- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
válasz
vargalex #265794 üzenetére
Én szintén Arch Linuxot használok itthon, de nekem annyiban szerencsésebb a helyzet, hogy a céges laptopon kénytelen vagyok Windowst használni.
Így aztán a 3utools-t is azon használom, bár amióta telepítettem, talán ha kétszer indítottam el...
"Lustaság fél egészség"-alapon jó nekem a gyári csengőhang is.. -
baloo79
tag
válasz
#86564352 #236331 üzenetére
Próbáld friss fejjel használni, ne az Androidot keresd benne és akkor kevesebb ősz hajszálad lesz.
Igen, ezt egy párszor már láttam itt leírva, amióta követem az iPhone-os topikokat. Így lesz!
Köszi a tippeket is!
Szoktam nézni YouTube-on is ilyeneket.
Emellett még az összefoglalót is átböngészem majd. -
baloo79
tag
Sziasztok!
A mai nappal hivatalosan is csatlakoztam a klubhoz egy 12 Pro-val!
Mint mostanság oly sokan, én is Androidról jövök, majdnem 8 évnyi "robotolás" után. -
baloo79
tag
válasz
#40993792 #233258 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy reagál erre az Apple. Nem tudom, érdemes-e az új szabályokra várni...
Ráadásul a jó magyar királyi forintocskánk is eléggé béka-perspektívából szemléli a dolgokat egy ideje.Amúgy jó régóta szemezek a 12 Pro-val, első iPhone-om lenne, nagyon tetszik.
Még ez a legutóbbi készenléti akkumerülés probléma se vette el a kedvem, bár hasonlóan néhány itt lévőhöz, én is Telenor fizikai, és Telekom eSIM-mel használnám a telót, de bízom benne, hogy hamar kijön a 14.3, ami ezt elvileg javítja.A másik, ami miatt tétovázok még, hogy a munkáltatóm még nem mondott semmi hivatalosat az eSIM-re cserével kapcsolatban, és amíg nem kapok ennek intézéséhez zöld utat, addig nem szeretnék megint két telefonnal járkálni.
-
baloo79
tag
válasz
atirag #228450 üzenetére
Nálam is ugyanez lesz a helyzet, céges lesz az e-SIM, saját pedig fizikai.
Sajátomon ugyan van valamennyi mobilnet (500 MB), de a céges mobilnet lesz úgyis bekapcsolva, ha nem vagyok otthon wifin.
Reménykedem, hogy 12 Pro-n a más modem miatt jobb lesz a helyzet duplaSIM fronton. -
baloo79
tag
válasz
feddel #219315 üzenetére
Részemről köszi az ötleteket! (Mármint hogy külön mappába a céges, és eü-dolgokat, stb.)
Valami hasonlót gondoltam ki én is.
Már egy ideje tervezek átállni Androidról, és én is rengeteg ilyen "tippes-trükkös" videót néztem már meg. Most már csak attól teszem függővé az iPhone-vásárlást, hogy mit mond a melóhelyem az e-SIM-re.
(Eddig még nem kaptam választ...)
(#219316) szekra
vagy az offline navi szarban hagy a sivatag/város közepén.Valahol Barstow környékén voltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest