Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bammbula
tag
Sziasztok!
Egy ideje szemezek az iPhone 15 Pro-val, a jelenlegi 12 Pro-ról szeretnék váltani. Árukeresőn feltűnt, hogy több kisebb cég olcsóbban adja mint a szokásos MM, aqua és egyéb üzletek. Ennek kapcsán olvasgattam és tanultam meg mit is jelent a szürkeimport..
Jelenleg kisebb dilemma előtt állok, ennek kapcsán fordulok hozzátok a lenti kérdésekkel:
1) Van tapasztalatotok szürkeimportos termékek kapcsán? Maga a termék sértetlen, gyári, csak a származási országa más?
2) Próbálta már valaki a szabályozás által járó +2 év alatt érvényesíteni a jótállást nagyobb üzletnél (MM, aqua, alza, stb) ? Mennyire ment zökkenőmentesen a folyamat?
Korábban vásárolt Apple termékeknél sosem volt szükségem garanciális javításra, így úgy gondolom nem érdemes a +2 évre játszani, a másik oldalon viszont 60k 2 év plusz garira nem rossz deal (amennyiben a gyakorlatban ér is valamit ez a +2 év). Ezen felül viszont továbbra is ott van a bizonytalanság az importált termék eredete, állapota kapcsán.
Olvasgattam már korábbi hozzászólásokat, youtube videókat is néztem a téma kapcsán, de ha valakinek van esetleg ilyen téren tapasztalata, örülnék, ha megosztaná velem.
-
bammbula
tag
Sziasztok!
Előre szólok, hülye kérdés következik!
Van egy iPhone XR-em aminek úgy érzem “be van ragadva” a Sleep/ Wake gombja. Hasonló “mélysége” kéne hogy legyen mint a hangerő szabályzóknak vagy szándékosan kisebb? Egyszerűen nem jövök rá hogy alapból ilyen volt-e vagy csak beszart használat közben...
-
bammbula
tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire topic kompatibilis a kérdés...
De tudtok esetleg olyan alkalmazást, ami lehetővé teszi hogy más alkalmazásokat csak Face ID-vel lehessen feloldani?
-
bammbula
tag
Ha már árazásról van szó...
Nem tudom mennyire figyeltétek, de az Apple honlapján mindig magasabbak az árak, mint q viszonteladóknál. Viszont azt néztem, hogy jelenleg mindenki ugyan azon az áron adná a készüléket, eltekintve 1-2 világtalan üzlettől, akik még az Apple áraiánál is magasabbat kérnek.Mit gondoltok mennyi idő hogy a viszonteladók árai lejjebb szoruljanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest