- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brickm
őstag
válasz
Tibee86 #193858 üzenetére
Szia, igen.
Szerk. bocs, dehogy
Nincs rajta Mini display port. AMi neked kell thunderbolt>HDMI
Csak hirtelen a képre nézve nagyon hasonlít, gondolom ezért nézted ki te is
Vagy a kettő UA? -
MasterMark
titán
válasz
Tibee86 #192844 üzenetére
Így van, neki sem hiszek. 3 különböző iPhone van itthon, egyik sem csatlakozik le.
Linkelgetni meg én is tudok, ahol meg ezt írták:
"FALSE.
It's a legend.
No device in the world disconnect the WIFI connection during standby.
The problem are some routers (and some settings in them). iPhone and iPad are made to STAY always connected to wifi to use handoff and other things.
I had the same problem too and:
1) In my house iPhone and iPad disconnected WIFI during stand by;
2) In my office they stay ALWAYS connected;
3) My mom house too;
So the problem it's NOT iPhone but it's the ROUTER.
I solved the problem by changing router (or you can buy Airport too).
So, STOP sayin' it's normal and stop sayin' it's for "battery save" because IT'S NOT TRUE."Igen, az üvegfólia meg nem véd az esés utáni töréstől. A telefon oldalfala oldalról nyomja meg a kijelzőt amitől bereped.
-
MasterMark
titán
válasz
Tibee86 #192817 üzenetére
Ez mire van állítva annak akinek eldobja a wifit?
szerk.: De amúgy mit nem értesz? Többen mondjuk, hogy nekünk nem szakad meg a wifi ha le van zárva a telefon akkor sem. Keress rá nyugodtan a googléban, ugyanez megy máshol is.
A szervizesek min mulatnak? Azon, hogy a berakott bizonyítékok ellenére is, hogy nem az van amit te mondasz, hajtod a hülyeséged?
-
-
-
kchris78
veterán
-
kagzer
aktív tag
válasz
Tibee86 #187919 üzenetére
Igen, tudom, mióta megvan (két éve) rendszeresen béta van rajta.
Ez a túlzott merülés viszont eddig nem jött így elő és mintha láttam volna szembejönni, hogy ha a wifi ki van kapcsolva megszűnik.(#187918) hemaka: Jól látod a dolgot ("...bezártak bennünket sőt, pucérak is vagyunk, meg esett is.") valóban baj van, ezért kérdeztem fentebb.
BTW: Facebook nincs, tehát egy faktor kilőve.
-
D@reeo
aktív tag
válasz
Tibee86 #187870 üzenetére
Ennek nem örülök.
Mit jelent ez pontosan, a belseje használt alkatrészeket tartalmaz, de a képernyő és minden külső elem új?
Végig üvefólia volt rajta, teljesen karcmentes a kijelője, ha helyette kapok valami minősíhtetlen ... áhh inkább offolom magam, kezdem nagyon megbánni az X megvételét. -
benfolds
őstag
-
galaxys80
veterán
válasz
Tibee86 #185713 üzenetére
Nem. Kézbe véve, egymás mellé téve.
Ez annyira hihetetlen lenne egy kínai másolatnál?Bár különbség lehet a kettő között, hogy ez nem kopik széjjel 1 hónap után.
(#185715) Tibee86
És azt te ránézésre megállapítod? Sas szemed lehet.
Viszont így már értem, miért nem csúszik annyira, mint az eredeti. -
nord_
veterán
válasz
Tibee86 #185139 üzenetére
Szintén.
Magyarósival egyetértek: ha az ár számít, akkor 6s, ha viszont több a pénz, akkor 8. -
-
HdRew
őstag
válasz
Tibee86 #184262 üzenetére
Az a +25 ezer Ft es meg szamolj ra egy ertelmes bluetooth fulest. Nekem mar van egy megbizhato vezetekes fulesem, semmi gond nincs vele, valoszinuleg maradtam volna iPhone vonalon az 5 utan, majdnem kibirt 5 es fel evet. Pedig hidd el, szivesen maradtam volna iOS fronton. Es az en szemelyes preferenciam nem egy gsm-bol hozott telefon lenne, persze, biztos vigyaztak ra, de en pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban, foleg, hogy en aztan tenyleg vigyazok is a telefonomra. De miert baj az uveghatlapos telefon, ha egyszer tokban tartod? (Vagy nem tudom, te hogy hasznalod.)
-
overclockerr
tag
válasz
Tibee86 #183934 üzenetére
Igen, ettől tartok, ilyen kategóriájú telefont azért használnék 1,5-2 év erejéig. Nem tudom, lehet bebeszélem magamnak, de tartok ekkora összegnél csupán 1 év garanciával vásárolni egy telefont. Néztem a Telekom árait is, de semmi nagy deal nincsen. Használt készüléket meg kizárom teljesen, vigyázok a cuccaimra, ki tudja a tok ellenére mit kaphatott...
-
-
markknight
veterán
válasz
Tibee86 #180587 üzenetére
Nem gondolnám, hogy valami menő hacker csoport vette el a telefonját, akik brute force-szal 2 évig törögették volna a telefont. Mert ugye alap, hogy mindenkinek van jelkód a telefonján. Ha nincs akkor van benne find my iphone, ha nincs akkor nyom restore-t és elveszik minden amit a hackerrek rátettek. Nem is értem a kérdésed..
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest