a valós 1 év garancia lejárt az eszközre, akkor a +6 hónapot a bolt vállalja. ezzel a +6 hónappal nem mehetsz be mondjuk az applehoz/lghez/samsunghoz, mert elhajtanak. joggal) -
-
waces
aktív tag
válasz
sEtuke #116103 üzenetére
azért ez a ne-kapcsold-be-úgyis-jó az kb olyan, mint amikor az andrássyn árulták a c#-ok az "iphoneokat". amik rosszabb esetben sima dummy műanyagdarabok voltak, jobb esetben valami kinai androidos vacak. és utána meg ott volt a csodálkozás, hogy amiért kifizettek 40-50-100-200k-t az nem ért 5k-t se. bár aki elhitte, hogy megjelenés előtt kaphat féláron iphone5-öt az utcán az valahol predesztinálja magát az átverésre.
(egyszer lebeszéltünk egy vevőt a vásárlásról, akkor csak azért nem lett bicskázás belőle, mert többen voltunk) -
gabormgp
senior tag
válasz
sEtuke #113262 üzenetére
Nekem ugyan ez volt tegnap előtt 5S-sen,hogy kiírta hogy nincs szolgáltatás.Majd kiszedtem a simet,vissza raktam és azóta jó.Bár azt tudom,hogy megrázódott a telefon,tehát lehet h elmozdult a kártya..
Shodan: Nekem is ilyen.Sőt,ahogy nyomkodom a kijelzőt,az enyém akkor is adki egy kis hangot.De ezzel szerintem nem érdemes foglalkozni.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sEtuke #80778 üzenetére
Ha van ismerős a vodánál akkor igen, mert megnézi neked, de amúgy hivatalosan személyes információt nem adhatnak ki magánszemélynek. Így ha nincs ismerős az az eljárás, hogy az eladóval együtt bementek szépen egy voda boltba, és előtted lekérdezi...
Illetve jelzem az adásvételivel úgymond semmit nem érsz....Én is szoktam persze íratni, hogy legyen, de ha esetleg letiltják és feljelented 95%-ban nem lesz belőle semmi, polgári peres úton behajthatod, de az meg több év is lehet, + semmi nem lesz belőle, azaz nem ér annyi annyit az egész. Általában arra jó az adásvételi ha lopott a készülék, és keres a jard, akkor tisztázni tudod magad egyből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest