- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
válasz aujjobba #239414 üzenetére
Hallod azon a nyomógombos megoldáson már én is elgondolkodtam. De szerintem előbb tenném be a SIM-em a Google mentes telómba. De nem tetszik ez az irány nekem pedig pont az Apple az aki “annyira” küzd a Privacy ügyben azt nesze neked.
Amúgy a napokban elolvastam a Privacy Policy-ját és gyakorlatilag Tim Cook szemrebbenés nélkül meghazudtolja ami oda le van írva csak ugye nem sok ember olvassa el... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
törölt tag
válasz aujjobba #239414 üzenetére
Nem mondtam, hogy kikapcsolja. Félő az összes cég ebbe az irányba megy. Windows 10 szponzorált appok a telepítésben, a Spotify a podcastokat erőlteti a kezdőképernyőn, a Samsung bloatware, és most kezdi az Apple is? News kapcsán USA-ban van fizetős verzió News+ és mégis van abban is reklám.
Az áruházban elfogadom van kiemelt hely ajánlónak, a News magyar régióban nem érint, a Stocks nem használom viszont ott már nem kellene lenni semminek. Remélem ennyinél megállnak, mert az tetszik nem is kell külön időjárás appot telepítenem, jó a gyári, letisztult és bullshit mentes. Maradjon is így.
Inkább azon dolgozzanak a tech cégek minden régióban elérhető ugyanaz a feature. Folyton csak angol nyelvű piacokon vannak a jóságok. Plusz az egész régiókorlátos, jogdíjas hülyeség, hogy van amerikai Netflix, magyar Netflix, miért nem csak Netflix?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest