- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
válasz
Bailey #20317 üzenetére
"azt mondta hogy ez nem befolyásolja a használatot"
Ez lett volna az a pillanat, amikor mosolyogva kérem az üzletvezetőt, ebből jól kijönni már nem lehet.
#20319_ eleve nonszensz, egy ilyen árú készüléknél ne magyarázzon be ilyeneket. nem iratmegsemmisítő ez, hogy beférjen egy papírlap
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Bailey #15488 üzenetére
A helyedben akkor megpróbálnám cseréltetni.
kali: értem, köszi az infót.
snooze : Akkor jönne most egy kis faggatás.
-Hogyan szoktad tölteni? Gondolok itt arra, hogy éjszakára rakod fel, vagy mindig csak annyira, holgy elérje a 100%-ot?
- Általában hány %-nál teszed fel?
- Töltés közben használod is, vagy nem?
Hirtelen ennyi, kösziCsak mert ezek szerint nagyon nagyon jól bánsz az akkuval.
-
M@te
senior tag
hol olvastad hogy a telenor is tiltani fogja? be tudnád linkelni? hogy rohadnának meg, pedig nagyon sokat telefonálok vele. nem hiszem el hogy ilyenhez van joguk. ez nem egyoldalú szerződésmódosítás? én a korlátlan netért fizetek ők meg korlátozzák?? pff
nekem a legkisebb csomagom van, az is 1000 ft. mondjuk többet spórolok a viberrel, de azért mégis... -
Bailey
senior tag
Rákerestem erre a dologra az Apple fórumán. Már 2010-ben is jeleztek ilyen problémát I4-nél, és azóta is többeknek volt ilyen 4S-en is, de megoldást nem írtak rá. Volt akinek minden adat törlődött ilyenkor a telefonról, de legtöbbször csak a csengőhangok, meg az akkujelzés állnak alaphelyzetbe, minden más marad.
Itt a topic akit érdekelne:
[link] -
Mr. Teddy
őstag
Kötbéres oldalon találtam ezt a listát. Mondjuk nem iPhone után kell a kötbér, hanem valami nyomógombos kis vacak után, gyanítom 20-30k-s a telcsi, de majd kiderül a szerződésen rajta lesz.
Amúgy persze, tudom, hogy dominoba érdemes venni, ha mindenképp t-től kell.
Bár iphone-ra inkább appstoreból venném, mert domino és a között kb semmi különbség árban é smégis egy független telcsit kapsz. -
DanielK
addikt
Ne aggódj! Ahogy icecave mondja, ezek is idekerülnek, de alapértelmezetten az iOS is itt van.
Nem kell aggódni, mert nekem még 1GB fölé sosem ment, se itt se ipaden, pedig mindkettőn 50+ app van és 2GB zene. Szóval nem vészes.De egyszerű kiírtani is. Csinálsz egy backupot és utána restore (beállítás újként), majd felnyomod a mentésedet backupból. Évente ezt 1x megcsinálod és nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest