- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#20749568 #241230 üzenetére
Azt nem tudom mennyien lennénk ott. Szerintem elférne.
Spotify és Tidal topik van, a Deezer viszont kihalt. Nem tudom Apple Music topik mennyire pörögne, csak abból indulok ki sok iPhone vásárló legalább a pár hónap próbaidőszakot elhasználja, vagy legalább párhuzamosan Spotify-jal mint én mivel Songshift playlist költöztetővel könnyű az átjárás a szolgáltatások között, vagy aki ökoszisztémában jobban benne van és most már Apple One csomag is akinek megéri. Aztán a gyenge forint miatt AM már olcsóbb a Spotinál. Spotify-hoz képest van dalszöveg és nincs podcast erőltetés, nekem ez is szempont AAC mellett.
Van iOS alkalmazások topik is, akár ott is lehetne beszélni róla. Viszont sokan csak ide a fő mindenes iPhone topikban kérdeznek bármiről és forgalomtól függő kap választ vagy már más irányt vett a topik, mert valaki ezredszer is bedobja a battery health % aggódás témát.
Szerintem olyan téma is lehetne, iOS Home Screen Setups (reddit.com) mintájára hogyan néz ki a főképernyőd, milyen widgetek, elrendezés, wallpaper cserebere, design beszélgetések.SharpSA: 14.5-ben lesz AM swipe gesztusok daloknál ahogy Spotinál, új popup menü, dalszöveg megosztás, Tim Apple szerint áprilisban kiadják végre, remélem gyorsabb is lesz szerver oldalon
Ł-IceRocK-Ł: ImageGlass megnyitja szépen, vagy a Windows saját képnézőjéhez plugin az áruházból, vagy icloud.com és JPG-ben mented le, vagy telefonon átállítod jpg-ben készítse, viszont ez több helyet foglal, ezért én a jobb HEIC híve vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest