- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#86564352 #243615 üzenetére
Semmilyen törvényszerűséget nem látok felfedezni. Fekszik a telefon az asztalon, és hol a csúszka, hol a zöld-piros ikonok jelennek meg. Még csak a “figyelem” se lehet, simán van olyan hogy jövök be a szobába, mert hallom hogy csörög a telefon az asztalon és a feloldott kijelző esetén használatos zöld-piros ikonok jelennek meg. Én feladtam hogy megpróbáljam kitalálni, majd csak egyszer megszűnik.
-
-
atala
addikt
válasz
#86564352 #243245 üzenetére
Ha bekapcsoltad az Üzenetek az iCloudban funkciót:
Nekem nincs az üzenetekben beállítás menüpont. Ez hogy lehet?
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
d.mate08
tag
válasz
#86564352 #239685 üzenetére
Akkor már értem is miért csak 1,1 mp alatt nyitja meg a messengert azt újkori 0,9 helyett
Viccet félre, Xr-ről váltottam Xs-re, megérte a kicsit gyengébb akkuidő ellenére is. Brutál az oled, de ami számított az a kisebb méret és a 4GB ram. Akkor fogok váltani, ha valami nagyot dob az Apple ősszel és szolgáltatónál havi 50Eu-ba belefér majd, mindenestül(jelenleg a 12 így jönne ki esetemben, remélem a 13 is így lesz). -
aujjobba
addikt
válasz
#86564352 #239412 üzenetére
Igen de ez nem kapcsolja ki a hirdetést magát, csak a hirdetések kevésbé lesznek relevánsak.
‘Ez nem feltétlenül csökkenti a megjelenő hirdetések számát, de lehet, hogy a hirdetések kevésbé lesznek relevánsak Önnek. ’
Amúgy meg kapják be már bocsánat, megfizettem az Apple felárat azért is többek közt, hogy ne toljanak reklámot a képembe.
Ez elburjánzik megyek vissza nyomógombos telefonra. -
-
Gaben92
őstag
válasz
#86564352 #239043 üzenetére
Valamiért a finnek imádják ezt a fajta kinyitós tokot amiben lehet kártyákat tartani. Nem értem miéert de az emberek nagy része azt használja... Egyszer találtam a vonaton valami Samsungot, a tokban személyi, jogsi, bankkártya, hitelkártya meg ilyen-olyan bónuszkártyák...
Tulajnak elég rossz napja lett volna ha nem viszem utána...
-
feddel
senior tag
válasz
#86564352 #239043 üzenetére
Ha elhagynám a telefont (bár nem könnyű mert mindig nálam van), akkor letojnám a jogsit, csak a teló miatt sírnék.
Amúgy felváltva hordom ezt a tokot egy Pitakával, mert az olyan vékony mint egy telófestés, ez akkor kell ha tényleg semmit nem akarok vinni magammal telón kívül. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
#86564352 #238692 üzenetére
Tudom, de ha én mondjuk 5:20-kor kelek, akkor nekem általában van egy ébresztőm, ami cseng már 05:09-kor és Szundit nyomok, van egy második ami cseng 05:12-kor, és egy harmadik is (mindegyik Szundival)
Ebből az egyik az Alvás mód ébresztője, a másik kettő sima, így gyakorlatilag 3 percenként cseng valamelyik és ha épp véletlen kinyomom az egyiket, akár félálomban, akkor is ott a másik kettő. Viszont a sima ébresztő az teljes hangerőn szól, nem lehet külön állítani az ébresztő hangot,azt csak és kizárólag az Alvás mód esetén tudod megtenni, tehát ha ezt nem akarod, főleg ha nem csak egyedül alszol, akkor jól jön, hogy 3utools-zal fel tudsz varázsolni olyan hangot, amit akarsz és Te állítod be, hogy milyen hosszan emelkedjen, sőt akár azt is, hogy emelkedés után visszahallkuljon.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
#86564352 #238686 üzenetére
Az Alvás mód meg van, használom is, de csak egyetlen ébresztőt tudsz beállítani egy naphoz, ha a sima ébresztőt használod ott nincs emelkedő hang, de 3utools-zal ez áthidalható. Én nem úgy kelek, hogy cseng valami és kipattanok, hanem szundizok, amit néha lenyomok és ezért van beállítva több ébresztő nálam.
"Ikonok felülről kitöltés megkötés ismert amióta iPhone az iPhone, ezeknek előre utána lehet nézni" annak aki évek óta ezt használ. Mindenesetre ezt megoldottam azzal, hogy a felső sorban van pár ikon, így a főkijelzőm egy kép, a másodikon rendeztem be a menümet.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
#86564352 #238122 üzenetére
Valoban rosszul fogalmaztam, a mini kiesett a latokorombol amikor a legelso hozzaszolasom irtam ma.
Rengeteg embertol olvasni, hogy ugy gondolja, hogy a 12 pro szeria nem sok ujitast hozott szamukra az elozo pro generaciohoz kepest. Nem csak itt a forumon, hanem tobb portalon is. Azonban en mindig a sajat velemenyem irtam le, amikor a 120Hz-es peldat hoztam, akkor is emlitettem, hogy en ezeknek orulnek, masnak lehet az a bullshit. Nekem is van biztositas a telefonomon, megis van rajta uvegfolia. De olyat meg nem nagyon olvastam itt barkitol, hogy fuu de jo ez a 12-es szeria, mert mennyire cool ez az uj bevonatEn orulok, ha sokaknak bejon a 12, annyit irtam, hogy SZERINTEM nem sok ujitast hozott a 11-es szeriahoz kepest. Arrol meg ne beszeljunk, hogy aki iphone 8-rol valt annak mekkora elorelepes, mert nem ebbol indult ki az egesz beszelgetes. Megegyszer elmondom, hogy nagyon szeretem az apple termekeket, de attol meg nem fogom isteniteni oket minden hozzaszolasomban.
Reszemrol itt lezarom a temat, nem megbantani akartam senkit, azt irtam le, amit gondolok a “fejlesztesekrol”.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
#86564352 #238114 üzenetére
Most én a pro szériákról nyilatkoztam így a mini méret nem érint engem, mint előrelépés, azonban sokak számára tudom, hogy megváltás. 90 százaléka a felhasználóknak üvegfóliát használ a telefonon, így az új bevonat sem érdekes sokak számára. 5g érdekes lehet azoknak akik külföldön laknak, de itthon kb. sehol sem tudom kihasználni. Magsafe-nek mai napig nem látom az értelmét. A plusz 2GG RAM a jövőben jó lehet, aki még 2-3 évig használja ezt a telefont. A nagyobb tárhely is jól jön sokaknak, de engem szintén nem érint. Vígan elvoltam 64gb-on is, ha filmet nézek stb, arra ott az ipad vagy a macbook, felhőben lehet tárolni a fotókat. A többi amit felsoroltál pedig kamera újítás amit én is említettem, hogy minden évben van , hol több, hol kevesebb. A dizájn és a kisebb méret miatt váltottam pont. Meg mert szeretem szinten tartani a termékeimet.
Nem vitatom, hogy aki régebbi szériákról váltott azoknak több újítás van, de én most a 11-12 viszonyáról beszéltem.
A képfrissítést pedig ha állítható lesz, akkor mindenki eltudja majd dönteni, hogy a plusz üzemidő vagy a 120Hz fontosabb neki. -
balinlin
senior tag
válasz
#86564352 #236925 üzenetére
Én már most kihagytam volna a kábelt is. Ugyanekkora rinyálás lett volna akkor is, mint most.
Arról kevesen beszélnek, hogy robotos vonalon is gyakran a telefon tudott x Watt töltést, a telefonhoz alapból adott töltő meg ennek harmadát. Magyarul régóta az van, hogy ha kell a nagyobb teljesítményű töltés, akkor kell venned külön töltőt. Kiss teljesítményű meg van bőven a fiókban, nem hiányozna még 1. -
aujjobba
addikt
válasz
#86564352 #236925 üzenetére
Egyébként ez a töltő téma egy dolog miatt bajos, hogy nem mind közös szabvány alapján működik.
Mármint, van itthon nekünk
- sima USB töltő ami nagy amperes
- ugyanabból kis amperes, azzal töltöm a ps4 kontrollert
- usb-A ami qualcomm quickcharge szabvány
- USB-c ami a Huawei saját gyors szabványa
Figyelni kell mit mire dugok, a Huawei mást nem tölt, a gyorssal már egy ps4 kontrollert leégettem (csak kis amperes 5V-tal szabad). -
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
#86564352 #236354 üzenetére
Felesleges az usb c kábel ,mivel a régi megmaradt adapterek mind sima usb s.
Az ,hogy usb c kábel van a dobozban arra vezet ,hogy direkt vegyél egy akkumlátor gyilkos 20w os usb c s adaptert.Sok esetben ezek az usb c s kábelek bent maradnak bontatlanul a készülék dobozába ,mert max. a hajunkra tudjuk felkenni ,nálam már most összegyűlt 3db érintetlen usb c kábel ,ott is marad a padlás mélyén a dobozokban megbújva.
A vezeték nélküli töltés meg ugyanúgy vezetékkel megy ,egyik legnagyobb vicc.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
#86564352 #236351 üzenetére
akinek van, azt tedd hozzá. Onnan indítottma a gondolatmenetem, hogy új almás vagyok. Ezzel engem kvázi büntet a "rendszer" a meglévő almásokkal szemben.
De tudom, tudom környezettudatosság maszlag
más: alapból ugye ha balról jobbrahúzom a képernyőt, akkor tudok visszamenni egy oldalt, esetleg bal fent a kis gomb.
Namost én jobb kézzel szoktam használni a telefont, van olyan trükk, hogyha nem érem el a képernyő szélét, akkor is vissza tudjak menni?devil-k: igen, említettem, hogy ők se adnak, de bármelyik korábbi telefonod kábele, töltőfeje jó, legyen az samu, huawei,lg, bármi.
-
baloo79
tag
válasz
#86564352 #236331 üzenetére
Próbáld friss fejjel használni, ne az Androidot keresd benne és akkor kevesebb ősz hajszálad lesz.
Igen, ezt egy párszor már láttam itt leírva, amióta követem az iPhone-os topikokat. Így lesz!
Köszi a tippeket is!
Szoktam nézni YouTube-on is ilyeneket.
Emellett még az összefoglalót is átböngészem majd. -
Gaben92
őstag
válasz
#86564352 #235243 üzenetére
Az addig oké de az, hogy az érkezés és indulás nem fut automatikusan elég furán hangzik, na meg nincs is értelme.
Nálam be van kapcsolva, hogy ha hazaérek kapcsolja be a TV-t, illetve ha elmegyek akkor kapcsolja le az összes lámpát és a TV-t is és simán megy gond nélkül hónapok óta.
Mikor indítom az autót a telefon automatán kapcsolódik és futtatja a hangerőt maxra automatizálást mindig. Kapok is értesítést róla minden alkalommal mert letiltani nem lehet.
Szóval kicsit fura nekem ez a dolog...
mr.tamasbiro: Shortcutsnak van engedélyezve location service? Szerintem simán kellene működnie a dolognak, nálam legalábbis megy gond nélkül minden ami a képen van.
-
aujjobba
addikt
válasz
#86564352 #233462 üzenetére
Értem, tehát 7 hónappal a javítás előtt már valaki más is ismerte a sebezhetőséget, de biztos nem használták ki. Szerintem ez a valószínűtlen.
Jó mindegy, már javítva van.Az Intel processzorok hardveres hibája nem tűnik bonyolultnak?
Mégis mekkora botrány lett belőle. -
válasz
#86564352 #233375 üzenetére
Nálam a törlés + újra hozzáadás is csak egy hétre javította meg, úgyhogy töröltem és úgy is hagytam az outlookos e-mail címemet, hozzá tartozik hogy semmire sem használom, csak annak idején "kellett" egy olyan is és regisztráltam. Majd ha azt olvasom több helyen hogy rendbejött akkor újra beállítom.
-
Noukoum
veterán
válasz
#86564352 #233274 üzenetére
Nem szenvedek, te szenvedtél azzal hogy kimagyarázd miért nincs a cc-ben automata fényerő off. Szóval nem tudom miről beszélsz.
Azt nem tudtam hogy van egy olyan eldugott opció mellyel kilehet kapcsolni. Ezért már elnézést is kértem, el is ismertem azonnal.
De való nekem az ios, a szememnek nem való a sok személy írása aki képtelen objektív dolgokat megállapítani és ezzel átver embereket! Itt. Nem az iphone fan csoportban, hanem itt! Unalmas az hogy az összes iphone-os hsz-d elvakult. És azt hiszed nem az.
Csinálod itt a fesztivált, komolyan. Csak mert muszáj megmagyarázni a dolgokat hogy minden úgy jó ahogy van mert alma. Nem, egyáltalán nem tragédia hogy nincs cc-ben automata fényerő off. Máshol is vannak hiányosságok. De ne magyarázz már ki mindent azért hogy úgy tűnjön minden tökéletes.. -
Noukoum
veterán
válasz
#86564352 #233263 üzenetére
Ez meg nagyon unalmas tőled. Ha tudnál olvasni és szöveget értelmezni akkor tudhatnád hogy nekem egyáltalán nincs szükségem a funkcióra. Ne akard már megmagyarázni másnak hogy miért nincs benne egy teljesen alap funkció, és hogy nekem miért átláthatatlan a beállítások. Tucatszámmal írod így a hsz-eket, a semmire.
-
Noukoum
veterán
válasz
#86564352 #233245 üzenetére
Használom a spotlightot, arra amire való. Pl Amit ritkán használ az ember. Nem azt amit mindennap akar.
de akkor legalább ma is tanultál valamit: spotlight vagy beállítások fenti keresőbe beírhatod és kidobja
Nem tanultam ebből semmit mert ismertem a funckiót, gyors keresni meg esélytelen mert fene tudja minek mi a neve. Tudod a beállításokban is lehet keresni bármilyen hihetetlen nem csak amit szerinted ma tanultam meg spotlightban, azonban nehéz úgy keresni ha mindennek más neve van minden rendszeren.
így nem kell tudnod mi hol van
Mint mondtam,, gyors kereséshez kell. Elhiszem hogy 10 év ios után mennek a nevek fejből, de nekem még nem.
Vagy rákérdezhettél volna hamarabb
Szoktak amúgy kérdezni, csak válaszok nem jönnek. Gondolom azért mert a felhasználók sem tudják.
te inkább két évet töltöttél abban a hitben nem lehet kikapcsolni az automata fényerőt és iOS így meg úgy megjegyzések
Nem töltöttem, mert azt tudtam hogy értelmes helyen nem lehet elérni. Sehol máshol nincs így eldugva, ebből következtettem hogy nincs.
ez szerintem így user error.
Szerintem meg nem.Zárjuk le a témát, lényeg el lett mondva.
-
Noukoum
veterán
válasz
#86564352 #233215 üzenetére
Az nem életszerű, hogy az egész beállítások rész minden elemét a CC-be tegyék
Így mindent kilehet magyarázniAnno pont ez volt a wifi bluetooth-nál is, aztán csak lehet már kezelni azt is onnan. Majd egyszer ezt is belerakják, biztos vagyok benne hogy még azt is tudják hogy melyik iosben.
Ja meg true tonet, nightshiftet, sötét módot lehet állítani cc-ből, azok elférnek. Basszus mondjuk már ki a tényeket, ez egy baromi nagy hiányosság és keressünk hülye indokokat.
Eközben nálam widget problémák megoldódtak aminek örülök, pedig nem jött új frissítés.
-
-
-
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
#86564352 #230326 üzenetére
A brandnevek mellett érvelve az Apple-nek van saját szabályzata erre vonatkozóan-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
#86564352 #230265 üzenetére
Koszi az infokat, tboldinak is.
Spotit amugy ismerem mar tobb mint egy eve hasznalom csak most, hogy sikerult ma egy SE-t () beszereznem igy szoba jott, h ramenjek az AM-re.
Utangyartott tolto kabelekkel lehet vmi gond? Vagy barmelyik tiz forintos mint androidnal jo lehet?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
#86564352 #230265 üzenetére
Emiatt repült a családi Spotify 8 euróért, lett helyette 1 hónapra AM 2250-ért, de most az Apple One-nal egyszerűen nem versenyez semmi.
Szóval lett Apple One nálunk családilag.
[link] https://twitter.com/burgatshow/status/1322220613075902464 Apple szolgáltatásokra, helyettesítsd be az Apple Music-ot Spotify-al (2900-3000 HUF).
Nekem még úgy is jobban megérte, hogy korábban nem volt Arcade. Ha azt kiveszem a képből is még mindig jobb a One.
-
Pfiucska
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest